Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Szujó abba hagyhatná verstappen felszopását mert hányingerem van tőle, kurva idegesítő.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Basszák meg még ha ömlene a rohadt eső, de ez azért már ultragáz...Főleg hogy Hamilton is folyamatosan rádiózza hogy kurva lassú a safetycar.
Beki
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Basszák meg még ha ömlene a rohadt eső, de ez azért már ultragáz...
több mint 9 éve
Vicc amugy már az F1... emlékszem még egy 10 évvel ezelőtt ha kellett hajnalban felkeltem egy-egy futamért. Ma meg egy ilyen ebéd utáni kajakómás tunyulásra jó...Nyomába se ér mondjuk a MotoGPnek.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Na akkor ma is 35 kör safety carozás, mire csont száraz lesz a pálya.
több mint 9 éve
Srácok, nem tudom kinek fordult már ez a fejébe meg, de nem akarunk csoportosan elmenni egy MotoGP-re? Mivel a Hungaroringen egy darabig nem lesz, így legközelebb csak Brno, illetve Spielberg van. Brnoba 30k, míg a Red Bull Ringre 15k a legolcsóbb jegy. Már ha valakit érdekel a Motor..😊
több mint 9 éve
Wéber/Michelisz olvasatában "jól" csinálta. Elfogyott a gumija, érezte hogy verve van. Ha ugyanúgy befordul bukja az első helyet az 100%, így volt esélye, szarul jött ki belőle. Hamilton ugyanígy csinálta volna. De persze én is bosszankodom mert erősen Rosbergnek szurkolok ebben a harcban.
több mint 9 éve
1. Rögtön az elején tisztázom, hogy kettejük párharcában Rozinak szurkolok. Inkább ő mint Hami. (bár baromira unalmas, hogy lassan 3 éve csak ők harcolnak egymással, néha-néha nyer valaki más is futamot, de vb contender 3 éve a 2 merci közül kerül ki)idióta Rossberg!Ha fordítva csinálja, azért kapná az ívet hogy nem világbajnok mentalitás...
ahelyett, hogy örült volna, hogy a 6.helyről bejön a 2. helyre, erre nekiáll erőszakoskodni és csak 4. lett
NB2
JayB
2. A hétvégén Rozi balesetet szenved, összetákolják a kocsiját, de váltót cserélnek -5 rajhely, bármi történik. Az edzésen "csak" 2., de mivel Vettelt is megbüntetik ezért 6. helyről indul. Viszont egész hétvégén erősek voltak a Ferkák, nem adta magát, hogy röhögve megelőzi őket. A 2 Red Bull is javuló formát mutat, ő velük is (főleg ugye otthoni pálya) számolni kell. Ráadásul Vettel defektjénél összeszedett egy halom törmeléket, megsérült a kocsija. Ezek egyik sem az ő malmára hajtották a vízet, még a dobogó is necces.
Viszont a futamon minden úgy alakul ahogy kell, ő gyors, a boxkiállások is neki kedveznek (Hamilton és a 2 ferrari nem jött ki a boxba korábban), egyedül talán az SC miatt bukott időt. De utána leráznak mindenkit, de Hami gyorsabb volt. De még így is lett volna esélye, de Rozi a célegyenes után elszúrta. Onnan meg adta magát az előzés. És a 2. pontban felsoroltak miatt én nem szórakoztam volna. Bukok 7 pontot az előnyömből, a történetek ismeretében így is pozitívan jöttem volna ki a hétvégéből. Simán ki is eshetett volna...
több mint 9 éve
sőtNem hibázott volna, ha Hamilton nincs ott ==> Lewis a gyökér mert ott volt, értem?Oké, de ezt hogy sikerült egy olyan szituációban megszülnöd, ahol egyértelműen a másik fél volt a hibás?Ne menjünk bele, hogy mennyi minden van már Lajos kontojángyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
slowmotion
Amadeus91
Boston
Mikey
nem hibázott volna, ha Lewis nem veri meg tavaly, és most nincs bizonyítási kényszere ==> Lewis a gyökér, értjük?
több mint 9 éve
Nem hibázott volna, ha Hamilton nincs ott ==> Lewis a gyökér mert ott volt, értem?Oké, de ezt hogy sikerült egy olyan szituációban megszülnöd, ahol egyértelműen a másik fél volt a hibás?Ne menjünk bele, hogy mennyi minden van már Lajos kontojángyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
slowmotion
Amadeus91
Boston
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
| Srácok, valaki itt tervezi a Brno-i MotoGP megtekintését a helyszínen? |Vagy tud valaki olyan embereket mondani, vagy olyan oldalakat aki tud ez ügyben segíteni?
Coolearie
több mint 9 éve
Oké, de ezt hogy sikerült egy olyan szituációban megszülnöd, ahol egyértelműen a másik fél volt a hibás?Ne menjünk bele, hogy mennyi minden van már Lajos kontojángyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
slowmotion
Amadeus91
Do your job
több mint 9 éve
és Lajost emlékeim szerint meg is büntették a ponthalmozódás miatt.Ne menjünk bele, hogy mennyi minden van már Lajos kontojángyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
slowmotion
Amadeus91
vagy én emlékszem rosszul?
több mint 9 éve
Ne menjünk bele, hogy mennyi minden van már Lajos kontojángyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
slowmotion
több mint 9 éve
gyökér Hamiltonvagy nem ártana nem megpróbálni kivezetni a pályáról a másikat, mert visszanyal a fagyi.
Amadeus91
hesteg karmaizabiccs
több mint 9 éve
Amaz legalébb honosított német...gyökér HamiltonHa ezt megmagyarázod...
Amadeus91
clbass
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Utálom Hamiltont, utálom a Forma1et. Messze-Messze veri a MotoGP!
több mint 9 éve
fék problémája 😊 😊 Hamilton nagy arc
több mint 9 éve
idióta Rossberg!Ha fordítva csinálja, azért kapná az ívet hogy nem világbajnok mentalitás...
ahelyett, hogy örült volna, hogy a 6.helyről bejön a 2. helyre, erre nekiáll erőszakoskodni és csak 4. lett
NB2
több mint 9 éve
Rosberg a középszer. Soha nem lesz világbajnok. 😛
több mint 9 éve
gyökér Hamilton
több mint 9 éve
idióta Rossberg!ahelyett, hogy örült volna, hogy a 6.helyről bejön a 2. helyre, erre nekiáll erőszakoskodni és csak 4. lett