Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Fasznak kell ilyenkor ramenni a blokkra, meg voltak fogva
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Esku minek, de tenyleg minek!!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
jó, mindkét csapat hülye 😊
több mint 2 éve
Ekkkkora faszt!!!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
A Cowboys volt a legtöbb büntit benyelő csapat alapszakaszban. Mostmár értem miért 😀
több mint 2 éve
Prescott kiégett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Warner ugy kirohogi a beugro falembereket, hogy az zsenialis. 😂
több mint 2 éve
Áh, a jól megszokot kőkemény futások középre 1 yardért! <3És a sárgák.
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Ez mar az ontokonrugas minositett esete
több mint 2 éve
Zsir.við viljum ekki sjá það lengurVan uj Vikings evad?Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza
shagi0206
Stez
shagi0206
több mint 2 éve
off vége srácokamit nagyon akartam eltoltam 😀
Löfli
max még egy houstoni lesz 😀
kövi meccsre úgyse maradok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Áh, a jól megszokot kőkemény futások középre 1 yardért! <3
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
við viljum ekki sjá það lengurVan uj Vikings evad?Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza
shagi0206
Stez
több mint 2 éve
Csak ezektől a videó címektől meg thumbnailektől visszafejlődtem agyilag.és gondolj bele, hogy hány másik ilyen videót linkeltek még be ami valami fórumos technikai hiba miatt elveszett közben
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
off vége srácok
több mint 2 éve
youtu.be/UC-jvK553-A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Leanyka siman Joey Bosat mondott Nick Bosara.
több mint 2 éve
Nem jutottak a PO-ba.Van uj Vikings evad?Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza
shagi0206
Stez
több mint 2 éve
youtu.be/L6hDau-SLzQ
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
Van uj Vikings evad?Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza
shagi0206
több mint 2 éve
Ezek szerint már meséltem. Pontosan így történt.Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza
shagi0206
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Csak ezektől a videó címektől meg thumbnailektől visszafejlődtem agyilag.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Meséltem már, hogy eccer véletlenül voltam Győzike (Romantic) koncerten egy gödöllői sörfesztiválon?Vaðlaheiðarvegavinnuverkamannaverkfærageymslulyklakippuskúr fyrir norðan en samt austanmegin við Akureyri í Eyjafirðinum
nagylaza