Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Waddle jobban járna leülne pihenni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
mondjuk a színvonal azért nem túl magas az biztosugye nem a követőre érted?
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
mondjuk a színvonal azért nem túl magas az biztos
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ahogy mondtam, 20 perccel eltolták, de tovább szerintem nem fogják.
több mint 1 éve
Kirúgnám. Ez a Bills is annyira egysíkú szart nyom, mint mi Canadaval, csak ők nyilván egy hangyafasznyival hatékonyabban fogták meg a játékot.McDermott hívja a játékokat a Billsnél?nem, dorsey
Szokol
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nekem ott van. Lol. Igy mukodik az a franya tudatalatti.amerikaiak belehalnának, ha megpörgetnék a meccset?Akkor meg kösd már meg a Geicónál azt a nyüves biztosítást, mutogatják itt neked 100-szor, erre semmi.
most is ragaszkodnak a 3 perces reklámjaikhoz, mikor volt már a meccsen vagy 100
NB2
Kampman
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kezd komolyra fordulni. A Bills elsüllyedhet a föld alá.Már elsüllyedt. Ha szerencséje van a Dolphins jobban.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ha OT lesz, akkor ez a meccs éjfélig tart? 😊
több mint 1 éve
Kezd komolyra fordulni. A Bills elsüllyedhet a föld alá.
több mint 1 éve
hát azért én keményen emelem minden esemény szinvonalát ahol megjelenekSzerintem azért így is rendben leszünk 😀legyen úgy továbbra sem birom rávenni magam h nézzem arena-t sorryRemek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
shawnka
Kúrfürst briareos
shawnka
több mint 1 éve
McDermott hívja a játékokat a Billsnél?Patriciásan?
Szokol
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Szerintem azért így is rendben leszünk 😀legyen úgy továbbra sem birom rávenni magam h nézzem arena-t sorryRemek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
shawnka
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Ez az Allen a galaxis őrzőiben is játszik?Baszki lehet fordítani hogy lesz így bills eagles sb?
több mint 1 éve
gabor25
5 144
McDermott hívja a játékokat a Billsnél?Nem allen hivja. O csak mondja mit hivjon.
Szokol
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Na igen, vannak dolgok, amiket az analitika sosem tud modellezni.nincs komolyabb bajom az emberrel, de ha lemenne pár edzésre a gép nézegetés helyett hitelesebb lenneBuday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....hát a pff, szakértő...
Rodaron
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
sejtettem 😀volt annak idején hamar kihullottnincs komolyabb bajom az emberrel, de ha lemenne pár edzésre a gép nézegetés helyett hitelesebb lenneBuday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....hát a pff, szakértő...
Rodaron
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
McDermott hívja a játékokat a Billsnél?nem, dorsey
Szokol
több mint 1 éve
volt annak idején hamar kihullottnincs komolyabb bajom az emberrel, de ha lemenne pár edzésre a gép nézegetés helyett hitelesebb lenneBuday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....hát a pff, szakértő...
Rodaron
Kúrfürst briareos
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
na akkor most egy 10 perces TD drive és huzzunk KC-be
több mint 1 éve
nincs komolyabb bajom az emberrel, de ha lemenne pár edzésre a gép nézegetés helyett hitelesebb lenneBuday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....hát a pff, szakértő...
Rodaron
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
McDermott hívja a játékokat a Billsnél?
több mint 1 éve
Kampman
28 290
amerikaiak belehalnának, ha megpörgetnék a meccset?Akkor meg kösd már meg a Geicónál azt a nyüves biztosítást, mutogatják itt neked 100-szor, erre semmi.
most is ragaszkodnak a 3 perces reklámjaikhoz, mikor volt már a meccsen vagy 100
NB2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Buday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szagértő....
Rodaron