Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát hogy úgy előzött hogy megpöccintette az autó hátulját ezzel pont annyira kizökkentette az ellenfélt hogy eltudott menni mellette.Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
Mikey
több mint 9 éve
Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀Mire gondolsz?
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Harvick mekkora genyó már de közben teljesen jól csinálja mert ezt kihasználva előzi meg a többieket..😀
több mint 9 éve
Coolearie!Hát sajnos le kellett mondanom egyéb problémák miatt az utat így nem tudtam megnézni élőben..A jegyeket azokat megvettem de szerencsére gyorsan sikerült elpasszolnom őket. Nagyon sajnáltam de fontosabb volt itthon maradnom. Meg igen az idő most nem kegyelmezett szegényeknek, remélem jövőre nem lesz eső, nem kéne ázni. 😊
Láttam a futam után 5 perccel aktív voltál egy másik topicban, ezek szerint nem voltál? Láttam milyen szutyok idő volt, gondoltam, hogy ejj, azért nem irigylem az embereket 5 órát ázni ebben a cudar időben...
NB2
több mint 9 éve
Coolearie!Láttam a futam után 5 perccel aktív voltál egy másik topicban, ezek szerint nem voltál? Láttam milyen szutyok idő volt, gondoltam, hogy ejj, azért nem irigylem az embereket 5 órát ázni ebben a cudar időben...
több mint 9 éve
Majdnem. De most már tényleg folytatják. 😊Nem baj, legalább ma emberi időpontban folytatják. Bristol Night Race délután 1-től. 😀Bámulatos, hogy akárhányszor fennmaradok a magyar idő szerint éjjel 2-kor kezdődő Sprint Cup Series versenyekre, MINDIG csúszás van az időjárás miatt. Mindig.Én ma reggel anyáztam amikor vissza akartam nézni! Kibaszott idegesítő!
Pedig ez itt Bristol baby!
Mikey
gaben
Mikey
több mint 9 éve
Épp akartam kérdezni, hogy hol adják, mert midnenhol foci megy 😊
több mint 9 éve
Az IndyCart is elhalasztották az esőzés miatt..
több mint 9 éve
Lorenzo ott baszta el hogy kiment cserélni. Ebből is látszott hogy mennyire együtt volt a tömeg, azért kapott körhátrányt.Szerintem azt lehetett tudni hogy Iannone gyorsabb mint Dovi,inkább kèpes versenyeket nyerni mint Dovizioso. Viszont az is biztos hogy #29 nem àllt volna be Lorenzo mögè, csak mert a spanyol nyert eddig 3 vbt a hangvillásokkal. Ezèrt kvàzi "beáldozták" a nagyobb upside-al rendelkező versenyzőt a jövő èvi csapategységèrt. Szerintem pont ezèrt, mèg ha most kène is eldönteni hogy ki legyen jövőre Lorenzo mellett, akkor is Dovit választanák.
Iannone-nak hatalmas gratula hogy képes volt behozni azt a gumival ellátott motort.
Rossi eszméletlen mit ment, nem gondoltam volna hogy behozza a 2. helyre, és ezzel az összetettben is megelőzte Lorenzot!
Crutchlownak meg beérett a munkája, ugyanúgy mint a Ducatinak is előző héten!(Lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem egy kicsit elkapkodták ezt a Ducati pilóta megmaradást, mert mióta bejelentették hogy Dovi marad, megfordult a kocka és Iannone egyre kiegyensúlyozottabban teljesít míg Dovi kezd veszíteni a formájából)
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!Ó dehogynem! Simán ki tudják ütni az utolsó Rossi által nyert versenyen!!!
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!rossinak mg mindig több esélye van mint 10-14-nél a koreainak párbajtőrben.
Coolearie
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Lorenzo ott baszta el hogy kiment cserélni. Ebből is látszott hogy mennyire együtt volt a tömeg, azért kapott körhátrányt.Iannone-nak hatalmas gratula hogy képes volt behozni azt a gumival ellátott motort.
Rossi eszméletlen mit ment, nem gondoltam volna hogy behozza a 2. helyre, és ezzel az összetettben is megelőzte Lorenzot!
Crutchlownak meg beérett a munkája, ugyanúgy mint a Ducatinak is előző héten!(Lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem egy kicsit elkapkodták ezt a Ducati pilóta megmaradást, mert mióta bejelentették hogy Dovi marad, megfordult a kocka és Iannone egyre kiegyensúlyozottabban teljesít míg Dovi kezd veszíteni a formájából)
Idén Marquezt nem lehet a világbajnoki trónról leszorítani ez fix!!
több mint 9 éve
Ja ès Rossi megint hozott egy hangyafasznyit Marquezen, bár most már elkezdhetné kicsit nagyobb lèptèkben csinálni 😉Hogy Lorenzo mit csinált.... Mintha nem is egy háromszoros vb lenne.
több mint 9 éve
Nem volt rossz verseny 😀 kárpótoltak minket a srácok a multheti fiaskóèrt 😊Crutchlownak hatalmas gratula, remélem Coolearie nèzted 😀 😛
Jol van látom igen 😀
több mint 9 éve
CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL CAL!!!!
több mint 9 éve
Mekkora GP futam volt! És Marquez mekkora király volt, mindenki visszaesett és ő megtartotta a 3. helyet! (moto3, moto2 extra pocsék volt)
több mint 9 éve
Nem baj, legalább ma emberi időpontban folytatják. Bristol Night Race délután 1-től. 😀Bámulatos, hogy akárhányszor fennmaradok a magyar idő szerint éjjel 2-kor kezdődő Sprint Cup Series versenyekre, MINDIG csúszás van az időjárás miatt. Mindig.Én ma reggel anyáztam amikor vissza akartam nézni! Kibaszott idegesítő!
Mikey
gaben
több mint 9 éve
Bámulatos, hogy akárhányszor fennmaradok a magyar idő szerint éjjel 2-kor kezdődő Sprint Cup Series versenyekre, MINDIG csúszás van az időjárás miatt. Mindig.Én ma reggel anyáztam amikor vissza akartam nézni! Kibaszott idegesítő!
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Bámulatos, hogy akárhányszor fennmaradok a magyar idő szerint éjjel 2-kor kezdődő Sprint Cup Series versenyekre, MINDIG csúszás van az időjárás miatt. Mindig.Pedig ez itt Bristol baby!
több mint 9 éve
Rossiról kinézem hogy alkot egy szimpla rajt-cél győzelmet. Min ment most az időmérő utolsó szejtorában is..Senki sem gondolta volna 😀Szerintem nem volt rossz verseny, bár a Moto3, Moto2-t nem néztem mert aludtam 😀Èn Brnoban most Lorenzora tennék egy kisebb összeget. A Yamahának és az ő vezetési stìlusának nagyon fekszik.
A Ducati valami eszméletlen kibaszott gyors, ez a pálya csak ezért feküdt nekik mert szinte csak egyenesből áll. Rossi nem akart semmit, úgy volt vele hogy inkább pont legyen mint fail. Marquez nem tudta hogy hol van, szintúgy mint Barbera. Lorenzo akart, de amit a kanyarba felépített, azt az egyenesben a Ducati lerombolta. Jövőhéten Brno, Marquez az esélyes megint, meglátjuk.
Coolearie
Persze Marquez bárhol győzhet de az ujonc éve óta nem nyert itt, annyira nem az ö pályája szerintem. Rossit meg kitudja, valszeg ott lesz a két spanyol közelében, de hogy nyerhet e azt nem tudom.
Amare
több mint 9 éve
Szerintem nem volt rossz verseny, bár a Moto3, Moto2-t nem néztem mert aludtam 😀Èn Brnoban most Lorenzora tennék egy kisebb összeget. A Yamahának és az ő vezetési stìlusának nagyon fekszik.
A Ducati valami eszméletlen kibaszott gyors, ez a pálya csak ezért feküdt nekik mert szinte csak egyenesből áll. Rossi nem akart semmit, úgy volt vele hogy inkább pont legyen mint fail. Marquez nem tudta hogy hol van, szintúgy mint Barbera. Lorenzo akart, de amit a kanyarba felépített, azt az egyenesben a Ducati lerombolta. Jövőhéten Brno, Marquez az esélyes megint, meglátjuk.
Coolearie
Persze Marquez bárhol győzhet de az ujonc éve óta nem nyert itt, annyira nem az ö pályája szerintem. Rossit meg kitudja, valszeg ott lesz a két spanyol közelében, de hogy nyerhet e azt nem tudom.
több mint 9 éve
Szerintem nem volt rossz verseny, bár a Moto3, Moto2-t nem néztem mert aludtam 😀A Ducati valami eszméletlen kibaszott gyors, ez a pálya csak ezért feküdt nekik mert szinte csak egyenesből áll. Rossi nem akart semmit, úgy volt vele hogy inkább pont legyen mint fail. Marquez nem tudta hogy hol van, szintúgy mint Barbera. Lorenzo akart, de amit a kanyarba felépített, azt az egyenesben a Ducati lerombolta. Jövőhéten Brno, Marquez az esélyes megint, meglátjuk.
több mint 9 éve
Hát ez a GP nagyon kevés volt, pedig ahogy indult, azt hittem az év futama lesz. Rossiéknak külön dühítő, hogy a Ducattik keresztbe tettek nekik.Már-már f1 szerűen unalmas volt 😀 na ez van, be csúszik itt is ilyen, majd Brnoban 😊 Valóban Rossinak nem volt a legszerencsésebb verseny, de szerintem most Lorenzo amugy is jobb volt valamivel. Meg még ha csak egy hangyafasznyit is de hozott Marquezen 😀
Zarco sajna túl jó a moto2-höz...
Moto3 szokásos őrület, mondjuk most "csak" 5 emberrel😊
NB2
több mint 9 éve
Hát ez a GP nagyon kevés volt, pedig ahogy indult, azt hittem az év futama lesz. Rossiéknak külön dühítő, hogy a Ducattik keresztbe tettek nekik.Zarco sajna túl jó a moto2-höz...
Moto3 szokásos őrület, mondjuk most "csak" 5 emberrel😊
több mint 9 éve
NASCAR: O'Donnell: excessive victory burnouts a concern[Itt most egy hosszú, percekig tartó káromkodássorozatot tessék elképzelni.]
Anyádpicsája.
Próbálnék valami értelmeset is írni, de nem tudok. Azért egy próba.
Értem a szigorú szabályok lényegét, javarészt egyet is értek velük, de azért nehogy már szabályozzák azt is, mennyire szabad gumit égetnie a győztesnek. Mert megsérül az autó és nem tudják ellenőrizni, hát rohadj meg Steve.
(Azóta is röhögök egyébként a cikkben is említett állítólag szándékos Harvick-féle wall contacton. Mármint az elméleten, miszerint azzal akarta elkerülni a büntetést.)
Szerkesztette: Mikey