Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

15 napja
JéBé Green Bay Packers 8 121
Gasly dobogo
Heisman nádor
Nevetséges. Russell és Piastri is előtte lett volna az ezek szerint jogtalan büntetés nélkül.

És valószínűleg Hadjart se rajtolja le, ha Piastri a büntetése nélkül közöttük van.
Jughead
+ kimaradt a pezsgobol igy nem is szamit

Ebben a sztoriban mindenkit sajnalok kiveve a fasz FIA-t az arcvesztesert.
15 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 779
Gasly dobogo
Heisman nádor
Nevetséges. Russell és Piastri is előtte lett volna az ezek szerint jogtalan büntetés nélkül.

És valószínűleg Hadjart se rajtolja le, ha Piastri a büntetése nélkül közöttük van.

Szerkesztette: Jughead
15 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 028 — "Montoya por favor!"
Gasly dobogo

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
15 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 663 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Silverstone is lesz, így 9 forduló
15 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 828
Jesse Love vezeti 2027-től a Wood Brothers 21-esét.

Kár érte, kiváló ügynök volt.
Mikey
Szerintem jobban járt a pszeudó Penske autóval, mint az RCR programjával.
zsomborparrag
Ez kétségtelen, de sajnos nem egy hatalmas előrelépés.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
16 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek

Mikey
Szerintem jobban járt a pszeudó Penske autóval, mint az RCR programjával.
16 napja

Szerkesztette: Mikey

16 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/721035583_2830790907275763_5648845763790709389_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=XrXTAdzIMNYQ7kNvwEeJNQa&_nc_oc=AdreQekhBZXMd8nx5tt0ha_ccX2N-jbFyBAGvcsvBuOtajQZqh32KN9uv_1L_i6j-Ig&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=1gUjFOfUDF1uwzXNJ6BDeg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af_UqU7XF1JXaN9ZH5gyksUZvFog4BrOjcWkXKXoxCAKqA&oe=6A445379
5,8 Mio. Aufrufe · 68.924 Reaktionen | Anyone seen @kimi.antonelli’s towel? 🤔 | Mercedes-AMG Petronas F1 Team
Anyone seen @kimi.antonelli’s towel? 🤔
16 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 166 — Cowboys fan
hát ja, pár dolog hiányzik.

pl kicsit ki kellene tágítani a célegyenes utáni kanyart, mert nagyon le kell lassítani, verseny közben nem gáz, de start után az.
meg kellene tető a főlelátóra.

meg kellene néző. szerintem az A és a B sem telt végül meg, és a főlelátó hátsó szektorai is elég szellősek voltak. gondolom elölről kezdték feltölteni a helyeket, mert mi a D-ben is tömve voltunk.
slowmotion
Ti voltatok tavaly is nem? Akkor is ennyire ergya volt a nézőszám? Most azért az sem segített, hogy 2-2,5 hónappal a verseny előtt, még az se volt biztos hogy egyáltalán meg lesz rendezve.
Cowboykarcsi90
Voltunk. Akkor azért újdonság volt, azért is voltak sokan. Nyilván a hosszabb marketing is segített akkor.
Az A, B, főlelátót nem láttuk, mi a C-n ültünk, ott azért frankón tele lett a végére a tribün.
Az sem feltétlenül segített, hogy a bukások miatt nem volt biztos, ki indul egyáltalán. Tavaly csak a MMFC megtöltött egy egész lelátót (E vagy F, nem emlékszem), idén meg az is kérdéses volt, hogy véget ér-e a rehabja ekkorra?

Szerintem egyébként a korai időpont sem segített, nyáron könnyebben elindulnak a népek a futamra, pláne a környező országokból. Szerbiához, Romániához mi vagyunk a legközelebb, Spielberg innen még öt óra minimum.
16 napja
Cowboykarcsi90 3 587 — …not me…Im in my prime!

pl kicsit ki kellene tágítani a célegyenes utáni kanyart, mert nagyon le kell lassítani, verseny közben nem gáz, de start után az.

meg kellene néző. szerintem az A és a B sem telt végül meg, és a főlelátó hátsó szektorai is elég szellősek voltak. gondolom elölről kezdték feltölteni a helyeket, mert mi a D-ben is tömve voltunk.
slowmotion
Ti voltatok tavaly is nem? Akkor is ennyire ergya volt a nézőszám? Most azért az sem segített, hogy 2-2,5 hónappal a verseny előtt, még az se volt biztos hogy egyáltalán meg lesz rendezve.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
17 napja

slowmotion
2 ev legkorabban azt mondta Gyulai.
JéBé
mondjuk a parkolást még mindig kicsit alultervezték költségvetésileg.
17 napja

slowmotion
2 ev legkorabban azt mondta Gyulai.
17 napja

17 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 879 — Sworn to the Dark
 telex.hu/sport/2026/06/10/torolte-versenynaptarabol-a-magyarorszagi-balaton-parkot-a-2027-es-szezonra-a-motogp
NB2
felkészül a Hungaroring.

built for this shit

17 napja
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
 telex.hu/sport/2026/06/10/torolte-versenynaptarabol-a-magyarorszagi-balaton-parkot-a-2027-es-szezonra-a-motogp
NB2
It was fun while it lasted <3
17 napja
NB2 New England Patriots 29 061 — nabege2@yahoo.com
17 napja
Bellnek eltört a bak csuklója a michigani balesetben, de indul most hétvégén Poconón.

Ő sem normális teljesen.

17 napja
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
Ez a Ferrari brake gate kezd erdekes lenni. Hamilton szep csendben fu alatt valtott Bremborol es Barcelonatol Leclerc is fog ami azt jelenti hogy ugy lesz a Ferrari a Brembo partnere hogy nem lesznek Brembo fekek egyik auton se😀
JéBé
arról volt szó, hogy a tárcsát csinálja a Carbon Akármi Hamiltonnak, a Brembo meg a fékpofákat, nem?
slowmotion
En azt olvastam hogy x ev utan veget erhet emiatt a Brembo es a Ferrari partnerseg, ebbol arra gondolnek hogy semmi nem lesz Brembo, de lehet igazad van.
JéBé
Csak a Félnyereg marad Brembo - Tárcsa és betét Carbin Industries.
17 napja
Toca Minnesota Vikings 20 723 — Vikings fan
Red Bullé a legjobb belsőégésű emiatt ők nem kapnak fejlesztési zsetont.
Merci meg kap.
Okosan kitalálták ezt a csapatok. 😀
Toca
mótvá!

OFF: Eddig azt hittem csak a pol topic sajátja, de lassan a fórum tényleg alapíthatna egy ki volt a hét legwriteonlybb felhasználója vándordíjat. Érdeklődés hiányától biztos nem szenvedne. 😀
dawyd728
Mondjuk általában visszaolvasok, most is megtettem, nem láttam a Nascar - MotoGp között.
Hozzáteszem, most csak letekertdm az aljára és ott van 😀, hát na sorry.
18 napja
Borzalom faszfej lehez ez a no nem is ertem Hamilton mit akar igy 41 evesen tole.
JéBé
megkúrni?
slowmotion
Palvin utan mar minek.
JéBé
Mert az már régen volt, és megint kanos?
18 napja
Borzalom faszfej lehez ez a no nem is ertem Hamilton mit akar igy 41 evesen tole.
JéBé
megkúrni?
slowmotion
Palvin utan mar minek.
18 napja
JéBé
megkúrni?
18 napja
Stez SMU Mustangs 49 096 — Whoops, looks like something went wrong.
Kim Kardashian is nagyot ment amugy.

- hozza se szol Martin Brundlehez a griden
- lenyulja Antonelli torolkozojet szemuveget torolni
- faarccal elmegy Hamilton pezsgoje elol es felnyitnak neki egy esernyot

JéBé
Azt, amit anno Kris Humphries. Érdekkapcsolat. Ennyi.
dawyd728
A sorminta a következő: Damon Thomas, Kris Humphries, Kanye West, Ray J, Nick Lachey, Nick Cannon, Reggie Bush, Miles Austin, Gabriel Aubry, Pete Davison, Odell Beckham.

A legtöbbjükben az a közös, hogy full kattantak.

Mondjuk nem tudom Hamilton miért akar a következő csavarhúzó lenni, a csaj így is eléggé csapágyas lehet, már önmagában a Nick Cannon-Kanye West duó miatt is.
Willie Parker
Vagy ugy megcsavargatja a faszt, hogy aki egyszer megtapasztalja a technikajat, nem akar onszantabol tavozni. 😀

18 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739
Kim Kardashian is nagyot ment amugy.

- hozza se szol Martin Brundlehez a griden
- lenyulja Antonelli torolkozojet szemuveget torolni
- faarccal elmegy Hamilton pezsgoje elol es felnyitnak neki egy esernyot

JéBé
Azt, amit anno Kris Humphries. Érdekkapcsolat. Ennyi.
dawyd728
A sorminta a következő: Damon Thomas, Kris Humphries, Kanye West, Ray J, Nick Lachey, Nick Cannon, Reggie Bush, Miles Austin, Gabriel Aubry, Pete Davison, Odell Beckham.

A legtöbbjükben az a közös, hogy full kattantak.

Mondjuk nem tudom Hamilton miért akar a következő csavarhúzó lenni, a csaj így is eléggé csapágyas lehet, már önmagában a Nick Cannon-Kanye West duó miatt is.
18 napja
dawyd728 4 270
Red Bullé a legjobb belsőégésű emiatt ők nem kapnak fejlesztési zsetont.
Merci meg kap.
Okosan kitalálták ezt a csapatok. 😀
Toca
mótvá!

OFF: Eddig azt hittem csak a pol topic sajátja, de lassan a fórum tényleg alapíthatna egy ki volt a hét legwriteonlybb felhasználója vándordíjat. Érdeklődés hiányától biztos nem szenvedne. 😀