Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Tipp : Franciaország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG, Ízland
Szerintem nem fogunk továbbjutni, de most a részvétel a fontos, de talán szerencsével még másodikak is lehetünk. GO HUNGARY !!!
Heisman Trophy

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Tipp: Anglia, Horvátország, Magyarország, Izland

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Spanyolország-Svájc-Magyarország-Albánia
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Tipp : Franciaország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG, Ízland
Szerintem nem fogunk továbbjutni, de most a részvétel a fontos, de talán szerencsével még másodikak is lehetünk. GO HUNGARY !!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a fránya 3. kalap, de szerettem volna egy horvát, szlovák, román, magyar csoportot basszus... 😕

A tippem: angol, orosz, magyar, török.
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
portugál-ukrán-magyar-albán csoport? deal?
ZERO_L
Nem. 😀 Én az észak-íreket szeretném a 4. kalapból. Tuti elpicsáznánk őket 3:0-ra.Ezzel tartozunk nekik.
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 229
francia internetes oldalon hsz:

luxo123: Látom, Király, a kapus még mindig azt a melegítőt hordja, amelyben Berlinben ismertté vált.
>>alex_merengue2307: Ő abban született.

😊
csebi
 ocdn.eu/images/pulscms/OGQ7MDA_/8b175fd8c314ce196a5a823bf2876aa7.jpg
baggio
Micsoda hasonmas 😀

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

luxo123: Látom, Király, a kapus még mindig azt a melegítőt hordja, amelyben Berlinben ismertté vált.

😊
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 943 — Lucas Scott

😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
25euro a jegy az ebre.legolcsobb kategoria.
spanyol kiraly kupa meccs dec3.A bilbao idegenben kezd egy 3.ligas csapat ellen.elovetelben a legolcsobb kegy 25euro...
több mint 9 éve
Mackóalsó lett a pótselejtezők legjobb játékosa:  24.hu/sport/foci/2015/11/18/kiraly-gabor-a-potselejtezok-alomcsapataban/

Madden hates me.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Nem is annak vettem, csak kifejtem miért gondolom úgy 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
amugy nem tamadas volt csak reflektaltam😉
több mint 9 éve
Valaki azt emlitette h ez legalabb olyan nagy siker mint a hokisoke.
sztem a hokisok sokkal rosszabb helyzetben vannak mint a "focisok".Ha aranyaiban hasonlo penzhez,letesitmenyhez stb hez jutnanak meg jobbak lennenek.
ZoliMP
Arányaiban írtam. Igen sokat keresnek, de a vetélytársaknak a töredékét. A hokit összesen kb 40 országban játszzák ebből kell eljutni a 16 csapatos VB-re. Európpában van 53 UEFA tagállam, ebből van a 24 csapatos EB. Nyilván a hokisokkal való összevetésben mindenben fölöttük vannak, de a riválisokhoz való hasonlításban nagyjából pont ugyanaz a szitu. Az EB-n messze mienk lesz a legkevesebbet érő keret (és van még x olyan ország, amelyik csapata jóval jobb, mint a mienk és kint sincs, pl.: Hollandia), mi leszünk akiket mindenki kapni akar ellenfélnek, stb...
Arányaiban sehol sincsenek olyan helyzetben a jégkorongozók, mint a labdarúgók (nyilván Kanada, USA más tészta), egyszerűen az egyik sportág sokkal népszerűbb, mint a másik.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
Valaki azt emlitette h ez legalabb olyan nagy siker mint a hokisoke.
sztem a hokisok sokkal rosszabb helyzetben vannak mint a "focisok".Ha aranyaiban hasonlo penzhez,letesitmenyhez stb hez jutnanak meg jobbak lennenek.
több mint 9 éve
Marad Storck:  www.digisport.hu/news/18656

Madden hates me.
több mint 9 éve
aki az első meccs után továbbjutásra állt, azok a csapatok mentek tovább

a szlovén-ukrán nem volt valami baráti, mondhatnám tök parasztok voltak a játékosok

azt viszont nem értem, hogy aki pótselejtezővel megy ki, az miért nem a 4. kalapban van? ukránok a 2.-ban???
NB2
UEFA-koefficiens alapján vannak a kalapok

Madden hates me.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.
Hanni
Azért előtte is kijutottak rendre, aztán is megoldják majd valahogy 😊
gabokocka
azért már jó pár éve az öreg cipeli őket a hátán. nem azt mondom, hogy innentől gólt sem fognak rúgni, de az is biztos, hogy a nagyorrú legalább egy szinttel az összes több csatár felett van.
az megvan, hogy idén a tétmeccseken a 14 svéd gólból 10 Zlatané volt?
mellette van per pillanat Berg meg Toivonen (muhaha), mindenki más meg maximum az ígéret kategória
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
tenyleg ne essunk at a lo masik oldalara.teny a csoportunk konnyu volt.olyan nagy playmakerek nem jatszottak ellenunk.
ami teny es eloremutato h felismerte Dardai mit kene jatszani.mibol tudunk elonyt kovacsolni.No meg a fejekbe is rendett rakott.Ennyit szamit a tudas.
Az egyseget a kuzdeni akarast jo volt latni.
Storck elott is le a kalappal nehez oroksegeg vett at.Sajno!?Tuttira ment a romanok ellen,de ott duplan veszithetett volna.Ebben a sorozatban eleg sok minden megtort:5meccsen nem kaptunk golt zsinorban,x ev utan romaniai pontszerzes,x ev utan norvegiai gyozelem,xxxxxxx ev utan kijutas.
tudni kell kezelni.Lehet az lesz most velunk mint a szlovenokkal.Ok is kijutottak eb vb aztan csak tuz kozelben vannak.hasonlot varok.nem leszunk top orszag,de potselejtezoig siman eljuthatunk most mar.
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

choose life
több mint 9 éve
Amúgy leszarom mi lesz az EB-n, az még több, mint fél év, addig lehet azzal foglalkozni, hogy ott vagyunk, lehet készülni rá, tervezni a meccsnézést, utazást, stb... Sztem a 90%-unk soha nem élt át ilyet, és ki tudja mikor fogunk legközelebb.

Divat fikázni a focistáinkat, de ez a teljesítmény körülbelül olyan, mint amikor a hokisok először feljutottak az A-csoportba. Jobbakat előztünk meg, mi leszünk a leggyengébbek és igenis felszántották a srácok a pályát, hogy kijussunk. Ha már Hegyi Iván is pozitívan nyilvánul meg, akkor tényleg lehet benne valami.

Most meg megnézem újra az utolsó 25 percet, csak mert jó 😊

több mint 9 éve
Az öreg Zlatan még egyszer kiviszi a srácokat az "elitbe". De ha visszavonul, csóri svédek nem szagolnak majd nemzetközi kupát egy jó ideig, abban majdnem biztos vagyok.
Hanni
Azért előtte is kijutottak rendre, aztán is megoldják majd valahogy 😊

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
portugál-ukrán-magyar-albán csoport? deal?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szerintem megnyerjük az EB-t.
JC6
Az EB-n annyi "na ugye" lesz, hogy ihaj, mindenki meglássa!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
aki az első meccs után továbbjutásra állt, azok a csapatok mentek tovább

a szlovén-ukrán nem volt valami baráti, mondhatnám tök parasztok voltak a játékosok

azt viszont nem értem, hogy aki pótselejtezővel megy ki, az miért nem a 4. kalapban van? ukránok a 2.-ban???