Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 822 — Deion Sanders for president!
Nem tudom kíséritek-e a salakmotoros eseményeket, de az egyéni vb megint valami frenetikus.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
kiesett a 2 köcsög, de szép futam!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
bazmeg a rohadt motor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Szujó megint elfogulatlan...

Vettel megelőzte verstappent a belső íven, előtte volt, de a holland szokás szerint nem fékezett vagy vett vissza egy kicsit mert neki mindent szabad, így becsukta vettel kocsijának a hátulját, összeértek vettel meg így ment neki a mercinek. Ennyi a story. Érdekes módon se vettel se verstappen belső kameráját nem mutatták eddig. Utálom a kivételezést meg az elfogultságot. Nagyon ráférne már a hollandra, hogy essen egy baszott nagyot...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Igaz. De alapból régebben szvsz több volt a kiemelkedő motoros. Pedrosa pont beszopta mert még együtt tolta capirexékkel, aztán jött stoner most meg a két spanyol. Rossi meg rossi.
peach
meg azok a fránya sérülések... majdnem minden évben volt valami vele.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Igaz. De alapból régebben szvsz több volt a kiemelkedő motoros. Pedrosa pont beszopta mert még együtt tolta capirexékkel, aztán jött stoner most meg a két spanyol. Rossi meg rossi.
peach
Nah ugyanezt akartam írni, csak el kellett rohanjak😊 Szegénynek mindig volt valaki ellenfele ezért nem lett VB címe (és nem is lesz már szerintem soha).
Ha a 2 Suzuki jó lesz, azért lesz itt harc az aranyért jövőre.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Márpedig amivel még Pedrosa is nyerni tud az bizony világverő gép! 😄
A digi meg elmegy a kurva anyjába a naphőse ismétlésével!!!
gaben
A Marquez-Rossi-Lorenzo hármast leszámítva, ki jobb motoros Pedrosánál? Főleg ennyivel, hogy ha spanyol nyer, akkor az már egy sugárhajtású motor kell hogy legyen.
Amare
Szvsz pedrosa a motogp barichelloja. Elvileg a talent megvan csak soha nem fog kijönni belőle. ( a király kategóriában )
peach
Nem is ezt kétlem. Nincs benne a szűk elitben, így harminciksz évesen már nyilván nem is lesz. De ha mondjuk el kéne kezdeni rangsorolni a motorosokat a top3tól lefele, Pedro nagyon ott lenne a legelejben szvsz még ma is. Nyilván ki-ki azt mondaná hogy pl Crutch jobb nála, van aki meg nem, ez belefér, de ő szerintem nagyon messze van attól a futottak még kategóriától akik ha nyernek valamit az csodaszámba megy, vagy egy űrtechnika kell hozzá.

több mint 9 éve
gaben
A Marquez-Rossi-Lorenzo hármast leszámítva, ki jobb motoros Pedrosánál? Főleg ennyivel, hogy ha spanyol nyer, akkor az már egy sugárhajtású motor kell hogy legyen.
Amare
Szvsz pedrosa a motogp barichelloja. Elvileg a talent megvan csak soha nem fog kijönni belőle. ( a király kategóriában )

több mint 9 éve
gaben

több mint 9 éve

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 9 éve
Ahogy Sobri és NB2 is irja semmivel nem jobb se a Honda se semelyik más márka a Yamahánál(de legalábbis biztos hogy nem 50 pontnyival). Nem világverő a hangvillások gépe, de a fő riválisoknak sincs ilyen előny a kezében. Továbbra is, Marquez amikor a tempo megvolt futamokat nyert, amikor nem(többször volt ilyen) szépen hozta a 2-5 biztos helyeket, hangya mód gyüjtögette a pontokat. Rossi kétszer is belehibázott. Lorenzo is perecelt egyszer. Nem véletlenül a VB sorrend is ez.
8 különböző győztes, senkinek sincs egy olyan konstans tempo fölénye a többiekkel szemben hogy azt rendszeresen ki tudja használni. Az elmult évek két top márkájának(Honda-Yamaha) voltak olyan forma ingadozásai, hogy a Suzuki a Ducati, meg két privát Honda is tudott futamot nyerni. Az utóbbi szezonokban ez mondjuk még a kaotikus esős versenyeken se fordult elő(ha jol emlékszem 2010 óta Stonert leszámítva csak a két gyári hangvillás és HRC-és versenyző nyert versenyeket szárazon esőben egyaránt). Szoval szignifikáns előnyről vagy hátrányról nem nagyon lehet idén beszélni egyik gyártónál sem. A versenyenkénti erőviszony csere gyakori, de ezt is láttuk már mindhárom eddig futamokat nyerő márkánál. Szoval itt se lehet mondani hogy csak Rossiéknál van olyan hogy x hétvégén győzelemért harcolnak, a következőn meg jön egy olyan hétvége mint most Aragonban. Mintahogy Marquez is utoljára a Sachsenringen - több mint egy hónapja - nyert a most vasárnapi előtt.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
 www.gphirek.hu/f1/20160926-f1-2017-oszen-kezdhetik-a-bontast-a-hungaroringen-a-motogp-vel-meg-nem-targyalnak.html
Én örülnék neki a legjobban ha ebből valamennyi igaz.
több mint 9 éve
 resources.motogp.com/files/results/2016/ARA/MotoGP/RidersPerformance.pdf?v1_e0e2a5ce
Ha ezt nézitek 5 győzelem a yamahának és 5 a hondának. Tisztán látszik, hogy nem a motorral van a gond.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Sajnos Rossi ezzel a motorral esélytelen a címre.
gaben
Szerintem itt én vagyok az egyik legnagyobb Rossi drukker, de ezzel most nem tudok egyet érteni(sajnos). Ebben bizony vastagon benne van az öreg is. Texasba eldobta a vasat, egy dobogóra szerintem simán jó lett volna ott is, az Assenben lenullázott versenyt meg gondolom említenem sem kell, ott 25 pont ment a levesbe.
Egyáltalán nem lehet azt mondani ami mondjuk volt 2014ben, hogy dominált a Honda meg Marquez. Ha másból nem ez az idei 8 különböző futamgyőztesből is látszik. Baromi kiegyensúlyozott most a mezőny, Marquez pedig eddig egy kivétellel minden hétvégéjéből kihozta a a maximumot, legyen az egy ötödik hely egy dobogó vagy éppen egy győzelem. Rossi erre idén nem volt képes, ezért van ötven pontos hátránya, nem a motor miatt.
Amare
Igaza van Gabennak. Ezen a Yamahán idén valamit nagyon elkúrtak. Rossi mindent kihoz ebből a gépből, de nem az igazi.
Coolearie
Ennek ellenére nem a motoron múlik.
Koca Rossi-fanként mondom, hogy valóban nem tökéletes a gép, de annyira nem is szar, hogy ettől függetlenül ne lehetne többet kihozni belőle.

több mint 9 éve
gaben
Szerintem itt én vagyok az egyik legnagyobb Rossi drukker, de ezzel most nem tudok egyet érteni(sajnos). Ebben bizony vastagon benne van az öreg is. Texasba eldobta a vasat, egy dobogóra szerintem simán jó lett volna ott is, az Assenben lenullázott versenyt meg gondolom említenem sem kell, ott 25 pont ment a levesbe.
Egyáltalán nem lehet azt mondani ami mondjuk volt 2014ben, hogy dominált a Honda meg Marquez. Ha másból nem ez az idei 8 különböző futamgyőztesből is látszik. Baromi kiegyensúlyozott most a mezőny, Marquez pedig eddig egy kivétellel minden hétvégéjéből kihozta a a maximumot, legyen az egy ötödik hely egy dobogó vagy éppen egy győzelem. Rossi erre idén nem volt képes, ezért van ötven pontos hátránya, nem a motor miatt.
Amare
Igaza van Gabennak. Ezen a Yamahán idén valamit nagyon elkúrtak. Rossi mindent kihoz ebből a gépből, de nem az igazi.
több mint 9 éve
gaben

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
kezd az az érzésem lenni, hogy hiba volt odaadni Truex Jr.-nak azt a Toyotát. 😄

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Viszont ez a DTM tömény dögunalom, tele team-orderekkel😕
több mint 9 éve
Én megint nem csalódtam az elmúlt bő 4 órában..😊😊
több mint 9 éve
Moto3: valóban Binder megérdemelte. Kb 15 versenyzőt tudok mondani aki ebben az évben harcolt a futam dobogókért, de kb Binder volt az egyedüli állandó név. Tavaly Kent is így tolta, csak aztán átment védekezőbe, ami szerintem tök hülyeség volt. Ő is nyerhette volna ilyen dominanciával. Jah maga verseny a szokásos bitang jó volt!
Moto2: A szokásos verseny😊 Volt, de nem az igazi😊 Az viszont vicces volt, hogy a VB pontverseny vezetője a 6-10 hely között szórakozott!
MotoGP: jó volt a verseny eleje, főleg mert MM hibázott, de aztán szépen agyonverte a mezőnyt! Vinales nagyon jó volt sajnálom, hogy volt egy hibája (szpíkerek nem vették észre, pedig pont Rossi kamerájából jól látszott, hogy hátul kicsúszik). Rossit én sem értettem, simán gyorsabb volt, én az utolsó körben az elején előztem volna és a hosszú egyenesig kiépítettem volna annyi előnyt ami elég lett volna. Még nem dőlt el a vb cím, de eléggé MM-nek áll szerencsére😊 Crutchlownak gratula, azért nem kis neveket előzött meg!
több mint 9 éve
Na ezzel tényleg csak a matematikai esély mardt már sajna... Marquez egyszerűen egy fokozattal feljebb volt végig ezen a hétvégén mindenkinél.
A második helyért viszont még izgalmas csata lehet, elhamarkodott volt most ez az utolsó manőver Rossitól, kb esélytelen volt onnan, nem is értem miért ott próbálkozott. Kár érte mert amugy Lorenzot lett volna esély elkapni. Van még négy futam, az előny egyelőre az olasznál, jó lenne ha a legjobb Yamahásként tudná zárni az évet.

több mint 9 éve
Binder bajnok, a második hellyel. Nagyon megérdemelte, elképesztően összeszedett és mentálisan erős szezon volt ez tőle. Rengeteg a végletekig kiélezett, szoros versenyt nyert meg idén, a nagy előny is ebből lett(meg persze egy kis szerencse Navarro sérülésével), nem egy űrtechnikával nyerte hülyére magát.

több mint 9 éve
Gratula Bindernek!