Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Bazdmeg kiköptem a sörömÉs mondja hogy "nem lesz gazáremelés" 😀 😀Közben klaffog a műfogsora ,.... Huuuuu, de izgi... szerintem inkább old granny!na lendvai... az az igazi cougar. mennyi tapasztalat lehet.Engem jobban zavar, hogy a fiatal Lendvai Ildikóra hasonlít 😀kunhalmi normálos sminkkel meg hajjal nem lenne rossz de 20 évesen is 40nek nézett már kiLehet perverz vagyok de még Kunhalmira is lőnék egy patront az tutiAz mar inkabb szado mazo. Lol
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
Kúrfürst briareos
dioadam
Kúrfürst briareos
Tapsi Hapsi
dioadam
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Dugná őt a faszom!Baszki én azt hittem a megróttam = megdugtam 😊Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Szesze
több mint 1 éve
akkor jó 😊mindenki azt hitte 😀Baszki én azt hittem a megróttam = megdugtam 😊Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Szesze
ligur
több mint 1 éve
Rowe Kohou Nagyon gyengék!Folyton megverik őket de egész évbe!Ha most nincs TD akkor vége!Bár így is impotes a támadó játék!igen, kohou azért top 10 cb sok rankingben mert folyamat megverik
Miami
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Toppon van a követőA 2012-es Broncos-Steelers wild card követő volt az all time best
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
ozibozi
17 141
Szépen le is futtatják majd az órát ha visszakapják a lasztit, és nem os lesz komoly csúszás a másik meccsre legalább
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
és akkor is csak orvosságkéntA Bingo, kinél hogy alakul van még józan itt? 😀 😛Ritkán iszok és keveset.
dande2
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
hát végül is lebaszta ergó lekúrta szóval nem tévedtélBaszki én azt hittem a megróttam = megdugtam 😊Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Szesze
több mint 1 éve
Toppon van a követő
Draft
több mint 1 éve
Miami
964
Rowe Kohou Nagyon gyengék!Folyton megverik őket de egész évbe!Ha most nincs TD akkor vége!Bár így is impotes a támadó játék!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De akkor sokat es sokszor.A Bingo, kinél hogy alakul van még józan itt? 😀 😛Ritkán iszok és keveset.
dande2
Kampman
több mint 1 éve
ligur
448
mindenki azt hitte 😀Baszki én azt hittem a megróttam = megdugtam 😊Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Szesze
több mint 1 éve
dioadam
597
És mondja hogy "nem lesz gazáremelés" 😀 😀Közben klaffog a műfogsora ,.... Huuuuu, de izgi... szerintem inkább old granny!na lendvai... az az igazi cougar. mennyi tapasztalat lehet.Engem jobban zavar, hogy a fiatal Lendvai Ildikóra hasonlít 😀kunhalmi normálos sminkkel meg hajjal nem lenne rossz de 20 évesen is 40nek nézett már kiLehet perverz vagyok de még Kunhalmira is lőnék egy patront az tutiAz mar inkabb szado mazo. Lol
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
Kúrfürst briareos
dioadam
Kúrfürst briareos
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De hat en nem lehetek kurva. Max meg.Van az a pénz, amitől menne az.Kormanyszovivo szerintem kifejezetten Ronda. Na o hozza nagyon sok ital kene. De akkor meg mar ugyse menne. Meh...egész országot végigkurták téged is engem isAmúgy Rácz Zsófiról miért nem esett eddig szó?Mert azok kormánypártiak és kell faszomnak olyan akit a komplett fidesz felsővezetés végigkúrt
Vagy Kormányszóvívő Asszonyról?
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Toto21
Mindenki kurva, csak mindenkinek más az ára 😀
shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A Bingo, kinél hogy alakul van még józan itt? 😀 😛Ritkán iszok és keveset.
dande2
több mint 1 éve
A dugást?Szalon megnyitáson volt hostess, azt ment vele egy kört a városban, 2 nap után visszavitte. Valszeg dugott is 1-2 fontos emberrel, m nem kértek kártérítést, én meg megnéztem élőben. Bláhés ezt igy mégis hogy?Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Willie Parker
Draft
több mint 1 éve
Vicc nem látja hogy Thompson össze fossa magát 4 3es out mi kell mégamikor látta és el is találta a wreket, elejtették az összes labdát
Miami
több mint 1 éve
koszonjuk szepen.kár, hogy skylar nem látja az elkapókat. ott volt open.Ki az az open? Wr? En nem ismerem ot, sot meg a rosteren sincs hires o?
Ventura
gabor25
több mint 1 éve
Baszki én azt hittem a megróttam = megdugtam 😊Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
Szalon megnyitáson volt hostess, azt ment vele egy kört a városban, 2 nap után visszavitte. Valszeg dugott is 1-2 fontos emberrel, m nem kértek kártérítést, én meg megnéztem élőben. Bláhés ezt igy mégis hogy?Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Van az a pénz, amitől menne az.Kormanyszovivo szerintem kifejezetten Ronda. Na o hozza nagyon sok ital kene. De akkor meg mar ugyse menne. Meh...egész országot végigkurták téged is engem isAmúgy Rácz Zsófiról miért nem esett eddig szó?Mert azok kormánypártiak és kell faszomnak olyan akit a komplett fidesz felsővezetés végigkúrt
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Toto21
Mindenki kurva, csak mindenkinek más az ára 😀
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Vagy ha mar ugysem emlekeznenk ra utana. Akkor csak felesleges idopazarlas erolkodes lenne.Kormanyszovivo szerintem kifejezetten Ronda. Na o hozza nagyon sok ital kene. De akkor meg mar ugyse menne. Meh...egész országot végigkurták téged is engem isAmúgy Rácz Zsófiról miért nem esett eddig szó?Mert azok kormánypártiak és kell faszomnak olyan akit a komplett fidesz felsővezetés végigkúrt
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Toto21
több mint 1 éve
A Bingo, kinél hogy alakul van még józan itt? 😀 😛
több mint 1 éve
Fogd meg a söröm...izé a csöcsömés ezt igy mégis hogy?Elvitt egy szalonautót, amiért nem fizetettnem volt jegye?Kelemen Annát egyszer megróttamA Nemes Annácska, aki valójában Kelemen, csak nem akart versenyezni vele 😊Nekem inkább Annácska.... Donáth vagy Kelemen!?Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Stoki
Tapsi Hapsi
ozibozi
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Kúrfürst briareos
Draft