Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Jön az agyfasz Jimmytől
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
(látom hogy ott van, csak az elkapásokat hiányolom)Kittle amúgy merre jár ma? nevezve van? 😀a blokkolókat figyeld
petey
r.baggio
több mint 2 éve
Flag fest
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ez egy ilyen nap. Elég megkérdezni a Cowboys szertárosát...Joey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!azt hittem hogy ilyen KAPITÁLIS BAKIK csak az arena4-en lehetnek!!4
gyeek
r.baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Kittle amúgy merre jár ma? nevezve van? 😀a blokkolókat figyeld
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ott csak semleges zónák fertőzése zajlik. felelőtlen covid idejénJoey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!azt hittem hogy ilyen KAPITÁLIS BAKIK csak az arena4-en lehetnek!!4
gyeek
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ez nő nyilván nem tudja mit beszélJoey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!azt hittem hogy ilyen KAPITÁLIS BAKIK csak az arena4-en lehetnek!!4
gyeek
r.baggio
😛
több mint 2 éve
Ott csak neutralis fertozes van.Joey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!azt hittem hogy ilyen KAPITÁLIS BAKIK csak az arena4-en lehetnek!!4
gyeek
r.baggio
több mint 2 éve
Ez igen! Hajrá, rekord lehet ebből is! Faszomba már!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Joey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!azt hittem hogy ilyen KAPITÁLIS BAKIK csak az arena4-en lehetnek!!4
gyeek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Joey Bosa hivatalosan out, aszongya a nő. Nem is tudtam, hogy volt in!
több mint 2 éve
Megint Joey Bosazza Nicket a nuni. Valaki szoljon mar neki.
több mint 2 éve
Akarta, azt hitte pontot érés ugye azóta feljebb is van, mcaffee szerint még mindig eltalálhatod de akarnod kell😊)))A poén hogy erről már McAfee beszelt a showjában hogy amikor felhúzták anno ezt a stadiont mar akkor mondták a punterek hogy ez nem oké
miylen szar stadiont húzott fel JJ
biztos nem a Mészáros és Mészáros KFT húzta fel 😊
lúzer banda!!!
NB2
davemayer
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
jodersi señorTuti agyrazkodasjólva, vért ivott a D Bosa nélkülLehet tudni mi történt vele pontosan?
petey
Kenny91
casaubon
@Somos Cowboys
Nick Bosa de los 49ers no regresará al partido tras sufrir conmoción cerebral
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
First downhoz dobta be es ott holding???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
és ugye azóta feljebb is van, mcaffee szerint még mindig eltalálhatod de akarnod kell😊)))A poén hogy erről már McAfee beszelt a showjában hogy amikor felhúzták anno ezt a stadiont mar akkor mondták a punterek hogy ez nem oké
lúzer banda!!!
NB2
davemayer
több mint 2 éve
si señorTuti agyrazkodasjólva, vért ivott a D Bosa nélkülLehet tudni mi történt vele pontosan?
petey
Kenny91
casaubon
@Somos Cowboys
Nick Bosa de los 49ers no regresará al partido tras sufrir conmoción cerebral
---
több mint 2 éve
Az mas h lehet-e rá fogadniDehogynem, biztos lehet ra fogadni, hogy eltalaljak-e😊)))A poén hogy erről már McAfee beszelt a showjában hogy amikor felhúzták anno ezt a stadiont mar akkor mondták a punterek hogy ez nem oké
lúzer banda!!!
NB2
davemayer
casaubon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Dehogynem, biztos lehet ra fogadni, hogy eltalaljak-e😊)))A poén hogy erről már McAfee beszelt a showjában hogy amikor felhúzták anno ezt a stadiont mar akkor mondták a punterek hogy ez nem oké
lúzer banda!!!
NB2
davemayer
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Az nem lesz előny kövi meccsükre, ha lesz olyan.Tuti agyrazkodasjólva, vért ivott a D Bosa nélkülLehet tudni mi történt vele pontosan?
petey
Kenny91
casaubon
több mint 2 éve
Majd játszik a GB ellen!Tuti agyrazkodasjólva, vért ivott a D Bosa nélkülLehet tudni mi történt vele pontosan?
petey
Kenny91
casaubon
több mint 2 éve
Jerry bá és a saját tulajt szívató hiperszuper stadionvégül jól jöttek ki belőle
Bohózat 2 felvonásban
zacknorb