Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Közben megindult a szappanopera😊
Lorenzo egy picit összeszólalkozott Rossival.
NB2
Igen?
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Közben megindult a szappanopera😊
Lorenzo egy picit összeszólalkozott Rossival.
több mint 9 éve
De az milyen, hogy Pedrosa lágy gumin gyorsul egyre jobban, a verseny 2. harmadában repeszti a jó köröket, míg kemény gumival Marquez a végére totál elfogy? Ez nekem totál felfoghatatlan...
több mint 9 éve
Nem is tudom én se mikor volt utoljára ilyen szezon. Elképesztő 😊 És maga a verseny is jó volt megint 😊 Nem feltétlen a klasszikus értelemben véve izgalmas, az élmezőnybe volt vagy 3 előzés, inkább feszült, végig lehetett izgulni hogy Pedrosa utol éri e Rossit, illetve utána is az első 2-3 körben nem lehet tudni hogy az olasz hátha vissza e tud támadni. 😊 Kár azért érte, szép lett volna itt győzni látni az öreget 😊

43 pont, 5 verseny. Még mindig nagyon sok, és Marquez sehogy se akar hibázni, ráadásul ha neadj' isten innentől Pedrosa is ilyen harapós lesz(emlékeztek még tavaly Aragonra?) az is csak Rossitól veszi el a pontokat. Most nekem ugy néz ki hogy az utolsó versenyre pont annyira leolvad MM előnye hogy lehessen reménykedni, aztán éppen lemarad Rossi róla, kb mint tavaly.
Amare
Pedrosa ember felettit ment. Altatott 10 körig utánna bumm. Kell ilyen is! Üdv Dani újra a legjobbak között!😊
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!
Nem csípem a rövid pályákat, de ez jó verseny volt. Jöjjön a chase.....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Nem is tudom én se mikor volt utoljára ilyen szezon. Elképesztő 😊 És maga a verseny is jó volt megint 😊 Nem feltétlen a klasszikus értelemben véve izgalmas, az élmezőnybe volt vagy 3 előzés, inkább feszült, végig lehetett izgulni hogy Pedrosa utol éri e Rossit, illetve utána is az első 2-3 körben nem lehet tudni hogy az olasz hátha vissza e tud támadni. 😊 Kár azért érte, szép lett volna itt győzni látni az öreget 😊

43 pont, 5 verseny. Még mindig nagyon sok, és Marquez sehogy se akar hibázni, ráadásul ha neadj' isten innentől Pedrosa is ilyen harapós lesz(emlékeztek még tavaly Aragonra?) az is csak Rossitól veszi el a pontokat. Most nekem ugy néz ki hogy az utolsó versenyre pont annyira leolvad MM előnye hogy lehessen reménykedni, aztán éppen lemarad Rossi róla, kb mint tavaly.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Futam előtt mondom mekkora lenne, ha összejönne a 8. győztes. De ki lenne az??? Hát Pedrosaról nem gondoltam volna. De agyonverte a mezőnyt, Rossit otthon, a vb vezető csapattársát, az edzés első Lorenzot. Fantasztikus évad!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Leginkább önmagam szórakoztatására, egy kis Chase esélylatolgatás, a végén egy bátor tippel a Championship 4 mezőnyére és a bajnok személyére.
Jó lenne kis vitát generálni vele, de elnézve az egész éves hsz termést, nem hiszem hogy sikerül.

1. Kyle Busch -- 4 W, 11 Top5, 16 Top10
Ha másért nem, akkor azért illik az egyik legnagyobb esélyesnek nevezni, mert ő a regnáló bajnok. Ezenkívül továbbra is eléggé a végletek embere, és az a kis plusz hiányzott az autójából az utolsó hetekben, amivel versenyeket nyerhetne és ami miatt a legnagyobb esélyesek között említhetném. Persze ha valaki, akkor ő bármikor képes dominálni és nyerni, de ugyanígy képes bármikor bajba kerülni és kiesni.

2. Brad Keselowski -- 4 W, 12 Top5, 17 Top10
Konstansan odaér a végén, dominálni nem szokott, de a sebessége megvan ahhoz hogy sokáig menjen a Chase-ben. Négy győzelmével holtversenyben vezeti a listát Rowdyval, szerintem az idei könnyen lehet az az év, amikor megszerezheti a második bajnoki címét.

3. Denny Hamlin -- 3 W, 10 Top5, 15 Top10
Daytona 500 győzelme után szokásosan gyengén kezdte az évet, rengeteg hibával, aztán nyáron szokásosan összeállt a dolog, és a széria legjobb nyolc egymás utáni Top10 helyezéssel érkezett meg a Chase-re, azaz mondhatjuk hogy az egyik legjobb formában mindenki közül, ez alapján az egyik legnagyobb esélyesnek is mondom. Versenyeket nem dominál, de mindig a Top10-ből indul, és ha nem hibázik pit roadon, akkor oda is ér. Elfogult vagyok vele, ez nem meglepő, a fél karomat odaadnám hogy végre megnyerje a bajnokságot. Idén erre kiváló esélye van, mert minden típusú pályán képes volt nyerni és jó eredményt elérni az alapszakaszban.

4. Kevin Harvick -- 2 W, 13 Top5, 21 Top10
Ő a másik nagy esélyesem, míg Hamlinnél csak az a kérdés, hogy ő maga hibázik-e pit roadon, addig Harvicknál az, hogy a pit crewja hibázik-e. Ha nem, akkor bármikor nyerhet. Versenyeket dominál, állandóan győzelmi eséllyel indul, [talán] a legnagyobb esélyes a bajnokságra.

5. Carl Edwards -- 2 W, 7 Top5, 15 Top10
Gyakorlatilag a tavalyi alapszakasz fordítottját hozta idén: jó kezdés után visszaesett, a sebessége sem olyan, és sokszor történik vele valami, aminek nem kellene. A kettő között persze felfedezhető némi összefüggés is. Jobb napján Top10-re bármikor, bármilyen pályán jó, de az utolsó hetekben ritkán volt olyanja.

6. Martin Truex Jr. -- 2 W, 5 Top5, 12 Top10
"Az ötödik JGR versenyző" ahogy emlegetik, nagyon bejött a Furniture Rownak a váltás és az együttműködés Gibbsékkel. Rengeteg versenyt dominál, a kérdés csak az hogy le tudja-e zárni, ahogy az amerikaiak ezt kérdezni szokták. Nagyon gyors, de képes hibára ő is és a csapata is, meg kell tanulniuk nyerni. Tavaly ott volt a legvégén, idén jobb autója van, de mégsem vagyok biztos abban hogy idén is bajnoki esélyekkel megy Homesteadbe.

7. Matt Kenseth -- 2 W, 4 Top5, 11 Top10
A négy JGR-os közül egyértelműen a "leggyengébb" volt az alapszakaszban, ritkán van igazán gyors autója de legalább mindig történik vele valami.

8. Jimmie Johnson -- 2 W, 7 Top5, 10 Top10
Kifejezetten gyatra éve van a hatszoros bajnoknak, sebessége sincs és vele is mindig történik valami. Egy hatszoros bajnokot nem illik leírni, nem is teszem, de eleve az egész Hendrick Motorsportsnak felejthető éve van, szóval nem igazán látom hogy rátalálnának valamire, amivel odaérhet Homesteadbe.

9. Joey Logano -- 1 W, 10 Top5, 18 Top10
Ő az, akinél nem tudom megmondani, mire számíthatok. Gyors, gyors, de valami [kellő sebesség, mi más] hiányzik nála hogy győzelmekért harcoljon. Mindig odaér az elejére, ami a Chase-ben jól jön, de nem érzem igazán gyorsnak ahhoz hogy komoly esélyei legyenek.

10. Kyle Larson -- 1 W, 7 Top5, 10 Top10
Végre megvan az első győzelem, és nyár eleje óta kiváló sebessége is van, az egyik sötét lónak tartom. Jó dolog, hogy végre jönnek neki a Top5 helyezések, kell a sportnak is az ő jó szereplése, és hát az utolsó három versenyen egyaránt Top3-ban végzett. Ha minden klappol nála, akkor sokáig juthat. Nem mondom hogy bajnoki cím várományos, de "meglepetést" okozhat.

11. Tony Stewart -- 1 W, 5 Top5, 7 Top10
Egy ajándék győzelemmel Sonomában itt van a Chase-ben, de igazából nem gondolom, hogy akár csak az első körön is túlmehetne. Volt néhány jó versenye, de ez az autó igazából nem elég gyors hozzá. Az utolsó két versenyen két versenyzőt is kirakott a pályáról [Scott, Newman], szerintem bőven számíthat paybackre.

12. Kurt Busch -- 1 W, 6 Top5, 17 Top10
Az első 22 versenyt letudta úgy hogy mindig a győztessel azonos körben ért célba, ez új rekord. Egyébként jó, jó, de az a bizonyos kis plusz nála is hiányzik, különösen az utóbbi hetekben. Meglepődnék ha odaérne a Championship 4-ba.

13. Chris Buescher -- 1 W, 2 Top5, 2 Top10
Nagyon kedvelem Bueschert, és nagyon örülnék ha egy jó autót is kapna, de az ő itt léte a példája annak hogy mekkora kreténség az egész Chase-rendszer. Nyilván nem fog az első körön sem túljutni még akkor sem, ha az RFR odaad neki egy igazán jó autót, de mindegy, itt van, és az amerikaiak tök örülnek az ilyen feel good sztoriknak.

14. Chase Elliott -- 0 W, 7 Top5, 13 Top10
Amilyen kiválóan kezdett, annyira botrányosan folytatta Sonoma óta. Nehéz megmondani melyik Elliottot látjuk majd jövő héttől, én amondó vagyok hogy inkább a szenvedőt és azt akivel mindig történik valami. Egyszer biztosan a legjobbak között fogjuk emlegetni, de ehhez még idő kell. Egyelőre az is tök jó, hogy itt van.

15. Austin Dillon -- 0 W, 4 Top5, 10 Top10
Alakul, fejlődik, de ez az RCR Chevy nagyon nem az igazi. Még mindig nincs győzelme, és meglepne ha idén összejönne neki, de szépen apránként lépeget előre, eljön majd még az ő ideje.

16. Jamie McMurray -- 0 W, 1 Top5, 9 Top10
Tipikus jómunkás ember, konstansan hozza a Top15 helyezéseket, ill. az utóbbi hetekben a Top10-eket, de ennyi. Nagyon kedvelem az ilyen versenyzőket, de Chase szempontból nem lehet komolyan venni. A kiegyensúlyozottsága miatt mehet egy kört, de ennél többet nem remélhet.

Összességében azt gondolom, nagyon jól leosztható, ki meddig juthat. Persze itt már egy rossz verseny és szevasz, meg minden hasonló blabla, de az erőviszonyok tiszták.

És akkor a tippem:

Championship 4: Harvick, Keselowski, Hamlin, Truex Jr. és innen bárkinek kijöhet a lépés Homesteadben, mert mind a négyüknek fekszik a pálya. Egy versenyen pedig akármi lehet. De másként neki sem állnék nézni, minthogy az idei évben végre kijön a lépés Hamlinnek. 😊 Mondjuk a négyest nem véletlenül írtam ilyen sorrendben...
Last 8: Logano, Kyle Busch, Larson, Edwards.
Last 12: Kurt Busch, Elliott, Kenseth, Dillon.
Last 16: Johnson, McMurray, Stewart, Buescher.

P.S.: változatlanul gyűlölöm ezt a rendszert, különösen ezt a három versenyenkénti kieséses rendszert, de a főnök szerint az amerikai szurkolók imádják. Nem tudom, akkor miért olvasom mindenhol hogy mennyire tré ez így és hogy vissza kéne állítani a régi hagyományos módszert. De O'Donnell nyilatkozatai alapján ez még nagyon sokáig nem fog megtörténni, szóval ez van, megpróbáljuk élvezni ilyen formában.

Let's go racing boys! 😊

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Iron Balda ölég jól ment..
Amúgy Baldassari fullba ugyanúgy néz ki mint Jorge. 😀
Akkor jöjjön a fő műsor.
több mint 9 éve
Így-így. 😊
 twitter.com/nascarcasm/status/774722642662268928

1.30-tól Richmond, Hamlin pole, és amúgy hazai pálya. Utolsó verseny a Chase előtt, jó lenne győzelemmel hangolni. Aztán jövő héttől jöhet a tétre menő autóversenyzés.

több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=5x96AuE-zbE
gaben
Na jó, egyszer nem nézem a Truck Seriest, és ilyen befutó van. Menjenek a francba. 😊

BTW Truex Jr. jól csinálja. A három legnagyobb versenyen 1. (Coca-Cola 600) és 1. (Southern 500) és 2. (Daytona 500) helyezés, és hát Daytona is tudjuk mennyin múlt...

több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=5x96AuE-zbE

több mint 9 éve
Baznak semmi baja! Még a lába sem tört!
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Asszem rá kell szoknom a MotoGP-re mert amit eddig idén láttam az elég kemény

( de jövőre az is a spíler tv-n lesz ... )

Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 9 éve
Csak a szokásos semmi extra MotoGP futam..Eszméletlen futam volt, Vinales remekül ment végig, Marc egy kicsit elvesztette a fejét, meg is látszott az eredmény, Rossi azért még tud, Crutchlow is nagyon hajrázott végül a P2 csak meglett!
Mind a 3 kategória nagyon jó volt!
Akkor este 20:30kor meg IndyCar..😛
Coolearie
Nagyon ergya volt szerintem is 😀 😛
A Marquez-Rossi párharc megint epic volt. Istenem de imádom mindkét palit, és Rossi utána vigyorogva lenyilatkozza hogy "fun" volt a harc 😀 Nem is nagyon van szerintem másik két versenyző akik ennyire elmennek a határokig aztán még táncolnak egyet a pengeélen, ha egymásra találnak 😊
Vinalesnek hatalmas grat, mester munka volt, Lorenzotól szoktunk ilyet látni. Crutchlow is nem tudom mit lő mostanában, vagy tényleg az uj váz számít ennyit de az utóbbi hetekben ujra olyan mint egy topversenyző. Csak így tovább.
A harmadik debütáló versenygyőztes idén, szintén nem rossz.

Ezzel együtt MM még mindig ül 50 pont fóron. ilyen 4-5 pontos csapásokkal nem fogja ledolgozni Rossi, kéne nagyon legalább egy nullázás még Marqueztől, ahol az olasz nyer, hogy ne csak matematikai esélye maradjon az utolsó versenyeken. Jövőhéten Misano, gyakorlatilag Rossi hátsó kertje, izgalmas lesz 😊

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
Coolearie
0.20-tól Southern 500 egyik kedvenc pályámról, Darlingtonból, throwback festésekkel. Na az a várós verseny. 😊

több mint 9 éve
Fasza kis GP volt megint. Rossi meg bánhatja, hogy idén fos a Yamaha.

több mint 9 éve
WTCC: grat Norbinak, de ha dobogóra akar állni, akkor ilyen 2. futamok nem férnek bele. Meg is látszik, hogy "csak" 5. a vb pontversenyben
Forma1: hát Rosberg valamit visszakapott a sorstól, mert egész hétvégén Hamilton bucira verte, erre Hami elrontja a rajtot és röhögve behúzta Rosberg. Mondjuk durva volt, hogy Hamilton röhögve visszajött a 2. helyre.
Moto3: bitang jó verseny és Binder megint jól jött ki belőle, igaz tett is érte
Moto2: ez sem volt rossz, a szokásos versenyekhez képest izgalmasabb volt, Zarco hülye volt
MotoGP: állat jó verseny, szegény Vinalest nem is mutatták😊 Marquez is hülye volt, mert Rossi előtt volt, nem értem miért erőszakolta a 2. helyet, rá is veszett. De ez a 7 verseny 7 győztes Mugello óta nagyon durva! Forma1-ben ilyen szerintem 50 éve nem volt😊
több mint 9 éve
Csak a szokásos semmi extra MotoGP futam..Eszméletlen futam volt, Vinales remekül ment végig, Marc egy kicsit elvesztette a fejét, meg is látszott az eredmény, Rossi azért még tud, Crutchlow is nagyon hajrázott végül a P2 csak meglett!
Mind a 3 kategória nagyon jó volt!
több mint 9 éve
Binder idén valami elképesztő összeszedett és erős mentálisan. Mondjuk meg is látszik a tabellán.

Zarco....

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
Manzi mit produkál..😱😱
több mint 9 éve
Michelisz megnyerte az első tutamot motegiben 😊

több mint 9 éve
Esik az eső Sliverstoneban! Crutchlow time again?
Coolearie
Sure 😊 Sheene óta első brit pole a királykategóriában 😊 Kíváncsi vagyok mi lesz holnap 😊 Rossinak lehet most jobb lenne az eső mert szárazon eddig talán a szezon leggyengébb formáját hozta.

több mint 9 éve
Esik az eső Sliverstoneban! Crutchlow time again?
több mint 9 éve
Earnhardt Jr. idénre befejezte, az orvosok nem engedik, hogy versenyezzen 2016-ban. Gordon és Bowman fogja helyettesíteni a szezon hátralévő versenyein is. #NASCAR
Mikey
NaVorro?
Coolearie