NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
én vagyok túl magas te meg túl alacsony? 😂 😂 Basszus, ha már a meccs előtt ennyire be vagy állva sonka nagyon el fog verni :/:/Kinn a Lapszemle topikban a hivatalos 0. heti PR! Lehet anyukázni engem érte, illetve elnézést akinek a lelkébe, vallásába vagy nemi identitásába beletiportam volna, minden egybeesés ami szándékosnak tűnik kizárólag a véletlen műve! 😉Eazzycsak 8.? Tavaly 4. lettem, minimum 6. helyre kellett volna tenned. 😛
Fetomy túl magas. 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Nem haza megyek munkából szóval nem lesz jó a meccs sajnos. Miért szakadsz meg a 4. negyedben?Ma 23:00 körül valakinek van kedve játszani? Pocs veled szívesen játszanék egyet, esetleg neked jó?labyNekem jó. Mondjuk elég valószínű, hogy a 4. negyedben megszakad majd, de ha így is ok, akkor leszek.Pocs
több mint 12 éve
Az elháríthatatlan technikai malőrök miatt a szezonnyitó közvetítése elmarad, úgyhogy izgulhattok az eredményért 😀
több mint 12 éve
Közben kikerült a St. Louis Rams közleménye is.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az NBC kinyomta a jelet: http://www.xfire.com/live_video/tristan88/
több mint 12 éve
be lesz téve, de egyelőre technikai akadályokba ütközött Amadeus, plusz még a Dolphins repülője sem tudott még leszállni a Seattle International Airporton a hatalmas esőzések miatt.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Valaki betenné majd ide a stream linkjét ha lehetséges?Megnézném 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Kinn a Lapszemle topikban a hivatalos 0. heti PR! Lehet anyukázni engem érte, illetve elnézést akinek a lelkébe, vallásába vagy nemi identitásába beletiportam volna, minden egybeesés ami szándékosnak tűnik kizárólag a véletlen műve! 😉Eazzycsak 8.? Tavaly 4. lettem, minimum 6. helyre kellett volna tenned. 😛
Fetomy túl magas. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ma 23:00 körül valakinek van kedve játszani? Pocs veled szívesen játszanék egyet, esetleg neked jó?labyNekem jó. Mondjuk elég valószínű, hogy a 4. negyedben megszakad majd, de ha így is ok, akkor leszek.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Este 11-éjfél körül valaki vevő egy preseason meccsre?Sebiiaddig már elkezdődik a szezon 😀
több mint 12 éve
Kinn a Lapszemle topikban a hivatalos 0. heti PR! Lehet anyukázni engem érte, illetve elnézést akinek a lelkébe, vallásába vagy nemi identitásába beletiportam volna, minden egybeesés ami szándékosnak tűnik kizárólag a véletlen műve! 😉Eazzy"3. Indianapolis Colts (laby)
A tavalyi MVP ezúttal jó kezekben."
:mad:
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Este 11-éjfél körül valaki vevő egy preseason meccsre?
több mint 12 éve
Farky mi mikor verekszünk meg a győzelemért?labylegkorábban jövőhét csütörtökre hozzák meg az új ventit a laptopba, így sajnos csak a körül jó nekem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kérdeztem már, de akkor nem kaptam választ, működni fog a blog is ? 😊 Egyébként ez a lapszemle topic hatalmas ötlet volt, nagyon tetszik 😊A tippjátékban az összes meccset kell tippelni ?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,Bár nem játszom azt a verziót, de elég az utolsót felraknod szerintem
kérdésem lenne madden nfl 12-vel kapcsolatban. Ha felrakom a rooster update #18-at a legutolsó csomag, az tartalmazza az előző frissítéseket is vagy csak a #18-asat, és visszamenőleg is fel kell pakolni a javításokat?
Várom a válaszokat, kösziGege55
több mint 12 éve
Kinn a Lapszemle topikban a hivatalos 0. heti PR! Lehet anyukázni engem érte, illetve elnézést akinek a lelkébe, vallásába vagy nemi identitásába beletiportam volna, minden egybeesés ami szándékosnak tűnik kizárólag a véletlen műve! 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sziasztok,kérdésem lenne madden nfl 12-vel kapcsolatban. Ha felrakom a rooster update #18-at a legutolsó csomag, az tartalmazza az előző frissítéseket is vagy csak a #18-asat, és visszamenőleg is fel kell pakolni a javításokat?
Várom a válaszokat, köszi
több mint 12 éve
Szerintem csoportonkénti elosztás nem jó statozásra, mivel állandóan vannak keresztbe meccsek. Inkább úgy kellene, hogy meglátjuk hányan jelentkeznek, és akkor minden héten kijelölni, hogy mittudomén az első 5 párosítás X-é, a második 5 Y-é stb... és akkor azt vesszük alapul, ami a másik topicban a schedule.fetomya csoportos csak akkor jó ha tényleg van minden csoportból valaki, és akkor csak annak a 4 csapatnak az adatait kell frissítse mindig. Mindegy megoldjuk csak jöjjenek még, közben áttettem a tavalyi statos táblákat kiürítve.
több mint 12 éve
Szerintem csoportonkénti elosztás nem jó statozásra, mivel állandóan vannak keresztbe meccsek. Inkább úgy kellene, hogy meglátjuk hányan jelentkeznek, és akkor minden héten kijelölni, hogy mittudomén az első 5 párosítás X-é, a második 5 Y-é stb... és akkor azt vesszük alapul, ami a másik topicban a schedule.
több mint 12 éve
milyenkből csinálom én, de a többiek küldjenek egy email címet nekem PM-ben és akkor tudják szerkeszteni a doksitFarkyMent.
több mint 12 éve
milyenkből csinálom én, de a többiek küldjenek egy email címet nekem PM-ben és akkor tudják szerkeszteni a doksit
több mint 12 éve
hijjnye, ezt el is felejtettem. fetomy és Kendi már jelentkeztek önként, a maradék 6 csoportból is jelölje ki magát valaki.Ha elküldi mindenki nekem PM-ben, akkor én tippversenyt számolom. Statisztika számolás egyébként hogy lesz, ki írja?Denymegvannak a hivatalos oddsok, lehet tippelgetni 😛eaglesmcnabbtippverseny is lesz? 😀zoli123
több mint 12 éve
Lapszemle topik vajon mi? 😀jólvan, visszaolvastam 😀lolhánytól játszotok?lolnamostmár tényleg összetöritek a szívemet 😀shawnka
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2106