NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
hy!nemrég kezdtem el játszani maddennel...adott egy probléma : lement a reg. season,megvolt superbowl,probowl aztán mikor megkezdeném az off-seasont a játék valami megmagyarázhatatlan okból kilép... megoldás??!!!leksydefault rosterrel játszol vagy valamilyen letöltött-tel? Mert azoknál előfordul sajnos 😕
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
leksy
76
hy!nemrég kezdtem el játszani maddennel...adott egy probléma : lement a reg. season,megvolt superbowl,probowl aztán mikor megkezdeném az off-seasont a játék valami megmagyarázhatatlan okból kilép... megoldás??!!!
több mint 13 éve
Kösz!A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?valaki2depth chartnáladam8
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?valaki2depth chartnál
több mint 13 éve
A tesóm könyörgésére letöltöttem a Madden 2008-at (én amúgy nem szoktam stámítógépes játékokat játszani). Mivel h nfl, én is játsszom rajta néha. De elárulná valaki, h cserélni hol lehet?
több mint 13 éve
Köszi, most kijött a lépés 😊MVP: Favre apó, 7 TD 0 INT 459 yard
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ismét túl vagyok egy megalázáson. 😂 Grat Rata. 😊 Vikings 59-23 Browns.
Def és Wallace powa, ezenkívül no comment. Kezdem azt hinni, hogy mindenkinek csak stat javításra vagyok. 😂
több mint 13 éve
Megkaptam, holnap kiteszem majd...A védőkkel nem vagyok elégedett, nagy playeket engednek, de amikor kell, összeszedik magukat 😀Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Giants - Chargers 42 - 35barney
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊Skytto
Szerk.: Rata, elküldtem a profilodban lévő mail címre a statokat.barney
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Biagio (Dallas) - Skytto (Ravens)43:40
Jó meccs volt!
Az utolsó másodpercekig kiélezett 😊
Gratula
több mint 13 éve
A védőkkel nem vagyok elégedett, nagy playeket engednek, de amikor kell, összeszedik magukat 😀Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊Skytto
Szerk.: Rata, elküldtem a profilodban lévő mail címre a statokat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Giants - Packers 38-27Látom készülsz az esti meccsre 😀
Giants - Cowboys 33 -28
Ahogy elnézem jó formába vagy 😊
több mint 13 éve
Giants - Packers 38-27Giants - Cowboys 33 -28
Giants - Chargers 42 - 35
több mint 13 éve
Kinek kell küldeni a statokat?barneyeaglesmcnabb/Raiders89/Rata
de akár az eredményt ide is kiírhatod
több mint 13 éve
Falcons - Texans 87-52kosármeccs 😀
MVP: Matty 8 TD passz 😀
több mint 13 éve
Huh, most látom, hogy ezen a héten van bájvíkem...azt hittem múlthéten volt, ezt benéztem.Akivel előző fordulóban játszanom kellett volna, ellátna PMben neki megfelelő időpontokkal?
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Vannak egy páran úgy tudom 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kár 😕és csak a bajnokság megy pc-n vagy ps3-asok nincsenek is errefelé egyáltalán?
Nem, PC-n.Rataccess
több mint 13 éve
Nem, PC-n.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ps3on játszotok?Felmerült most bennem egy ötlet, mivel láttam, hogy páran már kérdezgették, hogy nem lehetne e bővíteni a jelenlegi bajnokságot, hogy lehetne indítani egy B ligát, amennyiben lenne elég jelentkező, és ha vége a szezonoknak, akkor egybeolvadhatna a kettő, így kipróbált játékosokkal bővülne, szép nagyra a liga.
Mit szóltok?
Illetve van e igény erre, mert legalább egy 8 csapatnak kellene lennie a B ligában is, hogy értelme legyen. Természetesen azokkal a csapatokkal lennének a tagok, akik jelenleg nem szerepelnek az A ligában.
Nos?Desert Eagle .5o
több mint 13 éve
Felmerült most bennem egy ötlet, mivel láttam, hogy páran már kérdezgették, hogy nem lehetne e bővíteni a jelenlegi bajnokságot, hogy lehetne indítani egy B ligát, amennyiben lenne elég jelentkező, és ha vége a szezonoknak, akkor egybeolvadhatna a kettő, így kipróbált játékosokkal bővülne, szép nagyra a liga. Mit szóltok?
Illetve van e igény erre, mert legalább egy 8 csapatnak kellene lennie a B ligában is, hogy értelme legyen. Természetesen azokkal a csapatokkal lennének a tagok, akik jelenleg nem szerepelnek az A ligában.
Nos?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Week 9(jan 21-jan 27)9 shawnka - Atlanta Falcons miilann - San Diego Chargers
9 kaszo - Houston Texans Newman - New England Patriots
9 .brk - Green Bay Packers Delete - Chicago Bears
9 Rata - Minnesota Vikings Vadkender-Cleveland Browns
9 Skytto - Baltimore Ravens Biagio - Dallas Cowboys
9 Farky - Indianapolis Colts laki - Philadelphia Eagles
9 barney - New York Giants eaglesmcnabb - Tennessee Titans
9 Raiders89 - New Orleans Saints Bye
több mint 13 éve
2-es L streakVikings 34:31 Patriots
sztem 1 leütött passzom nem volt
Pats sux 😀
több mint 13 éve
Nos kipróbáltam. Valóban lehet csinálni, ám valóban Online nem használható, csak gép ellen....Nem mintha össze tudnák dobni egy működő playbookot, ami mondjuk jobb, mint amit alapból adnak 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!