Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Kenny Roberts Jr. a Hall of Fame-ben. Ez csak nekem egy ujabb megkérdőjelezhető tag? Ok, ha Nicky Hayden is be lett választva akkor Roberts Jr. is bent lehet, ez igaz....Két név is eszembe jutott akik szerintem jobban megérdemelnék. Loris Capirossi és Max Biaggi(még akkor is ha Őt mindog utáltam). Ok, a nagyoknál végül sosem lettek bajnokok, de megszámlálhatalan legendás csaták, győzelmek kapcsolódak a nevükhöz. Éveken keresztül a beleszóltak a bajnoki címért vívott csatába.
Ráadáasul a két alsóbb géposztályban mindketten többszörös bajnokok.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Csakis AlekoszA legszebb hangja gondolom ezután is a Ducatinak lesz.Dehogy. Tóth Verának.
gaben
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
A legszebb hangja gondolom ezután is a Ducatinak lesz.Dehogy. Tóth Verának.
gaben
több mint 8 éve
A legszebb hangja gondolom ezután is a Ducatinak lesz.
több mint 8 éve
Izlések és pofonok 😊Nekem pont ezért tetszett meg a Ducati. Azzal a két szárny szerűséggel tökösen néznek ki, meg persze a motor seggén lévő Akrapovic kipufogók miatt..😀Ezzel az új oldalkipufogóval a Honda valami iszonyat rusnya.Nekem se adja. A Yamaha viszont, ezzel a sötétebb kékkek nagyon raj szerintem. Kár hogy a fellnit idén már nem festik, nekem bejött tavaly-tavaly előtt.
Coolearie
De számomra (kinézetre legalábbis)még mindig a két Monster Yamaha a legdögösebb 😊 Főleg az éjszakai futamon Qatarban.
Ja és hálisten idén már nincsenek "szárnyak" se, írtó hülyén néztek ki. Főleg a két gyári Ducati, mint valami kibaszott űrhajó.
Cowboykarcsi90
Coolearie
több mint 8 éve
Nekem pont ezért tetszett meg a Ducati. Azzal a két szárny szerűséggel tökösen néznek ki, meg persze a motor seggén lévő Akrapovic kipufogók miatt..😀Ezzel az új oldalkipufogóval a Honda valami iszonyat rusnya.Nekem se adja. A Yamaha viszont, ezzel a sötétebb kékkek nagyon raj szerintem. Kár hogy a fellnit idén már nem festik, nekem bejött tavaly-tavaly előtt.
Coolearie
De számomra (kinézetre legalábbis)még mindig a két Monster Yamaha a legdögösebb 😊 Főleg az éjszakai futamon Qatarban.
Ja és hálisten idén már nincsenek "szárnyak" se, írtó hülyén néztek ki. Főleg a két gyári Ducati, mint valami kibaszott űrhajó.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ezzel az új oldalkipufogóval a Honda valami iszonyat rusnya.Nekem se adja. A Yamaha viszont, ezzel a sötétebb kékkek nagyon raj szerintem. Kár hogy a fellnit idén már nem festik, nekem bejött tavaly-tavaly előtt.
Coolearie
több mint 8 éve
Ezzel az új oldalkipufogóval a Honda valami iszonyat rusnya.
több mint 8 éve
Jeff Gordon meg benne volt a Daytona 24 órás győztes csapatában. Egy "Cadillac" volánja mögött! www.imsa.com/news/012017/cadillac-scores-epic-rolex-24-daytona-win-taylors-gordon-angelelli
több mint 8 éve
Közben lassan ismét éledezik a MotoGP. Elkezdődtek a Sepangi tetsznapok, az első napot Casey Stoner zárta az első helyen.Hát na, még mindig tud az öreg Aussie..😊A MotoGP Raikkonenje. Nem értem még mindig, miért kellett 27 évesen visszavonulnia.....
Coolearie
több mint 8 éve
Közben lassan ismét éledezik a MotoGP. Elkezdődtek a Sepangi tetsznapok, az első napot Casey Stoner zárta az első helyen.Hát na, még mindig tud az öreg Aussie..😊
több mint 8 éve
index.hu/sport/forma1/2017/01/26/ross_brawn_felvazolta_milyen_lesz_az_uj_f1/ez a Joó olyan hülye, hogy mutogatni kéne.
idézek:
Mindannyian ismerjük a Leicester City-analógiát, ez lenne az ideális a Forma-1-ben is. Egy jó csapat egy nagyszerű évében egy kimagasló pilótával a győzelemért harcolhasson. Jelenleg ez nem igazán lehetséges” – mondta.aha, még véletlenül sem azért nyertek, mert év elején halomra nyerték magukat azzal a dupla diffúzorral, és év végéig kifutotta az előny.
Pedig egyszer lehetséges volt az F1 modern időszakában is. És ha nem is tudják, akkor is kitalálhatják, kinek a csapata nyert legutóbb leicesteresen bajnokságot: Brawné. A kivonuló Hondából lett istállóval a Brawn GP 2009-ben megelőzött mindenkit, Jenson Buttonnal a kormánynál győzött.
több mint 8 éve
Erre csak azt tudom irni, hogy Dettó!Börni lelépettMondjuk úgy, leléptették. 😊
dugo93
Nem várok csodát az új tulajdonosoktól, és ugyan az utóbbi jópár évben teljesen hidegen hagyott az F1, de azért van bennem némi kíváncsiság, merre viszik tovább a szériát.
- - -
Tegnap NASCAR-ban elég komoly szabályváltoztatásokat jelentettek be, nem csak a pontozást illetően -- egyelőre nem sikerült eldöntenem, tetszik-e vagy sem.
Mikey
több mint 8 éve
Börni lelépettMondjuk úgy, leléptették. 😊
dugo93
Nem várok csodát az új tulajdonosoktól, és ugyan az utóbbi jópár évben teljesen hidegen hagyott az F1, de azért van bennem némi kíváncsiság, merre viszik tovább a szériát.
- - -
Tegnap NASCAR-ban elég komoly szabályváltoztatásokat jelentettek be, nem csak a pontozást illetően -- egyelőre nem sikerült eldöntenem, tetszik-e vagy sem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nem egy fedex toyota egyik se az tuti! Viszont hoznak vissza egy kis Group B érzést.Egyedül az i20 az amire aztmondom hogy wao. De az a yaris az kifejezettem hudegecironda kategória.Ránézésre durvák lettek az új WRC gépek. Az első (sajnálatos) szalagcím meg is van a szezonra, izgalmas egy év lehet az idei. totalcar.hu/magazin/sport/2017/01/18/wrc_2017_csapatok_szabalyok/Ránézésre szerintem kifejezetten ocsmányak...
gaben
Mikey
Coolearie
több mint 8 éve
Egyedül az i20 az amire aztmondom hogy wao. De az a yaris az kifejezettem hudegecironda kategória.Ránézésre durvák lettek az új WRC gépek. Az első (sajnálatos) szalagcím meg is van a szezonra, izgalmas egy év lehet az idei. totalcar.hu/magazin/sport/2017/01/18/wrc_2017_csapatok_szabalyok/Ránézésre szerintem kifejezetten ocsmányak...
gaben
Mikey
több mint 8 éve
Ránézésre durvák lettek az új WRC gépek. Az első (sajnálatos) szalagcím meg is van a szezonra, izgalmas egy év lehet az idei. totalcar.hu/magazin/sport/2017/01/18/wrc_2017_csapatok_szabalyok/Ránézésre szerintem kifejezetten ocsmányak...
gaben
több mint 8 éve
Ránézésre durvák lettek az új WRC gépek. Az első (sajnálatos) szalagcím meg is van a szezonra, izgalmas egy év lehet az idei. totalcar.hu/magazin/sport/2017/01/18/wrc_2017_csapatok_szabalyok/
több mint 8 éve
Ha valami, akkor ez szerintem mindenképp említést érdemel:Kár hogy Edwards visszavonul de én nagyon örülök neki hogy Suarez így helyet kap
In a stunning move, NASCAR star Carl Edwards is leaving Joe Gibbs Racing to pursue other interests outside of driving and will not compete in 2017, FOXSports.com has learned from multiple sources.Mikey
On Wednesday, JGR will announce at a press conference that Daniel Suarez will replace Edwards as the driver of the team’s No. 19 Monster Energy Cup Series Toyota. Suarez is the reigning NASCAR XFINITY Series champion.
Tom Jensen, FOX Sports
több mint 8 éve
Gyönyörűűűűűűűűűű!!!!!Ez tényleg alapkövetelmény! 😊
Mikey
A Petty Motorsports úgy tűnik csak a 43-assal vág neki a szezonnak.
több mint 8 éve
twitter.com/FedEx/status/821375025337036801Gyönyörűűűűűűűűűű!!!!!
több mint 8 éve
Ha valami, akkor ez szerintem mindenképp említést érdemel:In a stunning move, NASCAR star Carl Edwards is leaving Joe Gibbs Racing to pursue other interests outside of driving and will not compete in 2017, FOXSports.com has learned from multiple sources.
On Wednesday, JGR will announce at a press conference that Daniel Suarez will replace Edwards as the driver of the team’s No. 19 Monster Energy Cup Series Toyota. Suarez is the reigning NASCAR XFINITY Series champion.
Tom Jensen, FOX Sports