Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
This Sunday.
Amellett hogy imádom, egy ilyen pályát hogyan lehet elimination race-nek betenni, kvázi wild card round a restrictor plate miatt...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Tavaly is és idén is ugyanaz van a ducattikkal. Év elején még villognak, aztán belesüllyednek a középmezőnybe. Most is úgy lett Dovi 2., hogy kipottyant a 2 yamaha. Persze a bukások is közrejátszottak benne, de sajnos nekem csalódás idén (is) a ducatti.Nekem amúgy nagyon szimpi a Suzuki, nagy potenciál van bennük, lehet az olaszokat is megverik jövőre és akkor totál japcsi háziverseny😊Á, a Ducati szerintem még erősebb lesz jövőre, főleg hogy Lorenzo is elpártolt oda.
NB2
Coolearie
Abraham: ne már!!! Inkább hoztak volna fel valaki fiatalt a moto2-ből!
több mint 9 éve
"Karel Abraham returns to MotoGP with the Aspar Team "
több mint 9 éve
Nekem amúgy nagyon szimpi a Suzuki, nagy potenciál van bennük, lehet az olaszokat is megverik jövőre és akkor totál japcsi háziverseny😊Á, a Ducati szerintem még erősebb lesz jövőre, főleg hogy Lorenzo is elpártolt oda.
NB2
több mint 9 éve
Nah sikerült végre megnéznem a versenyeket😊 (digi + alternatív megoldások)Moto3: nem volt egy nagy futam, nem gondoltam volna, hogy Bindert leverik a végén
Moto2: Rins ezért nem lesz bajnok, ennyi hibát nem lehet véteni, simán feljöhetett volna 6-7-nek, ha türelmes és annyian buktak előtte, persze én itt neki drukkolok, de Zarconál az előny
Motogp: nah ezt nem gondoltam volna, hogy mindkét yamaha dnf-ezik. Ráadásul Japánban! Blama nekik. Marquez meg Japánban lett győztes, ez nagy siker ott, dörzsölhetik a japcsik a tenyerüket😊 Megjegyzem Pedrosa sajnálhatja, hogy nem tudott elindulni, még a 2. hely is meglehetne neki. Nekem amúgy nagyon szimpi a Suzuki, nagy potenciál van bennük, lehet az olaszokat is megverik jövőre és akkor totál japcsi háziverseny😊
több mint 9 éve
ha lehetne utazni az időben, akkor egyszer szívesen megnéznék egy Marquez vs karrierje csúcsán lévő Rossi vs karrierje csúcsán lévő Doohan meccsetbefizetnék én is erre a show-ra 😊 esetleg még Schwantz-ot bele lehetne keverni ebbe az egyvelegbe, ő is tudott ám pofozkodni 😊
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
ha lehetne utazni az időben, akkor egyszer szívesen megnéznék egy Marquez vs karrierje csúcsán lévő Rossi vs karrierje csúcsán lévő Doohan meccset
több mint 9 éve
Marquez bajnok! El se hiszem hogy mindkét Yamaha kiesett.... Az öreg is mit csinált... A tavalyi VB címet kellett volna behúzni...Marc egy zseni.
Cool nézted? 😊
Mindenesetre biztos nem lehet mondani hogy MM nem érdemelte meg. Szerintem az eddigiek közül a legszínvonalasabb VB címe 😊
Amare
De azt hogy a két Yamaha kiesett nem tudom felfogni XD
több mint 9 éve
Marquez bajnok! El se hiszem hogy mindkét Yamaha kiesett.... Az öreg is mit csinált... A tavalyi VB címet kellett volna behúzni...Cool nézted? 😊
Mindenesetre biztos nem lehet mondani hogy MM nem érdemelte meg. Szerintem az eddigiek közül a legszínvonalasabb VB címe 😊
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Jaja az lesz 😀Nem tudtam hogy ilyen korán van..Na mindegy akkor ma nem alszunk 😊a motogp reggel 7től lesz, az azért nem oylan vészes szerintem 😊 persze ha néznéd a két kisebb géposztályt is akkor asszem hajnali 4re húzd az ébresztőt 😊
Coolearie
Amare
több mint 9 éve
Nem tudtam hogy ilyen korán van..Na mindegy akkor ma nem alszunk 😊a motogp reggel 7től lesz, az azért nem oylan vészes szerintem 😊 persze ha néznéd a két kisebb géposztályt is akkor asszem hajnali 4re húzd az ébresztőt 😊
Coolearie
több mint 9 éve
Nem tudtam hogy ilyen korán van..Na mindegy akkor ma nem alszunk 😊
több mint 9 éve
Na Marquez két gyors körében is belehibázott az utolsó 5 percben, így Rossi harmadik poleját szerezte idén 😊 Nem bánnám ha holnap is be be csúszna egy egy hiba a spanyoltól 😀Lorenzo is repült egyet amúgy a reggel, de az időmérőre be tudott állin, a harmadik helyről indul holnap.
több mint 9 éve
Letudja az éves kettőtöl három verseny kihagyásig terjedő betegszabadságát. Miért is nem lett Ő sosem világbajnok...Amaremert gyenge hozzá......
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
www.motogp.com/en/news/2016/10/14/pedrosa-breaks-collarbone-aoyama-to-ride-at-motegi/212641Aoyama az a Yamahánál van, nem?Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
Coolearie
Jones meg az ASBben vitézkedett eddig, nem olyan rossz.
Amare
Coolearie
több mint 9 éve
Letudja az éves kettőtöl három verseny kihagyásig terjedő betegszabadságát. Miért is nem lett Ő sosem világbajnok...Pedrosa-bukás-kulcscsonttörésGondolom most mindenki nagyon meglepődött.
NB2
Mikey
több mint 9 éve
Aoyama az a Yamahánál van, nem?Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
Coolearie
Amare
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Aoyama a nyertes
Coolearie
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Pedrosa-bukás-kulcscsonttörésGondolom most mindenki nagyon meglepődött.
NB2
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok kit tudnak helyette gyorsba kaparni..Iannone helyett Barbera jött fel a Ducatihoz, Barbera helyére meg egy újonc egyversenyes Jones-t hozták.
több mint 9 éve
Pedrosa-bukás-kulcscsonttörés
több mint 9 éve
30-cal a vége előtt a 2. helyen elfüstöl a Camry Denny alatt, hát ezt komolyan nem hiszem el... 😡MikeyNekem meg kilöttyent a söröm csessze meg.....
több mint 9 éve
30-cal a vége előtt a 2. helyen elfüstöl a Camry Denny alatt, hát ezt komolyan nem hiszem el... 😡Az sem boldogít hogy másik négy Chase-esnek is kuka a mai napja.
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Hamlin a 9. helyen kört kapott Truextől... 😮Elfelejthetnék már ezeket a gokart pályákat.
Mikey
több mint 9 éve
Hamlin a 9. helyen kört kapott Truextől... 😮