Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
10 hónapja
Száraz januárt tartasz te is? 😁Ha zászló nélküli playünk van, lehúzok egy felestMagamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
gamerkr
10 hónapja
Lehet tradelni kéne a félidőben. Nekünk Hurts előrelépés lenne jelenleg. Love és a Philly játékosok között pedig megvan a kémia. Win-win.Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
MrMiksa
10 hónapja
Ha zászló nélküli playünk van, lehúzok egy felestMagamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
10 hónapja
Majd egy honapja nem jatszott. Erheto h rozsdas.Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
MrMiksa
10 hónapja
Magamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.Én úgy, ha átmegyünk a félpályán, már ünnepelek.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Jöhetne McKeeNagyon szarul néz ki ez az O Hurts-el. Kivéreztetik teljesen a védelmet...
Eazzy
10 hónapja
A meccs nem rajtuk fog elmenni , erre értettem.Pass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
zacknorb
Az O és ST bénázásra nem szavakaz találni
10 hónapja
Hurts-t leultetnem en a 2. Felidore! Nagyon homaly! Egy normal check downt se tud megdobni..Simán le lehetne, Love majd lehozza a philinek.
Tdog
10 hónapja
Ha a nyitó driveot nem visszük TD-ig, akkor még meleg lehet, de úgy is ha igen. Az első félidőben meg kellett volna oldanunk, de nem akartuk hamar elzavarni a tv nézőket. Igaz pocsék játékkal is sikerül 😊Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....Szerencsére belefér. Nem tudok annyi javulást elkepzelni, h pocsék szintre feljöjjünk.
dande2
twitch(4thline)
Szerkesztette: dande2
10 hónapja
Magamban úgy voltam vele, ha az első félidőben sikerül pontokat feltennünk a táblára, akkor megnyerjük. Ha nem, akkor győzünk.
10 hónapja
Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....Szerencsére belefér. Nem tudok annyi javulást elkepzelni, h pocsék szintre feljöjjünk.
dande2
10 hónapja
Az elso ket drive-ot leszamitva mar az is vanPass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
zacknorb
10 hónapja
Hurts-t leultetnem en a 2. Felidore! Nagyon homaly! Egy normal check downt se tud megdobni..
10 hónapja
de összesen 3 volt és így valóban igaz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pont 😊Az a gáz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pontot tudtunk feltenni.Fumble előzte meg a TDt
Greengo
zacknorb
10 hónapja
Pocsékok vagyunk, nem kicsit, nagyon....
10 hónapja
Pass rush.Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
gamerkr
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az a gáz, hogy 2 labdaszerzésből 0 pontot tudtunk feltenni.Fumble előzte meg a TDt
Greengo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Eddig az O nem túl impresszív a nem túl erős GB D ellen.Meglepo, de a Packers D is top 10 iden
Janek
10 hónapja
Ha minden labdát spikoltunk volna, jobb PSR lenne most? (Pontunk nem lenne kevesebb, csak azért kérdezem)
10 hónapja
Nezzuk pozitivan: a vedelemre eddig nem sok panasz lehetBármi is lesz a vége (vannak akik még hisznek?) - a def-re egy rossz szavunk nem lehet
casaubon
10 hónapja
Jöhetne McKee
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Micsoda dalias idok voltak, mikor egy jo Frisco verhetett ki minket...
10 hónapja
Mekkora bold volt, hogy az itt nyertes megy a konfdöntőbe, milyen lehet akkor a többi nfc-s csapat?Allitolag kemenyebb mint az AFC 😛
r.baggio
10 hónapja
Bent maradt 3 időkérésünk. Az első hiba a csapattól.McCarthyval ez nem történhetett volna meg, ő elhasználta volna őket challengekre.
Tactful Cactus