Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 459 — nabege2@yahoo.com
De szar lehet Buttonnak 😊

formula.hu/galeria/a-meztelen-igazsag-takaras-nelkul-vele-jar-jenson-button-18#0
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!
Aki nekem azt mondja február elején hogy mindkettő meglesz idén, jó eséllyel elküldöm orvoshoz.
Gyönyörűen kifüstölte a célegyenest Denny. 😀Mikey
Jó kis futam volt!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Daytona 500 win -- check.
road course win -- check.

Aki nekem azt mondja február elején hogy mindkettő meglesz idén, jó eséllyel elküldöm orvoshoz.
Gyönyörűen kifüstölte a célegyenest Denny. 😀

Jeeeeeeeee!!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Kyle Busch és Keselowski mint két lelkes rookie... 😃
Mikey
ilyenkor azért jól jönne a normális fék
gaben
vagy csak szimplán nem kellene bénázniuk. a kövi restartnál ismételtek. 😅

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
Mikey
ilyenkor azért jól jönne a normális fék

több mint 9 éve

több mint 9 éve
eléggé kicsesztek Norbival😕
egy dobogós hely helyett lesz max 6-ig, ha a 2 gyorsrajtolót kiteszik
Lopez biztos örül ennek a győzelemnek, csak egy picit csúnya volt
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Geci Citroenek

több mint 9 éve
Erik Jones jövőre teljes szezont versenyez a Sprint Cup Seriesben, Truex Jr. csapattársa lesz a JGR-ral együttműködő Furniture Row Racing 77-es rajtszámú Toyotáját vezetve. Woooo!!
Mikey
Jöhetne Suarez is 😛
Jack Zoltán
Bizony jöhetne, de nagyon nincs hely neki. Legalábbis ha azzal számolok, hogy Hamlin hosszabbít majd év végén. A BK Racingnél pedig versenyképesebb autót érdemelne a mexikói.

több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Erik Jones jövőre teljes szezont versenyez a Sprint Cup Seriesben, Truex Jr. csapattársa lesz a JGR-ral együttműködő Furniture Row Racing 77-es rajtszámú Toyotáját vezetve. Woooo!!
Mikey
Jöhetne Suarez is 😛
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Szerintem is értelmetlen dolog sportról írniuk, de ha már megteszik...

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
NASCAR-ról ír egy magyar internetes oldal!
A NASCAR-pilóta arcába robbant a motorja
Ki nyert, hogy nyert, melyik sorozat volt, nem számít.
Mikey
Ahogy a NASCAR-ban értelmetlen az index, úgy az Indexben is a NASCAR. 😉

több mint 9 éve
NASCAR-ról ír egy magyar internetes oldal!
A NASCAR-pilóta arcába robbant a motorja
Ki nyert, hogy nyert, melyik sorozat volt, nem számít.

több mint 9 éve
@gaben azért ez nem így működik, te is tudod. 😊 Cserébe Watkins Glenben szinte biztosan nem fog esni. 😉

több mint 9 éve
Szerintem nem sokan tettek arra fel pénzt, hogy az idei rookie classból Chris Buescher lesz az, akit először fognak leinteni elsőként a checkered flaggel. Mondjuk az időjárásnak nem kis beleszólása volt ebbe, de a győzelem az győzelem. És én pont egy ilyen versenyt nem látok élőben munka miatt. 😀
Mikey
Szerintem meg végre basszanak fel esőgumit!!!
Vasárnap verseny teljesen emberi időben erre semmi. OK másnap még korábban és lám szarakodás újfent. Szegény negró szomszédot majdnem szájba csaptam a folyosón miután véletlenül becsengetett.
Gondolom még így is fényévekkel jobb mint az f1.

több mint 9 éve
Szerintem nem sokan tettek arra fel pénzt, hogy az idei rookie classból Chris Buescher lesz az, akit először fognak leinteni elsőként a checkered flaggel. Mondjuk az időjárásnak nem kis beleszólása volt ebbe, de a győzelem az győzelem. És én pont egy ilyen versenyt nem látok élőben munka miatt. 😀

több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Amondó vagyok amúgy, ha világbajnok akarsz lenni, ilyen lépéseket egyszerűen be kell vállalni. Hamilton is hasonló mód tessékelte volna ki, ok, kanyarodhatott volna már jóval hamarabb, és akkor nem tűnik ennyire ordas nagy leterelésnek, de egy világbajnoki éllovasnak ezeket meg kell lépnie.
gamerkr
Ezt egy világbajnoki éllovasnak úgy kellett volna bevállalni és megoldani, hogy ne büntessék meg érte. De Rosberg még ehhez is szerencsétlen (még egy "másodéves" holland srác is jobban csinálja az ilyesmit nála). Mint ahogy a rajtjait is és a kulcsmomentumokat is ő b...sza el folyton. Nem vagyok Hamilton fan, de Rosbergnek minden adott lenne évek óta, hogy VB-t nyerjen, de nem megy neki (mert azt nem hiszem, hogy egy német csapat ne egy német versenyzőt, hanem egy angolt toljon előre szánt szándékkal, ha tol is valakit).

Sokan utálták Vettelt, de ott nem voltak ilyen dögunalmasak (illetve lefutottak) a versenyek.NB2
Számomra Vettel dominanciája szintén ugyanilyen dögunalmas volt, csak most lehet megszépíti az idő. 😀
Sajnos a F1-ben is mindig egy csapat van csak, aki kiemelkedik, a többi meg jócskán leszakadva követi, de még az "üldöző boly" sincs egyben, hogy legalább a második-harmadik csapathelyért nagy legyen a verseny.

Aztán valahogy a szabályok is úgy változtak, hogy egy lassabb versenyzőnek ne sok esélye legyen egy gyorsabbal szemben. (Csak egy irányváltás, egy kocsi szélességet kell hagyni, DRS, spórolni kell a gyorsan kopó gumival, benzinnel stb.) Így még annyi izgalom sincs, mint a korábbi időkben, hogy a gyorsabb támadott, de a lassabb autóval ki tudták védekezni, ami adott egy izgalmat a szurkolóknak és az ellenszurkolóknak egyaránt, na ez sincs meg. (Hiába a statisztikák, hogy lám mennyi az előzés, ha az nem csata, hanem sima lekörözésnek tűnő manőver)
Minthogy a váratlanul az élről lerobbanó autó sincs, ami szintén a leintésig adott izgalmakat, mert ha más nem azon kellett imádkozni ne álljon le a vas.

Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
hamarabb, és akkor nem tűnik ennyire ordas nagy leterelésnek, de egy világbajnoki éllovasnak ezeket meg kell lépnie.
gamerkr
nem, ezeket nem kell egy világbajnoki éllovasnak meglépnie. egy éllovasnak tudásból vagy motorerőből meg kell tudnia verni a gyengébbeket.
az Rosberg szerencséje (bár Ausztriában nem volt az), hogy ez open wheel racing, sokkal sérülékenyebbek az autók, mint egy stock car futamon. ha pl. egy NASCAR road course versenyen próbálkozott volna ilyennel, akkor szemrebbenés nélkül befordította volna a külső íven érkező játékos, aztán nézett volna, amikor elmegy mellette a mezőny.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
de hogy lehet ilyen szarul rajtolni, már másodjára zsinórban. Amondó vagyok amúgy, ha világbajnok akarsz lenni, ilyen lépéseket egyszerűen be kell vállalni. Hamilton is hasonló mód tessékelte volna ki, ok, kanyarodhatott volna már jóval hamarabb, és akkor nem tűnik ennyire ordas nagy leterelésnek, de egy világbajnoki éllovasnak ezeket meg kell lépnie.
gamerkr
Hát az egy dolog, hogy mennyire vagy tökös, meg egy másik, hogy mennyire unfair. Ha csak úgy tudsz valakit magad mögött tartani, hogy unfair vagy, akkor nem biztos, hogy jobb is vagy.
Azon a dumán meg szarrá röhögtem magam, hogy "jaj hiába tekertem, nem fordult jobban..." Persze... 😊
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
de hogy lehet ilyen szarul rajtolni, már másodjára zsinórban. Amondó vagyok amúgy, ha világbajnok akarsz lenni, ilyen lépéseket egyszerűen be kell vállalni. Hamilton is hasonló mód tessékelte volna ki, ok, kanyarodhatott volna már jóval hamarabb, és akkor nem tűnik ennyire ordas nagy leterelésnek, de egy világbajnoki éllovasnak ezeket meg kell lépnie.

Más; a Ferrari egy vicc. Most tényleg milyen elévágást akartak az RB ellen? Dilletáns bagázs, megértem, hogy Vettelt, mint messiásként várták meg minden, de ez eddig nagy csalódás.

több mint 9 éve
Hát ez a nyár előtti hajrá totál betli Rozinak, ha megint elveszti rajta fog röhögni a világ...
több mint 9 éve
Rosberg már kicsit paraszt...
Lecsó
Szvsz ez az 5 mp-es büntetés egyébként vicc.
Mikey
Az...
több mint 9 éve
Rosberg már kicsit paraszt...
Lecsó
Szvsz ez az 5 mp-es büntetés egyébként vicc. Szabálytalanul előzött, adja vissza a helyezést és kész, de ez... dehátformaegyrőlbeszélünk.

több mint 9 éve
jogos a bünti...