Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Raven, lassan lejátszhatnánk a meccsünket, asszem lelkileg is felkészültem a megaláztatásra 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem tök mindegy milyen ligát csinálunk csak 1-et nyomjuk már végre végig rendesen!! 😊
több mint 12 éve
hát jaa szerintem is azért egy 10-12 aktív Gm biztos van aki benne lenne ,de ez nem azt jelentené ,hogy ez a liga le állna ,ez is mehetne tovább ,csak havonta 1 meccsel kb...Asszem ezt én vetettem fel, és az utóbbi hónapok szenvedése is arra világít rá hogy gyakorlatilag csak ennek van értelme...Rataxeskezdjünk új ligát. 😀benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀Kiss
Lehetne a neve mondjuk "Ellenforradalmár Liga"-->EFLAmadeus91
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Asszem ezt én vetettem fel, és az utóbbi hónapok szenvedése is arra világít rá hogy gyakorlatilag csak ennek van értelme...kezdjünk új ligát. 😀benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀Kiss
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
én szeptemberig biztos nem tolok új ligát, mivel esélyesen csak 3 hetet vagyok már fent pesten, nyáron meg ki tudja merre sodor a szél
több mint 12 éve
kezdjünk új ligát. 😀benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
kezdjünk új ligát. 😀 Lehetne a neve mondjuk "Ellenforradalmár Liga"-->EFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Rajtam nem múlik, mindig letolom.hát én is pedig az elején milyen lelkes volt mindenki...most meg 2 havonta játszok 1 meccsetKissÉn már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊RataxesOtt ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...Lance
több mint 12 éve
hát én is pedig az elején milyen lelkes volt mindenki...most meg 2 havonta játszok 1 meccsetÉn már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊RataxesOtt ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...Lance
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Én már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊RataxesOtt ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...
több mint 12 éve
Én már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
leállás van? nem igazán haladnak a meccsek...Kissfetomy hibája.
több mint 12 éve
leállás van? nem igazán haladnak a meccsek...
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ja, emlékszem, anyáztunk rendesen 😀 de legalább mi beszélgettünk egy jót. amúgy 1 ponttal vesztettél szerintem, de most nincs kedvem utánanézni 😀rossz napom volt.
Biagio ellen nekem az a momentum van meg, amikor az első negyedben először jött fel az offense a pályára, és egy sima középső futással rohantam egy 70 yardost TD-t 😀 még csak a shiftet sem kellett püfölnöm, annyira nagy lik volt ott 😊
ellened 7 interception rémlik 😛shawnka
Biago, micsoda blitzek jöttek nickelből... mesteri volt.
tudod ki volt a leggyengébb láncszem? Na ki?
Fetomyyyy 😀
több mint 12 éve
ja, emlékszem, anyáztunk rendesen 😀 de legalább mi beszélgettünk egy jót. amúgy 1 ponttal vesztettél szerintem, de most nincs kedvem utánanézni 😀Biagio ellen nekem az a momentum van meg, amikor az első negyedben először jött fel az offense a pályára, és egy sima középső futással rohantam egy 70 yardost TD-t 😀 még csak a shiftet sem kellett püfölnöm, annyira nagy lik volt ott 😊
ellened 7 interception rémlik 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
én a Biago elleni bronzmeccsre emlékszem. Azt hiszem, hogy 1-2 ponton ment el. Jöttem utána frankelni, hogy de geci jó voltam, láttátok-e ti is HaH, azt erre benyögte valaki, hogy nem, mert nem volt jó valamiért a stream. 😐 😐 😐 😐tökmindegy mit hívott be, Megatronnak akkor is fel tudta baszni a labdákat. emlékszem milyen ideges voltam, amikor 21-3-ról visszahozta a meccset 😀 mondjuk az egy kurvajó döntő volt. egy csomó jelenetre még most is emlékszek kapásból 😀shawnkabizony. szerencsére a játék másik szakaszaiban nem kellett 😛 😀az. Stílusos volt a "előre nyílt+shitf+shift+shit" kombó a futójátékban. 😀 Pattogtak le a védőim.
bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.shawnka
eaglesmcnabb "Megatron playe" meg epic kategória. Döntőn emlékszem a streamen mindenki azt leste, hogy melyik játékot is hívta be hozzá. 😀
amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀Amadeus91
😐
😐
Problem?!
edit: Biago te amúgy merre vagy?!
több mint 12 éve
tökmindegy mit hívott be, Megatronnak akkor is fel tudta baszni a labdákat. emlékszem milyen ideges voltam, amikor 21-3-ról visszahozta a meccset 😀 mondjuk az egy kurvajó döntő volt. egy csomó jelenetre még most is emlékszek kapásból 😀az. Stílusos volt a "előre nyílt+shitf+shift+shit" kombó a futójátékban. 😀 Pattogtak le a védőim.rettegtetek amikor Brandon Tate elindult visszafelé a labdával.bizony. szerencsére a játék másik szakaszaiban nem kellett 😛 😀
Hős kor. 😀Amadeus91
bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.shawnka
eaglesmcnabb "Megatron playe" meg epic kategória. Döntőn emlékszem a streamen mindenki azt leste, hogy melyik játékot is hívta be hozzá. 😀
amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
az. Stílusos volt a "előre nyílt+shitf+shift+shit" kombó a futójátékban. 😀 Pattogtak le a védőim.rettegtetek amikor Brandon Tate elindult visszafelé a labdával.bizony. szerencsére a játék másik szakaszaiban nem kellett 😛 😀
Hős kor. 😀Amadeus91
amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀
több mint 12 éve
rettegtetek amikor Brandon Tate elindult visszafelé a labdával.bizony. szerencsére a játék másik szakaszaiban nem kellett 😛 😀
Hős kor. 😀Amadeus91
bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
rettegtetek amikor Brandon Tate elindult visszafelé a labdával.nem gáz 😀 4. lettél így is a rangos mezőnyből 😛 és még a szezon legjobb ST játékosa is nálad játszott 😀shawnkaezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛shawnkaMoore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.Amadeus91
Hős kor. 😀
több mint 12 éve
nem gáz 😀 4. lettél így is a rangos mezőnyből 😛 és még a szezon legjobb ST játékosa is nálad játszott 😀Moore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.Amadeus91egy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉Amadeus91ezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Moore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.ezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛shawnkakár, hogy csak a gép ellen megy 😕 😛shawnkaegy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉Amadeus91
több mint 12 éve
ezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛egy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉Amadeus91😀 😀 😀 fakkkyeAmadeus91kár, hogy csak a gép ellen megy 😕 😛shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
egy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉😀 😀 😀 fakkkyeAmadeus91kár, hogy csak a gép ellen megy 😕 😛shawnka
több mint 12 éve
😀 😀 😀 fakkkyeAmadeus91kár, hogy csak a gép ellen megy 😕 😛