Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En most tudtam elkezdeni az arenat nezni. Es az eredeti tv kozvetites helyett is jobban birom. Szorakoztatobb meg jobb magyarul nezni.Remek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
shawnka
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
22:40 lesz a következő meccs kezdés
több mint 1 éve
Buday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....hát a pff, szakértő...
Rodaron
több mint 1 éve
amerikaiak belehalnának, ha megpörgetnék a meccset?majdnem olyan mintha a pénzről szólna az nfl és nem a sportról mi?
most is ragaszkodnak a 3 perces reklámjaikhoz, mikor volt már a meccsen vagy 100
NB2
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Buday Zoli miről beszél, hogy a Giants a legszarabb helyzetben van? És ő a PFF szakértő....
több mint 1 éve
legyen úgy továbbra sem birom rávenni magam h nézzem arena-t sorryRemek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
shawnka
több mint 1 éve
Kik fognak játszani?Remek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
shawnka
több mint 1 éve
amerikaiak belehalnának, ha megpörgetnék a meccset?most is ragaszkodnak a 3 perces reklámjaikhoz, mikor volt már a meccsen vagy 100
több mint 1 éve
aztán ha véletlenül nyer a miami a dolphins mezes angelina valentine filmet linkelitek?
több mint 1 éve
Azért ez komoly hogy 3.számú QB ellen ilyen szoros
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Majd a birok elintezik.Hát a mai teljesítményt látva én a Billst (tj esetén) nem tartom favoritnak sem a Bengals ellen ha úgy alakul, sem a Jags ellen.de ez hogy lehet már idény előtt megkapták a kupát mindenkitől
shagi0206
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Remek lesz pajti!azért várjuk meg az SB kövzetitéstmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Hát a mai teljesítményt látva én a Billst (tj esetén) nem tartom favoritnak sem a Bengals ellen ha úgy alakul, sem a Jags ellen.de ez hogy lehet már idény előtt megkapták a kupát mindenkitől
shagi0206
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Kiszamithatatlan a Bills..én is áttértem diktálásra inkább
Ppistike
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Egymas ellen jatszanak, de mit? 😅attól függ, hogy egymás ellen játszanak-e éppenDe akkor mi tortenik ha az egyik csapat tobb td t csinal mint a masik? Akkor kikap? 😅végigvihogott meccsek, inkább a halál.azért Sankóék szórakoztatóbbak voltakmég a fogalmatlan sms-ek hiányoznak azértEbben az Aréna kétségtelenül szintet lépett.
Tactful Cactus
Kampman
🤘 gaben 🤘
legalább father time idővel megkimélt minket a brett apózástól
Kúrfürst briareos
gabor25
Tactful Cactus
több mint 1 éve
húzogatjuk a mézesmadzagotközben a Bulls meg megy 15-tel a Warriors ellen 😀azóta már csak 6
🤘 gaben 🤘
Szesze
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kiszamithatatlan a Bills..
több mint 1 éve
én elégedett vagyok bármi lesz már, felrakott 31 pontot ez a korházcsapat, sose gondoltam volna
több mint 1 éve
Sima
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ki ki?végre megérti egymást a Patriots és Steelers drukkerVagy amikor az a film amikor csajnak fogak voltak p.ncija helyénErről eszembe jutott vmi gagyi vámpíros sorozat, ahol az egyik csaj szűz volt mikor átváltoztatták , és mikor megdugták mindig visszanőtt a szűzhártya 😆Egy jo varras csodakra kepes.Elférne benne egy nyerges vontató isBirok meg szorossa akarjak tenniHa még Annácska a téma, nem fog nekik sikerülni
Toto21
Tactful Cactus
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
Tactful Cactus
több mint 1 éve
közben a Bulls meg megy 15-tel a Warriors ellen 😀azóta már csak 6
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hát a mai teljesítményt látva én a Billst (tj esetén) nem tartom favoritnak sem a Bengals ellen ha úgy alakul, sem a Jags ellen.
több mint 1 éve
védekezni ezek sem szeretnek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ligur
448
Erik a hosszabbitas 😀