NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Valamint keresgetni a sok offline között 3 szoba mellett azt hogy épp fent van-e az illető.labyBe lehet állítani, hogy csak az elérhetőket mutassa ha bemész a rendszer-beállítások menübe és ott ki pipálod a kapcsolat nélküli tagok elrejtését.
több mint 12 éve
Minden esetre itt kapásból 3-at kellene úgy használnom, hogy alapból nem kell a hostolásomhoz. Valamint keresgetni a sok offline között 3 szoba mellett azt hogy épp fent van-e az illető.Mondjuk ez igaz, viszont tudod törölni azokat a szobákat amiket már nem használszgravediggerMert pl Hamachi-s ip-vel játszanak sokan, én direct ip-vel nem tudtam sehova csatlakozni...egyébként meg lehet hamachin is chatelni, szóval betölti azt a funkciót is mint az MSN 😊 Miért nem szereted ?gravediggerMert nem stabil, 100 szobába kell lenni hogy mindenkit lássál, kavarodások, átláthatatlan hosszútávon.laby
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez igaz, viszont tudod törölni azokat a szobákat amiket már nem használszMert nem stabil, 100 szobába kell lenni hogy mindenkit lássál, kavarodások, átláthatatlan hosszútávon.labyEgyébként nem lenne százszor egyszerűbb hogyha mindenki feltelepítene egy MSN-t, Skype-ot, ICQ-t...bánom is én hogy micsodát amin mindenki felveszi a másikat és már is lehet könnyen meccset egyeztetni?Mert pl Hamachi-s ip-vel játszanak sokan, én direct ip-vel nem tudtam sehova csatlakozni...egyébként meg lehet hamachin is chatelni, szóval betölti azt a funkciót is mint az MSN 😊 Miért nem szereted ?gravedigger
Hamachi-ra én be sem lépek, mivel nem használom csak ha nagyon muszáj akkor lépek be egy szobában, nagyon nem csipázom. Nem értem miért ragaszkodtok ennyire hozzá. 😊laby
több mint 12 éve
Mert nem stabil, 100 szobába kell lenni hogy mindenkit lássál, kavarodások, átláthatatlan hosszútávon.Egyébként nem lenne százszor egyszerűbb hogyha mindenki feltelepítene egy MSN-t, Skype-ot, ICQ-t...bánom is én hogy micsodát amin mindenki felveszi a másikat és már is lehet könnyen meccset egyeztetni?Mert pl Hamachi-s ip-vel játszanak sokan, én direct ip-vel nem tudtam sehova csatlakozni...egyébként meg lehet hamachin is chatelni, szóval betölti azt a funkciót is mint az MSN 😊 Miért nem szereted ?gravedigger
Hamachi-ra én be sem lépek, mivel nem használom csak ha nagyon muszáj akkor lépek be egy szobában, nagyon nem csipázom. Nem értem miért ragaszkodtok ennyire hozzá. 😊laby
több mint 12 éve
Van kedve játszani valakinek?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na kb én is, az MSN-t kettő éve nem nyitottam meg, viszont most játszottunk egy meccset wallacepro-val és közben ment a Skype, úgy érdekesebb volt 😊 volt trash talk 😊LOL skypeot használtam 2 napig összvissz, msn-t meg 2 éve nem használtam, csak amikor labyt felvettem 😀eaglesmcnabbszeretnétek lapszemle topikot, hogy a meccsek utánelőttalatt, ahogy szimpatikus, írogathassatok cikkeket? nem nagyokat, olyanokat kell vízionálni, mint amilyen az Amadeus elleni meccs beharangozója lett. ha van kedvetek, akkor nagyon szívesen megcsinálom 😊shawnkahát én időnként biztos írnék bele 😊 ígyis szoktam a meccseimről 😀
Pl. a mostaniról megírnám, hogy a csapatomból 6 embernek lett passzkísérlete és Ray Rice dobta a legtöbb yardot 😂
laby: nem, mert én meg az msn-skype-stb... cuccokat nem használom 😀fetomy
több mint 12 éve
LOL skypeot használtam 2 napig összvissz, msn-t meg 2 éve nem használtam, csak amikor labyt felvettem 😀szeretnétek lapszemle topikot, hogy a meccsek utánelőttalatt, ahogy szimpatikus, írogathassatok cikkeket? nem nagyokat, olyanokat kell vízionálni, mint amilyen az Amadeus elleni meccs beharangozója lett. ha van kedvetek, akkor nagyon szívesen megcsinálom 😊shawnkahát én időnként biztos írnék bele 😊 ígyis szoktam a meccseimről 😀
Pl. a mostaniról megírnám, hogy a csapatomból 6 embernek lett passzkísérlete és Ray Rice dobta a legtöbb yardot 😂
laby: nem, mert én meg az msn-skype-stb... cuccokat nem használom 😀fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szeretnétek lapszemle topikot, hogy a meccsek utánelőttalatt, ahogy szimpatikus, írogathassatok cikkeket? nem nagyokat, olyanokat kell vízionálni, mint amilyen az Amadeus elleni meccs beharangozója lett. ha van kedvetek, akkor nagyon szívesen megcsinálom 😊shawnkaÉn szeretnék. 😊 Már a draftnál is akartam valami olyasmit írni mint amit aztán később Eaglesmcnabb írt, de végül maradtam Michael Cole-nál. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként nem lenne százszor egyszerűbb hogyha mindenki feltelepítene egy MSN-t, Skype-ot, ICQ-t...bánom is én hogy micsodát amin mindenki felveszi a másikat és már is lehet könnyen meccset egyeztetni?Mert pl Hamachi-s ip-vel játszanak sokan, én direct ip-vel nem tudtam sehova csatlakozni...egyébként meg lehet hamachin is chatelni, szóval betölti azt a funkciót is mint az MSN 😊 Miért nem szereted ?
több mint 12 éve
szeretnétek lapszemle topikot, hogy a meccsek utánelőttalatt, ahogy szimpatikus, írogathassatok cikkeket? nem nagyokat, olyanokat kell vízionálni, mint amilyen az Amadeus elleni meccs beharangozója lett. ha van kedvetek, akkor nagyon szívesen megcsinálom 😊shawnkahát én időnként biztos írnék bele 😊 ígyis szoktam a meccseimről 😀
laby: nem, mert én meg az msn-skype-stb... cuccokat nem használom 😀
több mint 12 éve
Egyébként nem lenne százszor egyszerűbb hogyha mindenki feltelepítene egy MSN-t, Skype-ot, ICQ-t...bánom is én hogy micsodát amin mindenki felveszi a másikat és már is lehet könnyen meccset egyeztetni? Hamachi-ra én be sem lépek, mivel nem használom csak ha nagyon muszáj akkor lépek be egy szobában, nagyon nem csipázom. Nem értem miért ragaszkodtok ennyire hozzá. 😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
Én bent vagyokvlaki egy meccset most? ^^DuffBenne vagyok. Gyere be a 4. szobába, ott mindketten bent vagyunk. Lapszemlét jó ötletnek tartom, megpróbálok majd én is írni pár beharangozót.Lance
több mint 12 éve
vlaki egy meccset most? ^^DuffBenne vagyok. Gyere be a 4. szobába, ott mindketten bent vagyunk. Lapszemlét jó ötletnek tartom, megpróbálok majd én is írni pár beharangozót.
több mint 12 éve
Duff
3 133
vlaki egy meccset most? ^^
több mint 12 éve
Nem fogod elhinni de pont tegnap gondolkodtam rajta hogy felvetem az 5letet 😀 A PR-ek is mehetnének oda 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szeretnétek lapszemle topikot, hogy a meccsek utánelőttalatt, ahogy szimpatikus, írogathassatok cikkeket? nem nagyokat, olyanokat kell vízionálni, mint amilyen az Amadeus elleni meccs beharangozója lett. ha van kedvetek, akkor nagyon szívesen megcsinálom 😊
több mint 12 éve
Köszönöm igyekszem eszerint eljárni aztán majd meglátjuk összejön-e 😊Sziasztok!
Beszállnék én is szívesen ha más nem barátságos meccsek erejéig,edzőpartnernek. Egy dologra lenne szükségem, vki szépen türelmesen pm-ben lépésről lépésre leírja mit kellene tennem. Angol tudásom igen gyér, úgyhogy ha szükség van rá jobban akkor máris érezze mindenki felmentve magát. Meg amúgy is nyilván nem várom de ha segít vki megköszönöm. Sanszosan nyertek egy állandó sikerélményforrást 😛dandeHow to play online madden 08 on pc.Rataxes
Amire szükséged lesz:
[list=*]
Madden NFL 08 program 😊 [/list]
[list=*]
Madden update 4.0 - a maddent elindítva még a windowsos felületen feljövő ablakban van egy Update gomb. Ha "No new updates availabde at this time" hibaüzenetet kapsz, akkor töltsd le ezt a fájlt: [/list]
http://data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a c:\program files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
[list=*]
Aktuálisan használt roster és arcképfájl - az éppen használt rostert és a hozzátartozó profil-fájlt a Madden liga tracker topicban találod. A profil fájlt (.dat kiterjesztésű) a c:\\documents and settings\username\dokumentumok\madden nfl 08\ könyvtárba, a rosterfájlt (.ros kiterjesztés) pedig az ugyanezen könyvtárban lévő "rosters" almappába másold. A rostert majd be is kell töltened a játékon belül (File/Load menüpont). [/list]
[list=*]
Hamachi Googlezd ki, telepítsd fel, regisztrálj be 😊 A hamachis bowl.hu madden szobába majd a commissioner (Shawnka) hív meg. [/list]
[list=*]
Kikapcsolt windows tűzfal Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/... [/list]
[list=*]
Hamachis vagy sima ip-cím. [/list]
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFFRataxes
több mint 12 éve
Sziasztok!
Beszállnék én is szívesen ha más nem barátságos meccsek erejéig,edzőpartnernek. Egy dologra lenne szükségem, vki szépen türelmesen pm-ben lépésről lépésre leírja mit kellene tennem. Angol tudásom igen gyér, úgyhogy ha szükség van rá jobban akkor máris érezze mindenki felmentve magát. Meg amúgy is nyilván nem várom de ha segít vki megköszönöm. Sanszosan nyertek egy állandó sikerélményforrást 😛dande
How to play online madden 08 on pc.
Amire szükséged lesz:
[list=*]
Madden NFL 08 program 😊 [/list]
[list=*]
Madden update 4.0 - a maddent elindítva még a windowsos felületen feljövő ablakban van egy Update gomb. Ha "No new updates availabde at this time" hibaüzenetet kapsz, akkor töltsd le ezt a fájlt: [/list]
http://data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a c:\program files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
[list=*]
Aktuálisan használt roster és arcképfájl - az éppen használt rostert és a hozzátartozó profil-fájlt a Madden liga tracker topicban találod. A profil fájlt (.dat kiterjesztésű) a c:\\documents and settings\username\dokumentumok\madden nfl 08\ könyvtárba, a rosterfájlt (.ros kiterjesztés) pedig az ugyanezen könyvtárban lévő "rosters" almappába másold. A rostert majd be is kell töltened a játékon belül (File/Load menüpont). [/list]
[list=*]
Hamachi Googlezd ki, telepítsd fel, regisztrálj be 😊 A hamachis bowl.hu madden szobába majd a commissioner (Shawnka) hív meg. [/list]
[list=*]
Kikapcsolt windows tűzfal Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/... [/list]
[list=*]
Hamachis vagy sima ip-cím. [/list]
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFFRataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Sziasztok!Beszállnék én is szívesen ha más nem barátságos meccsek erejéig,edzőpartnernek. Egy dologra lenne szükségem, vki szépen türelmesen pm-ben lépésről lépésre leírja mit kellene tennem. Angol tudásom igen gyér, úgyhogy ha szükség van rá jobban akkor máris érezze mindenki felmentve magát. Meg amúgy is nyilván nem várom de ha segít vki megköszönöm. Sanszosan nyertek egy állandó sikerélményforrást 😛
több mint 12 éve
lehettek volna fantáziadúsabb nevek.Amadeus91nem én vagyok a művész kettőnk közül.
több mint 12 éve
3-as is kész.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
lehettek volna fantáziadúsabb nevek.Amadeus91Igy egyszerűbb nem ? 😊
több mint 12 éve
Duff
3 133
2-es meg már kész van, a 4-est meg megcsináltam. Már csak a 3ast kell vkinek, aki benne van.1. 5. 6. kész (azokban vagyok, többit nem én csinálom, mivel valamiért nem tudok kilépni, akkor meg nem fogtok elférni ott)Fetamás, csináld meg 6 csoportot én belépek oda, ahova nekem kell.Deny
így nézne ki a 6 szoba. Mindenki 3-ban lenne, és bárkivel tudna játszani. Majd pl. Sonka kitalálja a szobaneveket, kivéve ha még mindig ragszkodik ahhoz, hogy állandóan csinálgassunk meg törölgessünk szobákat 😛fetomy
Szobanevek Bowlhu1, Bowlhu5, Bowlhu6, a jelszavak pedig megegyeznek a szobanevekkel.shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
lehettek volna fantáziadúsabb nevek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
1. 5. 6. kész (azokban vagyok, többit nem én csinálom, mivel valamiért nem tudok kilépni, akkor meg nem fogtok elférni ott)Fetamás, csináld meg 6 csoportot én belépek oda, ahova nekem kell.Deny
így nézne ki a 6 szoba. Mindenki 3-ban lenne, és bárkivel tudna játszani. Majd pl. Sonka kitalálja a szobaneveket, kivéve ha még mindig ragszkodik ahhoz, hogy állandóan csinálgassunk meg törölgessünk szobákat 😛fetomy
Szobanevek Bowlhu1, Bowlhu5, Bowlhu6, a jelszavak pedig megegyeznek a szobanevekkel.