Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)Ha ők megvannak, lesz PR, vagy játsszuk tovább a W6-ot?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Sziasztok!Csak azt tudom biztosra,hogy ha eredetid van akkor tudod frissíteni.Más játékoknál pl😛ES mindig egy más verziós játékot adnak ki amit ugyanúgy ki tudsz írni,mint az eredetit csak frissített keretekkel,menüvel stb.Maddennél nem tudom van -e ilyen :rolleyes:
Sok oldalt olvasgattam,de sehol nem találtam rá választ... talán itt.
PS2 Madden 11.
A kérdésem az lenne, hogy tudom-e vhogy frissíteni a rostert és most nem arra gondolok , hogy egyenként állítgatom az értéket, hanem mint PC hez letöltöm.
Miért kérdem ezt?
Más játéknál - ESPN NFL2K5-nál -le lehet tölteni rostereket és PC-n átkonvertálom a megfelelő formátumban és egy pendrive és az Action program segítségével feltöltöm a memóriakártyára majd behívom és kész is.
Ilyen lehetőség van a Maddennél?
( A 2k5-ot bugosan adták ki.. :o )
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
VZZoli, MP
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Sok oldalt olvasgattam,de sehol nem találtam rá választ... talán itt.
PS2 Madden 11.
A kérdésem az lenne, hogy tudom-e vhogy frissíteni a rostert és most nem arra gondolok , hogy egyenként állítgatom az értéket, hanem mint PC hez letöltöm.
Miért kérdem ezt?
Más játéknál - ESPN NFL2K5-nál -le lehet tölteni rostereket és PC-n átkonvertálom a megfelelő formátumban és egy pendrive és az Action program segítségével feltöltöm a memóriakártyára majd behívom és kész is.
Ilyen lehetőség van a Maddennél?
( A 2k5-ot bugosan adták ki.. :o )
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
VZ
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
http://data.hu/get/5025175/uborka.rosAmadeus91, megköszöném!GhostLeadAmdeus91igen, sejtem mi a gond és, hogy mikor fagy. Nekem is olykor előfordul, hogy a bütykölt roster meg-meg adja magát.
lehet rosszul fogalmaztam, akkor fagy ki mikor végig szimulálok egy franchise szezont, és a következő szezon kezdődne!
Akkor is kifagyhat, ha piszkálom a játékos ratingokat?GhostLead
editke: van most 1 friss rosterem, (FA) amit editoroztam és nm fagy ki, ha gondolod felteszem Datára.Amadeus91
tessék
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
oké.kösz
több mint 12 éve
Minden játékba lépéskor be kell töltenem az új rostert???Ha kifagysz vagy ctrl alt deletével vagy bármi módon zárod be a rendes exit-en kívül akkor visszatölti azt amivel indult az előtt a madden. Ha rendesen kilépsz akkor betöltve marad.
mert nem menti el...kiléptem tegnap...ma vissza és a régi volt bent...
???ZoliZoltán
több mint 12 éve
Minden játékba lépéskor be kell töltenem az új rostert???mert nem menti el...kiléptem tegnap...ma vissza és a régi volt bent...
???
több mint 12 éve
GhostLead
295
Amadeus91, megköszöném!igen, sejtem mi a gond és, hogy mikor fagy. Nekem is olykor előfordul, hogy a bütykölt roster meg-meg adja magát.mivel próbálod szerkeszteni a roster fájlt? Várd meg mindig h teljesen betöltsön az egész adatbázis, mert ha előtte kezded el piszkálni akkor általában megfagy.Amadeus91Amdeus91
lehet rosszul fogalmaztam, akkor fagy ki mikor végig szimulálok egy franchise szezont, és a következő szezon kezdődne!
editke: van most 1 friss rosterem, (FA) amit editoroztam és nm fagy ki, ha gondolod felteszem Datára.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
igen, sejtem mi a gond és, hogy mikor fagy. Nekem is olykor előfordul, hogy a bütykölt roster meg-meg adja magát.Amdeus91Sziasztok!mivel próbálod szerkeszteni a roster fájlt? Várd meg mindig h teljesen betöltsön az egész adatbázis, mert ha előtte kezded el piszkálni akkor általában megfagy.Amadeus91
Valaki próbálta már ezt a rostert, http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3230
leszedtem, de nekem nem lehet benne szimulálni a meccseket! le szoktam ellenőrizni hogy ne csak egy szezont lehessen vele játszani!
próbálom azt a rostert szerkeszteni, amit azt hiszem Farky csinált hogy ne legyenek benne sérültek, de nagyon lassan lehet vele haladni, mert mindig kifagy! így újra kell csinálni mindig! pedig csoportonként csinálom!GhostLead
editke: van most 1 friss rosterem, (FA) amit editoroztam és nm fagy ki, ha gondolod felteszem Datára.
több mint 12 éve
okés!Köszi szépen! 😉
több mint 12 éve
ennyi?utána ezek már benne is lesznek a játékban?igen, de miután beléptél a játékba be kell tölteni a menüből a roster fájlt
köszi😉ZoliZoltán
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha leszedek egy új Roster-t a játékhoz azt hova kell bemásolnom???ZoliZoltánDocuments\Madden NFL 08\Rosters
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha leszedek egy új Roster-t a játékhoz azt hova kell bemásolnom???
több mint 12 éve
GhostLead
295
oké köszi szépen!Farky1. Csinálj egy másolatot a rosterről.
megcsinálom az update-82 rostert, hogy kiszedem belőle a sérülteket. de hogy lehet elmenteni a madden editorban, elmenti de csak csv formátumban!
Részletesen letudnád nekem írni! Előre is köszönöm!GhostLead
2. Megnyitod az editorral a rostert, ez nálam a Madden Editor 08 V2.
3. Edit >> Injuries (ctrl + I)
4. Kitörlöd a kívánt sérüléseket a listából a "Delete Selected Injury" gomb használatával
5. Zárd be az editort és kész. Nem kell menteni semmit. Ha utána újra megnyitod az editort meg a rostert látszik, hogy nincs benne sérülés. (nálam legalábbis)Farky
több mint 12 éve
Farky1. Csinálj egy másolatot a rosterről.
megcsinálom az update-82 rostert, hogy kiszedem belőle a sérülteket. de hogy lehet elmenteni a madden editorban, elmenti de csak csv formátumban!
Részletesen letudnád nekem írni! Előre is köszönöm!GhostLead
2. Megnyitod az editorral a rostert, ez nálam a Madden Editor 08 V2.
3. Edit >> Injuries (ctrl + I)
4. Kitörlöd a kívánt sérüléseket a listából a "Delete Selected Injury" gomb használatával
5. Zárd be az editort és kész. Nem kell menteni semmit. Ha utána újra megnyitod az editort meg a rostert látszik, hogy nincs benne sérülés. (nálam legalábbis)
több mint 12 éve
GhostLead
295
Farkymegcsinálom az update-82 rostert, hogy kiszedem belőle a sérülteket. de hogy lehet elmenteni a madden editorban, elmenti de csak csv formátumban!
Részletesen letudnád nekem írni! Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Közben rájöttem hogy erről a roster-ről írtam hogy nem lehet benne szimulálni a meccseket!valószínűleg a szerződéseket nem csinálhatták meg normálisan és azért fagyhat ki, ilyet írtam valamelyik fórumon is. Illetve a rostert nem én csináltam, csak kiszedtem belőle a sérülteket. Egyébként én is gondoltam rá h csinálni kéne egy friss rostert de egyedül halál, azt meg nem tudom h lehetne "összeolvasztani" ha többen csináljuk. Valami megoldás tuti van csak nem tudom mi.
http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3118GhostLead
több mint 12 éve
GhostLead
295
Közben rájöttem hogy erről a roster-ről írtam hogy nem lehet benne szimulálni a meccseket!http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3118
több mint 12 éve
GhostLead
295
Amdeus91Sziasztok!mivel próbálod szerkeszteni a roster fájlt? Várd meg mindig h teljesen betöltsön az egész adatbázis, mert ha előtte kezded el piszkálni akkor általában megfagy.Amadeus91
Valaki próbálta már ezt a rostert, http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3230
leszedtem, de nekem nem lehet benne szimulálni a meccseket! le szoktam ellenőrizni hogy ne csak egy szezont lehessen vele játszani!
próbálom azt a rostert szerkeszteni, amit azt hiszem Farky csinált hogy ne legyenek benne sérültek, de nagyon lassan lehet vele haladni, mert mindig kifagy! így újra kell csinálni mindig! pedig csoportonként csinálom!GhostLead
Akkor is kifagyhat, ha piszkálom a játékos ratingokat?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Sziasztok!mivel próbálod szerkeszteni a roster fájlt? Várd meg mindig h teljesen betöltsön az egész adatbázis, mert ha előtte kezded el piszkálni akkor általában megfagy.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenki 😊 egy olyan kérdésem lenne hogy lenne e olyan személy, aki rendelkezik valamilyen évjáratú NCAA football szoftverrel(PS3), amitől megfelelő ellenérték fejében(HUF/csere) megválna?😊 ha netán van akkor itt vagy privátba megtalálsz 😊
több mint 12 éve
GhostLead
295
Sziasztok!Valaki próbálta már ezt a rostert, http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3230
próbálom azt a rostert szerkeszteni, amit azt hiszem Farky csinált hogy ne legyenek benne sérültek, de nagyon lassan lehet vele haladni, mert mindig kifagy! így újra kell csinálni mindig! pedig csoportonként csinálom!