NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Igazából én senkiről nem tudok semmit, úgyhogy fogalmam sincs mire számítsak. Azért 4-5 wint csak össze kéne szedni. Nem rossz ez a Raiders, mert két igazi speedster állat WR-em van + RunDMC-vel is lehet alkotni. A védelemben meg ott van Seymour és Huff playmakernek.
több mint 12 éve
.brk
1 890
na tetszik a csoportbeosztásom, Rata ellen mindig zseniális meccseket szoktam játszani (múlt szezonban utolsó mp-ben FG-al kaptam ki) és talán eddig vele játszottam a legtöbb meccsemet online, szóval classic matchup, Sebii-ről nem sokat tudok, de majd kiderül, mindenki kedvence Laki pedig meglátjuk mennyit fejlődött 😊egy 8-8-at megirányzok, szerintem nem reménytelen.
GO PACK GO!
több mint 12 éve
mikortól megy a week1?Amadeus91hát remélem még egy kis ideig nem, mert úgy fest behalt a laptop ventim teljesen :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ma este sikerült csak igazán edzeni a Chicagoval, hát meg vagyok teljesen elégedve a választásommal 😊 Két meccset játszottam és összesen 1 TD-t kaptam velük, ( bár hozzáteszem hogy Fetomy-val megszakadt félidő előtt az internet kapcsolatunk ), wallacepro ellen viszont Cutler dobott 326 yardot, 4 TD-t, Forte futott 152 yardot, 2 TD , védelemben meg 7 sack, 4 INT 😊 Alig várom a szezonkezdetet 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
mikortól megy a week1?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Duff
3 133
meddig kéne lenyomni a Week1-et?
több mint 12 éve
Az tuti.....szerintem Pocsnak is jól fog menni velük 😊eaglesmcnabbNem, Rata legyőzött egyszer 😀 Inkább a Min lesz szar, eddigi meccseken a futások ellen van bajom, de dolgozom az ügyön 😀Pocsérdekes nekem jól ment a Cincyvel. 😀Amadeus91
több mint 12 éve
szerintem Pocsnak is jól fog menni velük 😊érdekes nekem jól ment a Cincyvel. 😀Amadeus91jól tudom hogy te vagy az eddigi egyetlen veretlen? 😀Nem, Rata legyőzött egyszer 😀 Inkább a Min lesz szar, eddigi meccseken a futások ellen van bajom, de dolgozom az ügyön 😀Pocs
Mondjuk a Cincy nem biztos hogy előny lesz majd egy Indy vagy egy MIN elleneaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
hát rengeteg újonc ellenfelet kaptam, akiről szinte semmit nem tudok egyelőre, úgyhogy az előzetes célkitűzés egy erős 4-12 lesz idénre 😀 (természetesen a győzelmek közül Bálesz az egyik, amiért elvitte az Atlantát, Shawnka a másik a bajnoki cím miatt, illetve laby kétszer 😀 😀 😀 )kaszoNemszépeztőled. 😀
Mondjuk engem nem lesz nehéz lezúzni, mert mire belejöttem volna az all proba, már fel is léptünk all maddenbe, így itt kb rohadtul nem érzem még a dolgokat 😊 Majd a szezon végére belerázódok megin 😀
Szaba: a szombat nem tuti, hogy jó, nap közben nem leszek itthon, éccaka meg kezdődik a play off. 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
érdekes nekem jól ment a Cincyvel. 😀Nem, Rata legyőzött egyszer 😀 Inkább a Min lesz szar, eddigi meccseken a futások ellen van bajom, de dolgozom az ügyön 😀PocsChallenge accepted 😀Pocsjól tudom hogy te vagy az eddigi egyetlen veretlen? 😀
Mondjuk a Cincy nem biztos hogy előny lesz majd egy Indy vagy egy MIN elleneaglesmcnabb
több mint 12 éve
Nem, Rata legyőzött egyszer 😀 Inkább a Min lesz szar, eddigi meccseken a futások ellen van bajom, de dolgozom az ügyön 😀jól tudom hogy te vagy az eddigi egyetlen veretlen? 😀Laby - Divat döntőt most borítékolom.szabaChallenge accepted 😀Pocs
több mint 12 éve
jól tudom hogy te vagy az eddigi egyetlen veretlen? 😀Laby - Divat döntőt most borítékolom.szabaChallenge accepted 😀Pocs
Mondjuk a Cincy nem biztos hogy előny lesz majd egy Indy vagy egy MIN ellen
mondjuk vicc hogy egy ilyen szezon után az Indynek 90es OVR-ja van míg a Seattlenek 82-es...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Laby - Divat döntőt most borítékolom.szabaChallenge accepted 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
szerintem rettegjetek 😀http://www.youtube.com/watch?v=1fhTeZcoqoM
kár, hogy nem játszunk idén a Denverrel 😂shawnka
😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
szerintem rettegjetek 😀kár, hogy nem játszunk idén a Denverrel 😂
több mint 12 éve
szaba
10 547
Laby - Divat döntőt most borítékolom. Laby győzelemmel. Bálesz, majd szombaton érek csak rá előreláthatólag.
több mint 12 éve
merjünk nagyot álmodni 😀hát rengeteg újonc ellenfelet kaptam, akiről szinte semmit nem tudok egyelőre, úgyhogy az előzetes célkitűzés egy erős 4-12 lesz idénre 😀 (természetesen a győzelmek közül Bálesz az egyik, amiért elvitte az Atlantát, Shawnka a másik a bajnoki cím miatt, illetve laby kétszer 😀 😀 😀 )kaszomegvered shawnkát és labytkétszer, és mindenki mástól meg kikapsz. szép tervek 😂fetomy
több mint 12 éve
hát rengeteg újonc ellenfelet kaptam, akiről szinte semmit nem tudok egyelőre, úgyhogy az előzetes célkitűzés egy erős 4-12 lesz idénre 😀 (természetesen a győzelmek közül Bálesz az egyik, amiért elvitte az Atlantát, Shawnka a másik a bajnoki cím miatt, illetve laby kétszer 😀 😀 😀 )kaszomegvered shawnkát és labytkétszer, és mindenki mástól meg kikapsz. szép tervek 😂
több mint 12 éve
hát rengeteg újonc ellenfelet kaptam, akiről szinte semmit nem tudok egyelőre, úgyhogy az előzetes célkitűzés egy erős 4-12 lesz idénre 😀 (természetesen a győzelmek közül Bálesz az egyik, amiért elvitte az Atlantát, Shawnka a másik a bajnoki cím miatt, illetve laby kétszer 😀 😀 😀 )
több mint 12 éve
Ideje megkezdeni a felkészülést a szezonra. Valaki egy edzőmeccs? 😊
több mint 12 éve
nem, de miattam mindenki úgy funkcionál, mintha 99-es lenne 😛 ask Kendi 😀mert majd minden játékos hirtelen 85+ ovr-t fog kapni? 😀Amadeus91:o :o :o imádomAmadeus91hiába, majd amikor én irányítom a 'Hawkst, akkor meg így fog állni kis szád: 😕shawnka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A miami - seattle nyitómeccset majd streamelni kéne.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
mert majd minden játékos hirtelen 85+ ovr-t fog kapni? 😀:o :o :o imádomAmadeus91hiába, majd amikor én irányítom a 'Hawkst, akkor meg így fog állni kis szád: 😕shawnka
több mint 12 éve
:o :o :o imádomAmadeus91hiába, majd amikor én irányítom a 'Hawkst, akkor meg így fog állni kis szád: 😕
több mint 12 éve
szerk.: Week 8-on lemaradt a párosításom, azt told már be shawnka!Eazzynem tudom miért maradt ki, de bepöccintettem 😊