Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én ő miatta (is) szerettem meg ezt a csapatot. Olyan ösztönei voltak és ehhez olyan fizikuma, amely egyedülálló volt. Sajnos ezekhez az ösztönökhöz már nincs meg a fizikum és így ez már csak vergődés. Ettől függetlenül Én még egy évet láttam benne "támogató" szerepkörben (is)...
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Én egy Ward-hoz hasonló sírós bejelentést várok, eljött az ideje, csak az nem látja aki vak. Mondom én aki valóban nagyon nagyon szerettem a játékát, és akkor még nem is fogalmaztam elég erősen, mint a nevem is mutatja 😀
Nem fog máshová menni, elmondta pár éve, hogy nem szeretne. Szerintem már nincs is a tankban üzemanyag.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És akkor a végére jöjjön a feketeleves. Állítólag a csapat nem számol Troyjal már 2015-re vonatkozóan sem és abban reménykedik, hogy visszavonul, mielőtt ki kellene vágni.

Őszintén szólva én ezt vártam, az én terveimben sem szerepelt volna GM-ként és HC-ként. Ahogy az off-season várakozásaimban említettem is: eljött Shamarko ideje. Tudom, sokaknak nem fog tetszeni, de sztem ez a jó és ésszerű döntés.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?

Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
Miért pont most? Mert ilyenkor, az új ligaév kezdete előtt szoktak strukturálni captisztogatás céljából. Ez a világ legtermészetesebb dolga volt, nem kell mögélátni semmit. Olyan irdatlan pénzt ráadásul nem is szabadítottunk fel, hogy nagyhalakról beszéljünk. Most arra lett pénzünk, hogy saját embereket megtartsunk. A nagydellát BB hosszabbításával lehetne felszabadítani.

A másik meg, hogy tökön is szúrnám magam, ha RB-re költenénk. 😀 Azt majd a draft középső köreiben megoldjuk. Bell mögé nem kell drága megoldás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
de ahogy nézem Kevin Johnsont inkább a második körbe, várják legalábbis a legtöbb mockdraftonzzz888
És akkor elsőben jöhetne egy OLB. 😊 A sorrend mindegy nekem.

több mint 9 éve
vassadi: mi a gond Ngataval? Miért irreális? BB hosszútávújával bőven lenne helye a capban, erősítésnek erősítés, a Ravens nem fogja tudni (szerintem) megtartani.
Marescha: Woodley kivételével egyetértek, én is így képzelem el!Szokol
Egyszerűen csak nincs rá szükség. Van egy kezdőnk, akivel elégedettek és van egy cserénk, aki hosszútávú projekt. Több NT pedig nem kell.

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szerintem Ngata dolgot elfeljethetitek, egyrészt ő nem klasszis NT nálunk inkább azért nyomta jól mert több poszton is jól tudtuk alkalmazni. Másrészt k**rva sok pénzt szeretne ami megint nem egészséges a ti szemszögetekből.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
Egyrészt egy ilyen "magasabb árkategóriájú" RB-igazolást még kevésbé tartanék jó ötletnek, mintha NT-t hoznánk nagy pénzért, másrészt ugyanúgy szinte kizártnak gondolom. Van egy All-Pro feature backünk, egy ilyen játékos mögé felesleges és irracionális lépés lenne relatíve nagy pénzért második számú RB-t hozni, egyetlen csapat sem építkezik így. "Csak" megbízható, korrekt backup(ok) kell(enek), ami viszonylag olcsón megoldható. Lásd pl. az idei draft tele lesz jobbnál jobb RB prospectekkel, jó eséllyel még a harmadik napon is számos feature back kaliberű játékos lesz elérhető, így meg aztán végképp nincs értelme komoly pénzeket áldozni a posztra a szabadügynök-piacon, amikor ligaelit játékos a kezdő.

Amúgy vicces, hogy kb. minden második ember, aki ide ír, Shelton nevét emlegeti, kvázi mintha ő egészen biztosan klasszis megoldást jelentene NT poszton. Pont mint tavaly a Nix mánia. Ő is mennyire beválni látszik eddig Houstonban...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
gondolom úgy kezdődött, hogy valaki mert nagyot álmodni 😀Klaci79
CsipKeli?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
gondolom úgy kezdődött, hogy valaki mert nagyot álmodni 😀
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez a Ngata a Steelershez dolog honnan jött? Mert, ennek kb annyi realitása van, hogy van olyan csapat, hogy Steelers meg olyan játékos, hogy Ngata... Ha lelép akkor irány a nyugati* part neki. Ez szinte 100%.Blaise
úgy hogy nem akarunk külön fizetni egy arcplasztikust így túinvanba Halott Ing ezt megoldaná..... 😀
Denver lesz ebből möglássátok

több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Ez a Ngata a Steelershez dolog honnan jött? Mert, ennek kb annyi realitása van, hogy van olyan csapat, hogy Steelers meg olyan játékos, hogy Ngata... Ha lelép akkor irány a nyugati* part neki. Ez szinte 100%.
több mint 9 éve
Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .marescha
nyihihííííííííííííííííí, Héli majd ír rá egy Victim Playt. 😀

több mint 9 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Gondolkoztam az eddigi szerződés átalakításainkról, amivel spróroltunk kb. 9-10 millát. Amerikában is volt ki felvetette (Kaboly talán), hogy miért épp most, és minek? Talán csak nem valami nagyhalra utazunk?

Én úgy látom, hogy annyi történt, hogy Woodleynak a bentmaradt 8,5 milliós dead money-ját az átstrukturálásokkal kvázi átpakoltuk a következő évre. Persze ez így sokkal fajább dolog, mert olyanok miatt lesz jövőre "plusz cap hit", akik tényegesen játszanak is (remélhetőleg).

Ennek természetesen sok előnye van (pl. FA piacon fickándozni picit), de leginkább az, amit előbb írtam, hogy játékosok "kapják a lóvét" és nem egy könyvelési bejegyzés.

Erre az NT erősítés vs. nagyobb needek (a DL és az ILB posztokat leszámítva az egész védelem) dologra annyit még, hogy az NT-re csak csoda folytán fogunk költeni pénzt, áldozni draftjogot (pl. Ngata becsönget a kapun, hogy innentől ő Steelers játékos; vagy Shelton a második körben is ott virít majd - ezt próbáltam érzékeltetni előző bejegyzésemben, lehet, nem sikerült). A realitás az, hogy CB és OLB lesz a dologból a drafton és az FA piacon is.

Az FA piaccal kapcsolatban én annak örülnék (a saját, értelmes áron, értelmes játékosok megtartásán kívül), hogyha RB-t, akár magasabb árkategóriában is hoznánk, mert szerintem sok jó játékos elérhető, illetve egyre inkább lenézik a posztot, ami szerintem hiba (ld. kidőlt Bell nálunk, kampó az offense-nek) + ezért kevesebb pénzt áldoznak rá a csapatok. Megjegyzem, hogy a Billsből Spiller is piacon van már az Alonso-McCoy cserének köszönhetően - lehet eddig is piacon volt, csak most már nem akar a Billsben játszani. Nem akarom azt látni, hogy Bell 500-szor jut labdához egy szezonban, hozzunk egy normális RB-t mögé, aki hasonló skill-settel rendelkezik. Archer meg ott lesz goal-line backnek 😀 😀 .
több mint 9 éve
Suggs, Dummervill, Upshaw Ennyien rendelkeznek a Ravens oldalán szerződéssel rendelkező OLB-ként (persze lehet többen is, de ők a minőség). Ezzel szemben mi egy Jarvis Jonest tudunk felvonultatni. No és akkor nem beszéltem arról, hogy Ike nagyon is valószínű cutja esetén CB poszton sem vagyunk meg. Itt ugye nem tudjuk megcsinálni, hogy nem igazolunk, mert számszakilag sem leszünk meg, hacsak nem töltjük fel a keretet újoncokkal. Ez az, ami esélytelenné teszi Ngata megszerzését még akkor is, ha csapata volna olyan buta, hogy nem egyezik meg vele.

Elképzelhető, hogy lesz az OLB és/vagy CB poszton kívül is máshova is érkező, de az lepattanó lesz semmi más. (mondjuk egy Carrington, akit ma jóval olcsóbban meg lehet szerezni...) Azt is el tudom képzelni, hogy egy ember lesz, de az minőségi upgrade. Örüljünk, hogy arra van pénzünk, hogy a hiányposzton minőséggel erősítsünk, ne keseregjünk egy esélytelen opció miatt.

Egyébként ha már Ravens, Mcphee?Klemó
Ike-nak eleve nincs is szerződése az idei szezonra.

McPhee-nél olyan összegekről szólnak a hírek, amilyenekkel mi nem tudnánk és nem is akarnánk versenyezni. És a Houston tag is csak tovább rontott a kvázi amúgy sem létező esélyeinken.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Suggs, Dummervill, Upshaw Ennyien rendelkeznek a Ravens oldalán szerződéssel rendelkező OLB-ként (persze lehet többen is, de ők a minőség). Ezzel szemben mi egy Jarvis Jonest tudunk felvonultatni. No és akkor nem beszéltem arról, hogy Ike nagyon is valószínű cutja esetén CB poszton sem vagyunk meg. Itt ugye nem tudjuk megcsinálni, hogy nem igazolunk, mert számszakilag sem leszünk meg, hacsak nem töltjük fel a keretet újoncokkal. Ez az, ami esélytelenné teszi Ngata megszerzését még akkor is, ha csapata volna olyan buta, hogy nem egyezik meg vele.

Elképzelhető, hogy lesz az OLB és/vagy CB poszton kívül is máshova is érkező, de az lepattanó lesz semmi más. (mondjuk egy Carrington, akit ma jóval olcsóbban meg lehet szerezni...) Azt is el tudom képzelni, hogy egy ember lesz, de az minőségi upgrade. Örüljünk, hogy arra van pénzünk, hogy a hiányposzton minőséggel erősítsünk, ne keseregjünk egy esélytelen opció miatt.

Egyébként ha már Ravens, Mcphee?
több mint 9 éve
Azt senki nem állította, hogy Ngata ne lenne upgrade nálunk. Én a magam részéről azt mondom, hogy szerezzünk egy jó edge rushert és egy CB-t, hogy a legfontosabb lyukakat betömjük és azon kívül a szükséges kiegészítőket WR, TE esetleg RB, akik nélkül nem vághatunk neki az új évnek.
Ngata tényleg a posztja egyik legjobbja, de minek ringatnám álomban magam, hogy posztja egyik legjobbja egy olyan csapatba fog kerülni, ahol 10 millió a cap space (lehet ha Ben aláír lesz 20).
Ráadásul ugye költeni kell arra is, hogy megtartsad a most lejárt szerződésű játékosokat, pl: Harrison, Moats és jelenleg éppen három CB van a keretben, ami nyilván nem maradhat.
Szóval én is szívesen álmodoznék mindenhová jó emberek szerződtetéséről, de teljesen felesleges, mert abban biztos vagyok, hogy Ngata nem lesz jövőre sem a mi játékosunk.
Hogy ha lecsúszik mondjuk Shelton a drafton 22. helyre és elhozzuk azt se tartom valószínűnek, de lehetséges.
Viszont ott rengeteg a variáció, | (mondjuk én magam jobban örülnék egy edge rushernek.) |
De azt azért remélem mindannyian tudjuk, hogy nem csak Hampton volt az, akinek köszönhetően nem futottak ellenünk. Azért egyelőre a Kiesel-Smith (csúcson lévő) kettős hiánya is érezhető, de az is, hogy Pola se a régi és az OLB poszton is elég nagy a hiányosság azokhoz az időkhöz képest. Úgyhogy ezt se tudnánk csak Ngatával pótolni.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
teljesen elenyésző előrelépés lenne Ngata McLendonhoz képest, ha azt nézzük mekkora upgrade van OLB vagy CB poszton...ha FA-ról hozunk valakit, márpedig nyilván fogunk, akkor ide kell, mert itt vagyunk gyengék...a sokadik poszt lenne most a DL bármelyik része ahová erősítenék, egyszerűen mert az erőforrásokat és lehetőségeket oda kell rakni, ahol nagyobb a lemaradásunkKlaci79
Tavaly mclendon hianyaban sikerult megtudnunk mekkora jelentosege van az o jatekanak is. Emlekezzunk vissza amikor nem jatszott serules miatt, eleg gyengusok voltunk a NT poszton. De azert az tulzas, hogy ngata elenyeszo elorelepes lenne mclendonhoz kepest.

www.youtube.com/watch?v=uh1OaSHUX9s
 www.youtube.com/watch?v=UMm-V5_FZBY

(Ilyen jatekosrol beszelunk, aki jo lenne nekunk nt porsztra, mint a top 5 dtk a videoban)
Ertem, hogy mit akartok mondani, de azert ez olyan mintha azt hallanam, hogy casey hampton nem lett volna elorelepes az o idejeben. Azert egy elso koros emberrol beszelunk aki azota is bizonyitotta hogy egyike a posztja legjobbjainak. Ez Mclendonnal nem mondhato el. O egy sokoldalu jatekos, de nem dominal ugy mint hampton vagy ngata. Erre akarnak celozni a tobbiek, akik nem ertenek azzal egyet, hogy nem kell nekunk dt. Ertjuk hogy nem kellene, de azert ahogy volt kulonbseg cam thomas es mclendon jateka kozott, ugyanugy lenne kulonbseg ngata es mclendon jateka kozott. Ngata blokkolhatatlan fizikalis, atletikus jatekos. Mclendon pedig inkabb atletikus a posztjan.

Szoval van egy jo kepessegu jatekosunk (mclendon). Egy hegyunk, aki meg nem bizonyitott (Mccullers). Lehet nem is fog, ki tudja. Es van egy mar bizonyitott jatekos, aki posztja egyik legjobbja (Ngata). Szoval az hogy anyagilag nem erne meg nekunk az nem ugyanaz, mint hogy nem lenne elorelepes az o igazolasa. Ha jo ertekben jonne ide, akkor az lenne. Ha tul sokert akkor anyagilag nem erne meg annyira. De az biztos hogy a jateka elorelepes lenne a posztjan.

PS: Hampton tavozasa ota van gondunk a futas blokkolasaval, megallitasaval. Ennek vajon mi az oka. Nem csak Hampton, de nagyreszt o is, plusz aaron smith. Azaltal, hogy ahogy irjak nincs olyan jatekusunk aki dominal akar 2-3 emberrel a nyakan is, mint hampton tette. Ehhez a jatekhoz legkozelebb, pedig ngata stilusa all. Ha jo dominans nt-k lenne, eszunkbe sem jutna semmi ilyen. Mint ahogy amikor Hampton meg jo formaban volt, tudtunk nem kell a helyere senki.

Ezt most el tudjatok nekem akkor mondani mclendonrol, mccullesterrol? Sajnos nem. Vagy ha igen akkor az nem teljesen igaz. (nem anyagilag nezve, vagy jatekosallomanyt nezve)
Steelers hires arrol, hogy draftol olyat, aki nem need, de lecsuszik es nagyon jo erteko ember. Szoval azt mondani, hogy nem fogunk nt eseteben is igy tenni, butasag volna. De a valoszinusege persze elenyeszo sajnos.
több mint 9 éve
Trent Cole-tól megválik az Eagles. Colberték helyében én azonnal hívnám az ügynökét. Mondjuk Cole ohiói születésű, a Cincinnatire járt egyetemre, vagy épp New York zöld felében az egykori DC-je most a főedző, és a Bengalsnak és a Jetsnek is jól jönne egy ilyen edge rusher, ráadásul a cap sem jelenthet számukra akadályt, így kérdéses, hogy például velük szemben mennyi esélyünk lenne nála (de az sem kizárt, hogy egy egyértelmű SB contendert preferálna célállomásként), mindenesetre rövidtávú megoldásnak szerintem tökéletes lenne, és alighanem ár-érték arányban is nehezen találnánk nála jobbat.
több mint 9 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
T.J. Clemmings miatt személyesen vett részt a Pitt pro day-en Mike Munchak.
Ray Vinopal FS-t pedig Lake edző tekintette meg a saját szemével.Klaci79
Vinopal-nak orulnek....

több mint 9 éve
teljesen elenyésző előrelépés lenne Ngata McLendonhoz képest, ha azt nézzük mekkora upgrade van OLB vagy CB poszton...ha FA-ról hozunk valakit, márpedig nyilván fogunk, akkor ide kell, mert itt vagyunk gyengék...a sokadik poszt lenne most a DL bármelyik része ahová erősítenék, egyszerűen mert az erőforrásokat és lehetőségeket oda kell rakni, ahol nagyobb a lemaradásunk
több mint 9 éve
vassadi: mi a gond Ngataval? Miért irreális? BB hosszútávújával bőven lenne helye a capban, erősítésnek erősítés, a Ravens nem fogja tudni (szerintem) megtartani.Szokol
Azt nem vitatom, hogy erősítést jelentene, de egyrészt nem hiszem, hogy épp egykori csapata legnagyobb riválisához szerződne, másrészt a Ravens is nagy erőkkel dolgozik a megtartásán, és a hírek szerint nagyon is elképzelhető, hogy megállapodásra jutnak, harmadrészt pedig - és legfőképp emiatt tartom szinte kizártnak a leigazolását - kétlem, hogy egy olyan posztra költenénk akkora összeget, amennyit Ngatának kellene fizetni, amelyik nem tartozik az elsődleges needjeink közé. Tavaly ilyenkor sokkal rosszabbul festett az NT poszt és a komplett védőfal, de az edzői stáb már akkor sem érezte feltétlenül szükségesnek az upgrade-et McLendon helyett (ezt a DL-edző, John Mitchell is elmondta a Tuitt draftolása után tartott sajtótájékoztatóján), tavaly pedig egyáltalán nem volt rossz éve, és ott van még mellette az újoncként biztató jeleket mutató McCullers, akiről nyugodtan állíthatjuk, hogy túl is teljesítette a rookie szezonjával kapcsolatos előzetes várakozásokat.

És lehet az unalomig ismételni, hogy a mi rendszerünkben mennyire fontos az NT szerepe, és hogy erre a posztra kiemelkedő játékos kell, de nem azért voltunk/vagyunk gyengék pass rush-ban, mert nincs kiemelkedő NT-nk. A gondok ott kezdődnek, hogy pl. a kezdő ROLB egy olyan játékos, aki egy épkézláb kezdő NFL OT-t képtelen megverni egy-egyben. És momentán ő az egyetlen fix emberünk a rosteren OLB poszton. Nem véletlen az sem, hogy akárki szólalt meg eddig az offseasonben, Rooney, Colbert, vagy épp Butler, még csak említés szintjén sem nagyon hangzott el a szájából olyan, hogy "defensive line" vagy "nose tackle", ellenben az OLB és a CB poszt megerősítésének szükségességét mindannyian kiemelték.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Woodley-t már azonnal hozni kell! 5-6 milláért meg lehet fogni, annyit meg lazán összehoz, mint Worilds 10 millióért.Szokol
Múltkor azt írtad, az NT a legnagyobb hiányposzt, majd Ngatát akartad leigazolni, most pedig 5-6 milliót fizetnél Woodley-nak - melyik párhuzamos dimenzióból írogatsz? 😊

Tavaly fizetett neki annyit a Raiders; egy hatmeccses, 0 sackes, IR-en befejezett szezon után, hozzátéve a közelmúltbeli többi sérülését, a veterán minimumnál lényegesen többre nem számíthat senkitől. De annyiért felőlem jöhetne is, nyilván cserének.vassadi
Hát perzse, mer ők DEnek képzelték el, de persze nyilván, és létezik olyan párhuzamos dimenzió is ahol elmondhatja bárki az akár laikus meglátásait is, azt nem harapják meg egyből a pitbullok, én nem tudom mér alakult ki így ez a topik de itt mindenki csak tuggya meg tuggya, a világeszének a harmadát piccbőrszurkolóknak osztották....sutianap
Nem értettem egyet ezzel a "laikus meglátással", és leírtam az ellenvéleményemet. Úgy tudtam, ez a fórum lényege, a véleménycsere.vassadi
Nincs harag, ennek más volt a hangulata, a stílusa, mint egyesek megnyilvánulása!

NT véleményemet továbbra is tartom (bár szerintem nem azt írtam, hogy a legnagyobb hiányposzt, hanem azt, hogy a legfontosabb posztja lenne a Steelers védelem filozófiájának, ehhez képest egy maximum "korrekt", "elfogadható" teljesítményt nyújtó játékos van ott, aki ráadásul más poszton többet tudna hozzárakni.)

Woodley veterán minimumért? Na szerintem ez az irreális! 😊 30 éves, még bőven lehet benne a Steelers rendszerében 2-3 jó éve. Worilds sose volt megoldás, továbbra is tartom, hogy a 8-10 millás hosszabbítás vele hatalmas hiba lenne. Woodley oaklandi teljesítménye számomra nem mérvadó, ott az is elromlik, ami máshol működik! 😊Szokol
Woodleynak érdemben vége van. Nincs se erő, se akarat a játékában. Egy udfa komolyabb szintet hozott mint ő. Nem hiszem, hogy a Steelers FO milliókért fogja visszahozni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ray Vinopal FS-t pedig Lake edző tekintette meg a saját szemével.Klaci79
Aztán ahogy szoktuk nem húzunk semmi panterát....

több mint 9 éve
Ray Vinopal FS-t pedig Lake edző tekintette meg a saját szemével.