NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
25
6
2:20, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
a "PO-s" sorrend így néz ki 😀igen ez feltűnt közben, nem kell feladnod, persze h még1 helyet bukjak 😛FarkyCsaknem akarsz lejátszani egy "ki tud több safety-t futni" mérkőzést? 😛Rataxes
Farky (7-6)
Rataxes(8-5)
Amadeus91(7-6)
Biagio(12-1)
eaglesmcnabb(9-4)
shawnka(13-0)
több mint 12 éve
Kitűnő! 😀Ha valaki leírja nekem, hogy hogyan kell online játszani akkor Én is beszállnék a buliba! 😊Raven17épp most tárgyaltam le Shawn84-el...
Ha gondolod átküldöm a faszbúkos beszélgetést 😊Rataxes
Előre is köszi.
több mint 12 éve
én egyszerűbben megoldom, Painter kezd 😛igen ez feltűnt közben, nem kell feladnod, persze h még1 helyet bukjak 😛FarkyCsaknem akarsz lejátszani egy "ki tud több safety-t futni" mérkőzést? 😛Rataxes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ha valaki leírja nekem, hogy hogyan kell online játszani akkor Én is beszállnék a buliba! 😊Raven17épp most tárgyaltam le Shawn84-el...
Ha gondolod átküldöm a faszbúkos beszélgetést 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha valaki leírja nekem, hogy hogyan kell online játszani akkor Én is beszállnék a buliba! 😊
több mint 12 éve
igen ez feltűnt közben, nem kell feladnod, persze h még1 helyet bukjak 😛FarkyCsaknem akarsz lejátszani egy "ki tud több safety-t futni" mérkőzést? 😛
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
igen ez feltűnt közben, nem kell feladnod, persze h még1 helyet bukjak 😛3.-4.-5.-6. hely hogy lett idén, mert ugye helyosztó nem volt mindenhol?Farkyvolt bronzmeccs.Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
3.-4.-5.-6. hely hogy lett idén, mert ugye helyosztó nem volt mindenhol?Farkyvolt bronzmeccs.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
3. helyért meccs megvolt asszem, az 5. helyért mérkőzést pedig ünnepélyesen feladom 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Hogy lesz akkor? A nem-posok draftolnak, a többiekkel meg bevárjuk hogy meglegyünk 32-en? vagy elkezdenek draftolni az újak is, aztán ha jön még új akkor Ő bekerül a PO-sok és a már meglévő újak közé? 😊Rataxesgondolom.
Január11 messze van, nem bírok addig várni. 😀
több mint 12 éve
3.-4.-5.-6. hely hogy lett idén, mert ugye helyosztó nem volt mindenhol?
több mint 12 éve
vagy a végére 😛
több mint 12 éve
Hogy lesz akkor? A nem-posok draftolnak, a többiekkel meg bevárjuk hogy meglegyünk 32-en? vagy elkezdenek draftolni az újak is, aztán ha jön még új akkor Ő bekerül a PO-sok és a már meglévő újak közé? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hát Ízí kolléga miatt 😊megvan, csak elfelejtettem menteni 😀mér nem írtad be? 😀
már csak a nem PO-s sorrend kellFarky
zoli
deny
.brk
bálesz
vadkender
lol
fetomy
eazzy nemtom, hogy allmaddennel se jönne-efetomy
több mint 12 éve
Imma all about 1/1, úgyhogy merry muthafuckin xmas:
1. eaglesmcnabb
2. shawnka
3. Bálesz
4. brk
5. Zoli
6. deny
7. laki
8. Rataxes
9. Amadeus
10. lol
11. Duff
12. Habi
13. Farky
14. Awesome
15. gravedigger
16. Sebii
17. kaszo
18. laby
19.wallacepro
20. smokar
21. szaba
22. Vadkender
23. bloody cool fetomy
24. PakoGabi
25. Biagio
26. im maybe Eazzy but not sleazy
27. Shawn84Eazzy
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
de ez nem rookie 😀 aszittem arra írtad hogy már ott van előtted megkevervenekem édesmindegy, bár shawnka már úgyis lezárta a szavazást, de tolhatjuk all-maddenen 😀nem kell rajta sokat gondolkodni 😀
a lista itt fekszik előttem wordben, ha Eazzy jön, akkor az első 8 meg is van, a többieket meg már megkevertem.shawnkaa rookie sorrendet elszpojlolod priviben, hogy tudjak számolgatni? 😀kaszo
zoli123 (1-12)
Deny (2-11)
.brk (4-9)
Bálesz (5-8)
Vadkender (5-8)
lol (6-7)
fetomy (6-7)
Eazzy (6-7)shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
akkor kezdjük amondó vagyoknekem édesmindegy, bár shawnka már úgyis lezárta a szavazást, de tolhatjuk all-maddenen 😀nem kell rajta sokat gondolkodni 😀
a lista itt fekszik előttem wordben, ha Eazzy jön, akkor az első 8 meg is van, a többieket meg már megkevertem.shawnkaa rookie sorrendet elszpojlolod priviben, hogy tudjak számolgatni? 😀kaszo
zoli123 (1-12)
Deny (2-11)
.brk (4-9)
Bálesz (5-8)
Vadkender (5-8)
lol (6-7)
fetomy (6-7)
Eazzy (6-7)shawnka
több mint 12 éve
nekem édesmindegy, bár shawnka már úgyis lezárta a szavazást, de tolhatjuk all-maddenen 😀nem kell rajta sokat gondolkodni 😀
zoli123 (1-12)
Deny (2-11)
.brk (4-9)
Bálesz (5-8)
Vadkender (5-8)
lol (6-7)
fetomy (6-7)
Eazzy (6-7)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
mióta rájöttem, hogy mire jó a shift én sem.... 😀a jobb a spinmove-ot szerény személyem már régen megcáfolta. Megy az keyboarddal is rendesen 😀 stiff armot meg úgyse használok. 😀én nyomtam kontrollerrel, szarabb az irányváltoztatásoknál, amúgy meg lehet szokni, ha szarabb lenne mint a kíjbórd nem találták volna fel 😀 de nálam is kíjbórd az alap.eaglesmcnabbsztem a joy jobb. amerikai focinál egyértelmű. jobb a spin move, meg a passzolás is valahogy jobban bejövős mint kíjbordnálHabi
mekkora néger vagy te Eazzy 😀.brkfelvihogtam 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
a jobb a spinmove-ot szerény személyem már régen megcáfolta. Megy az keyboarddal is rendesen 😀 stiff armot meg úgyse használok. 😀sztem a joy jobb. amerikai focinál egyértelmű. jobb a spin move, meg a passzolás is valahogy jobban bejövős mint kíjbordnálHabién eddig csak kíjborddal toltam... nem is tudnám mással szerintem.Amadeus91én nyomtam kontrollerrel, szarabb az irányváltoztatásoknál, amúgy meg lehet szokni, ha szarabb lenne mint a kíjbórd nem találták volna fel 😀 de nálam is kíjbórd az alap.eaglesmcnabb
mekkora néger vagy te Eazzy 😀.brkfelvihogtam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk
1 890
mekkora néger vagy te Eazzy 😀
több mint 12 éve
sztem a joy jobb. amerikai focinál egyértelmű. jobb a spin move, meg a passzolás is valahogy jobban bejövős mint kíjbordnálén nyomtam kontrollerrel, szarabb az irányváltoztatásoknál, amúgy meg lehet szokni, ha szarabb lenne mint a kíjbórd nem találták volna fel 😀 de nálam is kíjbórd az alap.eaglesmcnabbén meg kíjbórddal tolom, mert így hárdkórabbFarkyén eddig csak kíjborddal toltam... nem is tudnám mással szerintem.Amadeus91
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Imma all about 1/1, úgyhogy merry muthafuckin xmas:1. eaglesmcnabb
2. shawnka
3. Bálesz
4. brk
5. Zoli
6. deny
7. laki
8. Rataxes
9. Amadeus
10. lol
11. Duff
12. Habi
13. Farky
14. Awesome
15. gravedigger
16. Sebii
17. kaszo
18. laby
19.wallacepro
20. smokar
21. szaba
22. Vadkender
23. bloody cool fetomy
24. PakoGabi
25. Biagio
26. im maybe Eazzy but not sleazy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
én nyomtam kontrollerrel, szarabb az irányváltoztatásoknál, amúgy meg lehet szokni, ha szarabb lenne mint a kíjbórd nem találták volna fel 😀 de nálam is kíjbórd az alap.én meg kíjbórddal tolom, mert így hárdkórabbFarkyén eddig csak kíjborddal toltam... nem is tudnám mással szerintem.Amadeus91
btw mr. ham, hivatalosan nincs kedved elindítani a draftot? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nekem édesmindegy, bár shawnka már úgyis lezárta a szavazást, de tolhatjuk all-maddenen 😀a lista itt fekszik előttem wordben, ha Eazzy jön, akkor az első 8 meg is van, a többieket meg már megkevertem.shawnkaa rookie sorrendet elszpojlolod priviben, hogy tudjak számolgatni? 😀