USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Kussoljatok lipsik. Az "aktuális jó hírek" nektek már smafu?Amúgy a béke hanyadik napját írjuk, számolja vki?Es azt hogy hany napja nem vettek le Tónit a listáról? XD
gabokocka
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Amúgy a béke hanyadik napját írjuk, számolja vki?Es azt hogy hany napja nem vettek le Tónit a listáról? XD
gabokocka
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Toszkána lett az első olasz régió, ahol engedélyezték az eutanáziátSzerencséjük, hogy nem kellett nekik a Fidesz-KDNP jóváhagyása.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Amúgy a béke hanyadik napját írjuk, számolja vki?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ez nem azt mondja ami itt lett leirva, hogy Trump uj fegyvereket kuld (btw, szerintem kivanatos dolog lenne, ha nem engedne el teljesen az Ukranok kezet). Ez arrol szol, hogy egy repi kepviselo benyujtott egy ilyen tervezetet, de minden hulyesegre be szoktak, hogy kiposztolhassak. Elozo hetekben az egyik kepviselo a Mt. Rushmore-ra akarta Trump arcat felvesetni, arra nyujtott be tervezetet 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/1imrkj8/fegyver_ukrajn%C3%A1nak_a_h%C3%A1bor%C3%BAs_b%C5%B1n%C3%B6s_putyin/Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
Illetve akkor megsem Putyin ugynoke Trump aki odadobja Ukrajnat az oroszoknak? Nem ertem, mert itt nekem utobbit irtak. Akkor most mi a helyzet? Csak felig Putyin csicskaja?
undisputedly
NB2
Ha jol tudom, 95%-a az ilyen javaslatoknak nem kap meg csak szavazast sem a hazban.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Már vártalak MórickaVan amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
Illetve akkor megsem Putyin ugynoke Trump aki odadobja Ukrajnat az oroszoknak? Nem ertem, mert itt nekem utobbit irtak. Akkor most mi a helyzet? Csak felig Putyin csicskaja?
undisputedly
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1imrkj8/fegyver_ukrajn%C3%A1nak_a_h%C3%A1bor%C3%BAs_b%C5%B1n%C3%B6s_putyin/Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
több mint 1 éve
mint a milkshake?Nem baj, Lorincnek vannak banyai, majd Magyarorszag kibanyassza.arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
Atmentem google talalatok listajan, sehol nem irnak Trump altal jovahagyott ujabb fegyverekrol,arrol viszont igen, hogy ritkafoldek stb. kell neki cserebe az eddigi tamogatasert.
Abba bele se megyek inkabb, hogy Trump ha beket akar (ma landolt egy rejtelyes amerikai kuldott Moszkvaban), akkor nem engedheti el teljesen Ukrajna kezet, mert az oroszoknak akkor nem erne meg beket kotni.
undisputedly
Negritis, a vajda
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem baj, Lorincnek vannak banyai, majd Magyarorszag kibanyassza.arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
Atmentem google talalatok listajan, sehol nem irnak Trump altal jovahagyott ujabb fegyverekrol,arrol viszont igen, hogy ritkafoldek stb. kell neki cserebe az eddigi tamogatasert.
Abba bele se megyek inkabb, hogy Trump ha beket akar (ma landolt egy rejtelyes amerikai kuldott Moszkvaban), akkor nem engedheti el teljesen Ukrajna kezet, mert az oroszoknak akkor nem erne meg beket kotni.
undisputedly
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
undisputedly
több mint 1 éve
Lehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
több mint 1 éve
Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
több mint 1 éve
Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
több mint 1 éve
Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Orwell egy modern próféta volt. Igaz, ő elsősorban a kommunizmus utópiájának szánta a művet, de mivel a mai észak-nyugati világrend ideológiai alapja ugyanonnan ered, ezért tökéletesen bejött az előrejelzés.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
Amikor a 90-es években olvastam az 1984-et, nem gondoltam volna, hogy kicsit később a mindennapok része lesz az újbeszél.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Az Idiocracy-ról se gondoltuk, hogy valósággá válik.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
Amikor a 90-es években olvastam az 1984-et, nem gondoltam volna, hogy kicsit később a mindennapok része lesz az újbeszél.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Legyen béke!
több mint 1 éve
Kozeledunk a JFK fajlok kozzetetelehez. A DNI mar megkuldte Trumpnak a nyilvanossagrahozatal tervet. Kozben az FBI meg talalt 2400 dokumentumot (14 ezer oldal) a merenyletrol amit eddig soha nem adtak meg oda a vizsgalobizottsagoknak, de most hirtelen megtalaltak 😀www.axios.com/2025/02/10/trump-jfk-assassination-records
Ugy hallom jol lehet veluk kacsara vadaszni.Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk.Mondjuk azért a második alkotmánykiegészítésről sokat elmond, hogy random embereknek hozzáférése van föld-levegő rakétához. (irónia, mielőtt)
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag.Bocs, így skrimmelés közben out-of-context ezen akadt meg a szemem elsőre, és kicsit meglepődtem, hogy már itt tartunk. Nagy ugrás ez egy karlendítés után
Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
undisputedly
Mondjuk azért a második alkotmánykiegészítésről sokat elmond, hogy random embereknek hozzáférése van föld-levegő rakétához. (irónia, mielőtt)

több mint 1 éve
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag.EMP
Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
undisputedly
több mint 1 éve
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag. Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
több mint 1 éve
fortune.com/2025/02/08/openai-whistleblower-suchir-balaji-death-police-investigation-san-francisco-family-questions/Ezek a sípfújók igen gyakran így végzik. Mindegy, hogy Moszkva vagy San Francisco.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
fortune.com/2025/02/08/openai-whistleblower-suchir-balaji-death-police-investigation-san-francisco-family-questions/