Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Passz, de Marqurz keményen nyitott az időmérő..Rögtön 1:47:117 😀Hayden mit úszott meg. Instant lábtörés lett volna ha eltalálja a motor őt..De ahogy jósoltam, abszolut non-factor Hayden.
Coolearie
Eddig nagyon Marqueznek áll a zászló, kíváncsi vagyok tud e Rossi hozni valamit rajta az időmérőn, na meg persze holnap a futamon.
Binder ha holnap bejön első vagy második helyen bajnok. 4 futammal a vége előtt. Nem emlékszem mikor nyert valaki ekkora fölénnyel utoljára a legkissebbeknél( Bautista 2006?).
Amare
több mint 9 éve
Hayden mit úszott meg. Instant lábtörés lett volna ha eltalálja a motor őt..De ahogy jósoltam, abszolut non-factor Hayden.
Coolearie
Eddig nagyon Marqueznek áll a zászló, kíváncsi vagyok tud e Rossi hozni valamit rajta az időmérőn, na meg persze holnap a futamon.
Binder ha holnap bejön első vagy második helyen bajnok. 4 futammal a vége előtt. Nem emlékszem mikor nyert valaki ekkora fölénnyel utoljára a legkissebbeknél( Bautista 2006?).
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Hayden mit úszott meg. Instant lábtörés lett volna ha eltalálja a motor őt..
több mint 9 éve
Jövőévi futamok..Még mindig sajnálom hogy a Hungaroring nincs benne, pedig eléggé híres pálya..😊A Spanyol futamokról meg inkább nem mondok semmit. 4et berakni csak azért mert a Dorna is Spanyol. Vicc.
1 26/03 Qatar* Losail International Circuit
2 09/04 Republica Argentina Termas de Río Hondo
3 23/04 Americas Circuit of The Americas
4 07/05 Spain Circuito de Jerez
5 21/05 France Le Mans
6 04/06 Italy Autodromo del Mugello
7 11/06 Catalunya Barcelona-Catalunya
8 25/06 Netherlands TT Circuit Assen
9 16/07 Germany Sachsenring
10 06/08 Czech Republic Automotodrom Brno
11 13/08 Austria Red Bull Ring - Spielberg
12 27/08 Great Britain** Silverstone
13 10/09 San Marino e della Riviera di Rimini Misano World Circuit Marco Simoncelli
14 24/09 Aragon MotorLand Aragon
15 15/10 Japan Twin Ring Motegi
16 22/10 Australia Phillip Island
17 29/10 Malaysia** Sepang International Circuit
18 12/11 Comunitat Valenciana Comunitat Valenciana - Ricardo Tormo
több mint 9 éve
Illetve Marquez még egy plusz faktor a HRC-nek, nézzük meg ha az eredményeikböl levonjuk a spanyol versenyeit,Crutch Pedro és Jackass 1-1 győzelmét leszámítva, még a top5be se nagyon jutnak be.Nyilván.Hayden fogja helyettesíteni Millert az Aragoni futamot. Ez igen! VárósMinden tisztelettel, nem hiszem hogy sok vizet fog zavarni. Legjobb esetben megveri a szintén sérült Rabatot.
Coolearie
Borzasztó gyenge az a Honda, Crutchlow gépétől is nagyon messze van. Ráadásul - fogalmazzunk így - Hayden is túl van már a karrierje csúcsán.
Amare
Csak azért még is jó lesz látni egy régi motorost. 😊
Valóban sok különbség van a három RC213V között, már-már kategória szinttel. De persze ez a gyári fejlesztéseknek is köszönhető, illetve a fejlesztési csomagokkal hogy ki mit kap.
Coolearie
több mint 9 éve
A Király most már tényleg elzavarhatná ezt a két fakezűt....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nyilván.Hayden fogja helyettesíteni Millert az Aragoni futamot. Ez igen! VárósMinden tisztelettel, nem hiszem hogy sok vizet fog zavarni. Legjobb esetben megveri a szintén sérült Rabatot.
Coolearie
Borzasztó gyenge az a Honda, Crutchlow gépétől is nagyon messze van. Ráadásul - fogalmazzunk így - Hayden is túl van már a karrierje csúcsán.
Amare
Csak azért még is jó lesz látni egy régi motorost. 😊
Valóban sok különbség van a három RC213V között, már-már kategória szinttel. De persze ez a gyári fejlesztéseknek is köszönhető, illetve a fejlesztési csomagokkal hogy ki mit kap.
több mint 9 éve
Hayden fogja helyettesíteni Millert az Aragoni futamot. Ez igen! VárósMinden tisztelettel, nem hiszem hogy sok vizet fog zavarni. Legjobb esetben megveri a szintén sérült Rabatot.
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
FunFact:#OnThisDay in 2005 at Motegi, Gabor Talmacsi on Red Bull KTM GP125 took his 1st ever pole #125cc Japanese Grand Prix
több mint 9 éve
A Sprint Cup Series Chase első versenye elég langyosra sikerült, kicsit az az érzésem volt végig, hogy senki nem mer kockáztatni a legkisebb mértékben sem. Kivéve Harvickot, aki az elején nagyon keményen tolta, de aztán ahogy kell, meg is szívta és végül körhátrányban maradt.Truex Jr. nyert, mondanám hogy megérdemelte, de mint kiderült, a Toyotája megbukott a verseny utáni lézeres ellenőrzésen. Szóval ez így tré, de legalább a legtöbb kört vezető Johnson Chevyje is szabálytalannak bizonyult. Ez alap -15 pont + pénzbüntetés, de Truexnél ez nem jelentene semmit, szóval kíváncsi vagyok, milyen büntetést kap (a biztos továbbjutása nincs veszélyben).
Elliottnak négy körön múlt az első W, ha nincs az a kései caution, akkor behúzza. Fiatalok közül Blaney 4. helye nagyszerű, és végre Bowmannek is kijött a vége, karrierje első Top10-es helyezését érte el.
Hamlin karrier legjobb kilencedik egymás utáni Top10-es helyezés, pedig most még motorgondokkal is küzdött, de szerencsére be tudta hozni a Camryt.
Következik New Hampshire, remélhetőleg kicsit agresszívabb versenyzőkkel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Hayden fogja helyettesíteni Millert az Aragoni futamot. Ez igen! Várós
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ebben az F1-es futamban sem kellett csalódnom, újfent jót tudtam szundítani rajta.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 9 éve
Hát ez meleg volt😊
több mint 9 éve
Igen de létezik a Vinales-Rins féle véglet is(azt hittem amugy őket fogod felhozni 😀 ). Éppenséggel Binder is lehet futamokat nyer és harcol a VBért már az első évben 😛Mondjuk ara kíváncsi leszek ha a nagyok(Zarco, Rins, Lowes, Folger)elmennek, ki fog igazán dominálni a Moto2ben..Nakagamira nagyobb összeget tennék fel..😀
Amare
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Ezért mondtam Kentet, mert ha Binder belecsöppen a Moto2be akkor ő is így fog járni ahogyan Kent.Első éve a Moto2ben ezzel a csapattal illetve motorral. Ezt azért szerintem vedd számításba. Vagy nézd meg Alex Marquezt, mennyit szenvedett tavaly, idén már mutatott életjeleket, de még most sem szántja fel a pályát.[quote=AmareKentnél is ezt mondták, és nézd meg mennyire középkategória lett.Közben a KTM felmegy a Moto2be.A moto2ben szerintem akár rögtön az első évben nyerhetnek futamokat, a Binder-Olivera páros is erősnek tűnik 😊. A motogp projekt nyilván nehezebb lesz.
Hmm. Egyből a GP, és a 2 kategóriába. Nem lesz ez nagy falat?
Coolearie
Coolearie
Amare
Coolearie
Nem ugyanaz a két kategória.😀
[/quote]Igen de létezik a Vinales-Rins féle véglet is(azt hittem amugy őket fogod felhozni 😀 ). Éppenséggel Binder is lehet futamokat nyer és harcol a VBért már az első évben 😛
több mint 9 éve
Ezért mondtam Kentet, mert ha Binder belecsöppen a Moto2be akkor ő is így fog járni ahogyan Kent.Első éve a Moto2ben ezzel a csapattal illetve motorral. Ezt azért szerintem vedd számításba. Vagy nézd meg Alex Marquezt, mennyit szenvedett tavaly, idén már mutatott életjeleket, de még most sem szántja fel a pályát.Kentnél is ezt mondták, és nézd meg mennyire középkategória lett.Közben a KTM felmegy a Moto2be.A moto2ben szerintem akár rögtön az első évben nyerhetnek futamokat, a Binder-Olivera páros is erősnek tűnik 😊. A motogp projekt nyilván nehezebb lesz.
Coolearie
Amare
Coolearie
Amare
Nem ugyanaz a két kategória.😀
több mint 9 éve
Első éve a Moto2ben ezzel a csapattal illetve motorral. Ezt azért szerintem vedd számításba. Vagy nézd meg Alex Marquezt, mennyit szenvedett tavaly, idén már mutatott életjeleket, de még most sem szántja fel a pályát.Kentnél is ezt mondták, és nézd meg mennyire középkategória lett.Közben a KTM felmegy a Moto2be.A moto2ben szerintem akár rögtön az első évben nyerhetnek futamokat, a Binder-Olivera páros is erősnek tűnik 😊. A motogp projekt nyilván nehezebb lesz.
Coolearie
Amare
Coolearie
több mint 9 éve
De azért jó lesz látni +1 gyártót a királykategóriában..😊
több mint 9 éve
Kentnél is ezt mondták, és nézd meg mennyire középkategória lett.Közben a KTM felmegy a Moto2be.A moto2ben szerintem akár rögtön az első évben nyerhetnek futamokat, a Binder-Olivera páros is erősnek tűnik 😊. A motogp projekt nyilván nehezebb lesz.
Coolearie
Amare
több mint 9 éve
Közben a KTM felmegy a Moto2be.A moto2ben szerintem akár rögtön az első évben nyerhetnek futamokat, a Binder-Olivera páros is erősnek tűnik 😊. A motogp projekt nyilván nehezebb lesz.
Coolearie
több mint 9 éve
Közben a KTM felmegy a Moto2be.Hmm. Egyből a GP, és a 2 kategóriába. Nem lesz ez nagy falat?
több mint 9 éve
Mondjuk az az év vicce lett volna, ha pont ő támadja be emiatt Rossit 😀 xD
több mint 9 éve
Közben MM is lenyilatkozta h semmi extra nem volt a Rossi-előzésben szerinte.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De az milyen, hogy Pedrosa lágy gumin gyorsul egyre jobban, a verseny 2. harmadában repeszti a jó köröket, míg kemény gumival Marquez a végére totál elfogy? Ez nekem totál felfoghatatlan...Szerintem ott keresendő az ok, hogy nagyon eltér a két motoros stílusa, teljesen másképp használják az abroncsokat.
NB2
Semmi jelentős. Csak Lorenzo vinyogott egy kicsit, ezzel is bizonyítva hogy mekkora punci 😊 csak a rosszmájuság szól belőlem, de gondolom tavaly sepangban nem zavarta amikor MM mi den megmozdulása ilyen vagy ennél keményebb volt Rossival szemben. Mert hogy ha jol emlékszem kérdezték utána őt is a dologról és,semmi kivetni valót nem látott rajta 😊Közben megindult a szappanopera😊Igen?
Lorenzo egy picit összeszólalkozott Rossival.
NB2
Coolearie
több mint 9 éve
motorsport.reblog.hu/gigaszok-harca-rossi-es-lorenzo-osszebalhezott-a-sajtotajekoztatKözben megindult a szappanopera😊Igen?
Lorenzo egy picit összeszólalkozott Rossival.
NB2
Coolearie