Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
9 órája
Pep71
2 756
Száraz januárt tartasz te is? 😁Ha zászló nélküli playünk van, lehúzok egy felestMagamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
gamerkr
9 órája
Lehet tradelni kéne a félidőben. Nekünk Hurts előrelépés lenne jelenleg. Love és a Philly játékosok között pedig megvan a kémia. Win-win.Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
MrMiksa
9 órája
Ha zászló nélküli playünk van, lehúzok egy felestMagamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
9 órája
Majd egy honapja nem jatszott. Erheto h rozsdas.Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
MrMiksa
9 órája
Magamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
9 órája
MrMiksa
3 836
Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
9 órája
A meccs nem rajtuk fog elmenni , erre értettem.Pass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
zacknorb
Az O és ST bénázásra nem szavakaz találni
9 órája
Tarsi
1 291
Hurts-t leultetnem en a 2. Felidore! Nagyon homaly! Egy normal check downt se tud megdobni..Simán le lehetne, Love majd lehozza a philinek.
Tdog
9 órája
Ha a nyitó driveot nem visszük TD-ig, akkor még meleg lehet, de úgy is ha igen. Az első félidőben meg kellett volna oldanunk, de nem akartuk hamar elzavarni a tv nézőket. Igaz pocsék játékkal is sikerül 😊Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....Szerencsére belefér. Nem tudok annyi javulást elkepzelni, h pocsék szintre feljöjjünk.
dande2
twitch(4thline)
Szerkesztette: dande2
9 órája
Magamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.
9 órája
Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....Szerencsére belefér. Nem tudok annyi javulást elkepzelni, h pocsék szintre feljöjjünk.
dande2
9 órája
casaubon
2 688
Az elso ket drive-ot leszamitva mar az is vanPass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
zacknorb
9 órája
Tdog
662
Hurts-t leultetnem en a 2. Felidore! Nagyon homaly! Egy normal check downt se tud megdobni..
9 órája
de összesen 3 volt és így valóban igaz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pont 😊Az a gáz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pontot tudtunk feltenni.Fumble előzte meg a TDt
Greengo
zacknorb
9 órája
Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....
9 órája
Pass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
9 órája
Az a gáz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pontot tudtunk feltenni.Fumble előzte meg a TDt
Greengo
9 órája
casaubon
2 688
Eddig az O nem túl impresszív a nem túl erős GB D ellen.Meglepo, de a Packers D is top 10 iden
Janek
9 órája
Ha minden labdát spikoltunk volna, jobb PSR lenne most? (Pontunk nem lenne kevesebb, csak azért kérdezem)
9 órája
Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
9 órája
Jöhetne McKee
Don't talk the walk, Walk the talk!
9 órája
jossbeaumont
1 188
Micsoda dalias idok voltak, mikor egy jo Frisco verhetett ki minket...
9 órája
Mekkora bold volt, hogy az itt nyertes megy a konfdöntőbe, milyen lehet akkor a többi nfc-s csapat?Allitolag kemenyebb mint az AFC 😛
r.baggio
9 órája
Bent maradt 3 időkérésünk. Az első hiba a csapattól.McCarthyval ez nem történhetett volna meg, ő elhasználta volna őket challengekre.
Tactful Cactus