NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Az inside rész hatalmas 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Fetomy: "A delfinek pilótája, Zsuzsi ugyanis pont annyira idióta mint a csapat többi tagja"bocs, de kihagyhatatlan volt 😂
Azért kapd már be légyszíves. 😀 😂Vadkender
btw dánke sün srácok 😀
több mint 12 éve
Fetomy: "A delfinek pilótája, Zsuzsi ugyanis pont annyira idióta mint a csapat többi tagja" Azért kapd már be légyszíves. 😀 😂
több mint 12 éve
GhostLead
295
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2012 Nfl Draft.mdc-t leszedtem a footballidiotról, hogyan lehet a játékba convertálni? Valaki részletesen letudja írni nekem?!Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
az inside része kurvanagy 😀
több mint 12 éve
Fetomy, ez óriási, főleg jobb lent az apró hírek.gravedigger is ezt üzeni, csak töröltem hsz-t, oda gratulákat nem szemetelünk.
több mint 12 éve
Beraktam szobás beosztásos képet trackerbe, én commisht megkerülve is megtehetem 😀18. hely meg egy jó nagy plusz számomra, innen csak lefelé ível a szezon.
27-re meg, természetesen igen a válaszom!
több mint 12 éve
Igen, utána nekem is fél mp alatt rákonnektelt 😂amúgy akkor most eredményt ne írjunk be?
több mint 12 éve
egyébként most játszottam azzal a személlyel akivel nem siekrült kapcsolódnod. És gond nélkül ment. Ja és ő hostolt.azt nyitottam meg, amit írtak az útmutató(k)ban. Nekem 192.168.1.3 egyébként.fetomyfasza lesz a szezon, már az első heti meccsemen se tudunk összecsatlakozni 😂egyáltalán melyiket nyitod meg? 192.168.1.1-et, amit ír, vagy külön amit a te gépedre ír( nekem 192.168.1.100) ?eaglesmcnabb
Majd alkalomadtán írja meg valaki légyszi, hogy miért zárt az a port, amit megnyitottam, köszi 😀fetomy
Bugos a géped Totya 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
azt nyitottam meg, amit írtak az útmutató(k)ban. Nekem 192.168.1.3 egyébként.fasza lesz a szezon, már az első heti meccsemen se tudunk összecsatlakozni 😂egyáltalán melyiket nyitod meg? 192.168.1.1-et, amit ír, vagy külön amit a te gépedre ír( nekem 192.168.1.100) ?eaglesmcnabb
Majd alkalomadtán írja meg valaki légyszi, hogy miért zárt az a port, amit megnyitottam, köszi 😀fetomy
több mint 12 éve
fasza lesz a szezon, már az első heti meccsemen se tudunk összecsatlakozni 😂egyáltalán melyiket nyitod meg? 192.168.1.1-et, amit ír, vagy külön amit a te gépedre ír( nekem 192.168.1.100) ?
több mint 12 éve
fasza lesz a szezon, már az első heti meccsemen se tudunk összecsatlakozni 😂Majd alkalomadtán írja meg valaki légyszi, hogy miért zárt az a port, amit megnyitottam, köszi 😀
több mint 12 éve
Nekem is meg van. Majd írok egy mérkőzés értékelőt is.Nyugi, nekem elvan mentve az összes meccs statja. 😀Raven17Mi már lejátszottuk a meccsünket Lance-el, de akkor legfeljebb még nem írjuk be mi az eredményt, majd csak Shawnka-ék meccse után.Raven17a statokat valamelyikőtők mentse el!eaglesmcnabb
több mint 12 éve
VALAKI EGY EDZŐ?
több mint 12 éve
fetomyegyébként ezt a táblázatot indítványoznám valahova a trackerbe, akár a menetrend alá is. én legalábbis már többször visszakerestem különböző okokból, persze ha csak egyedül vagyok így vele, akkor nem szóltam 😊
több mint 12 éve
Nyugi, nekem elvan mentve az összes meccs statja. 😀a statokat valamelyikőtők mentse el!eaglesmcnabbszerintem ha még senki nem játszott akkor várjuk meg Shawnkáékat, addig mehet a előszezon, úgy az igazi ha a címvédő meccsével kezdődik a szezon, addig meg ki-ki ismerkedjen a csapatával, ránk fér 😊eaglesmcnabbMi már lejátszottuk a meccsünket Lance-el, de akkor legfeljebb még nem írjuk be mi az eredményt, majd csak Shawnka-ék meccse után.Raven17
több mint 12 éve
a statokat valamelyikőtők mentse el!szerintem ha még senki nem játszott akkor várjuk meg Shawnkáékat, addig mehet a előszezon, úgy az igazi ha a címvédő meccsével kezdődik a szezon, addig meg ki-ki ismerkedjen a csapatával, ránk fér 😊eaglesmcnabbMi már lejátszottuk a meccsünket Lance-el, de akkor legfeljebb még nem írjuk be mi az eredményt, majd csak Shawnka-ék meccse után.Raven17
több mint 12 éve
szerintem ha még senki nem játszott akkor várjuk meg Shawnkáékat, addig mehet a előszezon, úgy az igazi ha a címvédő meccsével kezdődik a szezon, addig meg ki-ki ismerkedjen a csapatával, ránk fér 😊eaglesmcnabbMi már lejátszottuk a meccsünket Lance-el, de akkor legfeljebb még nem írjuk be mi az eredmény, majd csak Shawnka-ék meccse után.
több mint 12 éve
szerintem ha még senki nem játszott akkor várjuk meg Shawnkáékat, addig mehet a előszezon, úgy az igazi ha a címvédő meccsével kezdődik a szezon, addig meg ki-ki ismerkedjen a csapatával, ránk fér 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
fetomy a hibás. 😀nah, elbaszódott közben a maddenem is. coin toss után bármit csinálok kifagy. megpróbáltam 6 különböző rosterrel, az sem segített. jöhet a reinstall, csodás.shawnkaelég nyögvenyelősen indul ez a liga 😀.brk
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
lehet játszani a többi meccset, rám most ne várjatok.nah, elbaszódott közben a maddenem is. coin toss után bármit csinálok kifagy. megpróbáltam 6 különböző rosterrel, az sem segített. jöhet a reinstall, csodás.shawnkaelég nyögvenyelősen indul ez a liga 😀.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
nah, elbaszódott közben a maddenem is. coin toss után bármit csinálok kifagy. megpróbáltam 6 különböző rosterrel, az sem segített. jöhet a reinstall, csodás.shawnkaelég nyögvenyelősen indul ez a liga 😀
több mint 12 éve
nah, elbaszódott közben a maddenem is. coin toss után bármit csinálok kifagy. megpróbáltam 6 különböző rosterrel, az sem segített. jöhet a reinstall, csodás.
több mint 12 éve
Laptop túlmelegszik szerintem. Jövő héten elviszem valahova és addig lesz kölcsön laptop.Nem haza megyek munkából szóval nem lesz jó a meccs sajnos. Miért szakadsz meg a 4. negyedben?labyMa 23:00 körül valakinek van kedve játszani? Pocs veled szívesen játszanék egyet, esetleg neked jó?labyNekem jó. Mondjuk elég valószínű, hogy a 4. negyedben megszakad majd, de ha így is ok, akkor leszek.Pocs