NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Manziel egyebkent orul,hogy itt kotott ki?Drafton eleg szomorunak tunt....
több mint 10 éve
Vince Young cutolva, Connor Shaw aláírt 😊baggioManzielt is ki fogja szorítani 😀
több mint 10 éve
vassadi
15 617
De kell egy WR bakker.... 😕Bad31Pettine-ék majd szólnak az egyik jobbfajta leendő végzős elkapónak (például az FSU-s Rashad Greene-nek), hogy jelentkezzen a supplemental draftra, mert elvinnék, és egyből kezdő is lehetne. 😊
több mint 10 éve
én nem tudom Grossi mit szívott, de ez komoly 😀Hát nem tudom baszki, most én tekergettem mindig oda ahol pont pontatlanul dob?! 😀 Mindegy is, az az NCAA volt, ez meg az NFL, tökös csávó, nem fog beszarni azért mert újonc, és remélem ez átragad az egész O-ra! De kell egy WR bakker.... 😕
There is a story going around that after making the trade to move up to No. 22 with the Browns’ second pick in the first round, GM Ray Farmer selected quarterback Teddy Bridgewater.Tony Grossiespncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&r=17&post_id=32611
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot 20m
HC Mike Pettine said a report that the #Browns had bridgewater's name on the card first before Manziel is "beyond laughable."
Daryl Ruiter @RuiterWrongFAN · 20m
Pettine also said they thought about Manziel at No. 4 "there were scenarios that involved him at 4" Any other QBs there? "No."
Bad, itt van jó sok Dzsoni videó, nem a futásokra kihegyezve. draftbreakdown.com/players/johnny-manziel
DoM, Robi, vélemény Farmer munkájáról?Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
vélemény Farmer munkájáról?Joey TribbianiNekem az tetszik nála (és Pettine-nél), amit a Panthers topikban is olvastam Gettlemanről, hogy úgy látszik megvan a koncepció, ami mentén halad vele a franchise.
Ki voltak tűzve a célok majd végre is lettek hajtva. Méghozzá elég jól.
1) A DL és a pass rush szekció adva volt nagyjából, mert voltak a védőfalba 2 gap LDE-nek, nose-nak és 1 gap RDE-nek való játékosok is. Volt Jerry Hughes-klón pass rusher is Mingo vagy Kruger szeményében. Mi kellett még?
Szerintük (is) egy brutál CB corps összerakása a nyerő. Tavaly pár csapat közepes front7-jét nagyon jól kompenzálta 2-3 press coverben kiváló CB. Innen is lehet D-t építeni és ez gondolom feltűnt a többi GM-nek is. Copycat liga vagy mi a szösz. A Browns front nem gyenge, Pettine is nagyon ért hozzá, de az irány ettől még megmaradt, le is nyilatkozták: jó CB-k kellenek mindenárom.
Az hogy ezt a feladatot egy 1/8-as Gilberttel, egy 4/27-es Desirrel (nálam 2. körös tehetség) és egy 2015-ös hozzáadott 1+4. körrel oldották meg, az vicc kategória.
(Egyébként Manziel és Desir mellett még egy személyes kedvencem is itt kötött ki: Calvin Barnett. Remek 1 gap penetrator DT, remélem rostert fog.)
2) Franchise QB draftolása.
Sikerült Manzielt 22-nél behúzni, ez is hatalmas lol kategória. Szenzációs pick, a Shanahan offense-be találták ki Jancsikát. Én imádom a játékát és a vagány stílusát (a csúszása is kapóra jött, csak motiválni fogja, nem lesz vele gond). Szerintem meg fogja fordítani a franchise sorsát. Ez volt a draft lényege, nagyon merész/felelőtlen volt továbbengedni 1/4-en és 1/8-on is (azt nyilatkozták, h 4-nél is képben volt), de az eredmény a lényeg. Én nagyon örülök, h ide jött. Erősebb lesz az AFC, remek divíziómeccsek lesznek a csoportban és a Browns-nak, ill. a szurkolóinak is kijárt már valami fun dolog Johnny meg egyszemélyben lesz az.
3) Hatékony Shanahan runO építése a várható új QB köré.
Ehhez kellett egy jó ZBS fal és Tate mellé legalább egy, jó visionnel megáldott, nem feltétlen athletic freak RB, aki viszont terhelhető, mint Morris a Redskins-ben.
Gilbert > Lewan mellett döntöttek (nálam ez az upside-ot tekintve necces kimenetelű döntés, de valamennyire bejött, mert a 2/3-as Browns pickig kiment a top5 CB és a következő cornerre, SJB-ra a 2/26-ig kellett várni), a 2. pick QB lett, szóval a 2. körtől kellett OL-t építeni. ZBS fit támadófalemberekből nem volt valami nagy kínálat, szóval jött Bitonio. Nem vagyok elájulva tőle, de ebbe a rendszerbe jó lehet. Azért jöhetett volna még egy rookie a falba. A RB kérdést Westtel oldották meg, a 3 kör legvége ideális hely volt még egy all-down RB húzásához. Eléggé hasonlít is a játékstílusa Morriséhoz. Plusz jött még Crowell, akiről vassadi jól írta, hogy tipikus "sok tehetség, nem sok ész" RB. Talán lesz belőle valami.
4) Egy speciális, Pettine rendszerébe illő LB draftolása.
Emiatt jött Kirksey egy kisebb, sztem kb egy körös reach után az Alonso szerepre. Muszáj kategória volt egy olyan LB, aki jól mozog a pályán. Én Telvin Smith-t húztam volna, csak a hülyéje meg befüvezett a combine előtt valamikor, ez meg lehet, h elriasztotta őket. Kevin Pierre-Lewis, Tripp, Barrow vagy George jöhetett volna szóba hasonló stílusú LB-k terén, de inkább a legjobbat választották. Illik majd meghálálnia.
Kész, ezek voltak "A" listán legfelül. Minden más terv a kevés pick miatt nem sikerülhetett.
És itt jönnek a képbe a negatívumok is, mert azok is vannak azért.
A feltrédek miatt a hátsó körösök szépen eltűntek, pedig pont nagy szükség lett volna rájuk Gordon gyengeelméjűsége miatt, és a mély WR class is segített (volna). Persze a Johnny-feltrade az kötelező volt, de a Gilbertes nem. Ott elment egy ötödik körös. Pont ezzel a draftcetlivel húzta a Vikes Yankey-t, aki ide is jó lett volna, remek ZBS fit. Vagy a WR Herron és TJ Jones is elérhető volt még, én mindkettő játékát nagyon bírom.
(Ha Manzielt 1/9-re behúzzák feltréd nélkül, mert valaki bement eléjük Gilbertért, akkor 1/26-ról sem kellett volna feltrédelni és ott Roby is még benn volt. Így a két első körös feltréd megspórolásával lett volna egy 5. és 3. körös is. Bryant, Moncrief, Ellington vagy Huff is benn volt még a 83. picknél. Érdekes lesz nézni, hogy a Roby vs Gilbert karrier hogy alakul, megért-e egy 3. körös WR-t és egy Yankey-t Gilbert favorizálása.)
Westért 12 helyes feltrédért ment a 6/4. Ezeken is benn volt még a két említett WR, szóval egy Yankey + Herron párosról maradtatok le az 1 és 12 helyes feltréd miatt.Persze udfán jött később Chandler Jones és Snead, de az már a veszett fejsze nyele.
De erre írtam, hogy legalább a koncepció megvan, aki illik a rendszerbe és jó értéket képviselt prioritást élvező területen, azt megszerezték. Látni, hogy milyen értékekkel akarják felruházni a csapatot és nem vaktában lövöldöznek. A GM-HC páros nagyon egy húron pendül szerintem és ez nem rossz dolog. A scouting is jó volt, szerintem jó játékosokat húzott Farmer.
Ettől még persze a WR corps nem lesz jobb, de az alagút vége sztem nagyon közel van már.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Vince Young cutolva, Connor Shaw aláírt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
én nem tudom Grossi mit szívott, de ez komoly 😀There is a story going around that after making the trade to move up to No. 22 with the Browns’ second pick in the first round, GM Ray Farmer selected quarterback Teddy Bridgewater.Tony Grossiespncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&r=17&post_id=32611
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot 20m
HC Mike Pettine said a report that the #Browns had bridgewater's name on the card first before Manziel is "beyond laughable."
Daryl Ruiter @RuiterWrongFAN · 20m
Pettine also said they thought about Manziel at No. 4 "there were scenarios that involved him at 4" Any other QBs there? "No."
Bad, itt van jó sok Dzsoni videó, nem a futásokra kihegyezve. draftbreakdown.com/players/johnny-manziel
DoM, Robi, vélemény Farmer munkájáról?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Az UDFA-piacról az új franchise RB is megjött. 😊 Isaiah Crowell tehetség szempontjából körökkel veri Tate-et és a második nap végén draftolt Westet is, komoly off-field problémák miatt lett csak undrafted. Ha fejben rendben lesz, hatalmas fogásnak bizonyulhat (ő lehet az idei Burfict).vassadiVagy a jövő évi Josh Gordon. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
gsn
3 548
A menedzsment nem hivatalos információk szerint a márciusi eset óta tud a lebukás tényéről, de amíg nincs hivatalos eltiltás, nem publikus a dolog, és nem is nyilatkozhatnak róla. Az eltiltás lehetősége a segédedzőket lepte meg, őket nem informálhatják azonnal.Nekem egyébként kezdettől fogva volt egy ilyen érzésem pedig nem vagyok browns fan.nfl_loverMinél többet agyalok ezen a Gordon-eltiltáson, annál inkább nem értem. Az időzítést. Ti el tudjátok képzelni, h. Farmerék nem tudtak egy ilyen, draft boardot teljesen felülíró dologról ? Hogy derülhet ki pont az első nap után ? Kizártnak tartom, h. meglepte volna a FO-t. Akkor viszont miért nem hoztunk WR-t ? A második körben is simán lehetett volna találni nr. 1 potenciálú elkapót. Azt senki sem gondolhatja komolyan, h. a Hawkins, Burleson, Benjamin, Little négyessel neki lehet menni egy szezonnak. Csak arra tudok gondolni, h. mégsem lesz egész éves eltiltás, hanem megússza max. 8 meccsel.Joey TribbianiVagy azért lett így időzítve mert kiakartak baszni velünk 😉Bad31
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Nekem egyébként kezdettől fogva volt egy ilyen érzésem pedig nem vagyok browns fan.Minél többet agyalok ezen a Gordon-eltiltáson, annál inkább nem értem. Az időzítést. Ti el tudjátok képzelni, h. Farmerék nem tudtak egy ilyen, draft boardot teljesen felülíró dologról ? Hogy derülhet ki pont az első nap után ? Kizártnak tartom, h. meglepte volna a FO-t. Akkor viszont miért nem hoztunk WR-t ? A második körben is simán lehetett volna találni nr. 1 potenciálú elkapót. Azt senki sem gondolhatja komolyan, h. a Hawkins, Burleson, Benjamin, Little négyessel neki lehet menni egy szezonnak. Csak arra tudok gondolni, h. mégsem lesz egész éves eltiltás, hanem megússza max. 8 meccsel.Joey TribbianiVagy azért lett így időzítve mert kiakartak baszni velünk 😉Bad31
több mint 10 éve
Minél többet agyalok ezen a Gordon-eltiltáson, annál inkább nem értem. Az időzítést. Ti el tudjátok képzelni, h. Farmerék nem tudtak egy ilyen, draft boardot teljesen felülíró dologról ? Hogy derülhet ki pont az első nap után ? Kizártnak tartom, h. meglepte volna a FO-t. Akkor viszont miért nem hoztunk WR-t ? A második körben is simán lehetett volna találni nr. 1 potenciálú elkapót. Azt senki sem gondolhatja komolyan, h. a Hawkins, Burleson, Benjamin, Little négyessel neki lehet menni egy szezonnak. Csak arra tudok gondolni, h. mégsem lesz egész éves eltiltás, hanem megússza max. 8 meccsel.Joey TribbianiVagy azért lett így időzítve mert kiakartak baszni velünk 😉
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
itt lehet követni az UDFA-igazolásokat. www.dawgsbynature.com/2014/5/10/5704136/cleveland-browns-list-of-undrafted-free-agents-reportedly-signed
több mint 10 éve
Az idei draft class:Round 1, Pick 8 (8) (From Vikings) Justin Gilbert CB 6'0" 202 Oklahoma St.
Round 1, Pick 22 (22) (From Eagles) Johnny Manziel QB 6'0" 207 Texas A&M
Round 2, Pick 3 (35) Joel Bitonio OT 6'4" 302 Nevada
Round 3, Pick 7 (71) Christian Kirksey OLB 6'2" 233 Iowa
Round 3, Pick 30 (94) (From 49ers) Terrance West RB 5'9" 225 Towson
Round 4, Pick 27 (127) (From Colts) Pierre Desir CB 6'1" 198 Lindenwood
+ Bills 2015 1., 4., Ravens 6. kör.
Nem gondoltam volna, h. 6 játékossal zárjuk az idei börzét, de igazából teljesen logikus, 10 rookie úgysem férne fel a rosterre (és akkor még ott vannak az UDFA-k is). Farmer draft-filozófiájáról egy minta alapján nagy következtetéseket nem lehet levonni, de az látszik, h. a boardhoz eléggé ragaszkodik és tisztában van azzal, h. a top100-on kívül a 'hit rate' elég alacsony. Ezért a késői körös pickeket inkább az elsőszámú kiszemeltek bebiztosítására használja.
Behúztuk a boardon 1. CB-t és QB-t, emellé szereztünk egy jövő évi 1. kört, ha ez nem A+, akkor semmi. A második körrel sincs különösebb probléma, de a Gordon-ügy fényében itt lehet jobb lett volna egy elkapó. Érdekes lesz Lee, Allen Robinson, Matthews etc. karrierjét figyelni, ők mind elérhetők voltak. Persze az is igaz, h. alig maradt normális off. lineman a 2. napra, Bitonio az utolsók egyike volt. Kirksey szerintem jó lesz, pont abban fasza, amiben Robertson szar volt - zónázás. West a 3. kör végén ok, Shanny-nek ilyen one-cut RB kell. Ha Tate lesérül, akkor sincs gáz. Végül Desir, egyértelmű BPA pick. Ugye Pettine-nél a CB a második legfontosabb poszt, ez alátámasztásra került.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az UDFA-piacról az új franchise RB is megjött. 😊 Isaiah Crowell tehetség szempontjából körökkel veri Tate-et és a második nap végén draftolt Westet is, komoly off-field problémák miatt lett csak undrafted. Ha fejben rendben lesz, hatalmas fogásnak bizonyulhat (ő lehet az idei Burfict).
több mint 10 éve
Chandler Jones-szal kurvajól jártatok 😊
több mint 10 éve
amúgy udfa wr tuti jön egy pár, ha esetleg Colemant vagy Hoffmant beszednénk onnan az jó üzlet lenne még
több mint 10 éve
betradelünk valamelyik csapat elkapójáért 😀 😀
több mint 10 éve
Joey TribbianiÉn biztos vagyok benne, hogy tudták ezt már korábban és mivel teljesen valószínűtlen lenne ennek
fényében ez a draft, így biztos vagyok benne, hogy van valami forgatókönyv már készen és lassan meg is lepődünk majd. Legalábbis ezt remélem, de nagyon. :-/
több mint 10 éve
Minél többet agyalok ezen a Gordon-eltiltáson, annál inkább nem értem. Az időzítést. Ti el tudjátok képzelni, h. Farmerék nem tudtak egy ilyen, draft boardot teljesen felülíró dologról ? Hogy derülhet ki pont az első nap után ? Kizártnak tartom, h. meglepte volna a FO-t. Akkor viszont miért nem hoztunk WR-t ? A második körben is simán lehetett volna találni nr. 1 potenciálú elkapót. Azt senki sem gondolhatja komolyan, h. a Hawkins, Burleson, Benjamin, Little négyessel neki lehet menni egy szezonnak. Csak arra tudok gondolni, h. mégsem lesz egész éves eltiltás, hanem megússza max. 8 meccsel.
több mint 10 éve
Desir pick bejövős. (Y)Mingovalóban nem rossz pick csak 1 McFadden kuka 2 Desir PS tartalékoljuk későbbre 3 ne adj isten Haden távozása esetén már tankolunk )bár ez elég komolytaalan)??
Én inkább Abbrederist vagy Hoffmant hoztam volna, de ez se rossz igazából
több mint 10 éve
Nem lepett meg, h. nem WR jött, sajnos alig maradt használható elkapó. CB-ből sosem elég, főleg Pettine rendszerében. És azért nem arról van szó, h. 25. cornernek érkezett, Haden, Gilbert és Skrine vannak előtte, utóbbit már a TC-ben beelőzheti. Desirben az ismertetők alapján hatalmas potenciál van, tökéletesek a méretei, 'modern' CB. Passzol Farmer filozófiájába, az NFL változik, vagy alkalmazkodsz, v. leelőznek. A védelem nagyjából kész. Jövőre mehet az összes pick az offensere, addig Dzsoni is megtanulja, h. mi az a zseb 😛 A 7. körössel húzzunk egy kickert.
több mint 10 éve
Na, Dzsoni, mosmá' végképp futkoshatsz észnélkül, úgyse' lesz, aki elkapná.. :p
több mint 10 éve
na remelem 6ra beesek west meg nem rossz no 2 rb