NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
6
4
19:00
RedZone week 14
6
3
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
5
3
Cleveland Browns - Tennessee Titans
4
4
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
3
3
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
2
2
Minnesota Vikings - Washington Commanders
1
1
New York Jets - Miami Dolphins
1
1
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
1
1
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 2 éve
Nagyon ravaszul próbálta a kettes pályát átlósan lezárni, hát ez lett a vége...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Eldurrant a szifon Hassan.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Baaaasszzzz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Igor nagy kedvence, a szamoai Rose, ezzel a 65 fölötti dobással kb bebiztosította a döntőt.
több mint 2 éve
Nah Weir helyett a másik olasz szól bele a dobogós helyekbe.
több mint 2 éve
Itt a stadionban is a kivetítőn is végig a futókat mutatják a dobók helyett, nem is értem

több mint 2 éve
Weir nagy betli. Idén nyert fedett eb-t, volt 22 méter fölött is 2023ban. Erre 20 méter alatt tükörsimán kiesik.
több mint 2 éve
a futás közben miért nem mutatnak meg néhány dobást (es) ?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Ez jó, megy a kis képernyőn a visszajátszás Walsh dobásáról, elő hanggal meg lehet hallani, hogy Hajdú B előre bemondja, mennyit fog dobni 😀
több mint 2 éve
Ezt a sok rózsaszín cipőt hogy nem keverik össze az öltözőben?Honnan tudod, hogy nem ? 😀
warr_b
több mint 2 éve
Ezt a sok rózsaszín cipőt hogy nem keverik össze az öltözőben?

több mint 2 éve
Kurva Pekár, nálunk bezzeg szart se csinalt.Az egyiptomi súlylökő családja itt örjöng előttem 😂+ te is örjöngenél ha tudnád, hogy megint kikapott a Vasas
warr_b
Sixo

több mint 2 éve
Az egyiptomi súlylökő családja itt örjöng előttem 😂elintézhetnéd, hogy szóljanak salah-nak, hogy passzolni köllene szoboszlainak....
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
azok a művészek akiket kérdeztél ...Az mi? Elnézést a tudatlansagomértKik ezek a művészek?BWS volt nem ?
Gergőbácsi
Sixo
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Az mi? Elnézést a tudatlansagomértKik ezek a művészek?BWS volt nem ?
Gergőbácsi
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Az egyiptomi súlylökő családja itt örjöng előttem 😂+ te is örjöngenél ha tudnád, hogy megint kikapott a Vasas
warr_b
több mint 2 éve
Az egyiptomi súlylökő családja itt örjöng előttem 😂Belépett a perzsa, nem csodálkozom.
warr_b
több mint 2 éve
Az egyiptomi súlylökő családja itt örjöng előttem 😂

több mint 2 éve
Ffi diszkosz első csoportban 0 ember dobta meg a szintet. 64 méter felé összesen 3an jutottak. Egy olyan jó 2.5 méterrel elmérték ezt a szintet.Igazából sose értettem, mire jó a szintezés eleve, top 12 eredmény menni döntő, aztán csá. Most az, hogy hárman, kilencen vagy tizenöten érnek-e szintet, csak attól függ, mennyire rontották el a meghatározását. Meg ilyen alapon 100-on is lehetne az, hogy aki 10.10-et fut, az továbbmegy helyezéstől függetlenül, az is baromság lenne.
Sixo