NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Valakinek nincs kedve játszani egyet?labyEgyet nyomhatunk ha gondolod
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
viszont mi arra hajtunk, hogy minél élethűbb legyen a liga.Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.szabaszeretnétek? 😀shawnkaMióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊laby
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.szabapontosan azért volt kikapcsolva, hogy ne lássuk, hogy hova néz 😀
több mint 12 éve
ezt el sem hiszem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
már csak 1 hely. EGY! 😀
több mint 12 éve
szaba
10 545
Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.Mióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊labyEz nekem is szemet szúrt.labyszeretnétek? 😀shawnka
több mint 12 éve
szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen..brkSzerintem tök ésszerű megoldás lenne az is :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nem is, én a csapatokat szoktam 😀aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkadude, az embereket osztjuk be 😀
ehhez nem kellenek csapatok.brk
mindig a draft után csináltam meg, idén se legyen már másképp 😀
több mint 12 éve
kovi470
1 343
van még hely? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mivel állítólag kibaszott velem a random sok választásom nem lesz, szóval marad a szopóág max. De hát ki tudja ki mennyire lesz jó.aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkapont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnkaEzt akár már most is meg lehet csinálni.Shawn84
több mint 12 éve
Mióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊szeretnétek? 😀shawnkaSrácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 12 éve
.brk
1 890
aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkadude, az embereket osztjuk be 😀
ehhez nem kellenek csapatok
több mint 12 éve
aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀Ezt akár már most is meg lehet csinálni.Shawn84hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
és akkor csoport beosztás h lesz, mint IRL?Farky
több mint 12 éve
szeretnétek? 😀Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
miért lenne?nem lesz..brkSrácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
mert kocsog 😀szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen..brkhohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
eddig sem volt 😊Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 12 éve
és mi lesz a két Conf. HFC meg BFC ? 😀hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
több mint 12 éve
.brk
1 890
szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen.hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
több mint 12 éve
Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Srácok, nem lesz QB vision?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ezt akár már most is meg lehet csinálni.hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka