Wild Card szombat
több mint 1 éve
Látom azt a KC Texans mecxset 😉🤪
több mint 1 éve
Petila
686
3&out just sayin
több mint 1 éve
Nem kicsi a hátrány, BUT:this is Chargers!Kb csak ezért nem vagyok 100%-ig biztos a vereségben, csak 99,999999999999999999999999999%-ban.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nem kicsi a hátrány, BUT: this is Chargers!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez.Nem lehet hogy a csaja jatszott eddig hogy o is lelmondhassa jatszott a po ban?
iktriad
Valaki vetesse le a sisakot vele es nezzek meg. Lol.
több mint 1 éve
Van nála mellény és nagykabát is, ha megnézitek a többi képet.Azt nem ertem miert vesznek pizsomahoz fel csizmat. Es miert pizsiben mennek meccsre.Star Trek rajongo, gondolom
gabor25
ulpianus
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Azt nem ertem miert vesznek pizsomahoz fel csizmat. Es miert pizsiben mennek meccsre.Star Trek rajongo, gondolom
gabor25
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Innen szep nyerni.
több mint 1 éve
na jól van na
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nahát - ezt már legalább egy órája meg kellett volna tenni.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt nem ertem miert vesznek pizsomahoz fel csizmat. Es miert pizsiben mennek meccsre.Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez.a munkába nem fog beleszakadni ahogy elnézem
iktriad
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nem lesz 0-ázás!!!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Lawrence tortenelmet irhat ezekszerint. Csak a rossz int iranyba.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Akkor lehet hogy aginak hivnak.Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez.Mosnék rá
iktriad
shagi0206
Sh agi.
Bar a csaj nem leszbi. Ha van ferje. Igy nem biztos hogy orulne ha mosnal ra.
több mint 1 éve
Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez.a munkába nem fog beleszakadni ahogy elnézem
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez.Mosnék rá
iktriad
több mint 1 éve
Tessék. ha már Trevor úgy döntött, nem dobja fel az este fényét, itt a kedves felesége. A Lawrence család csak ennyivel járul ma hozzá a kellemes meccsnézéshez. több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Bár már a Chargers punt is veszélyes
több mint 1 éve
kösz, valamilyen rejtélyes okból évek óta nem néztem meg ezt a videót 😀Doug erre mit mond a félidőben? Elkúrtuk?
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Chargers törekszik rá, hogy még hátha visszajön a Jags.
több mint 1 éve
Sajnálom, de feladták fejben teljesen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jaguars heard Al Michaels working the game and thought they were on Amazon.
— Ed Werder (@WerderEdESPN) January 15, 2023
Lesz ez még így se!