Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
15 órája
shagi0206
11 335
Baun akkor is megszerzi, ha törik, ha szakad.
15 órája
újabb GB hiba
15 órája
gerappa
132
Ezt a b@lfaszt komolyan istenem
15 órája
Kraft?Ez a Kraft gyerek eladó? Adjuk érte a Joey Bosát.A kórlapja alapján ő már nem ér semmit kb.
Sixo
shagi0206
15 órája
Pep71
2 756
Love bmwg ..vicc jöjjön willis
15 órája
shagi0206
11 335
Ez a Kraft gyerek eladó? Adjuk érte a Joey Bosát.A kórlapja alapján ő már nem ér semmit kb.
Sixo
15 órája
jossbeaumont
1 188
McManus a ST kapitany ma. Igy persze ertheto az a rugas. Nem hagyhatta cserben a csapatreszt...
15 órája
Te nem is voltál itt az előzőn.Nem pont valamelyik packerses mondta az előző meccs alatt többször is, hogy a POban nem fújnak be holdingot? Mondta ezt a bíróknak is?Nem.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
15 órája
casaubon
2 689
Packers #79Szinte tobb buntetese van ma, mint ahany snapet a szezonban jatszott
www.youtube.com/watch?v=-M-zx4m4OLA
mustaine
15 órája
Nem pont valamelyik packerses mondta az előző meccs alatt többször is, hogy a POban nem fújnak be holdingot? Mondta ezt a bíróknak is?Nem én voltam, de ezek a sporik tuti nem a "mieink"
Sixo
Ez tuti
15 órája
casaubon
2 689
Nem pont valamelyik packerses mondta az előző meccs alatt többször is, hogy a POban nem fújnak be holdingot? Mondta ezt a bíróknak is?Ehhez a crew-hoz nem jutott el az iranyelv
Sixo
15 órája
Ha minden labdát földre dob a QB hányas psr-je lesz?
15 órája
Nem pont valamelyik packerses mondta az előző meccs alatt többször is, hogy a POban nem fújnak be holdingot? Mondta ezt a bíróknak is?Nem.
Sixo
15 órája
Nem pont valamelyik packerses mondta az előző meccs alatt többször is, hogy a POban nem fújnak be holdingot? Mondta ezt a bíróknak is?
15 órája
bordélyokban? 😊Na, ez volt eddig a legjobb O play Packers részrőlSzerintem azért volt pár erős Kraft play is.
shagi0206
Sixo
15 órája
Na, ez volt eddig a legjobb O play Packers részrőlA 2 TE sneak is jó volt
shagi0206
15 órája
Na, ez volt eddig a legjobb O play Packers részrőlSzerintem azért volt pár erős Kraft play is.
shagi0206
15 órája
Jézusom de hulladékok vagyunk…
Don't talk the walk, Walk the talk!