Wild Card szombat
több mint 1 éve
Ha esetleg kell a Jaxnek egy QB, jó pénzért odaadjuk a pickünket!! 😀😀😀
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Lawrence most olyan fejet vágott, mint Jokic amikor eltörte a mikrofont.
több mint 1 éve
Lawrence szerint Samuelt le kellene igazolni a jags Obe, más indokot nem tudok erre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Trevor, Samuel nem veled van!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Samuel - miért dob még az ő irányába?
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hat nehez is gepnek lenni. Foleg hogy ehhez nincs hozzaszokva. Ahhoz sem hogy veszit. Es utik vagjak. Es ilyen utan lehet lemerni ki az ember.A 2 picktől lett még görcsösebb. És ahogy írtam, nem játszott jól az elmúlt 2, de talán 3 meccsen(ok, a Jets meccsen ítéletidő volt),Az OL-be fog kelleni némi erősítés.Kéne pár védelmi TD.Offense se artana .
iktriad
gabor25
Lawrence meg sajnos úgy játszik ma, mint a szezon első felében. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit túlpörögte ezt a PO dolgot és túlságosan ráfeszült...
dioadam
iktriad
En mar kiestem volna.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Na, most jó kezdőpozícióban dobhat interceptiont 😀
több mint 1 éve
dioadam
597
Ha bejön akkor szívesen 😀Na én léptem aludni, nem látom jönni a 24 pontos hátrányból a fordítást.Remelem eljinxelted. Jot tenne a meccsnek.
dioadam
gabor25
több mint 1 éve
Petila
686
Pihentetni?? Staleynek az ismeretlen szójátékAzért szurkolok a Chargersnek, hogy ne a 4 csoportgyőztes játssza a divisional kört. Mert holnap (és ma) szerintem AFC-n jönnek a papirformák.Staley már pihentetheti a kezdőket a jövő hétre a 2. félidőben.
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Pindurkat kezd egyoldalu lenniCsak kezd? 😀
ulpianus
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Na én léptem aludni, nem látom jönni a 24 pontos hátrányból a fordítást.Remelem eljinxelted. Jot tenne a meccsnek.
dioadam
több mint 1 éve
A 2 picktől lett még görcsösebb. És ahogy írtam, nem játszott jól az elmúlt 2, de talán 3 meccsen(ok, a Jets meccsen ítéletidő volt),Az OL-be fog kelleni némi erősítés.Kéne pár védelmi TD.Offense se artana .
iktriad
gabor25
Lawrence meg sajnos úgy játszik ma, mint a szezon első felében. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit túlpörögte ezt a PO dolgot és túlságosan ráfeszült...
dioadam
több mint 1 éve
dioadam
597
Na én léptem aludni, nem látom jönni a 24 pontos hátrányból a fordítást.
több mint 1 éve
Pindurkat kezd egyoldalu lenni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Purdy>LőrincAz OL-be fog kelleni némi erősítés.Kéne pár védelmi TD.Offense se artana .
iktriad
gabor25
dioadam
több mint 1 éve
dioadam
597
Az OL-be fog kelleni némi erősítés.Kéne pár védelmi TD.Offense se artana .
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
Azért szurkolok a Chargersnek, hogy ne a 4 csoportgyőztes játssza a divisional kört. Mert holnap (és ma) szerintem AFC-n jönnek a papirformák.Staley már pihentetheti a kezdőket a jövő hétre a 2. félidőben.
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Megjegyzem a Cowboys 17-0-ra vezetett, aztán kikapott. Mondjuk akkor Trevor nem volt ennyire gyengus.Elso po ja. Plusz nincs sok ideje. Es szerencseje se volt. De most mar szenved. Kar.
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Megjegyzem a Cowboys 17-0-ra vezetett, aztán kikapott. Mondjuk akkor Trevor nem volt ennyire gyengus.Lesz ez mindjárt 24 is.
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Azért szurkolok a Chargersnek, hogy ne a 4 csoportgyőztes játssza a divisional kört. Mert holnap (és ma) szerintem AFC-n jönnek a papirformák.
több mint 1 éve
Megjegyzem a Cowboys 17-0-ra vezetett, aztán kikapott. Mondjuk akkor Trevor nem volt ennyire gyengus.
több mint 1 éve
Kéne pár védelmi TD.