NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
49
12
2:15, Arena4
The business of football
16 feliratkozó
több mint 13 éve
Most nem azért, mert Steelers, de Rooneyékat erről a listáról nem kellene lehagyni 😛Kik a nagyobb tekintélyű tulajok?MattMillerKraft, Jones, Marazinedine5
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kik a nagyobb tekintélyű tulajok?MattMillervsz a bigmarket csapatok góréi.
Jerry Jones, Mara, Woody Johnson és barátaik. Bowlen is eléggé benne van
több mint 13 éve
Kik a nagyobb tekintélyű tulajok?MattMillerKraft, Jones, Mara
több mint 13 éve
gsn
3 548
Többet akarnak ha több meccs lesz.JanekEz mondjuk igaz, de itt a történet nem náluk kezdődik, a játékosoknak tökéletesen megfelel a jelenlegi CBA. A 18 meccset elsősorban Goodell és a tulajdonosok egy része akarja (még köztük sincs egységes álláspont, de mivel a nagyobb tekintélyű tulajok mellette vannak, így az NFL álláspontja ez). A vita kiindulópontja viszont ettől függetlenül nem az, hogy a játékosok többet akarnának, hanem a tulajdonosok akarják a bevételelosztási modellt megváltoztatni. Attól, hogy adott esetben több pénzt ad egy tv társaság, ez még nem feltétlenül változik meg.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Itt arra gondoltam,hogy esetleg a tv társaságok adnak még pénzt amin megy a vita.Többet akarnak ha több meccs lesz.
-Edzők -akkor mégsem számít a pénz annyire
A többi dologban egyet értünk igaz a 4 szezonjukra így nem gondoltam abban igazad van.
Nagy vonalakban mindenki tudja,hogy rossz dolog a lockout mégis itt van a nyakunkon...
több mint 13 éve
gsn
3 548
Rosszul nem járnak jelenleg sem ...csak többet szeretnének főleg mert azt hiszik sokkal többet is kaphatnának.JanekA játékosok semmivel sem szeretnénk annál többet, amit jelenleg kapnak. A CBA-ból a tulajdonosok léptek ki, akiknek nem felelt meg hosszútávon a 2006-ban elfogadott szerződés, tehát a tulajdonosok akarnak többet a jelenleginél, nem pedig a játékosok. Javaslom neked a cikkek átolvasását mégegyszer, mert ez ott elég érthetően ki van fejtve.
A többi kérdésedre a válasz:
-Ha én vagyok a média és kifizettem egy valag pénzt akkor hajlandó vagyok még egy kicsit áldozni, hogy kapjak is valamit?
A média a két fél viszonylatában nem tényező, itt a vita a tulajdonosok és az NFLPA között zajlik. Az, hogy a televíziók kifizetik az adott pénzt lockout erején, csupán az NFL népszerűségének következménye, illetve annak, hogy mennyire előrelátó az NFL. A tv-k nincsenek olyan pozícióban, hogy zsarolják a világ legnagyobb sportligáját.
-Ha játékos vagyok és kb. 4 szezon a pályafutásom akkor sztrájkoljak e ebből 1-2 évet?
A sztrájk nem feltétlenül rövidíti meg a játékos pályafutását, hiszen alatta, hogyha csak azt csinálja, és máshol nem játszik, nem használódik el.
-Ha tulaj vagyok minek szerződtetek új edzőket most ha nem lesz szezon?
Az edzők piacán hatalmas a verseny, amint egy csapat elkezd szerződtetni, beindul a többi is. Nem engedheti meg egy tulajdonos sem azt magának, hogy a nem biztosra játszva elszalasszon egy kiszemelt HC-t.
-Kinek jó az elmaradt szezon?
Senkinek. Viszont a tulajdonosok úgy gondolják, hogy egy lockout kellőképpen fenyegető ahhoz, hogy a szakszervezet hamarabb megalkudjon.
-Ki érzi meg jobban ha elmarad egy szezon?Egy csóró FB vagy esetleg Jerry Jones tulaj?
Az a játékos, aki egyébként is keveset keresett, és még csak nemrég került a ligába. Valószínűleg elsőéves keresetének nagy részét házra vagy autóra költötte el, így tartalékai minimálisak. Illetve már, számítva egy adott bevételre, kicsit más életszínvonalra rendezkedett be, mint egyetemistaként. A tulajdonosoknak is nagy a veszteség, de az ő esetükben azért annak nincs esélye, hogy "éhen halnak".
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Rosszul nem járnak jelenleg sem ...csak többet szeretnének főleg mert azt hiszik sokkal többet is kaphatnának.Egyértelműen a játékosok vannak rosszabb helyzetben.zinedine5A kérdés inkább az, hogy pénzügyileg akkor járnak-e rosszabbul, ha lockout lesz, vagy akkor, ha engednek a tulajdonosok követeléseinek?vassadi27
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Egyértelműen a játékosok vannak rosszabb helyzetben.zinedine5A kérdés inkább az, hogy pénzügyileg akkor járnak-e rosszabbul, ha lockout lesz, vagy akkor, ha engednek a tulajdonosok követeléseinek?
több mint 13 éve
Szerintem a legrosszabb helyzetben az "átlag" játékosok meg azok a tulajdonosok akiknek fizetniük kell a jelzálogot a frissen felépült stadionjaik után. Ők a legérdekeltebbek a megegyezésben. Csakhogy az előbbiek sokkal nagyobb részt tesznek ki az összes játékos közül, mint utóbbiak a tulajdonosok közül.salanderA stadion hitelekre külön keretet gyűjtött az NFL. Az sem akadály....
több mint 13 éve
Szerintem a legrosszabb helyzetben az "átlag" játékosok meg azok a tulajdonosok akiknek fizetniük kell a jelzálogot a frissen felépült stadionjaik után. Ők a legérdekeltebbek a megegyezésben. Csakhogy az előbbiek sokkal nagyobb részt tesznek ki az összes játékos közül, mint utóbbiak a tulajdonosok közül.
több mint 13 éve
szerintem ha van több milliárdod akkor nem annyira fájdalmas elbukni pár milliót,míg ha te vagy a kenyérkereső akkor ugye csak a játékból van pénzed...Egyértelműen a játékosok vannak rosszabb helyzetben.
A tulajoknak ott a garantált tv pénz,ami kiesik az a jegybevétel,a shopbevételek,az esetleges új reklámbevételek.
De spórolnak fizetéseket is.
A játékosnak ki fizetne ha nincs szezon?Janek
több mint 13 éve
Akkor ide:A TV csatornák kifizették a 2011-es évet is, 1-200 milla leesik abból is a tulajnak, már nem jár olyan rosszul....
-Ki érzi meg jobban ha elmarad egy szezon?Egy csóró FB vagy esetleg Jerry Jones tulaj?Szerintem Jones, mert amíg egy csóró FB akkor is kap valamennyi fizetést ha nem játszik, addig a tulajnak szinte minden pénze az aktív csapatból van. Senki nem fizet a reklámfelületért, ha azt nem látják...
Janek
Mondjuk ez elég irreális összehasonlítás, de arányaiban szerintem a tulajok járnak rosszabbul.BMG
több mint 13 éve
szerintem ha van több milliárdod akkor nem annyira fájdalmas elbukni pár milliót,míg ha te vagy a kenyérkereső akkor ugye csak a játékból van pénzed...A tulajoknak ott a garantált tv pénz,ami kiesik az a jegybevétel,a shopbevételek,az esetleges új reklámbevételek.
De spórolnak fizetéseket is.
A játékosnak ki fizetne ha nincs szezon?
több mint 13 éve
bmg
2 681
Akkor ide:-Ki érzi meg jobban ha elmarad egy szezon?Egy csóró FB vagy esetleg Jerry Jones tulaj?Szerintem Jones, mert amíg egy csóró FB akkor is kap valamennyi fizetést ha nem játszik, addig a tulajnak szinte minden pénze az aktív csapatból van. Senki nem fizet a reklámfelületért, ha azt nem látják...
Janek
Mondjuk ez elég irreális összehasonlítás, de arányaiban szerintem a tulajok járnak rosszabbul.
több mint 13 éve
épp most postoltam a csevegőbe ebben a témábanbennem felvetődik pár kérdés:
-Ha én vagyok a média és kifizettem egy valag pénzt akkor hajlandó vagyok még egy kicsit áldozni ,hogy kapjak is valamit?
-Ha játékos vagyok és kb. 4 szezon a pályafutásom akkor sztrájkoljak e ebből 1-2 évet?
-Ha tulaj vagyok minek szerződtetek új edzőket most ha nem lesz szezon?
-Kinek jó az elmaradt szezon?
-Ki érzi meg jobban ha elmarad egy szezon?Egy csóró FB vagy esetleg Jerry Jones tulaj?
Szóval szerintem lesz szezon és a tulajok szája íze szerint...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már többen kérték hogy legyen ilyen topik. És így talán nem vesznek el a sima beszélgetések között a dolgokolvasnivaló hozzá:
CBA huzakodás
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2013
Másik lehetőség:
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2049