Wild Card szombat
2 hónapja
Lehet, hogy eldőlt?a negyed
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Lehet, hogy eldőlt?
2 hónapja
www.youtube.com/watch?v=NIbW3t47AzkTactful Cactusmég a régi pecóban és mielőtt ő jelentett be draft picket
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
NiceMayerepülésben az NFL.Trevor és Bo visszavonul, csökkenő nézőszám, lejtőazért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.mer nincs már jó qb a ligába
Cruyffista
Negritis, a vajda
Kampman
iktriad
Poloska vagyok.
2 hónapja
a szarás nem munka, szükséglet.én lassan megyek aludni, valakinek dolgoznia is kell maCsodálom, hogy elleniktriad nem szólalt meg a témában.skizofrén hangulatú követő lesz ezSixo te vagy az?Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
Tactful Cactus
iktriad
Kampman
iktriad
Löfli
2 hónapja
én lassan megyek aludni, valakinek dolgoznia is kell maCsodálom, hogy elleniktriad nem szólalt meg a témában.skizofrén hangulatú követő lesz ezSixo te vagy az?Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
Tactful Cactus
iktriad
Kampman
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Mayerepülésben az NFL.Trevor és Bo visszavonul, csökkenő nézőszám, lejtőazért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.mer nincs már jó qb a ligába
Cruyffista
Negritis, a vajda
Kampman
2 hónapja
Csodálom, hogy elleniktriad nem szólalt meg a témában.skizofrén hangulatú követő lesz ezSixo te vagy az?Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
Tactful Cactus
iktriad
Kampman
2 hónapja
Trevor és Bo visszavonul, csökkenő nézőszám, lejtőazért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.mer nincs már jó qb a ligába
Cruyffista
Negritis, a vajda
2 hónapja
Szép drive volt itt is ott is, a Pacskersz le is zárta sikeresen. Jó meccs lesz ez is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Meg amit pl Moorenál írunk mostanában, sokat lehetett a padon.azért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.A Pacskersz hatás. Ott nem keresgélnek fr. qb-kat, csinálnak.
Cruyffista
shagi0206
Plusz Mr. Ayahuasca amúgy etalon csapattárs volt, és sokat tanított Jordannak.
Poloska vagyok.
2 hónapja
azért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.mer nincs már jó qb a ligába
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Watson megy tovább a Coker-i úton. FCS powa!!!
2 hónapja
azért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.A Pacskersz hatás. Ott nem keresgélnek fr. qb-kat, csinálnak.
Cruyffista
2 hónapja
azért durva, hogy Love top3 thrower lett az NFL-ben, emlékszem prospectként kirívóan szarul dobált szűk ablakba, valami 21. század leggyengébbje volt ebben az aspektusban.
2 hónapja
be is basznaSixo te vagy az?Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
Tactful Cactus
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Sixo te vagy az?Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
Tactful Cactus
2 hónapja
Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.iktriad please
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Az FG táv már megvan.
2 hónapja
Ha van Rómeo, van szeparáció
2 hónapja
Hát hiába, ebből a Packers offenseből hiányzik a kraft.