Wild Card szombat
több mint 3 éve
Manning akkor is jó volt, csak máshogyÉn a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hát és nem bronco volt?Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
southmiki
na látod
több mint 3 éve
southmiki
654
Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
több mint 3 éve
southmiki
654
Én a Denverre gondoltam amikor Manning locsékul játszott az egész seasonban.De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
Pizsama
több mint 3 éve
Goff, cseszd meg, nem látod a game clock-ot ennyi év után se?
több mint 3 éve
Donaldal mi van?borda, ki be jár medical room és pálya között
steelwolf
több mint 3 éve
Mute 😉ez műcigánydumanagyonszarHamoztam tesaNa végre! Koncert volt vagy hol voltál?Hihetetlen nézni mit művelnek egy Wilson szintű irányítóval... Nem hiszem el hogy aki tavaly meg az idei év első felében parádésan vitte előre a csapatát az elfelejtett játszani...Mákja volt
Sifur
Mahomes
Rodgers
Drew Brees
Képest sehol nincs
VvAlekosz
steelwolf
Perkölt volt e more
VvAlekosz
batyu
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Donaldal mi van?
több mint 3 éve
batyu
630
ez műcigánydumanagyonszarHamoztam tesaNa végre! Koncert volt vagy hol voltál?Hihetetlen nézni mit művelnek egy Wilson szintű irányítóval... Nem hiszem el hogy aki tavaly meg az idei év első felében parádésan vitte előre a csapatát az elfelejtett játszani...Mákja volt
Sifur
Mahomes
Rodgers
Drew Brees
Képest sehol nincs
VvAlekosz
steelwolf
Perkölt volt e more
VvAlekosz
több mint 3 éve
De volt csődör QB-jük is! 😉A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Azért ha azt nézzük a Ramsnek Top 1 -es védelme van, azzal pedig már nyertek SB-t a törtébelemben.
nagylaza
southmiki
több mint 3 éve
nem tudom, de van aki csak ezért regisztrált ide, aztán azt hittem hogy bot, mert pont lelopták a jelszavamat. aztán kiderült hogy tényleg csak a képeket keresi 😀Na előkerültek róla valami képek? 😁csöcsök végén több pont van mint ezen a meccsenha jön egy Rams td akkor szemetes idő jönCsöcs kéne?
Heisman
empty taxi
kapás bogiét linkelhetné valaki 😀😀😀
Heisman
Chargers LT
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hamoztam tesaNa végre! Koncert volt vagy hol voltál?Hihetetlen nézni mit művelnek egy Wilson szintű irányítóval... Nem hiszem el hogy aki tavaly meg az idei év első felében parádésan vitte előre a csapatát az elfelejtett játszani...Mákja volt
Sifur
Mahomes
Rodgers
Drew Brees
Képest sehol nincs
VvAlekosz
steelwolf
Perkölt volt e more
több mint 3 éve
Na előkerültek róla valami képek? 😁csöcsök végén több pont van mint ezen a meccsenha jön egy Rams td akkor szemetes idő jönCsöcs kéne?
Heisman
empty taxi
Heisman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Aaron Donald is going to the locker room again pic.twitter.com/qWoOrmoDSA
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) January 10, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na végre! Koncert volt vagy hol voltál?Hihetetlen nézni mit művelnek egy Wilson szintű irányítóval... Nem hiszem el hogy aki tavaly meg az idei év első felében parádésan vitte előre a csapatát az elfelejtett játszani...Mákja volt
Sifur
Mahomes
Rodgers
Drew Brees
Képest sehol nincs
VvAlekosz
több mint 3 éve
te lettél a második 😕Megelőztél!a másodikEz a negyed most megint nézhetetlen.melyik volt nézhető?
Kampman
Löfli
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
A világ vicce lesz, ha megnyeri a Remsz, márpedig nagyon ebbe az irányba haladunk.Fordítva is az lenne.
nagylaza
több mint 3 éve
Megelőztél!a másodikEz a negyed most megint nézhetetlen.melyik volt nézhető?
Kampman
Löfli
Kampman
több mint 3 éve
csöcsök végén több pont van mint ezen a meccsenha jön egy Rams td akkor szemetes idő jönCsöcs kéne?
Heisman
empty taxi
több mint 3 éve
Megertem, h miert nem adja az ittott.tv a meccset, csak engem akartak ovni...Ez így van Corleona úr!
Godfather
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen nézni mit művelnek egy Wilson szintű irányítóval... Nem hiszem el hogy aki tavaly meg az idei év első felében parádésan vitte előre a csapatát az elfelejtett játszani...Mákja volt
Sifur
Mahomes
Rodgers
Drew Brees
Képest sehol nincs
több mint 3 éve
ha jön egy Rams td akkor szemetes idő jönCsöcs kéne?
Heisman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A második.Ez a negyed most megint nézhetetlen.melyik volt nézhető?
Kampman
Löfli