NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Ebből is 16-13-as OT W lesz valakinek...
több mint 2 éve
Szép punt
több mint 2 éve
Sose az eszéért szerették.én ledöbbenek h erőltet vmit amire biztos mondták neki h neBig Ben remelem visszavonul a PO utan mert rossz nezni ahogy rombolja a sajat szobrat.3 éve ezt csinálja
Blevi
davemayer
briareos
több mint 2 éve
Ha OT lesz, Kelce mama odaér a másik fia meccsére is Tampából. De, csak azt is eldobja meccs közben.Azt nehezen, mert az nincs.Mahomes wide open elkapokat nem lat meg. Mintha be lenne fosvaBelevoodoozták Wentz agyát.
Stez
iktriad
Stez
több mint 2 éve
én ledöbbenek h erőltet vmit amire biztos mondták neki h neBig Ben remelem visszavonul a PO utan mert rossz nezni ahogy rombolja a sajat szobrat.3 éve ezt csinálja
Blevi
davemayer
több mint 2 éve
Azt nehezen, mert az nincs.Mahomes wide open elkapokat nem lat meg. Mintha be lenne fosvaBelevoodoozták Wentz agyát.
Stez
iktriad
több mint 2 éve
Big Ben remelem visszavonul a PO utan mert rossz nezni ahogy rombolja a sajat szobrat.3 éve ezt csinálja
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mit szarakodik ez a kc, hihetetlen
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mahomes wide open elkapokat nem lat meg. Mintha be lenne fosvaBelevoodoozták Wentz agyát.
Stez
több mint 2 éve
Mahomes wide open elkapokat nem lat meg. Mintha be lenne fosva
több mint 2 éve
twitter.com/AnnieAgar/status/1482881425577811969?t=8SSoj0tSjwBxU0dDXr7a9A&s=19
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem osszessegeben eleg kenyelmes/elkenyeztetett brigadnak tunnek.Hat nem a Cowboys tabor a legodadobb ez teny. Eloben is ez volt a tapasztalatom.Nekem pozitív tapasztalatom volt élőben
Blevi
tamas424
több mint 2 éve
BB frankon nem lat mar ep 15 yardra. Olyan pontatlanul ouffogtat, mint Wentz. Durva
több mint 2 éve
Toto21
5 949
Steelers is tökön szurja magat
több mint 2 éve
KC jol beragadt a meccsbeEzt vártam, a mentális segítség a Steelers oldalán van.
davemayer
több mint 2 éve
amúgy minek ide meccs, JuJu és a Mahomsz testvér nyom egy tiktok párbajt, Claypool meg örül hogy ott nem jár le az óra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Juju is back
több mint 2 éve
KC jol beragadt a meccsbe
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Hat nem a Cowboys tabor a legodadobb ez teny. Eloben is ez volt a tapasztalatom.Nekem pozitív tapasztalatom volt élőben
Blevi
több mint 2 éve
Hat nem a Cowboys tabor a legodadobb ez teny. Eloben is ez volt a tapasztalatom.De azért legalább ti nem dobáljátok meg a Mikulást ,😁😁😁
Blevi
több mint 2 éve
Mi a fasz van itt???
több mint 2 éve
Hat nem a Cowboys tabor a legodadobb ez teny. Eloben is ez volt a tapasztalatom.
több mint 2 éve
Watt biztos kisnövésű
BEARS BABY!
Sir Alex immortal