Wild Card szombat
több mint 3 éve
Disney micsoda mentés
több mint 3 éve
RW is nagyon gyenge
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Zaborn
105
az a legutóbbi meccsükről volt egy videó, amikor megsérültDe, láttam.eldobta a labdát éss bebaszta a kezét a védő sisakjába. nem láttad?na rásérült a kezére. Goff is off......Ezt nem hiszem, hogy sérüléssel lehet magyarázni.
Kájzerszóze
nagylaza
Kájzerszóze
nagylaza
több mint 3 éve
De, láttam.eldobta a labdát éss bebaszta a kezét a védő sisakjába. nem láttad?na rásérült a kezére. Goff is off......Ezt nem hiszem, hogy sérüléssel lehet magyarázni.
Kájzerszóze
nagylaza
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Kampman
28 313
McVay nem fog berakni egy puntert, hacsak nem elkerülhetetlen.Lehet, hogy Goff szenved, de több eséllyel csinál meg egy 20 yardos playt, mint Hekker
több mint 3 éve
eldobta a labdát éss bebaszta a kezét a védő sisakjába. nem láttad?na rásérült a kezére. Goff is off......Ezt nem hiszem, hogy sérüléssel lehet magyarázni.
Kájzerszóze
nagylaza
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
amúgy tényleg nem értem miért nem állt már be Hekker irányítaniAz összes 4.kísérlet instant trükkjáték lenne, ha feláll shotgunba, honnan tudod mi jön?
r.baggio
több mint 3 éve
amúgy tényleg nem értem miért nem állt már be Hekker irányítaniDzsámál őt is szétüti, és akkor még elrúgni se fogják tudni 😀
r.baggio
több mint 3 éve
5 meccset az elejen megnyert aztan a leggyengebb csapatok ellen jatszottunk en ebben nem vagyok olyan biztos es ez nem dog kiderulni soha de ha megnezed a szamait ea megnezed a csere iranyitok szamait akik jatszottak iden es a csapatokat akik ellen jatszottak nem hiszem h igazad van. De sose fog kiderulniNem estem at a baj az h nem erzem azt hogy en latni szeretnem.megegyszer iden ezt a csapatot ilyen egy lelketlen otlettelen szar focit az Eagles jatszott a multheten mikor tankoltak.Deshaun Watson csapat nelkul urszamokat jatszik, Wilson egy bohoc iden! Nem jobb egyik csere iranyitonal sem!
Fantomas0429
Erre céloztam
Csak halkan mondom, hogy ez a Seahawks RW nélkül, kb 5-10 lett volna az év végén egy csereirányítóval, a 12-4 helyett.
akdestroyer
több mint 3 éve
amúgy tényleg nem értem miért nem állt már be Hekker irányítani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Álljon be Hekker QB-nak mindegy minden alapon.
több mint 3 éve
hát ha cypress milfje beadta nekik....újabb punt. siralmas. a playbook lapjai összeragadtak?Ők is azt nézték a szünetben, mint amit itt akartak sokan? 😊
Kájzerszóze
iktriad
több mint 3 éve
na rásérült a kezére. Goff is off......Ezt nem hiszem, hogy sérüléssel lehet magyarázni.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Plusz Watson űrszámai javarészt a garbage timeban jöttek.Nem estem at a baj az h nem erzem azt hogy en latni szeretnem.megegyszer iden ezt a csapatot ilyen egy lelketlen otlettelen szar focit az Eagles jatszott a multheten mikor tankoltak.Deshaun Watson csapat nelkul urszamokat jatszik, Wilson egy bohoc iden! Nem jobb egyik csere iranyitonal sem!
Fantomas0429
Erre céloztam
Csak halkan mondom, hogy ez a Seahawks RW nélkül, kb 5-10 lett volna az év végén egy csereirányítóval, a 12-4 helyett.
akdestroyer
több mint 3 éve
Mostmár csak azért is belenézek a Tampa meccsbe, hátha ott gála lesz és szép dolgok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
újabb punt. siralmas. a playbook lapjai összeragadtak?Ők is azt nézték a szünetben, mint amit itt akartak sokan? 😊
Kájzerszóze
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nem estem at a baj az h nem erzem azt hogy en latni szeretnem.megegyszer iden ezt a csapatot ilyen egy lelketlen otlettelen szar focit az Eagles jatszott a multheten mikor tankoltak.Deshaun Watson csapat nelkul urszamokat jatszik, Wilson egy bohoc iden! Nem jobb egyik csere iranyitonal sem!
Fantomas0429
Erre céloztam
több mint 3 éve
Gabor81
803
újabb punt. siralmas. a playbook lapjai összeragadtak?lehet angry birds megy rajta. de legalabb ujabb szintet lepett benne. 🤣
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Amikor a punter a legjobb a csapatodban, akkor lehet hogy valami nincs rendben.12 évnyi raiders történelem 1 mondatban
mukijoe
több mint 3 éve
Egyik offense se játszik jól.
több mint 3 éve
My bad. Akkor Madcalf.az úgy friendly fire lenne 😀Woods nyom egy AJ Greent. 😊Na most így, hogy már nincs QB, és nincs Donald, nem tud a SEA nyerni, akkor kb. elmehet mindenki a picsába...ramseyre még ki kellene találni vmit
tomz
briareos
iktriad
empty taxi
több mint 3 éve
Ilyenkor jo lenne egy kurva Baldwin klón... arra van esély hogy Schotit elküldjék a picsába szezon végén?nincs
Oszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 313
PC stábnak lefőtt a kávé... Idén nagy nullák, byeweek óta nincs megújulás csak a védelem kezdett el közép rossz szintre feljonniA folyamatos playoffokkal nehezen fogják őket kirúgni.
Sifur