NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
ravens-pats-el mizu?
több mint 12 éve
Szerintem amíg nem kezdjük el a Week 2-t addig jöhet, ha a többiek is úgy látják, hogy aktív és nem kell rá várni heteket, hogy lenyomja a meccsét...Pingia besült ligában lejátszotta a meccseit rendesen, azért is kérdeztem. és mégis csak jobb lenne párosan szerintem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A ligát Zoli csinálta, én csak a topicot nyitottam 😊 Szerintem amíg nem kezdjük el a Week 2-t addig jöhet, ha a többiek is úgy látják, hogy aktív és nem kell rá várni heteket, hogy lenyomja a meccsét...Te nyitottad a liga topikját, azért kérdeztem tőled 😊 Nem tudom, ki a "főnök" 😀kaszowallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ smileNekem mindegy, felőlem jöhet, bár nem az én dolgom ezt eldönteni...Pingi
és akkor párosan is lennénk, nem kellene bye-olni senkinek, meg a sorsolást se borítaná.Kaszo
több mint 12 éve
Te nyitottad a liga topikját, azért kérdeztem tőled 😊 Nem tudom, ki a "főnök" 😀wallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ smileNekem mindegy, felőlem jöhet, bár nem az én dolgom ezt eldönteni...Pingi
és akkor párosan is lennénk, nem kellene bye-olni senkinek, meg a sorsolást se borítaná.Kaszo
több mint 12 éve
köszi! úgy tűnik ,hogy ezt buktam 😊újratelepítettem a gépet és így a hamát is újra kellett na a kérdésem az lenne ,hogy az eddig meglévő csoportokba hogy tudnék vissza kerülni?KissHa nem voltál regelve a hamán, akkor lehet sehogy, mivel most már csak 8 fős hamachi szobákat lehet regisztrálni, és a meglévőknél is ott van hogy pl 16/8 fő van bent, vagy 14/8. A szobák tulajdonosa hiába rúg ki, nem tudsz bemenni.
Csak próbaképpen próbálj belépni a Bowlhu3 szobába (a kód is elvileg ugyanez), ott most 14 en vannak.
Jó lenne, ha mindenki regelne egy accot, hogy újratelepítés után újra be tudjon lépni.Lance
aki játszani akar ,dobjon egy PM-et!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én úgy tudom, hogy megfelel a hivatalos NFL-esnek, tehát a vendég elöl!+ Jack "commish" Zoltán legyen szíves pontosítani, hogy a sorsolás melyik oszlopában szereplő csapatok a házigazdák?LanceMég arról a maradék 2 meccsről beszéljetek ami hiányzik az első fordulóból...Pingiwallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ 😊
és akkor párosan is lennénk, nem kellene bye-olni senkinek, meg a sorsolást se borítaná.kaszo
wallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ smileNekem mindegy, felőlem jöhet, bár nem az én dolgom ezt eldönteni...
több mint 12 éve
újratelepítettem a gépet és így a hamát is újra kellett na a kérdésem az lenne ,hogy az eddig meglévő csoportokba hogy tudnék vissza kerülni?KissHa nem voltál regelve a hamán, akkor lehet sehogy, mivel most már csak 8 fős hamachi szobákat lehet regisztrálni, és a meglévőknél is ott van hogy pl 16/8 fő van bent, vagy 14/8. A szobák tulajdonosa hiába rúg ki, nem tudsz bemenni.
Csak próbaképpen próbálj belépni a Bowlhu3 szobába (a kód is elvileg ugyanez), ott most 14 en vannak.
Jó lenne, ha mindenki regelne egy accot, hogy újratelepítés után újra be tudjon lépni.
több mint 12 éve
újratelepítettem a gépet és így a hamát is újra kellett na a kérdésem az lenne ,hogy az eddig meglévő csoportokba hogy tudnék vissza kerülni?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
félreértés ne essék, nekem amúgy semmi bajom a ligával 😀 jönnék is, csak most sajnos nem fér bele annyi se az időmbe, hogy elindítsam a játékot.
több mint 12 éve
+ Jack "commish" Zoltán legyen szíves pontosítani, hogy a sorsolás melyik oszlopában szereplő csapatok a házigazdák?Még arról a maradék 2 meccsről beszéljetek ami hiányzik az első fordulóból...Pingiwallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ 😊
és akkor párosan is lennénk, nem kellene bye-olni senkinek, meg a sorsolást se borítaná.kaszo
több mint 12 éve
Még arról a maradék 2 meccsről beszéljetek ami hiányzik az első fordulóból...Pingiwallacepro fentebb kérdezte, hogy átjöhet-e ő is ebbe a ligába, erre még nem kapott választ 😊
és akkor párosan is lennénk, nem kellene bye-olni senkinek, meg a sorsolást se borítaná.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Még arról a maradék 2 meccsről beszéljetek ami hiányzik az első fordulóból...Pingima nem igazán leszek gépközelbe, max késő este, holnap egyáltalán nem, úgy h vasárnapot beszéltünk meg ratával 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Még arról a maradék 2 meccsről beszéljetek ami hiányzik az első fordulóból...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
most díváskodjak?így utólag naná hogy ezt mondod, de azért közben nagyon durván sütött le a sértődöttség minden hszedből 😉kaszoés te egy JÁTÉK miatt árulózol?szórakozok. 😉 Te meg komolyan vetted? Gratula. 😀
gratula 😉eaglesmcnabb
esetleg bonyolíthatjuk még egy kis "nyenyenyenye" hanghatással. 😀Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
így utólag naná hogy ezt mondod, de azért közben nagyon durván sütött le a sértődöttség minden hszedből 😉szórakozok. 😉 Te meg komolyan vetted? Gratula. 😀az egyik komoly kérdés, a másik szórakozás. 😊 nem kell keverni a kettőt.Amadeus91és te egy JÁTÉK miatt árulózol?
gratula 😉eaglesmcnabb
több mint 12 éve
ez még szórakozásnak is röhejes.szórakozok. 😉 Te meg komolyan vetted? Gratula. 😀az egyik komoly kérdés, a másik szórakozás. 😊 nem kell keverni a kettőt.Amadeus91és te egy JÁTÉK miatt árulózol?
gratula 😉eaglesmcnabb
és téma lezárva részemről 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
szórakozok. 😉 Te meg komolyan vetted? Gratula. 😀és te egy JÁTÉK miatt árulózol?Vicces olvasni egyéb topikokban hogy mennyire szívedre veszed a nemzetiségi kérdést pl., de ennek ellenére te különbnek érzed magad mint az új tagok, sőt már azoknál is akik a játék élvezete miatt"hajlandóak" játszani velük. ne haragudj de röhejes 😊eaglesmcnabbaz egyik komoly kérdés, a másik szórakozás. 😊 nem kell keverni a kettőt.Amadeus91
gratula 😉eaglesmcnabb
esetleg bonyolíthatjuk még egy kis "nyenyenyenye" hanghatással. 😀
több mint 12 éve
valaki egy meccs?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
és te egy JÁTÉK miatt árulózol?az egyik komoly kérdés, a másik szórakozás. 😊 nem kell keverni a kettőt.Amadeus91Sonka, akkor üssünk másik Pinatat.Kezdjük újra a régi 10 fős ligánkat (minusz azok akik inkább az áruló ligába mentek).Amadeus91Vicces olvasni egyéb topikokban hogy mennyire szívedre veszed a nemzetiségi kérdést pl., de ennek ellenére te különbnek érzed magad mint az új tagok, sőt már azoknál is akik a játék élvezete miatt"hajlandóak" játszani velük. ne haragudj de röhejes 😊eaglesmcnabb
gratula 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
kenzesz sziti csítsz? 😀texans - cardinals 38-10.brkmár csítelsz is? 😀lol
több mint 12 éve
texans - cardinals 38-10.brkmár csítelsz is? 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
az egyik komoly kérdés, a másik szórakozás. 😊 nem kell keverni a kettőt.Sonka, akkor üssünk másik Pinatat.Kezdjük újra a régi 10 fős ligánkat (minusz azok akik inkább az áruló ligába mentek).Amadeus91Vicces olvasni egyéb topikokban hogy mennyire szívedre veszed a nemzetiségi kérdést pl., de ennek ellenére te különbnek érzed magad mint az új tagok, sőt már azoknál is akik a játék élvezete miatt"hajlandóak" játszani velük. ne haragudj de röhejes 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Sonka, akkor üssünk másik Pinatat.Kezdjük újra a régi 10 fős ligánkat (minusz azok akik inkább az áruló ligába mentek).Amadeus91Vicces olvasni egyéb topikokban hogy mennyire szívedre veszed a nemzetiségi kérdést pl., de ennek ellenére te különbnek érzed magad mint az új tagok, sőt már azoknál is akik a játék élvezete miatt"hajlandóak" játszani velük. ne haragudj de röhejes 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
texans - cardinals 38-10