Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha van aki csinálja, akkor hajrá 😊 Én tuti nem vállalom most el, nem férne bele sajnos az időmbe 😕 A tabellát frissítem, az nem sok meló, de egy statot felvinni már más tészta.LanceNa igen, én beírni max a sajátomat vállalnám, a többiekét csak nézegetném 😀
több mint 12 éve
Azta.....köszi szépen!elvileg heti egy meccs, de vannak lemaradók, így általában 2 hét szinte párhuzamosan megy. ki van mindig írva ki-ki ellen játszik, először általában pm, majd msn vagy hamachin pedig találkoztok, aztán mehet a play.
Akkor majd a 4 napban valamikor nekiállok a telepítéseknek meg az akármiknek...aztán majd jelentkezem.
meccsek lebonyolítása?aktuális ellenféllel pm-ben ,aztán play?
heti egy meccs?
köszi.
ZZoliZoltán
ha gyakorolnál, vagy kipróbálnád előre hogy, ajánlom magam, én is kezdő vagyok online (a liga elején volt az első meccsem) 😊
egyébként ez a telepítésí, bemásolási procedúra 10 perc külölbelül.
több mint 12 éve
Ha van aki csinálja, akkor hajrá 😊 Én tuti nem vállalom most el, nem férne bele sajnos az időmbe 😕 A tabellát frissítem, az nem sok meló, de egy statot felvinni már más tészta.
több mint 12 éve
Statisztika tényleg jó lenne, sokkal érdekesebb lenne a liga és lenne miket nézegetni. 😊
több mint 12 éve
Statokat azt amúgy most írjuk valahova?ha jól emlékszem, nem volt elég önkéntes, azért nem kezdtük el vezetni.
Ha nem akkor esetleg meg lehetne úgy oldani mint az előző ligánál volt?
Tudom, hogy nem éppen az 5. hét után kéne erről beszélni, de most nem vagyunk olyan sokan szóval talán még belehetne hozni a lemaradást. 😀Raven17
több mint 12 éve
Statokat azt amúgy most írjuk valahova?Ha nem akkor esetleg meg lehetne úgy oldani mint az előző ligánál volt?
Tudom, hogy nem éppen az 5. hét után kéne erről beszélni, de most nem vagyunk olyan sokan szóval talán még belehetne hozni a lemaradást. 😀
több mint 12 éve
Azta.....köszi szépen!Akkor majd a 4 napban valamikor nekiállok a telepítéseknek meg az akármiknek...aztán majd jelentkezem.
meccsek lebonyolítása?aktuális ellenféllel pm-ben ,aztán play?
heti egy meccs?
köszi.
Z
több mint 12 éve
Még akarok venni egy gamepad-ot majd valamelyik nap jövőhéten(csak hát ugye ünnep stb...)Logitech precision-t vagy dual actiont érdemes venni, kicsit drága de kurva strapabíró 😊 Bánhidán az OMV kúttal átellenes udvarban lévő RAM szám.tech. boltban olcsón be tudod szerezni, ha nincs is raktáron 1-2 napon belül meghozzák...
Mert konzolos vagyok igazából! :rolleyes:
Mikor szoktak lenni a meccsek?
ja meg még sosem játszottam online igazából semmivel...ezt hogy kell majd beállítanom?
aztán szerintem majd csatlakoznék! 😀ZoliZoltán
How to play online madden 08 on pc.
Amire szükséged lesz:
[list=*]
[list=*]
http://data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a c:\program files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
[list=*]
[list=*]
[list=*]
[list=*]
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFF
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Még akarok venni egy gamepad-ot majd valamelyik nap jövőhéten(csak hát ugye ünnep stb...)Mert konzolos vagyok igazából! :rolleyes:
Mikor szoktak lenni a meccsek?
ja meg még sosem játszottam online igazából semmivel...ezt hogy kell majd beállítanom?
aztán szerintem majd csatlakoznék! 😀
több mint 12 éve
Hogy megy ez a liga amúgy?ZoliZoltánOnline 😊 All-madden szinten 5 perces negyedekkel. Szerintem van hely ha szeretnél csatlakozni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hogy megy ez a liga amúgy?
több mint 12 éve
wallacepro eltűnt. Azért dobj rá egy pm-et, hátha egyszer még felnéz...
több mint 12 éve
wallacepro! mikor tudjuk lejátszani a w6ot?trolandArra várhatsz... 😀
több mint 12 éve
troland
32
wallacepro! mikor tudjuk lejátszani a w6ot?
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
A Broncos@Ravens pedig majd a hosszú hétvége folyamán elvileg 😊Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)mi meccsünk leghamarabb holnap lesz lejátszvaAwesome
Ha ők megvannak, lesz PR, vagy játsszuk tovább a W6-ot?kaszo
több mint 12 éve
OBJ
25
Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)mi meccsünk leghamarabb holnap lesz lejátszva
több mint 12 éve
legyen #2 😀legyen 😊eaglesmcnabbszerk: most nézd meg, így gondoltad?Lanceígyígy. és akkor ezentúl lehetne folyamatosan így. köszi 😊
lehet még csinálok egy week 4 power rankinget is ha lesz kedvem.brk
több mint 12 éve
legyen 😊szerk: most nézd meg, így gondoltad?Lanceígyígy. és akkor ezentúl lehetne folyamatosan így. köszi 😊
lehet még csinálok egy week 4 power rankinget is ha lesz kedvem.brk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk
1 890
szerk: most nézd meg, így gondoltad?Lanceígyígy. és akkor ezentúl lehetne folyamatosan így. köszi 😊
lehet még csinálok egy week 4 power rankinget is ha lesz kedvem
több mint 12 éve
Amikor frissítem a táblázatot, mindig lementem a gépemre is, ha régebbi kell, azok meg vannak.week 5-ös meccsekre gondoltam 😊in that case, ha lemennek a meccsek, akkor elkészítem 😊.brkVárjuk! Direkt a pr miatt nem írtam be idő előtt, a már lejátszott későbbi hetes meccseket 😊Lance
ha nem nagy energia, csinálhatnál egy táblázatot, ami az aktuális állást mutatja, meg egyet, ami mindig egy adott hetit csak. szal ezentúl csak ctr+c ctr+v-zni kéne a korábbi táblázatot és akkor hétről hétre látszódna, hogy állt a bajnokság. remélem érted hogy gondolom összeszedetlen javaslatomban 😀.brk
szerk: most nézd meg, így gondoltad?
több mint 12 éve
.brk
1 890
week 5-ös meccsekre gondoltam 😊Várjuk! Direkt a pr miatt nem írtam be idő előtt, a már lejátszott későbbi hetes meccseket 😊Lancehttps://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=1in that case, ha lemennek a meccsek, akkor elkészítem 😊.brk
Itt van minden a szokásos helyen. 😊kaszo
ha nem nagy energia, csinálhatnál egy táblázatot, ami az aktuális állást mutatja, meg egyet, ami mindig egy adott hetit csak. szal ezentúl csak ctr+c ctr+v-zni kéne a korábbi táblázatot és akkor hétről hétre látszódna, hogy állt a bajnokság. remélem érted hogy gondolom összeszedetlen javaslatomban 😀
több mint 12 éve
Várjuk! Direkt a pr miatt nem írtam be idő előtt, a már lejátszott későbbi hetes meccseket 😊in that case, ha lemennek a meccsek, akkor elkészítem 😊.brkha csináltok egy táblázatot, a week 5 eredményeiről, meg állásáról, akkor lesz PR.brkhttps://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=1
több mint 12 éve
.brk
1 890
in that case, ha lemennek a meccsek, akkor elkészítem 😊https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=1Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)ha csináltok egy táblázatot, a week 5 eredményeiről, meg állásáról, akkor lesz PR.brk
több mint 12 éve
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=1Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)ha csináltok egy táblázatot, a week 5 eredményeiről, meg állásáról, akkor lesz PR.brk
Itt van minden a szokásos helyen. 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
Ó, most látom, hogy már csak a Panthers - Lions meg a Broncos - Ravens hiányzik a W5-ről 😊 (49ers meccset már nem számoltam wallace eltűnése miatt)ha csináltok egy táblázatot, a week 5 eredményeiről, meg állásáról, akkor lesz PR