Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
A Jaguars is pre-season ellenfelet keres 18:00 környékére!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Zoli: Ok, ha ráérsz és onlány látsz hamachin, szólj (11 körül tuti otthon leszek már) 😊Shawnka: Köszi előre is, asszem a tanácsok is rám férnek 😊
több mint 12 éve
talán mondhatom, hogy valamicskét konyítok a Falconshoz 😀 amint hivatalosan is Seahawks GM leszek szívesen játszok veled, akár még egy-két tanácsot is adnék 😛Továbbra is Báleszé a legjobb csapat.shawnkaJa, már csak játszani kellene megtanulnom hozzá 😂
Úgyhogy este szívesen játszanék egy practice-t valakivel, aki nem kőprofi 😀 Gyakorolni akarok, nem felmosórongyot játszani (arra ott lesz a szezon 😀).Bálesz
több mint 12 éve
azért az még mindig kemény, h összejöttünk 32-en. 😊
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
ma bepótolhatjuk a tegnapit 😊Továbbra is Báleszé a legjobb csapat.shawnkaJa, már csak játszani kellene megtanulnom hozzá 😂
Úgyhogy este szívesen játszanék egy practice-t valakivel, aki nem kőprofi 😀 Gyakorolni akarok, nem felmosórongyot játszani (arra ott lesz a szezon 😀).Bálesz
több mint 12 éve
Továbbra is Báleszé a legjobb csapat.shawnkaJa, már csak játszani kellene megtanulnom hozzá 😂
Úgyhogy este szívesen játszanék egy practice-t valakivel, aki nem kőprofi 😀 Gyakorolni akarok, nem felmosórongyot játszani (arra ott lesz a szezon 😀).
több mint 12 éve
On the Clock: BiagioDeadline: 2012/01/05 16:00
Redskins lesz, formalitás. Továbbra is Báleszé a legjobb csapat.
több mint 12 éve
Már csak egy kérdés van. remélem Biagio hamarosan elérhető lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na megy ez, lassan tényleg megtudjuk a csoportokat 😊
több mint 12 éve
a 95ös és 92es safetykkel, vagy a 85ös és 92es CBvel? de még a nickel CB is 85ös 😀 speedster elkapókkal ne viccelj, Ligaelit RT-vel.egyre jobban barátkozok a gondolattal, jó lesz nekem ez a Seattle 😀shawnkaSzerintem a Redskins gyengébb ugy ámblokk.Duff
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
egyre jobban barátkozok a gondolattal, jó lesz nekem ez a Seattle 😀shawnka
több mint 12 éve
Duff
3 133
egyre jobban barátkozok a gondolattal, jó lesz nekem ez a Seattle 😀shawnkaSzerintem a Redskins gyengébb ugy ámblokk.
több mint 12 éve
On the Clock: Herr KomponistDeadline: 2012/01/05 15:47
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Buffalo-n még mindig kapom. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ratatatatata On the Clock: RataxesDeadline: 2012/01/05 15:40
több mint 12 éve
Rams
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Shawn84 -> Buffalo
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata írd már be amit mindenki tud, h vigyem az enyéim 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
On the Clock: Shawn84ratatatatata!!!!!!!!
Deadline: 2012/01/05 15:32
gyerünk Rata! 😀shawnka
több mint 12 éve
On the Clock: Shawn84Deadline: 2012/01/05 15:32
gyerünk Rata! 😀
több mint 12 éve
Bocs a késésért de dolgoztam...ejj :/
Tampa Bay kalózai...PakoGabi