NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
valaki egy edző meccs? 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ó máj...még nem vagyok csatak részeg, mert a többiek holnap szerzik a diplomát, így holnap nyesünk be istenesen, ma csak szolidan magam iszogatok, de a csoportom epic 😀 Ezen kívül még játszok zoli ellen is, meg lett brk ellen is a volt csapatom ellen, kapom a Patriotsot is, hát nem lesz egyszerű 😀
Amadeus készülj, hogy széjjel alázunk 😀 Enyém az All Hype team, nincs megállás 😀
szerk.: Week 8-on lemaradt a párosításom, azt told már be shawnka!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
mehet...
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
meccs? valaki? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
http://data.hu/get/4584737/bowl.hu_roster.ziphttp://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251lődd fel data.hu-ra betömörítve az egészet pls, onnan működik biztosan és akkor berakom trackerbe is.shawnka
itt van a legújabb 81 es roster,+ portré akinek nem lenne meg 😊zoli123
több mint 12 éve
a stat akkor h legyen?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Asztamindenit.... 😊 Elég nehéz csoportba kerültem ahogy nézem, de sebaj, meglátjuk mit tehetünk 😊 Izgalmas lesz az biztos 😊
több mint 12 éve
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dE02Y1hTVVI2Y2lncmdCYmZtWnRreXc&hl=hu#gid=2A piros még készül
több mint 12 éve
I am the best in the division at what i do. 😀Egyből a tavalyi bajnokot kell legyőznöm a csoport elsőségért? 😀 Szép kihívás.can you dig that, SUCKAAAAAA? 😀shawnka
Aminek viszont örülök, hogy lesz meccsem a Browns ellen így 1 győzelmem már tuti lesz. 😀Raven17
több mint 12 éve
Hohóóóóóóóóóóóóóóóóóó 😂 😂 😂 Eeeeeepic csoport bazzeeeg 😀 Amadeus, Eazzy, gravedigger, hát előbbi kettő zsírkirály párosítás, gravedigger erejét még nem ismerem, de a lényeg, hogy a madden mozartját KÉTSZER IS ALÁZHATOM 😀😀 Fantörpikus gyerekek 😀 Jó kis AFC West jellegű szezonra számítok 😀A schedule is nagyon jó, nincs olyan ellenfél, akitől nagyon tartottam, persze az újak közül senkit nem ismerek.
btw Kék meg Piros? 😀 Na nemár 😀 Legalább Turulmadár vs Aranyszarvas csoportok lennének 😀 Testrészekről meg lehetne a divíziókat 😂
több mint 12 éve
Ejj csak meg lett Peytonnak a cím 😊 Köszi mindenkinek aki rá szavazott.
több mint 12 éve
Lenyűgöző volt ez az Offensive Player of The Year szavazás. Már beírtam az eredményt, amikor megérkezett Biagio szavazata, aminek köszönhetően írhattam át, ugyanis ennek a last minute szavazatnak a segítségével az Offensive Player of The Year nem más, mint:Akkor Peyton-nak meg kellene védeni idén a címét. 😊
Peyton Manning, Indianapolis Colts. 43 pontot szerzett összesen, 4-en jelölték első, 3-an második helyen, 4 valaki pedig nem jelölte top 5-be. Hogy kit előzött meg az utolsó pillanatban? Nem lehet kérdés:
OPOY végeredmény:
1. Peyton Manning: 4-3-0-0-0: 43 pont
2. Matt Forté: 3-3-0-3-0: 42 pont
3. Calvin Johnson: 2-1-3-2-0: 32 pont
4. Adrian Peterson: 2-0-0-2-2: 20 pont
5. Michael Turner: 0-1-3-0-3: 17 pont
6. Tony Romo: 0-2-1-1-0: 15 pont
7. Roddy White: 0-1-1-1-2: 12 pont
8. Jermichael Finley: 0-0-2-1-3: 11 pont
9. Matt Stafford: 0-0-1-0-2: 5 pont
10. Jay Cutler: 0-0-0-1-0: 2 pont
A Defensive Player of The Year szavazás teljesen sima volt. A végső győztes:
Jonathan Vilma, New Orleans Saints. 31 pontot ért el, 3 első helyezéssel, illetve 1-1 szavazónál 2-4. helyeken is megtalálható volt.
Teljes Végeredmény:
1. Jonathan Vilma: 3-1-1-1-0: 31 pont
2. Cameron Jordan: 2-1-1-1-1: 25 pont
3. Ronde Barber: 1-2-1-0-1: 21 pont
4. William Moore: 1-1-1-2-0: 19 pont
5. Curtis Lofton: 1-1-0-1-2: 16 pont
6. Patrick Peterson: 1-0-1-0-0: 10 pont
7. Jason Babin: 0-1-0-1-0: 7 pont
8. Julius Peppers: 0-1-0-0-0: 5 pont
Daryl Washington: 0-1-0-0-0: 5 pont
Abram Elam: 0-0-1-1-0: 5 pont
11. Chris Harris: 0-0-1-0-1: 4 pont
12. Cliff Avril: 0-0-1-0-0: 3 pont
DeMeco Ryans: 0-0-1-0-0: 3 pont
14. Chris Owens: 0-0-0-0-2: 2 pont
Sean Jones: 0-0-0-1-0: 2 pont
Brian Urlacher: 0-0-0-1-0: 2 pont
Chris Houston: 0-0-0-0-2: 2 pontfetomy
több mint 12 éve
OBJ
25
akkor 81es rosterrel játszunk?http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251lődd fel data.hu-ra betömörítve az egészet pls, onnan működik biztosan és akkor berakom trackerbe is.shawnka
több mint 12 éve
Madden Fantasy nem lesz? 😀egyébként nyitómeccs: Buffalo-Cleveland. Kiesési rangadó 😀😀😀D
írjatok hamán meccsügyben elérhető vagyok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Grat Farky! Grat Lol! 😊
több mint 12 éve
http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251lődd fel data.hu-ra betömörítve az egészet pls, onnan működik biztosan és akkor berakom trackerbe is.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251itt van a legújabb 81 es roster,+ portré akinek nem lenne meg 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
fetamásom: 3. kör baby, 3. kör. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A Dolphins - Ravens előtt nyitni kéne a meccsnek egy trash topikot 😀Farkytévés meccs és lehetne eredménykövető 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Egyből a tavalyi bajnokot kell legyőznöm a csoport elsőségért? 😀 Szép kihívás.can you dig that, SUCKAAAAAA? 😀
Aminek viszont örülök, hogy lesz meccsem a Browns ellen így 1 győzelmem már tuti lesz. 😀Raven17
több mint 12 éve
Egyből a tavalyi bajnokot kell legyőznöm a csoport elsőségért? 😀 Szép kihívás.Aminek viszont örülök, hogy lesz meccsem a Browns ellen így 1 győzelmem már tuti lesz. 😀
több mint 12 éve
Lehet olyat előre beállítani, hogy adott formációnál ki legyen az rb? Tudom hogy ezt play hívás előtt pár kattintással meg lehet változtatni, de a de posztot is szeretném variálni. Meccs közben találtam ilyen lehetőséget, most fejből nem ugrik be mi a neve, de a profiles menüben nem akadtam rá. Vagy máshol kell keresnem?Lanceformation subs. DC alatt vagy mellet nemtom pontosan.
szerk.: Na jólvan gyerekek Forté is megelőzte az ISTENt?
Bundabotrány!!!!!! Mondjuk az LOl hogy Vilma a nyolcmillió Lossra megkapta az MVP-t 😀
több mint 12 éve
Vilma és Jordan, fuck yeah 😀 köszi a szavazóknak!