Scouting Combine 2014
2 feliratkozó
több mint 10 éve
15:00-tól
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Rich tényleg nagy...még köszöni a szüleinek 😀 ...az a cipő illik az öltőnyhöz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Én már 20 yardnál meghalnék, ez a Rich egy állat. 😀Jöhetne T-Rich helyére Indybe.
több mint 10 éve
Szerintem zárva volt a Lukács Olaj teteje.Eisen 5.98at futott 40 yardon! 😀😀 😀😀iktriadMekkora hátszél volt? 😀 😀 😀ThundersNFL
több mint 10 éve
Eisen 5.98at futott 40 yardon! 😀😀 😀😀iktriadMekkora hátszél volt? 😀 😀 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
szaba
10 542
Dri Archer vs Rich mekkora volt 😀 😀 Mondjuk Clowney se gyenge.
több mint 10 éve
Eisen 5.98at futott 40 yardon! 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
szaba
10 542
6.00 után 5.98. 😀 😀 simulcam-et várom.
több mint 10 éve
Komoly záróbeszéd volt ám.szabaIgen, nekem is tetszett Peter Giunta beszédea DBkhez. Szép lezárás volt.
Na, jöhet Eisen 40 yardosa.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Nagyon pihentek ezek az NFL Network-ösök... 😀
több mint 10 éve
szaba
10 542
Komoly záróbeszéd volt ám.
több mint 10 éve
Köszi nem NTnek gondoltam,csak h a felrótt mértbeli hiányosság mennyit ront,befolyásol neki. Vagy a többi adottsága miatt ez eltörpül. Gondolom kicsit magasabb top 10-15.mire mehet Donald az Nflben? Kroos3tech, nagyon jó a kéztechnikája már most.szabba jabbaSőt, sok sackje van, ha jól emlékszem 25 fölött.
Én úgy értettem (félre?) a kérdést, hogy NTként milyen lehetne.
Amennyiben a kérdés az, hogy 6'1 DT ként ilyen lenne, akkor arra sok bevált példa van. Nem kell ahhoz "DT poszt Brees"nek lenni. Azért ennyire nem kötött a magasság DT poszton. Akkor inkább 3-4 DE poszton van leginkább elvárásként a 6'3 magasság, de ez sem fix. Minden más DT poszton ez még kevésbé elvárás, vagy egyáltalán nem az.ulpianus
több mint 10 éve
szaba
10 542
Verrett elég jól veretett. Kár, hogy nem magasabb kicsit, de nem tartom kizártnak, hogy így is érvényesüljön majd a szélen.
több mint 10 éve
Roby és Verrett ügyes is...tényleg jók
több mint 10 éve
rbeni
11
minden világos, köszi 😀www.paste.to/SrXwJJITHöriés mi az a speckó jelentés?rbeniEgy: A Seatle szereti a gyors, nagy CBket. Browner miatt lehet ürsesedés is lehet náluk.Ez hogy jött neki? Úgy mint Adam Muemanak? 😀 Kíváncsi leszek.rbeniMcGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
Kettő: a Seahawks sapkának van egy speciális jelentése is itt a bowl.hu-n. Bár sajna a Superbowl Wjük miatt lehet vissza kell majd vonultatni ezt. 😕iktriad
“If you aren’t fired with enthusiasm, you’ll be fired with enthusiasm.” - Vince Lombardi
több mint 10 éve
OL-t kizártnak tartom.O-line? DBk? WR?iktriadHogy készül már mindenki Eisen 40 yardosára. 😀😀megmondom őszintén my vote is up for grabs
Verrettnél mutatták Paganót O_OHöriMit/kit szeretnél a Colts 2. körös pickjének látni?iktriad
majd a FA-mozgás után kitalálom. Jó helyzetben vagyunk, nincs kirívó need.Höri
a 2 OT adott, tavaly a 2-3. pickünk Thornton (G) és Holmes (C) voltak. Az más kérdés, hogy én egyikbe sem bízok. + Donald Thomas ment IR-re 1. héten.
A DB reális opció, de hosszabbítani fogunk valakikkel. A WR elég nyilvánvaló Wayne helyére a szélre, simán benne van.
több mint 10 éve
mire mehet Donald az Nflben? Kroos
3tech, nagyon jó a kéztechnikája már most.szabba jabbaSőt, sok sackje van, ha jól emlékszem 25 fölött.
Én úgy értettem (félre?) a kérdést, hogy NTként milyen lehetne.
Amennyiben a kérdés az, hogy 6'1 DT ként ilyen lenne, akkor arra sok bevált példa van. Nem kell ahhoz "DT poszt Brees"nek lenni. Azért ennyire nem kötött a magasság DT poszton. Akkor inkább 3-4 DE poszton van leginkább elvárásként a 6'3 magasság, de ez sem fix. Minden más DT poszton ez még kevésbé elvárás, vagy egyáltalán nem az.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
rbeni
11
Ha felépülnek az offense játékosok oda semmiképp. Defensbe én azért szívesen látnék jó prospecteket főleg hogy öregednek a nagyok.Hogy készül már mindenki Eisen 40 yardosára. 😀😀megmondom őszintén my vote is up for grabs
Verrettnél mutatták Paganót O_OHöriMit/kit szeretnél a Colts 2. körös pickjének látni?iktriad
“If you aren’t fired with enthusiasm, you’ll be fired with enthusiasm.” - Vince Lombardi
több mint 10 éve
www.paste.to/SrXwJJITés mi az a speckó jelentés?rbeniEgy: A Seatle szereti a gyors, nagy CBket. Browner miatt lehet ürsesedés is lehet náluk.Ez hogy jött neki? Úgy mint Adam Muemanak? 😀 Kíváncsi leszek.rbeniMcGill 4.44-re javít. Köszönjük, 2. körHöriMájus 8.-án éjjel szerinte rajta lesz a Seahawks sapka.iktriad
Kettő: a Seahawks sapkának van egy speciális jelentése is itt a bowl.hu-n. Bár sajna a Superbowl Wjük miatt lehet vissza kell majd vonultatni ezt. 😕iktriad
több mint 10 éve
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀O-line? DBk? WR?iktriadoffensive playcaller?szaba
több mint 10 éve
O-line? DBk? WR?Hogy készül már mindenki Eisen 40 yardosára. 😀😀megmondom őszintén my vote is up for grabs
több mint 10 éve
Hogy készül már mindenki Eisen 40 yardosára. 😀😀megmondom őszintén my vote is up for grabs
majd a FA-mozgás után kitalálom. Jó helyzetben vagyunk, nincs kirívó need.
több mint 10 éve
Verrett nem semmi ...repül a srác