NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Valaki most meccset?Shawn84hamachi:
herremans007
jelszav: herremans
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Valaki most meccset?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
perszeValakinek lenne kedve edzeni egyet most 8 kor?Shawn84majd az első fordulós meccsünket is leegyeztethetjükeaglesmcnabb
több mint 12 éve
😀a tanulásra v a játékra? 😀FarkyMojoville Jaguars edzőpartnert keres 23:00-ás kezdettel!RataxesJelentkeznék.
És nálam mostanra is jelentkezhet valaki, minél többet kell játszanom, mert lassan tanulnom kell és akkor kevesebb időm lesz 😀Pocs
Sajnos utóbbi.
több mint 12 éve
Valakinek lenne kedve edzeni egyet most 8 kor?Shawn84majd az első fordulós meccsünket is leegyeztethetjük
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Valakinek lenne kedve edzeni egyet most 8 kor?
több mint 12 éve
Fetamás, csináld meg 6 csoportot én belépek oda, ahova nekem kell.Deny
így nézne ki a 6 szoba. Mindenki 3-ban lenne, és bárkivel tudna játszani. Majd pl. Sonka kitalálja a szobaneveket, kivéve ha még mindig ragszkodik ahhoz, hogy állandóan csinálgassunk meg törölgessünk szobákat 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bowlhu szoba tele van...
több mint 12 éve
Szerencsétek, hogy a sec-em egyenlő a 0-val, úgy, hogy ellenem max 1 intet dobtok, de rosszabb esetben 0-át. 😀😀Houstonban sikeresen felépült a turnovergyár és már javában folyik a termelés. Van pár gyengébb nap, amikor a munkások nem teljesítik a napi normát, de utána lázasan igyekeznek bepótolni azt. Nagyon kevés selejtet gyártanak, így a legtöbb munkadarab eljuttatásra kerül a megrendelőhöz. A gyárunk kedves vezetői mindenkire gondoltak, ezért a látogatók is kapnak pár mintapéldányt. Amint megkezdődik a főszezon, a termelést megnöveljük, így a legyártott munkadarabok száma is nőni fog. 😀VadkenderSanchez is jelentkezik a gyárba, ha már egy csoportban vagyunk 😀
zoli123
több mint 12 éve
heh nekem most is tanulnom kéne, holnap vizsgázok de leszarom. 😀 szal jöhettek nyugodtan 😀
több mint 12 éve
a tanulásra v a játékra? 😀Mojoville Jaguars edzőpartnert keres 23:00-ás kezdettel!RataxesJelentkeznék.
És nálam mostanra is jelentkezhet valaki, minél többet kell játszanom, mert lassan tanulnom kell és akkor kevesebb időm lesz 😀Pocs
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Mojoville Jaguars edzőpartnert keres 23:00-ás kezdettel!RataxesJelentkeznék.
És nálam mostanra is jelentkezhet valaki, minél többet kell játszanom, mert lassan tanulnom kell és akkor kevesebb időm lesz 😀
több mint 12 éve
Mojoville Jaguars edzőpartnert keres 23:00-ás kezdettel!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Houstonban sikeresen felépült a turnovergyár és már javában folyik a termelés. Van pár gyengébb nap, amikor a munkások nem teljesítik a napi normát, de utána lázasan igyekeznek bepótolni azt. Nagyon kevés selejtet gyártanak, így a legtöbb munkadarab eljuttatásra kerül a megrendelőhöz. A gyárunk kedves vezetői mindenkire gondoltak, ezért a látogatók is kapnak pár mintapéldányt. Amint megkezdődik a főszezon, a termelést megnöveljük, így a legyártott munkadarabok száma is nőni fog. 😀VadkenderSanchez is jelentkezik a gyárba, ha már egy csoportban vagyunk 😀
am Eazzy teljesült a kívánságunk, már az 5. héten lesz meccsünk egymás ellen 😊
több mint 12 éve
Fetamás, csináld meg 6 csoportot én belépek oda, ahova nekem kell.Seahawks-Steelers meccs meg félbeszakadt szurkolói rendbontás miatt,
több mint 12 éve
Houstonban sikeresen felépült a turnovergyár és már javában folyik a termelés. Van pár gyengébb nap, amikor a munkások nem teljesítik a napi normát, de utána lázasan igyekeznek bepótolni azt. Nagyon kevés selejtet gyártanak, így a legtöbb munkadarab eljuttatásra kerül a megrendelőhöz. A gyárunk kedves vezetői mindenkire gondoltak, ezért a látogatók is kapnak pár mintapéldányt. Amint megkezdődik a főszezon, a termelést megnöveljük, így a legyártott munkadarabok száma is nőni fog. 😀
több mint 12 éve
A 6 szobás verzió azért lenne csak jó, mert sok keresztbemeccs van, plusz az ember akkor tud mással is játszani. És annyiból áll,hogy megmondjuk ez az X ember ezekbe a szobákba megy, az meg amoda, és egész szezonra, plusz következő szezonokra levan a gond, nem kell állandóan külön szobákat kitalálni ahhoz, hogy mondjuk játszak a józsival egy frendlit. Ráadásul 5 perc alatt megmondom, hogy hogyan lennének a csoportok.
több mint 12 éve
Bazzeg ez szar, így a pirosak nem tudják tartani a kapcsolatot a kékekkel. Lehet tényleg 6 szoba kéne ahogy fetomy javasolta 😊RataxesNe mi tehetünk róla, hogy nem vagy elég jó a kék csoporthoz 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
van egy szobámneve: herremans007
jelszav: herremans. ide is gyühet aki azonalli játszópartnert keres, általában jó szokott lenni 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
és mitörténik ha valaki mind a két szobában van ? :o :o
több mint 12 éve
Körülményes és lassú amikor amikor azonnali játszótársat keres az ember 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bazzeg ez szar, így a pirosak nem tudják tartani a kapcsolatot a kékekkel. Lehet tényleg 6 szoba kéne ahogy fetomy javasolta 😊Rataxesés a fórum mire való? 😀
több mint 12 éve
Bazzeg ez szar, így a pirosak nem tudják tartani a kapcsolatot a kékekkel. Lehet tényleg 6 szoba kéne ahogy fetomy javasolta 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hamachis szobákat lőjük be. kékek jöjjenek a meglévőbe, szobanév: bowlhu, jelszó: bowlhu
pirosak meg menjenek a bowlhu2/bowlhu2-be.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Srácok jelezném, hogy jövő héten munkahelyi elfoglaltság miatt egyáltalán nem leszek. Utána héten jön meg az új laptopom, mert a jelenlegi az csak net kompatibilis, játszani ezzel nem lehet. Szóval én csak akkor tudom majd elkezdeni a meccseket. Ha ez nem jó nektek, akkor ha találtok egy másik usert, aki vinné a Chiefst, átadom, ha pedig jó akkor köszönöm a türelmet!HabiHa jol látom velem játszol elsőnek. No problem, nekem se lesz sok időm 12-ig szerintem.