Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
GhostLead
295
már majdnem kész vagyok a rosterrel, az NFC West és a NFC South hiányzik csak ill. egy-két apróság!a 6. ill a 7. körös játékosokat nem teszem bele!
több mint 12 éve
GhostLead
295
Miért van az hogyha az extra Free Agentből írok át játékos neveket ill. leigazolom a csapatokba, akkor mikor mennék a következő szezonra a Franchise-ba kifagy a game? Próbáljam átírni inkább editorral??
több mint 12 éve
and here we gomeg vagyok veled elégedve! 😀
WEEK 5 - POWER RANKING.brk
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
valaki tapasztalt már olyat h draft class importáláskor behal az editor? Korábban csináltam és működött, de most nem hajlandó megcsinálni egyikkel sem.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
and here we goJó lett. Remélem a király fürdő a fénykorában koedukált volt 😀 Ha nem, akkor ne várd, hogy összekerüljünk a bajnokságban :mad:
Remélem lesz még lehetőséged PR-t írni (folytatódik a bajnokság).
több mint 12 éve
and here we goanyád 😀 a volt nőm pedig Edgar A. Poe miatt választotta Baltimore-t, a focival úgy van, mint Dávid Ibolya: nem ért hozzá...
több mint 12 éve
Én most épp "nyaralok" még jövő hét szerdáig, addig sajnos nem tudok játszani, a szállodai wifi egy kalap szar.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
and here we goKöszipuszi! 😊 Fasza lett, alap, mosolygáltam. 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
játszátok nyugodtan.de mivel ilyen kis cukorfalatok vagytok, hogy minden nap heves kis szívdobogással nyitjátok meg a fórumot hátha írtam PR-t, ma este folyamán felkerül a week 5 utáni.
több mint 12 éve
Én is a PR-t vártam. 😀 Azért nem játszottam még eddig le a week 6-ot.
több mint 12 éve
én azt hittem, lesz PR folytatás előtt, de W5 befejezése óta nem írt még brk hogy mi a helyzet, úgyhogy rá is írok az ellenfelemre én is.
több mint 12 éve
A héten 2 meccs ment le a fordulóból, azok eredményét felraktam tegnap a spreadsheetbe. nyapatoval lenne meccsem, de a pm-emre nem reagált, nem jelentkezett eddig nálam :S
több mint 12 éve
Duff
3 133
lesz még valami a ligából vagy ennyi volt?eaglesmcnabbJó lenne végre befejezni már egy ligát. Bár most érettségi van, ellenfelem is emiatt van offline pár napja.
több mint 12 éve
lesz még valami a ligából vagy ennyi volt?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zoltán mikor jó neked a w6? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
2005-ös rosterrel induló online madden ligában 1 hely kiadó még, akit érdekel látogasson el az oldalunkra és jelentkezzen a fórumon: http://fbl.jatekok.hu/nflG.Freemanlátom van pár ismerős
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Week 6: Steelers @ Patriots 21-60int-k száma: 12 😀
több mint 12 éve
nem mert nem neki számolja a "pontokat" 😀Úgy legalább meg van az esélyed, hogy fejlődik a játékos 😊 Nekem így esélyem sincs felmérni, hogy ki érdemes draftolnom. A vége az lesz, hogy csalok és megnézem editorral, hogy kinek milyen a statja 😊LanceFranchise módban az 1. szezon végére értem (82-es rosterral). Beraktam egy 2012-es draft class-t, amit ide április 28.-án tettek fel. Olyan hibát tapasztaltam, hogy a rookie workoutoknál nem én irányítom a játékosokat. Pontosabban pl qb protectionnál az 1. próbálkozásnál még én irányítom, de aztán a többinél már nem. Valaki találkozott már ilyen gonddal?én olyat tapasztaltam ezzel a rosterrel meg class-szal h a training vampnél kiválasztok egy játékost, de a drill során nem ő van ott, de mégis neki szerzi a pontokat 😀 Pl. Kicker drillnél kiválasztottam Vinatierit és egy OL játékossal kellett rúgnom 😀Farky
Próbaképpen végigpörgettem egy draftot, és az edzőtáborban már én irányítottam a játékosokat.
A másik kérdésem, RB-nél mennyire számít az awareness? Találtam egy futót, aki 12-es awarenessel rendelkezik, de a többi tulajdonsága rendben van.
szerk:
footballidiot-on fent van draft utáni rosterLance
több mint 12 éve
Úgy legalább meg van az esélyed, hogy fejlődik a játékos 😊 Nekem így esélyem sincs felmérni, hogy ki érdemes draftolnom. A vége az lesz, hogy csalok és megnézem editorral, hogy kinek milyen a statja 😊Franchise módban az 1. szezon végére értem (82-es rosterral). Beraktam egy 2012-es draft class-t, amit ide április 28.-án tettek fel. Olyan hibát tapasztaltam, hogy a rookie workoutoknál nem én irányítom a játékosokat. Pontosabban pl qb protectionnál az 1. próbálkozásnál még én irányítom, de aztán a többinél már nem. Valaki találkozott már ilyen gonddal?én olyat tapasztaltam ezzel a rosterrel meg class-szal h a training vampnél kiválasztok egy játékost, de a drill során nem ő van ott, de mégis neki szerzi a pontokat 😀 Pl. Kicker drillnél kiválasztottam Vinatierit és egy OL játékossal kellett rúgnom 😀Farky
Próbaképpen végigpörgettem egy draftot, és az edzőtáborban már én irányítottam a játékosokat.
A másik kérdésem, RB-nél mennyire számít az awareness? Találtam egy futót, aki 12-es awarenessel rendelkezik, de a többi tulajdonsága rendben van.
szerk:
több mint 12 éve
egyébként valahol olyat olvastam h skin tone-t nem tudsz változtatni, mert azok a face id-jához vannak kötve. Mikor superstar módban játékost csinálsz figyeld meg h pl 1-től 100-as arcik nagyon világos a bőre aztán sötétebb stb.
több mint 12 éve
GhostLead
295
oké nem írom be többet! 😉Szerintem ha tudná valaki,már segített volna,attól,hogy beírod minden hsz-edbe,nem fog senki hirtelen rájönni 😉JoeyPorterValóban hiányos. A giantsnél pl nincs benne az 1. körös wilson, de ott van hosley, mccants, kuhn.A Patriotsban csak Bequette van a draftoltak közül, az is Fanene arcképével!
A coltsnál luck pl benne van.Lance
én megcsinálnám a rostert, beleraknám a draftoltakat csak nem jöttem rá hol kell beállítani a játékosok bőrszínét!?
az FA igazolások megvannak, meg egy-két javításGhostLead
több mint 12 éve
Franchise módban az 1. szezon végére értem (82-es rosterral). Beraktam egy 2012-es draft class-t, amit ide április 28.-án tettek fel. Olyan hibát tapasztaltam, hogy a rookie workoutoknál nem én irányítom a játékosokat. Pontosabban pl qb protectionnál az 1. próbálkozásnál még én irányítom, de aztán a többinél már nem. Valaki találkozott már ilyen gonddal?én olyat tapasztaltam ezzel a rosterrel meg class-szal h a training vampnél kiválasztok egy játékost, de a drill során nem ő van ott, de mégis neki szerzi a pontokat 😀 Pl. Kicker drillnél kiválasztottam Vinatierit és egy OL játékossal kellett rúgnom 😀
szerk: