Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 133
akkor most jön a Schedule?
több mint 12 éve
\o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_shawnka
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
\o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_ \o/ _O_
több mint 12 éve
jaja az nem lenne jó 😀Itt vagyok csak még gyorsan átnézem a 3 rostert azértBiagioSzerintem ne siesd el a döntést, a biztonság kedvéért tolj le 2-2 próbameccset mindhárom csapattal, természetesen 15 perces negyedekkel 😊Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Redskins
több mint 12 éve
Itt vagyok csak még gyorsan átnézem a 3 rostert azértBiagioSzerintem ne siesd el a döntést, a biztonság kedvéért tolj le 2-2 próbameccset mindhárom csapattal, természetesen 15 perces negyedekkel 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha addig nem döglök ki, akkor én játszok szívesen. De nem garantálom, mert tegnap 2,5 órát aludtam 😊 Adatlapomon ott az e-mail címem, az az msn címem is.Peyton Manning és csapata 23:00-tól edzőpartnert keres.labyValaki?laby
több mint 12 éve
Peyton Manning és csapata 23:00-tól edzőpartnert keres.labyValaki?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Itt vagyok csak még gyorsan átnézem a 3 rostert azért
több mint 12 éve
Annyit árulj el már mindenkinek, hogy az erősek örülhetnek, az ő csoportjukban vagyok, illetve játszanak velem. Egyébként én se ismerem sorsolást, csak Zsombor uraság szerint el fog menni a kedvem a játéktól.nem, ezt a max. 1 órát már kibírjátok 😀shawnkaitt fekszik előttem a teljes menetrend, bátorkodtam beírni a maradék csapatokat. várunk Biagiora, remélem tényleg a Redskinst viszi, mert akkor még buherálni sem kell majd 😀shawnkaBéta példány lesz ki adva Biagio bejelentése előtt?zoli123
több mint 12 éve
nem, ezt a max. 1 órát már kibírjátok 😀itt fekszik előttem a teljes menetrend, bátorkodtam beírni a maradék csapatokat. várunk Biagiora, remélem tényleg a Redskinst viszi, mert akkor még buherálni sem kell majd 😀shawnkaBéta példány lesz ki adva Biagio bejelentése előtt?zoli123
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
itt fekszik előttem a teljes menetrend, bátorkodtam beírni a maradék csapatokat. várunk Biagiora, remélem tényleg a Redskinst viszi, mert akkor még buherálni sem kell majd 😀shawnkaBéta példány lesz ki adva Biagio bejelentése előtt?
több mint 12 éve
Megbeszéltük! 😊A Jaguars is pre-season ellenfelet keres 18:00 környékére!RataxesMondjuk 18:30 Bears-Jaguars ? 😊gravedigger
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
itt fekszik előttem a teljes menetrend, bátorkodtam beírni a maradék csapatokat. várunk Biagiora, remélem tényleg a Redskinst viszi, mert akkor még buherálni sem kell majd 😀
több mint 12 éve
szaba
10 547
bal alsó sarok - start - futtatás - msnconfig - automatikus indítás - pipa le, restart.Attól még újra bejelentkezik amikor bekapcsolod a gépet, legalábbis nállamgravediggerHamachin valahol be lehet állítani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan mikor bekapcsolom a gépet?Raven17Ha rányomsz a nagy "power" gombra a bal felső sarok környékén, akkor elvileg kijelentkezve marad egész addig, amig újra meg nem nyomod 😊Bálesz
több mint 12 éve
Nálam is.Attól még újra bejelentkezik amikor bekapcsolod a gépet, legalábbis nállamgravediggerHamachin valahol be lehet állítani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan mikor bekapcsolom a gépet?Raven17Ha rányomsz a nagy "power" gombra a bal felső sarok környékén, akkor elvileg kijelentkezve marad egész addig, amig újra meg nem nyomod 😊Bálesz
több mint 12 éve
Nálam nem 😊 Akkor lehet, hogy ezt a módszert meg kell támogatni valamivel a menüből, passzolom.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Attól még újra bejelentkezik amikor bekapcsolod a gépet, legalábbis nállamHamachin valahol be lehet állítani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan mikor bekapcsolom a gépet?Raven17Ha rányomsz a nagy "power" gombra a bal felső sarok környékén, akkor elvileg kijelentkezve marad egész addig, amig újra meg nem nyomod 😊Bálesz
több mint 12 éve
Hamachin valahol be lehet állítani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan mikor bekapcsolom a gépet?Raven17Ha rányomsz a nagy "power" gombra a bal felső sarok környékén, akkor elvileg kijelentkezve marad egész addig, amig újra meg nem nyomod 😊
több mint 12 éve
heh ha eljutunk hozzánk, én várok egy napot hátha megjön PakoGabi, nehogymár Shawnka ne a seattle-vel legyen 😀eaglesmcnabbHát ez. 😂
több mint 12 éve
Hamachin valahol be lehet állítani, hogy ne jelentkezzen be automatikusan mikor bekapcsolom a gépet?
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
úgy néz ki beindul a preseason is 😀szerintem most épp kapa részegre issza magát :cool:
EAZZY! 0. HETI PR-T AKAR A NÉP!shawnka
több mint 12 éve
Már nem Eazzy...Kibaszottultisztelt mérnökúr 😀 (vagy valami ilyesmi 😀)
több mint 12 éve
úgy néz ki beindul a preseason is 😀EAZZY! 0. HETI PR-T AKAR A NÉP!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Jaguars is pre-season ellenfelet keres 18:00 környékére!RataxesMondjuk 18:30 Bears-Jaguars ? 😊