Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Na esős verseny Assenba. Ha így marad, lesz itt kavarodás bőven(Laverty már a rajtrácsra tartó körön elesett).Pont most akartam írni hogy esős futam lesz.Nakagami meg megszerezte az első győzelmet!
Amare
több mint 9 éve
Szárazon egyértelműen azt mondanám hogy Rossi-Marquez közül valamelyik. Esőben szerintem nagyon nagy kavar lesz. | moto3-moto2ben debütáló győztesek, akkor itt meg mondjuk Redding? Iannone? Petrucci? |Lemerem fogadni hogy az mostani Asseni nagydíjon többet buktak mint egész évben..Pedrosanak nagyon nem megy, érdekes lesz a Q2.És Rossi behúzza sztem.
Coolearie
gaben
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Na esős verseny Assenba. Ha így marad, lesz itt kavarodás bőven(Laverty már a rajtrácsra tartó körön elesett).
több mint 9 éve
Sonoma Racewayt nagyon szeressük. Piszok nehéz pálya, hivatalos NASCAR játékban is konkrétan kihívás és élmény menni rajta. 😀 Remélem jó verseny lesz holnap.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Lehet, de a Ducatik uralják eddig a pályát. A Két gyári, a Pramacosok, Hernandez..brutálLemerem fogadni hogy az mostani Asseni nagydíjon többet buktak mint egész évben..Pedrosanak nagyon nem megy, érdekes lesz a Q2.És Rossi behúzza sztem.
Coolearie
gaben
több mint 9 éve
Lemerem fogadni hogy az mostani Asseni nagydíjon többet buktak mint egész évben..Pedrosanak nagyon nem megy, érdekes lesz a Q2.És Rossi behúzza sztem.
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Lemerem fogadni hogy az mostani Asseni nagydíjon többet buktak mint egész évben..Pedrosanak nagyon nem megy, érdekes lesz a Q2.
több mint 9 éve
The 2017-2018 riders line-up has been defined: Álex Rins will be factory rider of Team Suzuki Ecstar.És akkor kizárásos alapon Zarco meg megy Folger mellé.
Hmm..Iannone és Rins. Very interesting move.
Coolearie
több mint 9 éve
The 2017-2018 riders line-up has been defined: Álex Rins will be factory rider of Team Suzuki Ecstar.Hmm..Iannone és Rins. Very interesting move.
több mint 9 éve
Csóró Toyotásoknak nem kellene ezt erőltetni tovább, ez nem az ő műfajuk. Amúgy örülök a Porsche győzelmének, hátha ezzel az Audisok is lelépnek végre. Jöhetne a BMW, Peugeot vagy Jaguar. Ja és Persze a Mercedes győzni! A Ford meg kapja be a, én nem engedném két autónál többet csapatonként.
több mint 9 éve
dràma!!!!
több mint 9 éve
Dráma van Le Mansban 😮
több mint 9 éve
Le Mansi 24 órás meg már javában megy 😊Yep!
Coolearie
több mint 9 éve
Le Mansi 24 órás meg már javában megy 😊
több mint 9 éve
Jól van, Hamilton is képes nagyon amatőr hibára. 😊
több mint 9 éve
Júllius 2.-án Telvin Smith vezeti majd fel a NASCAR mezőnyt Daytonában.
több mint 9 éve
Indycaron eső miatt elhalasztják a futamot.Tök szokványos időben folytatják: augusztus 27-én😀
Forma1: sajna Rozi rossz futamokon van szopórolleren, sokat veszített, Hami meg kegyetlen és kihasználja. Monacoban Rozi elengedte őt, ő cserébe szinte kilökte a csapattársát...
több mint 9 éve
csóri Elliott, de ráférne már a győzelem
több mint 9 éve
Hamilton köcsög volt remélem nem kap bünttést
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Kyle Buschnak kicsit egyenlít az élet, egymás után a negyedik versenyén nulláz, ha lehet így mondani. persze kb. lényegtelen, hiszen ott van a Chase-ben, de ritkán látni ilyen pechszériát.
több mint 9 éve
Vettel mekkora rajt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Hétvégén Michiganben tesztelnek egy újabb csökkentett leszorítóerős csomagot a Sprint Cup Series versenyzői, aminek köszönhetően a frontstretchben elérték a 216 mph-s sebességet is, és az első edzést 201.6 mph-s átlagsebességgel nyerte Elliott, valamint további 11 pilóta ért el 200 mph feletti átlagot.Na, ettől már elkezd bizseregni az egyszeri NASCAR fan. 😊 Kíváncsian várom versenyen hogyan fog mutatni a dolog.
Szerkesztette: Mikey