NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként tényleg elég rossz ez a Kék meg Piros felosztás. A Kék lehetne mondjuk a Kurva jók mínusz Amadeus, a Piros meg a Többiek 😀Eazzy😂 😂 😂
több mint 12 éve
Egyébként tényleg elég rossz ez a Kék meg Piros felosztás. A Kék lehetne mondjuk a Kurva jók mínusz Amadeus, a Piros meg a Többiek 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Duff
3 133
oks akkor majd szóljja. 😀 de később még jáChatunk 😀eaglesmcnabbha addig laby nem jelentkezik nálam hogy elkenjen én vevő leszek rá 😀eaglesmcnabbna jelentkezett? 😀Duff
több mint 12 éve
bowl-kekbowl-piros
?
több mint 12 éve
ja. 😀 de később még jáChatunk 😀na jelentkezett? 😀Duffvalaki egy meccs negyedora mulva? ^^Duffha addig laby nem jelentkezik nálam hogy elkenjen én vevő leszek rá 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Két főcsoportnak akkor lehetne csinalni hamachis szobákat.
több mint 12 éve
Duff
3 133
na jelentkezett? 😀valaki egy meccs negyedora mulva? ^^Duffha addig laby nem jelentkezik nálam hogy elkenjen én vevő leszek rá 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Egy 75-ös guard is lehet jobb játékos, mint egy 90-es. Persze ez ritkábban van, de ha belegondolsz egy vén kecske akinek már a spd-acc-strong trió mind visszafejlődött de az AWR 99 meg a blokkok is 90+ba vannak akkor lehet 90-es ovr-ja simán.Egyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.SebiiNem arról van szó hogy csak azt nézem hogy hanyas az OVR, bár egy 75-ös Guard sosem fog úgy blokkolni mint mondjuk egy 90-es, AWR ide vagy oda. Meg aztán lehet dobálni ha nem védik meg az irányítót.
Lehet itt fényezni mondjuk a Hawks-t csak amikor 31 emberből egynek se kellett akkor fölösleges 😊 Sőt, Tavarisz sem fogja a 74-es dobáspontosságával odadobni soha a büdös életben mint Peyton. És megint nem néztem az AWR-t.eaglesmcnabb
Viszont ha franchise ligába draftolsz egy 75-ös rookie-t akinek jó a gyorsulása (futáshoz kell), plusz van egy 95 strong-ja mellette 88 körüli blokkok mellette 50 awr, nálam már is a rookie a jobb falember.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Miért ? 😊 Le lehet azért szűrni hogy kb mire számithat az ember majd élesben 😊annak annyira nincs értelme 😀shawnkavki 1 meccset?Pedig épp akartam jelentkezni 😊 egy kis erőfelmérőre 😊gravedigger
lehetőleg ne riválisAmadeus91
több mint 12 éve
tolunk egyet?vki 1 meccset?Pedig épp akartam jelentkezni 😊 egy kis erőfelmérőre 😊gravedigger
több mint 12 éve
annak annyira nincs értelme 😀vki 1 meccset?Pedig épp akartam jelentkezni 😊 egy kis erőfelmérőre 😊gravedigger
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vki 1 meccset?Pedig épp akartam jelentkezni 😊 egy kis erőfelmérőre 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
vki 1 meccset?lehetőleg ne rivális
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
másik playbook 😛Hát szerintem egy kicsit elhamarkodtad ezt a kijelentést. 😀Vadkendermert majd minden játékos hirtelen 85+ ovr-t fog kapni? 😀Amadeus91nem, de miattam mindenki úgy funkcionál, mintha 99-es lenne 😛 ask Kendi 😀shawnka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Online azért más 😊Eddig gép elleni meccseken azért nem volt rossz.SebiiEgyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.Sebiiküldheted DHB-nek, csak nem fogja megfogni.Amadeus91
több mint 12 éve
valaki egy meccs negyedora mulva? ^^Duffha addig laby nem jelentkezik nálam hogy elkenjen én vevő leszek rá 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát szerintem egy kicsit elhamarkodtad ezt a kijelentést. 😀nem, de miattam mindenki úgy funkcionál, mintha 99-es lenne 😛 ask Kendi 😀shawnkahiába, majd amikor én irányítom a 'Hawkst, akkor meg így fog állni kis szád: 😕shawnkamert majd minden játékos hirtelen 85+ ovr-t fog kapni? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Duff
3 133
valaki egy meccs negyedora mulva? ^^
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Eddig gép elleni meccseken azért nem volt rossz.Egyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.Sebiiküldheted DHB-nek, csak nem fogja megfogni.Amadeus91
több mint 12 éve
Egyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.SebiiNem arról van szó hogy csak azt nézem hogy hanyas az OVR, bár egy 75-ös Guard sosem fog úgy blokkolni mint mondjuk egy 90-es, AWR ide vagy oda. Meg aztán lehet dobálni ha nem védik meg az irányítót.
Lehet itt fényezni mondjuk a Hawks-t csak amikor 31 emberből egynek se kellett akkor fölösleges 😊 Sőt, Tavarisz sem fogja a 74-es dobáspontosságával odadobni soha a büdös életben mint Peyton. És megint nem néztem az AWR-t.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A blogon is lehet majd követni a ligát ?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Egyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.Sebiiküldheted DHB-nek, csak nem fogja megfogni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Egyetértek labyval, lehet hogy Ford és Heyward-bey csak 81esek, amikor 97-98 az ACC és SPD + 97 Campbell THP-ja így lehet majd küldeni a jó kis hosszúpasszokat.
több mint 12 éve
Egyébként (nem okoskodni akarok) ovr-t felejtsétek el. Semmit sem lehet leszűrni belőle, csak azt hogy mennyire tapasztalt (awr) a csapat. Mivel az ovr számítás nagy része az awr-ből adódik.jól tudom hogy te vagy az eddigi egyetlen veretlen? 😀Laby - Divat döntőt most borítékolom.szabaChallenge accepted 😀Pocs
Mondjuk a Cincy nem biztos hogy előny lesz majd egy Indy vagy egy MIN ellen
mondjuk vicc hogy egy ilyen szezon után az Indynek 90es OVR-ja van míg a Seattlenek 82-es...eaglesmcnabb
Százszor fontoasabb az adott posztjának megfelelő tulajdonság. Gondolok itt SPD, ACC, STR, CTH, JUMP... magasság! és egyebek.
Nem azt mondom hogy az awr semmit sem számít (én mondjuk 1 posztot leszámítva nem foglalkozok vele) mivel akkor többen nem értenének egyet, csak a lényeg hogy ovr-t felejtsétek el. 😊