Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Raven, lassan lejátszhatnánk a meccsünket, asszem lelkileg is felkészültem a megaláztatásra 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Nekem tök mindegy milyen ligát csinálunk csak 1-et nyomjuk már végre végig rendesen!! 😊
több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
kezdjünk új ligát. 😀

Lehetne a neve mondjuk "Ellenforradalmár Liga"-->EFLAmadeus91
benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀Kiss
Asszem ezt én vetettem fel, és az utóbbi hónapok szenvedése is arra világít rá hogy gyakorlatilag csak ennek van értelme...Rataxes
hát jaa szerintem is azért egy 10-12 aktív Gm biztos van aki benne lenne ,de ez nem azt jelentené ,hogy ez a liga le állna ,ez is mehetne tovább ,csak havonta 1 meccsel kb...

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
kezdjünk új ligát. 😀

benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀Kiss
Asszem ezt én vetettem fel, és az utóbbi hónapok szenvedése is arra világít rá hogy gyakorlatilag csak ennek van értelme...

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én szeptemberig biztos nem tolok új ligát, mivel esélyesen csak 3 hetet vagyok már fent pesten, nyáron meg ki tudja merre sodor a szél
több mint 12 éve
kezdjünk új ligát. 😀

benne lennék 😀 egyébként valakinek volt olyan ötlete még régebben ,hogy rendezhetnénk ilyen villám tornákat,bajnokságokat is kieséses módszerrel én abba is benne lennék 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
kezdjünk új ligát. 😀

Lehetne a neve mondjuk "Ellenforradalmár Liga"-->EFL

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Én már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊Rataxes
Ott ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...Lance
hát én is pedig az elején milyen lelkes volt mindenki...most meg 2 havonta játszok 1 meccsetKiss
Rajtam nem múlik, mindig letolom.

több mint 12 éve
Ott ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...Lance
hát én is pedig az elején milyen lelkes volt mindenki...most meg 2 havonta játszok 1 meccset

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Ott ahol eddig is. Mivel nem mennek a meccsek, ezért nincs mivel frissíteni. Én nem tudom elérni nyapatot, már többször is próbáltam, de ahogy látom mindenki más is beállt 😕 Sajnálom, hogy ennek a ligának sem lesz vége...
több mint 12 éve
Én már azt se tudom kivel játszom meg hogy hol keressem az infókat 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
leállás van? nem igazán haladnak a meccsek...Kiss
fetomy hibája.

több mint 12 éve
leállás van? nem igazán haladnak a meccsek...

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ja, emlékszem, anyáztunk rendesen 😀 de legalább mi beszélgettünk egy jót. amúgy 1 ponttal vesztettél szerintem, de most nincs kedvem utánanézni 😀

Biagio ellen nekem az a momentum van meg, amikor az első negyedben először jött fel az offense a pályára, és egy sima középső futással rohantam egy 70 yardost TD-t 😀 még csak a shiftet sem kellett püfölnöm, annyira nagy lik volt ott 😊

ellened 7 interception rémlik 😛shawnka
rossz napom volt.

Biago, micsoda blitzek jöttek nickelből... mesteri volt.

tudod ki volt a leggyengébb láncszem? Na ki?

Fetomyyyy 😀

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ja, emlékszem, anyáztunk rendesen 😀 de legalább mi beszélgettünk egy jót. amúgy 1 ponttal vesztettél szerintem, de most nincs kedvem utánanézni 😀

Biagio ellen nekem az a momentum van meg, amikor az első negyedben először jött fel az offense a pályára, és egy sima középső futással rohantam egy 70 yardost TD-t 😀 még csak a shiftet sem kellett püfölnöm, annyira nagy lik volt ott 😊

ellened 7 interception rémlik 😛
több mint 12 éve
bizony. szerencsére a játék másik szakaszaiban nem kellett 😛 😀

bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.shawnka
az. Stílusos volt a "előre nyílt+shitf+shift+shit" kombó a futójátékban. 😀 Pattogtak le a védőim.

eaglesmcnabb "Megatron playe" meg epic kategória. Döntőn emlékszem a streamen mindenki azt leste, hogy melyik játékot is hívta be hozzá. 😀

amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀Amadeus91
tökmindegy mit hívott be, Megatronnak akkor is fel tudta baszni a labdákat. emlékszem milyen ideges voltam, amikor 21-3-ról visszahozta a meccset 😀 mondjuk az egy kurvajó döntő volt. egy csomó jelenetre még most is emlékszek kapásból 😀shawnka
én a Biago elleni bronzmeccsre emlékszem. Azt hiszem, hogy 1-2 ponton ment el. Jöttem utána frankelni, hogy de geci jó voltam, láttátok-e ti is HaH, azt erre benyögte valaki, hogy nem, mert nem volt jó valamiért a stream. 😐 😐 😐 😐

😐

😐

Problem?!

edit: Biago te amúgy merre vagy?!

több mint 12 éve
rettegtetek amikor Brandon Tate elindult visszafelé a labdával.

Hős kor. 😀Amadeus91

bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.shawnka
az. Stílusos volt a "előre nyílt+shitf+shift+shit" kombó a futójátékban. 😀 Pattogtak le a védőim.

eaglesmcnabb "Megatron playe" meg epic kategória. Döntőn emlékszem a streamen mindenki azt leste, hogy melyik játékot is hívta be hozzá. 😀

amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀Amadeus91
tökmindegy mit hívott be, Megatronnak akkor is fel tudta baszni a labdákat. emlékszem milyen ideges voltam, amikor 21-3-ról visszahozta a meccset 😀 mondjuk az egy kurvajó döntő volt. egy csomó jelenetre még most is emlékszek kapásból 😀
több mint 12 éve

Hős kor. 😀Amadeus91

amúgy meg ne kóstolgass, csináltam én Simpsonnal 300 elkapott yardot 1 meccs alatt. 😀

több mint 12 éve

Hős kor. 😀Amadeus91

bezzeg a legendás támadójátékom, ami ugyanolyan hatékony volt, mint eaglesmcnabbé 😀 csak én stílusosabb voltam.
több mint 12 éve
ezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛shawnka
Moore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.Amadeus91
nem gáz 😀 4. lettél így is a rangos mezőnyből 😛 és még a szezon legjobb ST játékosa is nálad játszott 😀shawnka

Hős kor. 😀

több mint 12 éve
egy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉Amadeus91
Moore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.Amadeus91
nem gáz 😀 4. lettél így is a rangos mezőnyből 😛 és még a szezon legjobb ST játékosa is nálad játszott 😀
több mint 12 éve
kár, hogy csak a gép ellen megy 😕 😛shawnka
Moore-ra nem. 😀 Csak Daltonra. De a Daltonos szezonban még rookie voltam. Szóval az más.

több mint 12 éve
😀 😀 😀 fakkkyeAmadeus91
ezt mondtad Daltonra és Moore-ra is 😛
több mint 12 éve
😀 😀 😀 fakkkyeAmadeus91
egy ilyen irányítóval ellened is menne. 😉