Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
azért nem tudom, hogy Lorenzo spórolt-e vagy ennyire elfogyott
NB2
Kiváncsi leszek hogy boldogul a Ducatival.
Amare
Sehogy.
Coolearie
Megvan ennek is az esélye. Bár én nem irnám ennyire le Lorenzot by default. Azért ez a Ducati már nem az a vezethetetlen gép, amivel csak Stoner boldogul. Ha mást nem is nézel, ezzel idén nyert, Iannone meg Dovizioso is. Szerintem egyet értünk, hogy Lorenzo mindkettőnél jobb motorversenyző.
Én azt tippelem, hogy a bajnoki címhez most még kevés lesz, de egy pár futamgyőzelem meg dobogós helyek szerintem összejönnek neki.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
NB2
Amare
Sehogy.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
NB2
Mire spórolt volna? 4 bajnoki cím már tul sok lenne a Yamahával?
Neki ment a legnehezebben az átállás a Michelin abroncsokra, nagyon nem passzolt az ő vezetési stílusához. Rengeteget nyilatkozta ő is, hogy nagyon szenvedett a motor elejével. Ő amugy is a leginkább hot and cold versenyző. Ha össze tudja rakni a gépet úgy ahogy ő szereti, akkor ilyen hétvégéket látunk tőle mint most Valenciában. Viszont ha egy kis szar kerül a ventillátorba, nagyon tud szenvedni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
elpusztulok azon, ami Phoenixben zajlik.

Kenseth 😕
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
emlékszem mekkora eső volt mikor schumi hátulról telibe verte david coulthardot
és kettős jordan győzelem lett a vége
és akkoriban teljesen normális volt hogy 2 centit nem lát az ember de a futam megy
most meg meh
Negritis
Spa '98
Heisman Trophy
az de vicces futam volt... egy kanyar után maradt hat autó, ami nem törött össze, úgyhogy egy csomó csapatnál az volt a dilemma, hogy kinek is adják a harmadik versenyautót az új rajtnál 😊
slowmotion
f1 youtube csatornáján van egy rohadt jó összegző videó a futamról, csak még tavaly rakták fel

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Forma1: tényleg kívülállóként borzalom mit össze tudnak szenvedni az eső miatt...
Rosberg végülis megúszta, de neki az ilyen körülmények pont nem kedveznek, szerencsére az RBR elszúrta. Mondjuk ha innen nem nyeri meg, jobb ha abbahagyja az egészet, mert ennél nagyobb esélye nem lesz VB címet nyerni.

Motorok:
Moto3: nem véletlenül lett Binder a bajnok, toronymagasan a legjobb pilóta, oktatta a mezőnyt.
Moto2: az első pár kör izgalma után a szokások... Zarcoéknak szerencséjük van, hogy Morbidelli nem volt egész évben kiegyensúlyozottabb, simán lehetett volna még bajnok is
Motogp: jó volt, de nem az igazi😊 azért nem tudom, hogy Lorenzo spórolt-e vagy ennyire elfogyott
Haraszti azért odaszúrt egyet a végére és igen félő, hogy a Spíler nem úgy fog viszonyulni az egészhez mint a Digi. Pl T-nél csak SD-ben lesz januártól a spíler. Azért 2016-ban ez elég durva!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
és akkoriban teljesen normális volt hogy 2 centit nem lát az ember de a futam megy
most meg meh
Negritis
Spa '98
Heisman Trophy
az de vicces futam volt... egy kanyar után maradt hat autó, ami nem törött össze, úgyhogy egy csomó csapatnál az volt a dilemma, hogy kinek is adják a harmadik versenyautót az új rajtnál 😊
slowmotion
jaja, de nem is volt ez a szánalom.com szenvedés a safety car mögött

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
most meg meh
Negritis
Spa '98
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Egész baráti időbe kezdett a Nascar Sprint Cup.
több mint 9 éve
ügyes ez a kicsi Max. Viszont a többiek mért az ideális íveket erőltették végig?
gamerkr
ugyanezt kérdeztem a havertől, de ő azt mondta, hogy talán azért mert az rbr-ek jobban működnek a kanyarokban, lehet ők betudták venni azt a kanyart
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ügyes ez a kicsi Max. Viszont a többiek mért az ideális íveket erőltették végig?

több mint 9 éve
most meg meh
Negritis
Spa '98

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
most meg meh

több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
minek az F1-be eső gumi, ha úgysem versenyeznek vele? ......
több mint 9 éve
Áhh nem érted 😛
Nem szeretem at F1et de eddig ez az esős Brazil nagydíj jó. Remélem Hamilton kiesik, Rosberg bajnok lesz és sok lesz a törés.
Coolearie
utóbbi jön csak be 😉

több mint 9 éve
kimi szétdarálta a verdát

több mint 9 éve
Áhh nem érted 😛
Nem szeretem at F1et de eddig ez az esős Brazil nagydíj jó. Remélem Hamilton kiesik, Rosberg bajnok lesz és sok lesz a törés.
több mint 9 éve
Talán az egyik legszínesebb, legfordulatosabb szezont láthattam a MotoGP szériában.
Jövőre ugyanitt srácok!
Coolearie
nem, a Spíleren

több mint 9 éve
Talán az egyik legszínesebb, legfordulatosabb szezont láthattam a MotoGP szériában.
Jövőre ugyanitt srácok!
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 822 — Deion Sanders for president!
egy hete be akartam már írni, hogy a Lada is kiszáll a wtcc-ből
viccbajnokság lesz ez, nem világbajnokság
NB2
a world championship eddig is erős túlzás volt

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A Volkswagen meg a WRC-ből száll ki.
több mint 9 éve
egy hete be akartam már írni, hogy a Lada is kiszáll a wtcc-ből
viccbajnokság lesz ez, nem világbajnokság
több mint 9 éve
Jó látni a nagykategóriában az új KTMet. 😊
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mostanában az egyetlen, aki színt visz ebbe a spórolós, gombnyomásra előzős, elkényelmesedett, hisztis k...kkal teletűzdelt F1-be, az Max "Nem normális" Verstappen. A vasárnapi verseny is ő miatta hangos és nem Lewis "Főpózer" Hamilton és nem Nico "Én csak a saját dolgomra koncentrálok" Rosberg "csatája" miatt (ami szokás szerint elmaradt).
Azt valahogy nem értem hogyha valaki levág egy sikánt úgy, hogy közben nem előzik meg az, hogy nem számít előnyszerzésnek egyik esetben és hogy számít annak a másik esetben? Szerintem ilyen téren nincs különbség a két eset között, mert ha Hamiltonnak mindenáron a pályaíven kellett volna maradnia, akkor pozíciót veszít így meg maradt az első helyen. Így igencsak köcsögség, hogy egyik megnyerheti a versenyt, de a másik adja át a dobogót. Lehet mondani, hogy Verstappen nem volt sportszerű, de a legnagyobb sportszerűtlenséget és csalást a versenybírók követik el a kivételezésekkel.
Vettel büntetése meg brilliáns. Pont az kapja a legelső ilyen büntetést aki a leghangosabban rinyált amiatt, hogy legyen, frenetikus. Ez nem más mint mérhetetlen képmutatás, mert ugye hogy ő is alkalmazza ezt a módszert, ha a szükség úgy kívánja.
Összességében persze egy újabb unalmas és sz..r futam volt, de a vége legalább tartogatott egy kis show-t. Persze tiltsuk el azt, aki felpaprikázta a hangulatot, mert úgy az egész futamot lehet átaludni, nemcsak a háromnegyedét. 😀

Kiegészítés: Verstappen büntetése. Választhatott, hogy átadja a pozíciót vagy bevállalja a büntetést ha kap. Ő utóbbit választotta. Nem adta vissza a helyét és megkapta érte az 5 másodpercet. Ez olyan mint a motor/váltó csere. Ott se az van ha elfogy a motor akkor kizárják a csapatot, hanem lehet motort cserélni, ha bevallalja a csapat a büntetést érte. Aki bevallalja és kicserélni megkapja érte a büntetést és rajthoz áll és keverheti a sz.t is akár. Itt is ez történt, bevállalta a büntetést és versenyzett tovább. Ettől függetlenül senki nem mondta Vettelnek hogy a kisírt szabályt megszegve védekezzen.

Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Rea-Sykes nekem olyan mint Hamilton-Rosberg. Mondom ezt úgy, hogy az SBK azért a legutolsó nálam nézettségben, de nekem valahogy ez jött le😊