Prospect ismertetők


Mike Williams 1. kör

Mike Williams
Egyetem
Clemson
Életkor
29 (1994-10-04)
Magasság
6 ft 4 in (1.93 m)
Tömeg
218 lb (99 kg)

Erősségek

Prototípus magasságú, tömegű, sebességű prospect. Izomzatilag sincs lemaradva a többi college elkapótól. El tudja adni, hogy vertikálisan támad, így a cornerbackeket arra kényszeríti, hogy korán fordítsák ki a csípőjüket a backpedalból. Mélységi passzoknál a kezei segítségével képes később is szeparálódni. Hosszú karjait és nagy kezeit kihasználva a legmagasabb ponton képes elkapni a labdát, az 50/50-es labdákat így be szokta húzni a levegőben. Hibátlanul követi a labdát. Képes a belülre, a kívülre és a váll fölé irányuló dobásokat is követni. Kezével, a testétől távol kap el. Testkontrollja miatt az alacsony labdákat is összeszedi, nem egy olyan labdát kapart össze kicsavarodott testhelyzetben, amit Deshaun Watson mögé dobott. Koncentrációja fokozódik az olyan route-okon, amik a hash markok közé vezetnek. A pálya közepén mindenféle fenntartás, habozás nélkül dolgozik. A pálya mindhárom szintjén dolgozott a Clemsonban. Hibára tudja kényszeríteni a cornerbackeket az elkapás után, így meghosszabbítva a játékot. Elkötelezettebbnek kellene lennie futásblokkoláskor, de a mérete és az ereje alapján a későbbiekben blokkolóként is különbséget jelenthet.

Gyengeségek

Természetes elkapó, de alkalmanként koncentrációs gondokkal küzd, ami elejtett labdákhoz vezet. A dropprobléma a szezon második felében találta meg. Nem összpontosít eléggé, nem tesz elég energiát az útvonalaiba. Kevés alkalommal bizonytalanítja el a cornerbackeket a fejcselével és a jab stepjével. A képessége, hogy a fizikai tulajdonságainak a segítségével nyeri a párharcait, besülhet a következő szinten. Jobban is érthetné, hogy hogyan szerezzen befolyást az útvonalain, így szélesebb passzsávot tudna nyitni az irányítójának. A stem utáni kitámasztásnál nem vált elég élesen irányt, így a gyorsulása utána nem elég hatékony. Release-nél átlagosan fürge. Press cornerek egy jó kezdőütéssel meg tudják akasztani. A méretének megfelelően kell játszania. Az oldalvonal mellett túl gyakran nyomják el izomból. 2 fumble-je is volt a szezonban. Nyaksérülés miatt a teljes 2015-ös szezont kihagyta, ez red flag lehet a csapatoknál, amíg nem tisztázza magát a combine orvosi vizsgálatain.

Megjegyzések

Szociológia szakon diplomázott. Leginkább elkapót játszott középiskolában, de irányítóként is kiprobálták junior szezonjában. 4-csillagos recruit volt. True freshman évében 13 meccsen játszott, 3-szor volt kezdő, 20 elkapásból 316 yard és 3 TD volt a mérlege. 2014-ben 57 elkapásból 1030 yardot és 6 TD-t szerzett, a Clemson történetében senki nem szerzett ennél több elkapott yardot sophomore szezonjában, All-ACC második válogatottba választotta a média. A 2015-ös alapszakasz első drive-jában egy 4 yardos TD-elkapás után nekiütközött a kapufának, melynek következtében eltörött egy csont a nyakában, ezután redshirtöt kapott. 2016-ra teljes erőben tért vissza, 98 elkapásból 1361 yarddal és 11 touchdownnal járult hozzá a Clemson bajnoki címéhez, All-ACC első válogatott az edzőknél és a médiánál, második csapatos All-American Phil Steele-nél, a SB Nationnél és a Walter Campnél. Williams úgy néz ki, mint egy WR1 és bemutatta, hogy a pálya mindhárom szintjén tud dolgozni, miután visszatért a 2015-ös nyaksérüléséből. Williams elég kemény ahhoz, hogy a pálya közepén, nagy forgalomban is célba vegyék, a mérete és a labdaérzéke miatt félelmetes ellenfél az end zone-ban. Az útvonalaira és a release-ére ráfér némi edzésmunka, de megvan a tehetsége ahhoz, hogy egy nagy biztonsági célpontja legyen egy fiatal irányítónak. NFL hasonmás: Plaxico Burress

Corey Davis 1-2. kör

Corey Davis
Egyetem
Western Michigan
Életkor
29 (1995-01-11)
Magasság
6 ft 3 in (190 cm)
Tömeg
213 LBS (96 Kg)

Erősségek

Kimagasló 4 éves egyetemi karrier. Alfahím a pályán, nem retten vissza a kihívástól, és a folyamatos célbavételtől. Kiváló versenyszellem. Semmi másra nem koncentrál, csak a labdára mikor az a levegőben van. Mindenkinél jobban érzi a mély labdákat, a cornerback-eket is folyton maga mögött tudja tartani. Képes a második fokozatba kapcsolni, hogy a mély labda alá fusson. Legjobban a közepes és mély route-oknál tud érvényesülni. 2016-ban fejlődést mutatott az útvonalak futásában. Változó sebességgel futja útvonalait, így folyton habozásra készteti védőit. Finom vertikális route-okat fut, amelyekkel képes kibillenteni az off-cornert és a safetyket, és gyorsan ki is használja. Játék közben olyan gyorsulást láthatunk nála, amit mért idejéből nem gyanítanánk. Túl tud járni az előnyösebb helyzetben lévő védő eszén. Segít az irányítóján, agresszívan támadja a labdát és nem azt várja, hogy azt az ölébe dobják. Dominál a vörös zónában. Az 50-50 labdákat is képes rendszeresen megnyerni, hosszú kezeinek és jól időzített ugrásainak hála. Az endzone közelében még feljebb tud kapcsolni, és még fizikálisabb játékot mutat.

Gyengeségek

Nem mindig adja el elég hatásosan a vertikális route-jait. Inside route-oknál előfordul, hogy elsodródik, így az ellenfél képes elfojtani a játékot. Fürgébbnek kell lennie irányváltásoknál, minden téren. Slotból indulva nehézkesen fordul. Egyetemi karrierje során 16 dropja volt, ebből néhány inkább a koncentráció hiánynak tudható be, míg máskor kissé túl is lett dobva. A Western Michiganen mondhatni szabadon futhatta route-jait, a profik között komoly press coverrel találja majd magát szembe, amihez majd alkalmazkodnia kell. Edzői sose kérték, hogy komolyabban blokkoljon.

Megjegyzések

Testvére Titus Davis, aki 2015-ben szintén elkapóként érkezett a ligába. Illinois-ban a Wheaton Warrenville South gimi növendéke volt, csapattársa volt például Dan Vitale, tavaly 6. körös pick, de a bátyjával is két évig együtt játszott. Csak 2 csillagos recruit volt, 45 elkapásától és 6 touchdownjától nem kellett elájulni végzős évében. ehhez képest 2013-ban ő lett a MAC konferenciában az év újonca; 67 elkapásból 941 yardot termelt. Jókora ugrás volt 2014, hiszen az NCAA 7. legtöbb yardját, 1408-at kapta el, 15 touchdownnal megspékelve. Junior évében se hagyott alább, 1436 elkapott yardja akkor a liga ötödik legjobb eredménye volt és 12 touchdown is bekerült a neve mellé. 2016 november 25-én beelőzte Trevor Insley-t és ő lett minden idők legtöbb yardot elkapó játékosa az NCAA élvonalában. Év végére 1427 yard és 18 TD került a statisztikai lapjára, all-Americannek választották a MAC konf év játékosa is ő lett. A szezon utáni edzések folyamán megsérült a bokája, februárban megműtötték, kihagyta a combine-t és a március 15-i Pro Day-en se fut. Messze túlnőtt a konkurencián a MAC-ben, olyannyira dominálta a mezőnyt, hogy a draftosztály legjobb elkapójaként is tekinthetünk rá. Nem ő a leggyorsabb, legatletikusabb a mezőnyben, de mindent tud a játékról, amivel eredményes maradhat, lásd még Keenan Allen vagy Eric Decker. A kétkedők azt fogják felhozni ellene, hogy minden idők leghatékonyabb egyetemi elkapói nem sok vitték sokra, és a MAC lealázása nem mérvadó, de azt is látni kell, hogy napjaink egyik legjobb elkapója, Antonio Brown ugyanebből a környezetből érkezve folytatni tudta lehengerlő játékát a profik között. Igaz, nem elit prospectként.

John Ross 1-2. kör

John Ross
Egyetem
Washington
Életkor
29 (1994-11-24)
Magasság
5 ft 11 in (180 cm)
Tömeg
190 lbs (86 kg)

Erősségek

Megvan a sebessége, hogy hosszú játékokat csináljon és a védők mögé kerüljön. Vertikális sebessége tiszteletreméltó, üresre tudja magát játszani pustán ezzel. Irányváltásoknál hamarabb kezdi kiforgatni csípőjét, így a „curl” és „dig” route-jai szinte levédekezhetetlenek voltak. Nagyon gyors lábmunka. A slotból indulva gyönyörűen adja el a corner route-okat, nagyon gyorsan kirobban a sarok felé, így könnyen leválik védőjéről és kényelmes ablakot nyit az irányítójának. Rendszerint megbízható kezei vannak. Az átlagnál jobb szem-kéz koordináció. Ösztönös labdavadász, aki korán észleli a mély labdát és folyamatosan rajta tartja a szemét. Elkapás után üres területen életveszélyes. Képes egy szempillantás alatt lerázni az első szerelőt, és egy rövid játékot is naggyá tenni. Goal line szituációknál képes megnyerni a slant és fade útvonalait. Megfelelő méretei vannak, hogy a szélen és a slotban is fel lehessen állítani. Alkalmanként futójátékban is részt vett, 8 labdacipeléséből 4 db 15+ yardot hozott. Mind 3 szezonjában legalább egyszer visszahordott egy kezdő rúgást TD-re.

Gyengeségek

Kissé alacsony, átlag alatti erővel a többiekhez képest. Küszködött a route-jaival és a keményebb Alabama cornerbackekkel szemben. Súlyelosztása nem mindig ideális. A felvételeken jól megfigyelhető, hogy alkalmanként teljesen indokolatlanul megbotlik a fűben, mind route futásnál, mind pedig elkapás után. Jobb munkát kell végeznie az irányító segítésében, nem mindig dolgozik vissza az elkapásért. Meg kell tanulnia megcsinálni azokat az elkapásokat, amikor a védő is ott van mellette, és zavarja. Ahhoz, hogy komplett elkapó legyen, fejlődnie kell a rövid és közepes útvonalak megfutásában. Mindkét térdével voltak komolyabb problémák, ezért hosszú távú egészsége kérdéses.

Megjegyzések

Long Beach, Kalifornia neveltje. Már középiskolában, majd a Washington egyetemen is csapattársa volt John Timu, a Bears linebackere. WR, CB és atléta volt, végzősként állami bajnok 100 méteres síkfutásban. Már true freshmanként pályára küldték, de 16 elkapása nem sok vizet zavart, 2 touchdownja volt, az egyik visszahordásból. Szinte páratlan módon 2014-ben 7 meccsen kezdett elkapóként és négyen cornerbackként. Négy touchdownt és egy interceptiont fogott a labda különböző oldalán. A 2015-ös idényt térdszalag-szakadás miatt kihagyta, egy edzésen sérült meg. 2016-ban visszatért és első meccsén 3 touchdownt ért el. A szezon közben vállsárülés hátráltatta, de a műtétet elhalasztották a Pro Day utánra. Kiemelkedő idénye volt, 17 touchdownt ért el, 76 elkapásból 1122 yarddal - all-American jelölésnek is örülhetett. Az NFL combine-on 4.22-es 40 yardos eredménye volt, amivel az örökranglista élére ugrott, Chris Johnsont beelőzve. Nagyon önérzetes játékos, akin a meccs minden másodpercében látni, hogy nyerni akar. Visszahordóként és slot receiverként azonnal hatással lehet leendő csapata játékára, de kreatívabb offenzív elmék számos szerepkörben bevethetik. Sebességét nem kell bemutatni, profilja alapján Will Fuller tavalyi 1/21-es drafthelye árulkodó lehet, de ne lepődjünk meg ha még korábban kimondják a nevét.

Curtis Samuel 1-2. kör

Curtis Samuel
Egyetem
Ohio State
Életkor
27 (1996-08-11)
Magasság
5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg
196 lb (89 kg)

Erősségek

Határozottan és hirtelen vált irányt. Hosszúkat lép, mélységi sebessége kihívás elé állítja a press coverage-gel próbálkozó védőt. Útvonala csúcspontján már-már túlzásba viszi jab stepet, de a kitámasztás után szeparálódni tud a cornerbacktől. Comeback route-on, hirtelen tánclépéssel áll meg, majd jó ütembe nyit a dobás felé. Mélységben és az irányváltások után is robbanékony, így mindhárom szinten el tud szakadni. Lassítás után gyorsan éri el a végsebességét. Legjobbját akkor nyújtja, ha nagy területe van. Ahogy bontakozik ki a játék, úgy lesz egyre gyorsabb és veszélyesebb. Két évnyi kick-return tapasztalat. Matchuptól függően mozgatható.

Gyengeségek

Kissé merev a csípője, emiatt többet játszik egyenes irányba. A press elleni release-én dolgozni kell. Embert fogó, press-covert alkalmazó, atletikus slot cornerbackek megakasztják a line of scrimmage-en és az útvonalain is. A kezei nem arra lettek teremtve, hogy megharcoljon a dobásokért. Alapjáraton a testével kap el. Nem volt annyi "pro-style" érintése, mint amennyit a csapatok szeretnének. Átlagosan 5.5 yard után kapta el a labdát, számos labdacipelése volt jet sweepből és shotgunból indított stretch játékból. Átlagosan követi és alkalmazkodik a gyenge dobásokhoz. Nem sokszor bíztak rá blokkolási feladatot.

Megjegyzések

Brooklyni gyerek, a foci mellett az atlétikapályán is sikeres volt középsuliban. Az országos hírű Erasmus Hall High School futója volt, olyan hírességek koptatták ennek az iskolának a padjait mint Barbra Streisand, Eli Walach, Neil Diamond, Bobby Fischer, Waite Hoyt, Ned Irish vagy Billy Cunningham. A footballvilágban pedig Sid Luckman, Al Davis, Sam Rutigliano a múltból, a jelenből pedig Samuelen kívül leginkább Deonte Roberts (Rutgers MLB) lehet leginkább ismerős az iskola korábbi tanulói közül. 4-csillagos recruitként választotta az Ohio State-et. A bajnoki címet hozó 2014-es szezonban Ezekiel Elliott cseréje, 14 meccsen játszott, 58 futásból 383 yardot és 6 TD-t, 11 elkapásból pedig 95 yardot hozott, mellette 20.5 yardot átlagolt kickoff returnből. Sophomore szezonjára a cserefutónál nagyobb szerepet szántak neki, így átmozgatták H-backnek. 22 elkapásból 289 yardot és 2 TD-t, 17 futásból 132 yardot és 1 TD-t szerzett. A 2016-os szezonban ő produkálta a Big Ten 2. legtöbb elkapását (74), elkapott yardját (865) és elkapott touchdownját (7), mellette 97 kísérletből 771 yardot és 8 TD-t futott, az ország egyetlen játékosa a szezonban, aki 700 yard fölé jutott elkapásból és futásból is. All-Big Ten első csapatos elkapó, az AP és a Sporting News beválogatta az első számú All-American válogatottjába is. Mindenben használható, de semminek sem a mestere, Samuel bemutatta, hogy a tehetséges Buckeyes támadósor részeként számos módon képes yardokat szerezni és pontszerzési lehetőségeket teremteni. Ugyanakkor az NFL csapatok egy az eddiginél jóval körülhatároltabb szerepbe szeretnék beilleszteni, ami valószínűleg az elkapó lesz. Még tanulja a posztot, de gyorsan tud szeparálódni, így megnyitja a passzsávokat, de az útvonalain még élesíteni kell, kick returnerként viszont már pályafutása korai szakaszában is szerepet kaphat. Népszerű párhuzam vele kapcsolatban Percy Harvin, akit anno Urban Meyer hasonlóan használt még a Florida Gatorsös időkben.

Zay Jones 2-3. kör

Zay Jones
Egyetem
East Carolina
Életkor
29 (1995-03-30)
Magasság
6 ft 2 in (1.88 m)
Tömeg
201 lb (91 kg)

Erősségek

Megbízhatóan futja az útvonalait, induláskor/megálláskor nem elit a gyorsasága, de keményen megdolgozik azért, hogy eladja a mintáit, képes derékszögben irányt váltani. Kitér a jam elől a line of scrimmage-en, pontosan olvassa a coverage-t, így megtalálja az üres területet. Magas football IQ-ját használva mindig azon dolgozik, hogy üresre játssza magát. Megbízható elkapó, a kezeivel támadja a labdát. Állhatatos blokkoló, nem fél bedobni a testét. Végzősként csapatkapitány volt, komoly tisztelet övezte a programon belül. Elit produkció, FBS rekorder elkapások számában karriert (399) és egy szezont (158) tekintve is, mellette övé az ECU iskolacsúcsa egy szezon alatt szerzett elkapott yardokban (1746), ami egyben AAC rekord is. Football berkekben nőtt fel, az apja (Robert) 10 szezont húzott le az NFL-ben linebackerként, 1-szeres Pro Bowler, 3 Super Bowlt nyert a Dallas Cowboys-szal, a bátyja (Cayleb) szintén elkapó, jelenleg a Minnesota Vikings játékosa, a nagybátyja (Jeff Blake) 14 éven keresztül volt NFL irányító.

Gyengeségek

Atletikusságbeli és fizikai jellemzői átlagosak, felépítése és ereje szintén nem rendkívüli ezen a poszton. Adekvát sebesség, de nincs meg az elszakadási fürgesége ahhoz, hogy lehagyja az emberező NFL cornerbackeket és nem volt konzisztens mélységi veszély college-ban sem, csupán 10.7 yardot átlagolt elkapásonként (158 elkapása volt 2016-ban, de csak négy (2.5%) volt 35+ yardos). Nem ravasz az elkapás után, nincs neki igazán robbanékony végsebessége. Rugói szintén átlagosak, nincs meg a testi ereje ahhoz, hogy konzisztensen nyerje az 50-50-es párharcokat. Odafigyel a részletekre az útvonalain, ám nem mindig éri el a kellő mélységet, tudatosabban kellene figyelnie arra, hogy hol van a nyalóka. Koncentrációs gondok miatt ejteget el labdákat, elkezd a disznóbőrrel futni azelőtt, hogy bebiztosította az elkapást. Blokkolóként helyezkedésben és technikában javulnia kell. A számait felduzzasztotta a pass-happy offense, amiben játszott, gyakran alkalmaztak 5 elkapós felállást, ahol off coverage-ben védekeztek rajta, ritkán látott olyan coverage-t, amelyik arra az oldalra forgott a pályán, ahol ő volt.

Megjegyzések

A Zay becenév, teljes neve Isaiah Avery Jones. Dallasban született, a Stephen F. Austin egyetem gyakorlógimnáziumába járt, ahol Mike Rosenthal (9 évet húzott le a ligában a Giants és a Vikings színeiben mint OT) a vezetőedző. A foci mellett az atlétikapályán is villogott, területi bajnoki címet szerzett hármasugrásban. Az apja és a nagybátyja is az East Carolinából kerül a profi ligába, Zayen kívül az apja a mai napig az egyetlen ECU-játékos, aki konszenzus All-American válogattságig jutott. Kommunikáció szakon diplomázott. 3-csillagos recruit volt, ösztöndíj ajánlata volt például a Coloradotól is, ám ő úgy döntött, hogy a családi hagyományoknak megfelelően Greenville felé veszi az irányt. True freshman évében mind a 13 meccsen játszott, 8-szor volt kezdő, 62 elkapásból 604 yardig és 5 touchdownig jutott, Freshman All-C-USA válogatott lett. 2014-ben 81 elkapásból (3. legtöbb az AAC-ben) 830 yardot és 5 TD-t szerzett, ebben az évben kick returnerként is alkalmazták, Chris Johnsonnak a 2007-es Hawai'i Bowlon bemutatott produktuma után neki sikerült Pirates játékosként újra 150 kickoff return yardig eljutnia egy meccsen (a Cincinnati ellen), 88 mérkőzés telt el közben. 2015-ben mind a 12 meccsen kezdő, 98 elkapásból 1099 yardot és ismét 5 touchdownt termelt, All-AAC második válogatottba került. Végzősként mind a 12 meccsen kezdő, mind a 4 receiver poszton megfordult, 158 elkapásból 1746 yardig és 8 touchdownig jutott, konszenzus All-American, második csapatos Academic All-American. A South Carolina ellen 22 elkapással iskolacsúcsot döntött, ezt a rekordot akárcsak legtöbb karrier elkapás FBS rekordját (387) egykori csapattársa, a jelenlegi Atlanta Falcons elkapó Justin Hardy tartotta. Kitűnő footballkarakterrel bír, megvan benne a vágy, hogy tolja magát előre. A rekordokat hozó 2016-os szezon inkább a sémának és a rendkívül magas számú célbavételnek volt köszönhető, nem pedig az elszakadási képességének vagy a hatalmas sebességének. Ha több akar lenni egyszerű wide receiver depthnél, bizonyítania kell, hogy a profik között megvan a sebssége és a fürgesége, ahhoz egy az egyben lerázza az emberező védőjét. Ha ez sikerül neki, akkor ő lehet ennek a draftnak a Keenan Allenje.

Chris Godwin 2-3. kör

Chris Godwin
Egyetem
Penn State
Életkor
28 (1996-02-27)
Magasság
6 ft 1 in (1.85 m)
Tömeg
209 lb (95 kg)

Erősségek

Jó méret és erő. Jó sebesség, kihívás levédeni mélységben. Elit kéz/szem koordináció. Tisztán, a testétől távol szedi le a labdát a levegőből. Igazán kemény, akár nála van a labda akár nincs. Az edzői rajongva beszélnek az ösztöneiről és a munkamoráljáról. Nagyon agyafúrtan futja az útvonalait. Nyugodtan kap el forgalomban. Gyorsan lokalizálja a labdát és alkalmazkodik hozzá. Mozgáskoordinációja elit. Kihasználja fizikalitását az end zone-ban megtámadott elkapásoknál. Labdával a kezében fizikálisan fut. Számos alkalommal bizonyította, hogy felismeri a zónavédekezést és megtalálja a szabad területeket. Mindig dolgozik vissza a QB felé, hogy tisztára játssza magát.

Gyengeségek

Kicsit sok időbe telik mire eléri a végsebességét. Útvonalai töréspontján a fürgesége csak átlagos. Press coverage ellen többet kellene használnia a kezeit a line of scrimmage-en.

Megjegyzések

Teljes neve Rod Christopher Godwin, négyen vannak testvérek, legszívesebben a családjával és barátaival múlatja az időt vagy videójátékozik. Philadelphiában nőtt fel, a Middletown High School csapatával kétszer állami bajnokságot Delaware-ben, ekkoriban a jelenlegi Boston College irányító, Darius Wade tömte labdákkal. 4-csillagos recruitként választotta a Penn State-et. True freshman évében mind a 13 meccsen játszott, 3-szor volt kezdő, 26 elkapásból 338 yardot és 2 touchdownt jegyzett, bekerült a BTN.com Freshman All-Big Ten válogatottjába és a Boston College ellen performansza (7 elkapás, 140 yard, 1 TD) a New Era Pinstripe Bowlon elég volt arra, hogy az ESPN.com beválassza az All-Bowl csapatába. 2015-ben 13 meccsen játszott, 11-szer volt kezdő, 69 elkapásból 1101 yardot (2. legtöbb a Big Tenben) és 5 touchdownt szerzett, Bobby Engram és Allen Robinson után a 3. olyan elkapó a Penn State történetében, aki 1000+ elkapott yardos szezonra volt képes. All-Big Ten második csapatba szavazta a média és az Associated Press, Academic All-Big Ten csapatba került. 2016-ban mind a 14 meccsen kezdő, az előző szezonból tanulva általában double coverage-ben őrizték, de így is összeszedett 59 elkapásból 982 yardot és 11 touchdownt, utóbbi a legtöbb, amit juniorként szereztek a PSU színeiben. A Rose Bowlban emlékezetesen zárta egyetemi karrierjét, az Adoree' Jacksonnal felálló USC ellen 9 elkapásból 187 yardot és 2 touchdownt szerzett, mindhárom adat bowlos iskolacsúcs. Nem meglepő módon All-Bowl első csapatba került az NCAA.comnál, a Sports Illustratednél és az ESPN.comnál, a Pro Football Focus All-Big Ten második csapatba választotta. Nincs igazán olyan dolog, amit ne lehetne kedvelni Godwinban, megvan a mérete, az ereje és a sebessége, kitűnő a kéz/szem koordinációja, jó mélységi képességei vannak, szokása a testétől távol elkapni a labdát. Jobb és konzisztensebb QB játékkal a Penn State-en (és jobb támadófallal, ami hagy időt a QB-nak dobni), Godwin számai lényegesen jobbak is lehettek volna. NFL hasonmás: Anquan Boldin.

JuJu Smith-Schuster 2-3.kör

JuJu Smith-Schuster
Egyetem
USC
Életkor
27 (1996-11-12)
Magasság
6 ft 2 in (187 cm)
Tömeg
220 lbs (99 kg)

Erősségek

Kiváló méretek, nagyon megbízható célpont. Aggodalom nélkül játszik a pálya közepén. Ismert versenyszelleme és alfa vezéregyénisége miatt. Nagyon jól érzi, hol vannak a védők körülötte, mikor nagyobb területen kell mozognia. Pont annyira agresszívan dolgozik vissza a labdáért amennyire kell, mikor a védő ép megakarná azt szerezni. Keresi a megfelelő lehetőségeket a zóna ellen, és szépen meg is találja azokat. Kihasználja méreteiből adódó erősségeit, és keményebben is futja route-jait. Hatékonyan használja a testét, az 50-50 labdáknál szépen kizárja a védőt testével kevés esélyt hagyva nekik. Erős, megbízható kezeivel testétől távol kapja el a labdákat. Félelmetesen jól követi a labdát, a válla fölött keresi, megtalálja és követi azt. Remek testkontrollja van, képes a levegőben kicsavarni magát, hogy elkapja a passzt. Az oldalvonal mellett is hasznos játékos, mindig mindkét lábát benntartva kapja el a labdákat. Minden hájjal megkent, agresszív futó az elkapás után, olyan stiff arm mozdulattal, amit megemlegetnek a védők. Remekül látja át a pályát elkapás után, maximalizálva így YAC számait. Megbízható blokkoló, aki segít kialakítani a nagy futásokat. Képes blokkjait megtartani hála elemi erejének.

Gyengeségek

Fejlődnie kell még, hogy a route-jai törés pontjainál hatékonyabban tudja magát tisztára játszani. Nem igazán billenti ki a cornerbackeket route-jaival. Hiányzik a hirtelen gyorsulása irányváltás után, hogy elszabaduljon védőjétől és ezzel könnyű ablakot nyisson irányítójának. Azon múlik a jövője, hogy az 50-50-es labdákból mennyit fog lehalászni. Ritkán kapcsol fel második sebességbe, hogy a mély labda alá fusson. Inkább csak siklik mikor hátra fordul, hogy meglelje a mély labdát mintsem, hogy megtartaná eredeti sebességét. Az off-man CB-k meglephetik az underneath route-oknál ha nem félnek a vertikális sebességétől. Lassan szabadul ki a press cover alól. Comeback route-jain van még mit fejleszteni, kicsit mintha később fordulna vissza az irányítóhoz. Nagyobb figyelmet kell fordítania a blokkolási szögekre. Ebben a szezonban tíz TD-t ért el ami szép szám, viszont három meccs alatt szedett össze ebből nyolcat.

Megjegyzések

John Smith néven anyakönyvezték, de a JuJu menőbb és két éve nevelőapja nevét is felvette, így lett belőle Schuster is. Unokatestvére a USC jelenlegi linebacker edzője, Johnny Nansen. A Long Beach Poly gimi növendéke volt, pont mint egy évtizeddel korábban DeSean Jackson. A Rivals őt tartotta az ország 2. legjobb safety-jének amikor a USC-hez írt alá. Első meccsén 4 elkapásból 123 yardot ment előre, de összességében leragadt 724-nél év végére és öt touchdownt ért el. 2015-ben már robbantott egy 89 elkapásos, 1454 yardos, 10 touchdownos évvel, ehhez képest junior évére majdnem felére esett vissza az elkapott yard termése, de 9 touchdownnal így is vigasztalódott. Mindez gyarázható hátsérülésével és Cody Kessler távozásával. 2015-ben törött kézzel is vállalta a játékot. A sebessége hiányzik, hogy igazi első számú elkapóként tekintsenek rá, de egyébként minden adott, hogy kezdő szintű játékossá nője ki magát. Tehetségét mutatja, hogy akár safety-ként is profi lehetett volna belőle, ha annak idején arra fekszik rá jobban. Szerény, alázatos, nagy munkabírású játékos, aki possession receiverként olyan eleme a draft class-nak, ami ritkább, mint az egydimenziós speedsterek. Az ilyen játékosok a 2. körben szoktak elkelni, lásd még Jordan Matthews vagy Michael Thomas tavaly.

Cooper Kupp 3. kör

Cooper Kupp
Egyetem
Eastern Washington
Életkor
30 (1993-06-15)
Magasság
6 ft 2 in (188 cm)
Tömeg
204 lbs (92 kg)

Erősségek

Habár másodosztályú programban futballozott, termékenysége minden szinten elitnek mondható. Karrierjét a Division I vezetőjeként fejezte be elkapásokban, yardokban és touchdownokban. Kezei erősek és természetesen használja őket. Példaképéhez, Larry Fitzgeraldhoz hasonlóan húzza le a labdákat. Testétől távol kapja el a labdát, majd azonnal be is húzza a testéhez. Változóan használja route futásnál sebességét, így alakítva ki mély passz lehetőségeket. Elképesztően magabiztos és versenyképes. A cornerbackek fölé kerekedik testével, hogy megnyerje a labdáért való küzdelmet. Elhiszi, hogy minden labdát el tud kapni, és képes a cirkusz elkapásokat is könnyűszerrel végrehajtani. Remekül kémleli a labdát. Használja az erejét a rouetok töréspontjánál, hogy helyet csináljon amikor hirtelen kell irányt váltani. Képes manipulálni a védelmet a hamis fejmozgásával és gyors lábmozgásával. Erős futball géneket örökölt.

Gyengeségek

Kissé egyenes a route-jainál. Oldalirányú sebessége nem elegendő, hogy elszakadjon az „underneath” útvonalaknál. Sokszor játszott a slotból indulva de nem biztos, hogy meg van a sebessége, hogy az NFL-ben is el tudjon szakadni és üres területet nyitni az irányítónak. Időbe telik míg felgyorsul és nem igazán használja ki a közte és a védő közti kezdeti üres területet. Néhány megfigyelő megkérdőjelezi, hogy a szélen is produktív kezdő tudna-e lenni. Túl sokszor használ megtévesztő mozdulatokat, inkább a route-jait kéne jobban kifejleszteni. Hosszúra nyújtja comeback útvonalaknál a lelassítást.

Megjegyzések

Édesapját, Craig Kuppot a NY Giants draftolta 1990-ben, irányítót játszott, és megfordult a Cowboys és a Cardinals kötelékében is. Nagyapja, Jake Kupp 11 évet húzott le az NFL-ben, mint guard, és bekerült a Saints legendái közé még az unokája születése előtt. Cooper Washington államban élt gyerekként. Nem csak elkapóként, hanem defensive backként is az állam legjobbjai között tartották számon, ráadásul kosárlabdában is bajnoki címet ünnepelhetett gimnazistaként. Egy év rákészülés után 2013-ban indult egyetemi karrierje a másodosztályú EWU színeiben, számos komoly újonc-rekorddal, úgy mint elkapás (93), elkapott yard (1691) és elkapott TD (21). Megkapta a Jerry Rice Awardot, mint az FCS osztály legjobb újonca. Második évében 104-re emelkedett elkapásai száma, 1431 yardja és 16 touchdownja pedig ismét all-american díjakat hozott a konyhájára az FCS-ben. 2015-ben már az osztály legjobb játékosának szánt Walter Payton Awardot is besöpörte, ehhez 114 elkapás, 1642 yard és 19 touchdown kellett 11 meccs alatt. Utoljára 1997-ben tudta wide receiver elnyerni ezt a trófeát. Némi hezitálás után visszatért senior idényére, hogy megdöntse az egyetemi örökranglistás rekordokat a másodosztályban. Ez yardban sikerült, kereken 1700 jött neki össze, így Jerry Rice jelenleg már csak második, viszont a 17 TD-hez még kellett volna kettő, így ebben Kupp a második. Egyértelműen fölé nőtt a konkurenciának, akivel találkozott, de ez a topligás csapatokra is igaz, például a Washington ellen Marcus Peters és Sidney Jones is vakon volt ellene. Remek Senior Bowl hetet zárt, de a meccsen magán alig láthattuk. A combine-on megmutatkozott, hogy nem elit atléta NFL szinten, egyedül 20 yard shuttle-ben volt ott a spiccen. 2015 júniusa óta házas, ami előny de az idény kezdetekor már 24 éves lesz, ami nem annyira. Lehet, hogy csak 3. számú, slot receiver lesz a profik között, de ez nem mindenkit akadályoz meg benne, hogy húzóemberré váljon, lásd Jarvis Landry. Egy ügyesebb irányítóval megtámogatva minden esélye adott lenne, hogy már újoncként sokat tegyen hozzá a csapata sikereihez az NFL-ben is.

Chad Hansen 3. kör

Chad Hansen
Egyetem
California
Életkor
29 (1995-01-18)
Magasság
6 ft 2 in (1.88 m)
Tömeg
205 lb (93 kg)

Erősségek

Nagyobb területen jól manőverezik útvonal futás közben és közben nem romlik el a route időzítése. Visszafele is hajlandó dolgozni, ha a dobás úgy kívánja. Screeneknél megmutatkozott a tehetsége az elkapás után. Konzisztensen előretör a line of scrimmage-ről függetlenül attól, hogy a pálya melyik szintjén akad dolga. Az oldalvonal közelében jó a tudatossága. Zsúfoltság esetén is a pályán belül teszi le a lábát. Jól használja az erejét és a fizikumát, ha leütközik az útvonalán. Folyamatos, erőteljes lépésekkel hagyja le a cornerbackeket mélységi útvonalakon. Természetesen követi a labdát. Mozgáskoordinációja kiemelkedő, így bármilyen irányba képes alkalmazkodni a labdához. Kezei erősek, forgalomban is képes bebiztosítani az elkapást. Kevésfajta útvonalat futtattak vele, de megmutatta, hogy a pálya közepén is hajlandó dolgozni. Fizikálisan, nyújtott karral blokkol futásnál, megüti a cornerbackek testét és kizárja őket. Képes hibára kényszeríteni az őt elsőnek szerelni igyekvőt, utána pedig kamatoztatja a gyorsulását nyílt területen.

Gyengeségek

Egyenesen állva várja a snapet és így is kezdi meg az útvonalát. Esetlegesen fékez, hagyja, hogy a cornerback lelassítson, majd a labda felé ugorjon. Erős press cornerek megjammelhetik. Nem szeparálódik eléggé konzisztensen a középhosszú route-okon. A Calen csak alapútvonalakon kellett dolgoznia. Profi szinten szembe kell néznie a megtámadott elkapásokkal. Hagyja, hogy a dobás a testéhez érjen. Testét nem használja elég jól pajzsként.

Megjegyzések

Teljes neve Timothy Chad Hansen. Végzős középiskolásként az atlétikacsapat MVP-je volt, ligabajnok lett 100 méteres síkfutásban. A Moorpark High School (idejárt anno Dennis Pitta is) színeiben csak a végzős évében volt kiemelkedő a footballpályán, így csak az Idaho State-től volt ösztöndíjajánlata, így Pocatelloba vezetett az útja. True freshmanként 11 meccsen volt kezdő, 45 elkapásból 501 yardot és 3 TD-t jegyzett. 1 szezon után transzferelt a Californiára, walk-onként kezdte meg a jogi tanulmányait. 2014-ben a transzferszabályok miatt nem játszhatott. 2015-ben cserejátékos, 19 elkapásból 249 yard és 1 TD jött össze neki. 2016-ban 10 meccsen játszott, 92 elkapásból 1249 yard és 11 touchdown volt a mérlege. Úgy lett első a Pac-12-ben elkapások számában és elkapott yardokban, hogy két meccsről hiányzott bokasérülés miatt. All-Pac-12 első csapatba választotta az Associated Press, az Athlon Sports, az ESPN.com és Phil Steele. Hansen jó kombinációja a méretnek és a sebességnek a pálya szélére, képes magasabbra ugrani a cornerbackeknél és megnyerni a párharcát mély labdánál. Szeparációs fürgesége átlagos, ha a pálya első két szintjén dolgozik, de a kezei és az ereje miatt a megtámadott elkapásokat is tudja kezelni. Emelkedő félben lévő prospectnek számít a draftkörökben, aki már a játékosbörze 2. napján (2-3. kör) hallhatja a nevét, megvan rá az esély, hogy WR2 legyen belőle. NFL hasonmás: Allen Hurns.

Josh Reynolds 3. kör

Josh Reynolds
Egyetem
Texas A&M
Életkor
29 (1995-02-16)
Magasság
6 ft 3 in (1.91 m)
Tömeg
194 lb (88 kg)

Erősségek

Magas, hosszú karú játékos, úgy néz ki, mint egy atléta. Hosszú lépteivel szinte siklik a föld felett, egy villanás alatt tudja szűkíteni a védő és közte lévő hézagot. Fejlődött a release-e, már ki tud térni a line of scrimmage-en és így mélységben lépéselőnybe kerül. Hosszú karjait kinyújtva, a testétől távol kap el. Kitűnően lokalizálja a labdát, mély labdáknál megbízhatóan koncentrál a highpointra és biztosítja az elkapást. Benne van a nagy játék mélységben, ezt a defensive backeknek tisztelni kell, ő az egyetlen játékos az SEC történetében, aki egy szezonon belül (2016) két 90+ yardos touchdown elkapást is bemutatott. Kiemelkedő játékos punt coverage-ben, gyorsan felér és megcsinálja a játékot. Produktív karrier és végzős szezon, az iskola történetének ötödik 1000-yardos idényt hozó elkapója lett, 2016-ban zsinórban nyolc meccsen kapott el touchdownt, ami iskolacsúcs.

Gyengeségek

Vékony végtagok és sovány felépítés. Erőből le lehet lökni az útvonalairól, hiányzik belőle a funkcionális erő a cornerek ellen, még akkor is ha magasabb náluk. Az oldalvonal közelében jobban kellene helyezkednie, hagyja, hogy a cornerek a pályán kívülre szorítsák. Túlságosan is fineszes próbál lenni az elkapási ponton, ha nem kell ugrania a labdáért, jobban kellne dolgoznia visszafelé, az irányító irányába. Ha ráengedi a testére a labdát, az dropokhoz vezet. Nem mélységi útvonalai csiszolatlanok, jobban kell éreznie ezeknek a ritmusát. Inkonzisztens erőbedobással blokkol, "üzleti döntések" miatt kerüli az ütközést. Visszahordóként nincs tapasztalata. Keménysége nem kérdés, de az alkata nem túl ellenálló.

Megjegyzések

San Antonioban nőtt fel, öccse Moses szinten a Texas A&M-en focizik, ő safety. Középiskolából kikerülve 2-csillagos recruit volt, egyedül az Oregon State ajánlott neki ösztöndíjat, de végül három másik elkapó is elkötelezte magát a Beavershöz, akik így tudatták vele, hogy ezen a poszton telített a recruiting classuk. Azon agyalt, hogy elfogadja a Texas A&M részleges ösztöndíj ajánlatát és gátfutóként, valamint magasugróként öregbíti az Aggies hírnevét, ám végül a Tyler Junior College mellett tette le a voksát, 1 évet focizott itt, hogy javítson a toborzási helyzetén, ez sikerült is 44 elkapásból 782 yardot és 12 touchdownt szerzett, bekerült a konferencia második számú válogatottjába. Az Aggies atlétaedzője, Pat Henry ajánlotta Kevin Sumlin figyelmébe Reynoldsot, aki végül 3-csillagos recruitként ide is írt alá. Mike Evans távozott az NFL-be, így már 2014-ben bekerülhetett a kezdőbe, 52 elkapásból 842 yardot és 13 touchdownt szerzett, utóbbi iskolarekord Mike Evans (2013) és Jeff Fuller (2010) 12 TD-s csúcsát döntötte meg. 2015-ben nyilvánosságra nem hozott okok miatt miatt a Western Carolina elleni meccsről hiányzott, a maradék 12 találkozó alatt 51 elkapásból 907 yard és 5 touchdown jött neki össze. Végzős éve sikerült a legjobban, 61 elkapásból 1039 yardot és 12 touchdownt hozott, All-SEC második válogatott lett a médiánál. Magas és hosszú a karja, Reynolds veszélyes játékos mélységben, elsősorban a labdaérzéke és a labdakövetési képességének köszönhetően és nem a szemkápráztató sebessége miatt. Reynolds veszélyes a red zone-ban, mismatch a levegőben az alacsonyabb cornerbackeknek. Hiányzik az erő a játékából, ami karrierje elején problémákat okozhat, de a keménysége, a munkamorálja és az intelligenciája miatt túlléphet ezen és második- vagy harmadik számú elkapóként megélhet a ligában. NFL hasonmás: Marvin Jones.

Shelton Gibson 3. kör

Shelton Gibson
Egyetem
West Virginia
Életkor
29 (1995-03-20)
Magasság
5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg
191 lb (87 kg)

Erősségek

Elképesztő. Sebessége. Van. A gyorsulását túlbecsülő cornerbackeket azonnal lehagyja és szeparálódik. Elkapásainak 36 százaléka 25+ yardos volt az elmúlt két szezonban. Labdaérzéke és kéz-szem koordinációja lényegesen jobb mélységi, mint rövid útvonalakon. Gyorsan megtalálja a mély passzt, úgy alkalmazkodik hozzá, hogy ő kerüljön a legjobb pozícióba az elkapáshoz. A sebességétől való félelem miatt nagyobb távolságra állnak fel tőle, így nyitva marad az underneath útvonal, ami könnyű dobást jelent az irányítójának. Atletikus és nem csak egy merev csípőjű egyenesen gyors játékos. Robbanékony rugói vannak, a jóval a feje fölé érkező megtévedt passzokat és be tudja húzni. Potenciál alapján azonnal be lehet vetni gunnerként és kickoff visszahordóként.

Gyengeségek

A kezeinél előfordulhat némi dekoncentráltság underneath útvonalakon. A Texas ellen kapott egy igencsak büntető ütközést, utána jó egy negyeden keresztül aligátor karokkal játszott a pálya közepén. Több útvonalat kell még megtanulnia és úgy általánosságban is lehet még élesíteni az route futását. Eddig nine route-okból, postokból, slantekből és curlökből élt. Hamar eléri a végsebességét, így fékezésnél gondot jelent, hogy túl hosszúakat lép. Agresszívabban kellene dolgoznia visszafelé a labda irányába egy megjátszható területre, ha az irányító kimozgott a zsebből.

Megjegyzések

Clevelandben nőtt fel, 4 testvére van. Középsuliban atletizált is, a focipályán csapattársa volt Dorian Baker (Kentucky WR), de idejártak korábban a Kelce-testvérek is. 4-csillagos recruitként választotta a West Virginiát. 2013-ban redshirtöt kapott, 2014-ben 12 meccsen játszott, jobbára a special teamben, 13 kickoff visszahordása volt 250 yardért, 4 elkapása pedig 60 yardért. 2015-ben mind a 13 meccsen kezdő WR, 23.97 yardos elkapásonkénti átlaggal a Big 12 legjobbja, 37 elkapásból lett 887 yardja és 9 touchdownja, 11 kickoff returnből pedig 361 yardot és 1 touchdownt szerzett. 2016-ban 43 elkapása volt 953 yardért 8 touchdownért, mellette 2 futásból 29 yardot, 29 kickoff returnből 633 yardot tett meg. Gibson jó méretekkel bír, konstansan képes megnyújtani a pályát a ragyogó sebességével, gyorsan a cornerbackek mögé kerül és megvan a labdaérzéke ahhoz, hogy befejezze az elkapást. Underneath útvonalakon a kezei kissé inkonzisztensek és az útvonalai fejletlenek, ugyanakkor méretnek és sebességnek olyan kombinációja, amiben bármikor benne van a nagy játék, ha pályán van, az ellenfél kénytelen egy safetyt a közelében tartani. Gibson már karrierje elején is kezdő lehet, nem fog sok labdát kapni, ennek ellenére nagy hatása lesz a játékra. NFL hasonmás: Corey Coleman.

Malachi Dupre 3-4. kör

Malachi Dupre
Egyetem
LSU
Életkor
28 (1995-10-12)
Magasság
6 ft 2 in (1.88 m)
Tömeg
196 lb (89 kg)

Erősségek

Rendelkezik a poszthoz elvárt méretekkel és atletikus képességekkel. A pálya több szegletén is van tapasztalata. Jóval tehetségesebb, mint azt a teljesítménye alapján megítélnénk. Úgy követi a mély labdákat ahogy egy szélső elkapónak kell és úgy tudja igazítani a testét az elkapáshoz, hogy nem kell levennie a szemét a labdáról. Konzisztens és szolid elkapási arány a karrierje során. Képes hozzáigazítani testét a mély és a mögé érkező labdákhoz, hogy meglegyen az elkapás. Az elkapás után azonnal a pályát pásztázza. Mélyre lesüllyed és végig szalad a cornerbackeken, amikor plusz yardokat akar elérni. Az kevés anyag, ami freshman évéből maradt, megmutatta igazi potenciálját mint mélységi célpont.

Gyengeségek

Hiányzik a routejaiból az igazi hosszútávú üzemanyag. Hosszanti támadásai nem igazán jelentenek veszélyt a cornerbackekre. Gyorsabban kell játszania a snap után. Lassan süllyed és fordul a curl útvonalaknál. Nagyobb elkötelezettség kell tőle, a routeok apróságainak elsajátításához, amivel könnyebben letudná rázni védőit is. Hajlamos arra, hogy hamarabb pozícióba helyezze kezeit, így a védők könnyen reagálni tudnak a mintára. Fürkésző blokkoló elenyésző agresszióval és nem bírja megtartani azokat az elsődleges kontakt után.

Megjegyzések

Nevének ejtése: "Málákáj Dupríí". Tősgyökeres louisianai, a John Curtis Christian High School népszerű utánpótlásbázisa az LSU-nak (2012-ban országos bajnok is lett Dupre a gárdával), már itt csapattársa volt Duprenek Dillon Gordon (jelenlegi Philadelphia Eagles OT) és Duke Riley is, továbbá együtt játszott Kenny Younggal (UCLA ILB), Sherman Badievel (Tulane RB) és Myles Washingtonnal (Kent State QB) is. Junior középiskolás évében állami bajnokságot nyert hármas-, távol- és magasugrásban is. Az ESPN a 2014-es recruiting class legjobb elkapójának tartotta, 5-csillagos recruitként választotta az LSU sportadminisztráció szakát. True freshman évében 12 meccsen játszott, 2-szer volt kezdő, 14 elkapásból 318 yardot és 5 touchdownt jegyzett, Freshman All-SEC válogatottba került. 2015-ben mind a 12 meccsen játszott, 8-szor volt kezdő, csapata első számú elkapója, 43 elkapásból 698 yardot és 6 TD-t szerzett. 2016-ban is WR1, 41 elkapásból 593 yard és 3 touchdown jött neki össze. Nagy célpont, akinek a fejlődését részben feltartóztatta LSU az irányítók inkonzisztenciája. Dupre fejlődőképes elkapó, akiben van némi upside, de időbe telhet amire képes lesz hozzájárulni csapata eredményességéhez. Megfelelő időt igénybe véve megfelelő edzők kezei alatt harmadik vagy negyedik számú elkapóként van benne potenciál. NFL hasonmás: Justin Hunter.

Dede Westbrook 4. kör

Dede Westbrook
Egyetem
Oklahoma
Életkor
30 (1993-11-21)
Magasság
6 ft 0 in (1.83 m)
Tömeg
178 lb (81 kg)

Erősségek

Átlag feletti egyenes vonalú sebesség, benne van a nagy játék veszélye mélységben. Hirtelen tud megállni/megindulni, így kibillenti a védőt az egyensúlyából, irányt vált és legyorsulja őket. Ritkán téveszt mély labdáknál. Gyors lábú, testcselekkel képes legyőzni a press coverage-t. Kitámasztás után elképesztően robbanékony, így slanteken és outokon azonnal tud szeparálódni, fejlődött a mintái időzítésében, be tudja etetni a cornereket, különösen double move-oknál. Tudatosan figyeli, hogy meg kell-e szakítania az útvonalát, hogy kisegítse a zsebből kimozgó irányítót. Jól kontrollálja a sebességét, követi a blokkokat és átmegy a védelmen. Nagy játékokat csinál az elkapás után a ravaszságának és a végsebességének köszönhetően. Keményebb, mint amilyennek látszik, nem ijed meg a stiff arm használatától, hogy extra yardokat szerezzen. Nem túl erős a testalkata, ennek ellenére képes a legmagasabb ponton bebiztosítani a megtámadott dobásokat is. Cizellált visszahordó, hatása lehet a meccsre a játék ezen elemében is, 16.2 yardot átlagolt puntoknál (5/81/1) és 27.1 yardot kezdőrúgásoknál (9/244/0) 2016-ban. Kimagaslóan produktív végzős idény, 17 elkapott touchdownnal iskolarekordot állított fel.

Gyengeségek

Sovány testalkat keskeny vállakkal és vékony lábakkal. Labdával a kezében hiányzik belőle az erő, így kontaktus után limitált dolgokra képes. Testi erejének hiánya miatt átlag alatti blokkoló, az erőfeszítései is csökkenő tendenciát mutatnak, ő ezt "üzleti döntésnek" nevezi, kerüli az ütközéseket a blokkoknál. Elkapási sugara kérdőjeles, volt már rá példa, hogy emiatt nem tudott befejezni megtámadott elkapásokat. Túl lazán fogja a labdát, különösen akkor, amikor visszavág vagy táncol, csak egy fumble-je volt 2016-ban, de számos olyan helyzet volt, ami nem sokon múlt. Limitált izomzata tartóssági kérdéseket is felvet, az Oklahoma State (2016. decemberben) ellen össze is szedett egy agyrázkódást, amikor a pálya közepén dolgozott, az orvosi jelentések is fontosak lesznek nála, középiskolásként megrepedt a vékonybele (2011. októberben), ezután azt javasolták neki az orvosok, hogy hagyjon fel a focival, mert még egy ilyen sérülés már halálos lehet. Koncentrális problémák is tarkítják a múltját, oda kell figyelnie a részletekre, a Kansas State (2016. októberben) ellen kimaradt a kezdőcsapatból, mert megsértette a csapat házirendjét. Múltja alapján éretlen, 3-szor tartoztatták már le, 2-szer családon belüli erőszak miatt a gyerekei anyja ellen.

Megjegyzések

Texasból származik, 3-csillagos recruit volt középiskolából kikerülve, ösztöndíjat ajánlott neki pl. az Oklahoma State és a Texas Tech is, azonban a sérülése miatt sokat hiányzott a suliból is, így nem volt elég jó a tanulmány eredménye, végül a Blinn College-ba iratkozott be (idejárt anno Cam Newton és Khiry Robinson is). A sérülése miatt kihagyta a 2012-es szezont, a 2013-ast pedig a jövőjére gondolva hagyta ki, a családi és a tanulmányi gondjait tette rendbe. Edzői tanácsára 2014-ben visszatért a csapathoz, 76 elkapásból 1487 yardot és 13 touchdownt szerzett, junior college All-American lett. 4-csillagos recruitként választotta az Oklahomát. 2015-ben mind a 13 meccsen kezdő, 46 elkapásból 743 yardot és 4 TD-t szerzett, az Év Támadóújonca lett a Big 12-ben. Sterling Shepard távozása után lett első számú elkapó végzős idényére, 80 elkapásból 1524 yardot és 17 TD-t szerzett. Az Év Támadója a Big 12-ben, egyhangúlag választották All-American válogatottba, az OU történetében ő lett az első, aki megkapta a legjobb egyetemi elkapónak járó Biletnikoff Awardot. A Texas elleni meccsen 232 yardot kapott el, amivel Ryan Broyles korábbi iskolarekordját adta át a múltnak. Szélsebes elkapó, aki képes a pálya szélén játszani, de a méretbeli gondjai miatt lehet, hogy bekényszerül a slotba. Gyakran játszotta magát tisztára az erős double move-jának és a gyenge ellenfeleknek köszönhetően. Westbrook megítélése a Big 12 gyenge védelmei miatt nehéz, de gyorsan szeparálódik, jó a végsebessége és a kezei is megbízhatóak, ezek olyan játéktulajdonságok, amik elkapásokká válthatók a következő szinten is. NFL hasonmás: Travis Benjamin.

Amara Darboh 4-5. kör

Amara Darboh
Egyetem
Michigan
Életkor
30 (1994-02-01)
Magasság
6 ft 2 in (1.88 m)
Tömeg
214 lb (97 kg)

Erősségek

Remek NFL méretek átlag feletti karhosszal. A Michigan pro-style passzjátékában szerzett hasznos tapasztalatot. Megnövekedett a célbavételek száma ennek köszönhetően javult a teljesítménye is. 2016-ban az első 9 meccsből 8 meccsen volt legalább egy darab 30 yardos elkapása túlnőve ezen a magasra taksált csapattársán Jehu Chessonon. Folyékony two-way indulások a slotból. Könnyed váltások a route-jaiban. Nem hagyja annyiban a plant-and-go vágásokat a sarok felé így végig a cornerback előtt tud maradni. Igazi szenvedélyes játékos. Szépen igazítja a route-jait, így teremtve jobb dobó lehetőséget az irányítónak. Nem lazsálja el a blokkokat sem, igazi hevességgel ugrik rá és akaszkodik össze a cornerback-kel. Képes megtartani a blokkot mikor a játék az ő oldalán halad végig. A back side safetykkel is összeakaszkodik.

Gyengeségek

Lassan és folyamatosan gyorsul fel ezért lassan gyűri le a cornerback-ek szorítását. Játék sebessége csak átlagosnak tűnik. Hiányoznak belőle a váratlan mozdulatok és rántások. Ellentmondásos kiindulási gyorsaság a press ellen. Küszködhet az agresszív man cover ellen leválásokkal. Fokozatos süllyedése az irányváltásokba figyelmeztetik a cornerback-eket így azok támadni tudják a labdát. A testével kap el. Alkalmanként a labda túljárhat az eszén, és a kevés koncentráció miatt lehetnek elejtett labdái. Jobban kell helyezkednie a védők ellen. Ritkán válik le egy igazi, lelkes szerelésről. Nem egy dinamikus játékos az elkapás után.

Megjegyzések

Sierra Leonében született, az 5 évet alatt 50000 áldozatot szedő helyi polgárháborúban a szülei is meghaltak, nagynénje segítségével testvéreivel előbb Gambiába, majd Szengálba menekültek, 2001-ben emigráltak a nővérével együtt Amerikába, ahol a Schaefer család fogadta be, majd később adoptálta is őt. Des Moines-ban, Iowában járt középiskolába, ahol a foci mellett atletizált és kosarazott is, utóbbi sportágban konferenciaválogatott is volt. Fociban csapattársa volt az Arizona State puntere, Matt Haack. 4-csillagos recruitként választotta a Michigant, szociológiából diplomázott. True freshman évében, összesen 11 meccsen játszott jobbára special teamerként, össze is hozott 5 szerelést. 2013-ban a szezon előtt összeszedett egy lábfejsérülést, ami miatt redshirtöt kapott. 2014-ben 12 meccsen játszott, 8-szor volt kezdő, Devin Funchess mögött volt második számú WR, 36 elkapásból 473 yardot és 2 touchdownt szerzett. 2015-ben Jehu Chesson mögött volt WR2, 13 meccsen játszott, 9-szer volt kezdő, 58 elkapásból 727 yardot és 5 touchdwont ért el, említésre méltó az edzők és a média All-Big Ten válogatottjában. A 2016-os szezon előtt vezetőedzője, Jim Harbaugh azt mondta róla, hogy a legjobb elkapó a csapat keretében, ennek megfelelően teljesített, mind a 13 meccsen játszott, 11-szer volt kezdő, 57 elkapásból 862 yardot és 7 touchdownt szerzett, amivel a Wolverines legjobbja volt, All-Big Ten második csapatba került az edzőknél és a médiánál is. Darboh már végzős idénye elején felhívta magára a scoutok figyelmét. Darboh kiemelkedő méretei sok csapatot izgalomba hoznak, ugyanakkor a combine eredményei annyira nem kiemelkedőek, hogy egyértelműen size/speed prospectnek lehessen nevezni. Nem olyan fürge és a kezei sem annyira jók, hogy simán csak underneath route-okból megéljen, de fizikai tulajdonságai alapján segítség lehet blokkolásban és meg is van benne a hajlandóság erre, így nem kizárt, hogy már a 2. napon (2-3. kör) ráharap valaki. Attól függ, hogy mennyire fog illeni az őt kiválasztó csapat sémájába, lehet belőle WR2, de lehet, hogy azért fog küzdeni, hogy a kispadról felállva kapjon néhány snapet. NFL hasonmás: Jaelen Strong.

ArDarius Stewart 5. kör

ArDarius Stewart
Egyetem
Alabama
Életkor
29 (1994-12-08)
Magasság
5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg
204 lb (93 kg)

Erősségek

Mindig fizikálisan játszik. Úgy indul, hogy agresszív backpedalba kényszeríti a cornerbackeket. Kezeivel karatésokat idéző módon hárítja el a jammelést és az útvonaláról történő leterelést. Útvonal futás közben variálja a sebességét, így okoz zavart a védő fejében. Jól adja el a cseleket a route-jain, olyan élesen fordítja a fejét, hogy az őt követő cornerback gyakran megbillen. Megvan a sebessége ahhoz, hogy lehagyja a védőt és gyorsan felérjen a pálya mélyebb részeire is. Tehetségesen követi a labdát, megvannak a készségei ahhoz, hogy konzisztensen ő nyerje az egy az egy elleni párharcot a mély labdákért. Remek mozgáskoordinációval bír, ha alkalmazkodni kell a középmagas dobásokhoz, a kezei olyanok, mint egy fogó. Nagyon erős játékos, el tudja venni a labdát a cornerektől ha szükséges. Kick return tehetsége NFL szinten is használható. Kompetitív játékos az elkapás után, mintha egy futó tükörképét látnánk. Bizonyos szerelések elől kitér, másokat megbüntet. Ha blokkok fenntartására kérik, abból is hajlandó kivenni a részét.

Gyengeségek

Testes játékos a csípője környékén, nem tipikus elkapó felépítése van. Yardjainak 70 százalékát elkapás után szerezte. Screen és pop passzokból, reverse-ökből kovácsolt előnyt. Útvonalainak töréspontja lehetne élesebb. Nem gyakran kellett rövid és középhosszú útvonalakon szeparálódnia. Profiként agresszívabban kell majd a labda felé dolgoznia. Hajlamos túl sokat ravaszkodni labdával a kezében, ami mínusz yardokat eredményez. A kezein is lehet még fejleszteni.

Megjegyzések

Tősgyökeres alabamai, irányítót, futót, elkapót és defensive backet is játszott a Fultondale High School színeiben. Öccse, Jared a South Alabama elkapója. 4-csillagos recruitként választotta az Alabamát. 2013-ban redshirtöt kapott, 2014-ben 13 meccsen játszott, 2-szer volt kezdő 12 elkapásból 149 yardja volt, mellette 2 special team szerelést is jegyzett. 2015-ben második számú elkapó, 63 elkapásból 700 yardot és 4 touchdownt szerzett. 2016-ban 12 találkozón játszott, az Ole Miss ellen összeszedett egy lábsérülést, ami miatt a következő 2 mérkőzést ki kellett hagynia, továbbá Nick Sabantől kapott egy 1-meccses eltiltást a viselkedés szabályzat megszegéséért. Végül 54 elkapásból 864 yardot és 8 touchdownt jegyzett, utóbbi két kategóriában csapata legjobbja, All-SEC első csapatba választották az edzők. 2. körös minősítést adott neki az NFL Draft Advisory Committee, így úgy gondolta, hogy kétgyerekes apaként családját eltartandó jelentkezik a draftra. Az Alabama-játékosokra jellemző keménység benne is megvan, felnőtt férfiként játszik. Stewart egy rendkívül kompetitív célpont, aki elkapás után és mély passzoknál is veszélyes, mindene megvan ahhoz, hogy megbízható kezdőjátékossá váljon, aki pálya bármely pontján hatékony lehet. Karrierje elején leginkább kick return feladatokat lehet rábízni, ugyanakkor lehetnek olyan csapatok, akiknél az elkapás utáni dolgai komoly hozzáadott értéknek minősülnek. Pierre Garconhoz hasonlóan mélységben és elkapás után is veszélyes fegyver, továbbá mindketten kevés tapasztalatot szereztek profi karrierjük előtt press man védekezés ellen és az útvonalaikkal kapcsolatban is merültek fel kérdések. Garcon beletanult a press coverage elleni játékba és komplexebb útvonalakat is el tudott sajátítani, így sikeres NFL elkapó lett. Az idő majd eldönti, hogy Stewart képes lesz-e ugyanezekre.

Taywan Taylor 5. kör

Taywan Taylor
Egyetem
Western Kentucky
Életkor
-
Magasság
5 ft 11 in (1.80 m)
Tömeg
203 lb (92 kg)

Erősségek

Dadogó léptekkel kerüli meg a press covert és lát munkához. Céltudatosan futja útvonalait. Teljesen váratlanul változtatja route-jai sebességét, így a cover cornerek helyzetét kellemetlenné teszi. Rátapos a gázra amikor vertikális route-oknál meg kell verni az ellenfelet. Könnyed, hosszú léptekkel és laza csípővel fut az üres területen. Meggyőző plant-and-go elszakadási képesség. Igazi különbséget tud jelenti a slotban váratlan mozdulataival és robbanékonyságával. Irányváltások után fejét egyből az irányító felé fordítja. Hatékony süllyesztés és nyitás a stop route-oknál. Elkapás után dinamikus. Megtalálja magának a yardokat a nyitott terepen. Megvan a gyorsasága és hajlékony felsőteste az azonnali megállásokból való felgyorsuláshoz. Mindig küzd. Fürge az oldalvonal mellett és képes megvetni lábait, hogy megcsinálja a nehéz elkapást. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott annak ellenére, hogy a védelmek folyton rákoncentráltak.

Gyengeségek

Sokat időzött a bubble screen, jet sweep és más catch-and-run játékoknál. Az eltérő route-ok problémát okozhatnak azokban a rendszerekben amik több időzítést igényelnek. Sokkal több koncentrációt fog igényelni az NFL route munka és sokkal kevesebb improvizálás kell majd tőle. A testével kap el akinél előfordulhat az esetleges kulcs drop. Ha nem dolgozik vissza jobban az irányítóhoz akkor a testével való elkapások még problémát okozhatnak a nehezebb labdáknál. Szinte egész karrierjében hiányzott a megfelelő cornernback játék, nem igazán találkozott kihívással. Nagyon is tudja merre bújnak meg a safetyk a pálya közepén.

Megjegyzések

Annak ellenére, hogy nem egy nagy darab elkapó 2XL-es elkapókesztyűben játszik. Louisville-ben nőtt fel, középsuliban kosarazott is, a focipályán csapattársa volt a Houston Texans defensive endje, Brandon Dunn. 2-csillagos recruit volt. True freshman évében 11 meccsen játszott, 7-szer volt kezdő, 24 elkapásból 270 yardot szerzett. 2014-ben mind a 13 meccsen játszott, 7-szer volt kezdő, 45 elkapásból 767 yardot és 7 touchdwont szerzett, All-C-USA harmadik csapatba került Phil Steele-nél. 2015-ben rengeteg iskolarekordot megdöntött: elkapások száma (86), elkapott yardok száma (1467), elkapott touchdownok száma (17), 100 elkapott yardos meccsek száma (8), egymás utáni 100 elkapott yardos meccsek száma (3), egy meccsen elkapott yardok száma (196, @ Indiana), All-C-USA első válogatott, második csapatos All-American a ProFootballFocus.comnál. Végzős évében csapatkapitány, megint jöttek a rekordok, 98 elkapásból volt 1730 yardja és 17 touchdownja 9 db 100-yardos meccsel. 17.6 yardos elkapásonkénti átlaga az ország legjobbja volt a legalább 75 elkapást bemutató játékosok között, All-C-USA első válogatott. Csak slotban használható elkapó, aki atletikus és gyorsan szeparálódik, így az NFL-ben is nyerheti a párharcait. Statisztikailag előnyt kovácsolt a Western Kentucky sémájából, de a támadósor is profitált Taylor elszakadási képességéből és nyílt területi robbanékonyságából. Magasan van a padlója és benne van a potenciál, hogy átlag feletti slot elkapó lesz egy olyan támadósorban, amelyik felismeri a flexibilitását. Egy kevésbé jó kezekkel megáldott, ám kevésbé sérülékeny Stefon Diggs.

Ryan Switzer 6-7. kör

Ryan Switzer
Egyetem
North Carolina
Életkor
29 (1994-11-04)
Magasság
5 ft 8 in (1.78 m)
Tömeg
181 lb (82 kg)

Erősségek

Igazán kiemelkedő célpont volt Mitch Trubisky számára. Megbízható elkapó, alacsony drop aránnyal karrierje alatt. Hirtelen lábak, amikkel képes lerázni magáról a press cover védőt. A top sebességének megfelelően játszik és nem csak „lebeg”. A kigyorsulásoknál szépen gyorsul és rázza le a védőit. Útvonalainál megismétlhető lábmunkát használ. A mintái kíválóak. Route-jaiból éles szögekből jön ki és rögtön visszafordítja fejét hogy megtalálja a labdát. Uralja a comeback route-okat, keményen visszadolgozik a labdához. Megvannak a képességei, hogy hatékony option-route specialista legyen rövid yardos szituációknál vagy épp a vörös zónában. Képes legyűrni a belső befolyást és visszatalálni a coverage alá. Freshman évében 5 punt return TD-ja volt, egész karrierje alatt pedig 7, valamint 19 olyan visszahordása ami 15 yardnál hosszabb volt.

Gyengeségek

Alacsony célpont nagyon limitált elkapó hatókörrel. Azokkal a labdákkal amik mögé érkeznek szenved. Pontos irányítóra van szüksége, hogy jól tudja végezni a dolgát. Nincs meg az az igazi elszakadó sebessége és az NFL cornerek végig ott lesznek a nyakán underneath routeok-nál. A félrevezető UNC offense-ből húzott hasznot. Nem a kezeivel kap el. Útvonalai ugyanolyan sebességgel haladnak, sokkal jobb lenne ha kicsit variálná ezeket. Fürge, de nem túlzottan atletikus. WR screen és hitch játékoknál nehezen találta meg a yardokat magának.

Megjegyzések

Becenevén Switz. Álma, hogy 10+ évig legyen NFL játékos, legszívesebben a Carolina Panthers mezét húzná magára. Kedvenc tv-műsora a "The Office", szabadidejében legszívesebben az ágyban fekve néz karácsonyi filmeket. Rituáléja, hogy minden meccs előtti estén megnéz egy szerelemről szóló filmet. Nyugat-Virginiában nőtt fel, kezdőirányítója volt a George Washington School 2011-ben AAA bajnoki címet szerző kosárlabdacsapatának, ugyanebben az osztályban az állami bajnokságon 5. lett 100 m-en és 6. távolugrásban. Fociban középiskolás All-American futó, 3-csillagos recruitként választotta a North Carolinát. True freshman évében 5 punt return touchdownja volt, ami NCAA rekordbeállítás, akárcsak a zsinórban 3 meccsen szerzett punt return TD. 502 punt return yardja volt. 20.9-es átlaggal, mindkettő iskolarekord. Az NC State ellen volt egy 59 yardos TD-passza Quinshad Davisnek, a szezonban végül 32 elkapásból 341 yardig és 3 touchdownig, 10 futásból 29 yardig jutott, ő lett a Belk Bowl MVP-je, All-American punt returner az FWAA, az Athlon és az ESPN.com szerint. 2014-ben mind a 13 meccsen játszott, 9-en kezdő elkapó, csapata legjobbja lett a 61 elkapásból szerzett 757 yarddal, amihez 4 touchdown is társult, ebben a szezonban is volt passzolt TD-je, ezúttal az East Carolina ellen egy 35-yardos T.J. Thorpe-nak. 37 punt visszahordásból 172 yardig, 8 futásból 29 yardig jutó, All-ACC harmadik csapatos elkapó. 2015-ben is első számú elkapó, 55 elkapásból, 697 yardig és 5 TD-ig jutott, mellette volt 22 punt returnből 302 yardja és 2 touchdownja, az AFCA All-American első csapatba választotta mint all-purpose játékos. Végzősként inkább WR-ként tűnt ki, 96 elkapásból 1117 yardot és 6 touchdownt szerzett, All-ACC első csapatba került. A UNC történetének legtöbb elkapással és elkapott yarddal rendelkező játékosa. Minden tiszteletünk Mitch Trubiskyé, de Switzer volt a Tar Heels legdinamikusabb játékosa 2016-ban. Gyorsan érkezik, mint a csuklás, egyetemi szinten ha hozzákerült a labda, az jó eséllyel került be a meccs összefoglalójába. Tökéletesen illett a UNC up-tempo támadójátékába, ugyanakkor az is látszik, hogy ilyen szintű produkcióra az NFL-ben csak egy hasonló rendszerben lehet képes. Ha jól alakul a sorsa, ő lehet az idei draft Jamison Crowdere.

Isaiah McKenzie 6-7. kör

Isaiah McKenzie
Egyetem
Georgia
Életkor
29 (1995-04-09)
Magasság
5 ft 7 in (1.70 m)
Tömeg
173 lb (78 kg)

Erősségek

A nagy játékok specialistája. Minden hetedik támadó labdaérintéséből touchdownt szerzett a legutóbbi szezonban, 11.9 yardot átlagolt támadó labdaérintésenként a Georgián töltött 3 éve alatt. Szögletes, előretörő futási stílusa szintén erősíti a nagy játékra való képességét kick returnöknél. Azonnal gyorsul akár a line of scrimmage-ről indul el az útvonalára akár a labdát veszi a kezébe. Szűk helyeken is átcsúszik, de inkább kitér és utána gyújta be a rakétáit, mint hogy missed tackle sorozatokra apelláljon. Vertikális sebességével a nickel cornerbackek mögé tud kerülni mélységi útvonalakon. Kreatív támadókoordintároknak gadget opciót kínál.

Gyengeségek

Parányi test. Arm tackle-ök is képesek azonnal véget vetni a futásának. Kicsik a kezei, minimális az elkapási sugara. Testével kap el, hagyja hogy a labda nekiütközzön a testének. Átlag alatti kéz-szem koordináció és koncentráció mély passzoknál. A megtámadott elkapásokkal gondjai vannak. Az útvonalai nem olyan élesek, mint azt egy kisebb, fürgébb elkapótól várnánk. Időbe telik, amíg lefékez az irányváltáshoz és utána lassabban is gyorsul. Sokkal inkább tud mélységben, mint oldalirányban elszakadni, küzd a szeparációval kis területen. Jet sweepek és swing screenek dobták meg a statisztikáit.

Megjegyzések

Miamiban nőtt fel. Az American Heritage egy fociban az utóbbi időben komoly tényezőnek számító középiskola, itt csapattársa volt a jelenlegi FBS játékosok közül Tavarius McFadden (Florida State CB), Khalil Herbert (Kansas RB), Carter Jacobs (Cincinnati SS), Tyler Cogswell (Cincinnati TE), Sony Michel (Georgia RB), Brian Burns (Florida State DE), Brandon Johnson (Tennessee WR), Edgar Cerenord (Duke DT) és Janarvis Pough (Bowling Green WR). 4-csillagos recruitként választotta a Georgia szociológia szakát. True freshman évében 12 meccsen játszott, 3-szor volt kezdő, 7 futásból 78 yardot, 6 elkapásból 67 yardot, 11 kick returnből 309 yardot és 1 TD-t, 19 punt returnből 230 yardot és 2 TD-t jegyzett. A Kentucky ellen volt kickoff és punt visszahordásból is touchdownja, ezzel ő lett a Georgia történetében az 1., az FBS történetében a 12. olyan játékos, akinek ez egy meccsen belül sikerül. Phil Steele All-SEC harmadik csapatba választotta mint punt returner. 2015-ben 10 meccsen játszott, 4-szer volt kezdő, 3 találkozóról hiányzott sérülés miatt. 11 futásból 117 yardot és 2 touchdownt, 10 elkapásból 123 yardot, 17 punt returnből 217 yardot és 2 touchdownt, 4 kickoff returnből pedig 42 yardot szerzett. 2016-ban mind a 13 meccsen játszott, 4-szer volt kezdő, első számú elkapó lett erre a szezonra 44 elkapásból 633 yardot és 7 touchdownt jegyzett, mellé 19 futásból 134 yardja és 2 touchdownja, 2 kick returnből 24 yardja és 23 punt returnből 245 yardja és 1 touchdownja volt. A Georgia történetében neki van a legtöbb punt return touchdownja (5) és összességében a legtöbb rúgás után visszahordott touchdownja (6) is. McKenzie nagy játékokból álló produkciója papíron lenyűgöző, de a felvételeket visszanézve nyílvánvalóvá válik, hogy ez a nyílt területen nem utolérhető sebessége és az erősségeire szabott játékok miatt van. Slot elkapóként nem éri a csapatok által megkívánt szintet útvonal futásban, de mivel robbanékony visszahordó, azonnal lehetőséget kaphat a profik között.