Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Rosberg már kicsit paraszt...
több mint 9 éve
Engem idegesít a mercik dominanciája, vazze 3 éve hozzájuk sem tud szagolni senki! Aztán ha lenne is valami, gyorsan rájuk szólnak, hogy ájájj, ez így nem jó, meg lesztek büntetve!plusz az elején ott volt neki Webber, na ő minden volt, csak az a tipikus simulékony nem 😊
Ferkában azt hittem, hogy jobban megszorítják őket, de kezdeti lendület után egyre gyengébbek.
RBR szerintem meg is előzte őket, és szerintem nem Rajkó lett jó, hanem Vettel lett szarabb😊
A többiek meg úgy vannak, ha bejön valami fejlesztés akkor lépnek előrébb, de nagyban függ a helyzetük a többi csapattól. Ha most veszek egy 3 éves ciklust volt, hogy a Williams ostromolta a 3. legjobb csapat címet, most meg sehol sincsenek, volt, hogy a Force India volt a 4. számú csapat, most már ezt tuti nem mondanám. Mekinél van fejlődés, de még mindig csak középmezőny.
Egy picit lehetne változatosabb, mert nem 1x látom, hogy a márkák jönnek egymás után és nem a sofőrök képességei döntenek. Sokan utálták Vettelt, de ott nem voltak ilyen dögunalmasak (illetve lefutottak) a versenyek.
NB2
több mint 9 éve
Engem idegesít a mercik dominanciája, vazze 3 éve hozzájuk sem tud szagolni senki! Aztán ha lenne is valami, gyorsan rájuk szólnak, hogy ájájj, ez így nem jó, meg lesztek büntetve!Ferkában azt hittem, hogy jobban megszorítják őket, de kezdeti lendület után egyre gyengébbek.
RBR szerintem meg is előzte őket, és szerintem nem Rajkó lett jó, hanem Vettel lett szarabb😊
A többiek meg úgy vannak, ha bejön valami fejlesztés akkor lépnek előrébb, de nagyban függ a helyzetük a többi csapattól. Ha most veszek egy 3 éves ciklust volt, hogy a Williams ostromolta a 3. legjobb csapat címet, most meg sehol sincsenek, volt, hogy a Force India volt a 4. számú csapat, most már ezt tuti nem mondanám. Mekinél van fejlődés, de még mindig csak középmezőny.
Egy picit lehetne változatosabb, mert nem 1x látom, hogy a márkák jönnek egymás után és nem a sofőrök képességei döntenek. Sokan utálták Vettelt, de ott nem voltak ilyen dögunalmasak (illetve lefutottak) a versenyek.
több mint 9 éve
F1, egyre szarabb, variálják a szabályokat, etc. Nem tudom hogy gondoljátok de szerintem ez a helyzet most :Átírtam kövér betűtípussal amit én is helyesnek találtam.
Mercedes : dominancia
Halmilton : szarul indult a szezonja, de kb nála van a MOMENTUM, sorozatban 3 győzelem
Rosberg : nem győztes típus szerintem, valahogy sosem jött össze és szerintem nem is fog, a hazai nagydíj viszont lökést adhat neki
Ferrari : túl nagy az elvárás, ezzel a kocsival nem lehet vb-t nyerni
Vettel : rengeteg műszaki hiba, nem ez az ő szezonja
Räikönnen : nagyon jó szezonja van az elvárásokhoz képest, sokat dob a mezőnyön
Red Bull : aerodinamikailag a kocsi jó, a Renault (Tag Heuer) motor nem elég gyors
Ricciardo : Monacóban a csapat hibája miatt lett 2., kezd visszajönni az önbizalma
Verstappen : lehet Szújó nagyon kinyalja a seggét, de nagy potenciál van benne, ő lehet a következő Schumi
Force India/Williams : csata a 4. helyért, én a FI-t erősebbnek érzem
Massa/Bottas : nagyon rossz szezonja van a brazilnak, Bottasnak van legalább egy dobogója, remélheti hogy a szezonja nem teszi tönkre a nagy csapathoz igazolását
Pérez : hihetetlen, ahogy vissza tudott jönni egy rossz szezon után a McLarenben, nagyon jól kezeli a gumikat
Hülkenberg : amíg nem tudja megverni a mexikóit, nem kerül élcsapathoz
Renault : Fejlődés várható
Magnussen/Palmer : jobb pilóták után kell nézni Enstone-ban, Magnussen még viszonylag él a második esélyével (6 pont Spielbergben), Palmer 0 pont, csak a pénz
Toro Rosso : egyre rosszabb a nem fejlesztett tavalyi Ferrari motor
Sainz Jr. : lehetőségekhez képest szerintem egész jól teljesít
Kvyat : kegyvesztett lett, nem is megy neki a RBR B-ben, nem tudott maradandót nyújtani fönt 2 dobogós helyezésétől eltekintve
Sauber : SZAR, csőd közelben
Ericsson/Nasr : semmi, már a Manor is jobb náluk
McLaren : folyamatos fejlődés
Alonso : vár, hisz a projektben, ez profizmus hogy nem adja fel, voltak jó hétvégei
Button : kis pontszerzések Barcelonában, Monacóban, Canadában és RB Ringen
Manor : feljődés Mercedes motorral és egyéb alkatrészekkel, megelőzték a Saubert, lassan a TR is meglehet, mivel a 2015 Ferrari motorjai van ugye
Wehrlein : kiválló pontszerzés Ausztriában, Mercedes lehet a következő megállás, Riot veri simán
Rio Haryanto : pénz, lehet hogy nem is versenyzo végig a szezont, jön helyette Ocon (/Vandoorne)
Haas : új csapat, egész jó újonc év
Grosjean : viszi a csapatot, több pontszerzéssel
Gutierrez : 0 pont, holnap 11. helyről elcsíphet egyet, nem lennék, jövőre csak azért maradhat mert Ferrari növendék, de lehet hogy beültetnek valakit helyette
Köszönöm annak aki végig olvasta, várom a véleményeket
Heisman Trophy
több mint 9 éve
F1, egyre szarabb, variálják a szabályokat, etc. Nem tudom hogy gondoljátok de szerintem ez a helyzet most :Mercedes : dominancia
Halmilton : szarul indult a szezonja, de kb nála van a MOMENTUM, sorozatban 3 győzelem
Rosberg : nem győztes típus szerintem, valahogy sosem jött össze és szerintem nem is fog, a hazai nagydíj viszont lökést adhat neki
Ferrari : túl nagy az elvárás, ezzel a kocsival nem lehet vb-t nyerni
Vettel : rengeteg műszaki hiba, nem ez az ő szezonja
Räikönnen : nagyon jó szezonja van az elvárásokhoz képest, sokat dob a mezőnyön
Red Bull : aerodinamikailag a kocsi jó, a Renault (Tag Heuer) motor nem elég gyors
Ricciardo : Monacóban a csapat hibája miatt lett 2., kezd visszajönni az önbizalma
Verstappen : lehet Szújó nagyon kinyalja a seggét, de nagy potenciál van benne, ő lehet a következő Schumi
Force India/Williams : csata a 4. helyért, én a FI-t erősebbnek érzem
Massa/Bottas : nagyon rossz szezonja van a brazilnak, Bottasnak van legalább egy dobogója, remélheti hogy a szezonja nem teszi tönkre a nagy csapathoz igazolását
Pérez : hihetetlen, ahogy vissza tudott jönni egy rossz szezon után a McLarenben, nagyon jól kezeli a gumikat
Hülkenberg : amíg nem tudja megverni a mexikóit, nem kerül élcsapathoz
Renault : Fejlődés várható
Magnussen/Palmer : jobb pilóták után kell nézni Enstone-ban, Magnussen még viszonylag él a második esélyével (6 pont Spielbergben), Palmer 0 pont, csak a pénz
Toro Rosso : egyre rosszabb a nem fejlesztett tavalyi Ferrari motor
Sainz Jr. : lehetőségekhez képest szerintem egész jól teljesít
Kvyat : kegyvesztett lett, nem is megy neki a RBR B-ben, nem tudott maradandót nyújtani fönt 2 dobogós helyezésétől eltekintve
Sauber : SZAR, csőd közelben
Ericsson/Nasr : semmi, már a Manor is jobb náluk
McLaren : folyamatos fejlődés
Alonso : vár, hisz a projektben, ez profizmus hogy nem adja fel, voltak jó hétvégei
Button : kis pontszerzések Barcelonában, Monacóban, Canadában és RB Ringen
Manor : feljődés Mercedes motorral és egyéb alkatrészekkel, megelőzték a Saubert, lassan a TR is meglehet, mivel a 2015 Ferrari motorjai van ugye
Wehrlein : kiválló pontszerzés Ausztriában, Mercedes lehet a következő megállás, Riot veri simán
Rio Haryanto : pénz, lehet hogy nem is versenyzo végig a szezont, jön helyette Ocon (/Vandoorne)
Haas : új csapat, egész jó újonc év
Grosjean : viszi a csapatot, több pontszerzéssel
Gutierrez : 0 pont, holnap 11. helyről elcsíphet egyet, nem lennék, jövőre csak azért maradhat mert Ferrari növendék, de lehet hogy beültetnek valakit helyette
Köszönöm annak aki végig olvasta, várom a véleményeket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.Élőben is kivetítőn nézed főként, kivéve azt a szakaszt, amit belátsz. (Mondjuk egy Speedway esetében más, mert ott az egész pályát belátod)
Persze aki minden héten megteheti az más, de nekem speciel új lesz a MotoGP is ilyen téren..😊
Coolearie
Persze a sebesség látványa és a hanghatás más, de egy idő után ennek is elmúlik a varázsa.
Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Jöhettél volna..😀Mázlista 😛 remèlem egyszer èn is 😊Brno 😛PFene a bűröd 😀 😛Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
Jó tudom ez egy rohadt nagy pálya, rohadt sok lelátóval, de rossz nézni az üres lelátókat.
NB2
gaben
Mikey
Persze aki minden héten megteheti az más, de nekem speciel új lesz a MotoGP is ilyen téren..😊
Coolearie
Csak nem a red bull ringre látogatsz ki? 😊
Amare
Coolearie
Èrezd jol magad ès kèszìts sok sok fotót 😀
Amare
Sok lesz a Magyar a C szektorban szóval itt jobb lesz mint egyedül Spielbergben.
több mint 9 éve
Mázlista 😛 remèlem egyszer èn is 😊Brno 😛PFene a bűröd 😀 😛Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
Jó tudom ez egy rohadt nagy pálya, rohadt sok lelátóval, de rossz nézni az üres lelátókat.
NB2
gaben
Mikey
Coolearie
Amare
Coolearie
Èrezd jol magad ès kèszìts sok sok fotót 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kérdezte szegény kb egy hónapja, hogy megy-e innen valaki, csak nem válaszoltunk. Mondjuk kevés olyan sportesemény van, amit otthon szívesebben nézek, de az autó-motor versenyek oda tartoznak. Mondom ezt azért, mert még nem voltam élőben😊Fene a bűröd 😀 😛Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
gaben
Mikey
Coolearie
Amare
(bár lehet, hogy ha olyan helyre mész, ahol van kivetítő akkor megkapod mind2-t amit szeretsz)
több mint 9 éve
Brno 😛PFene a bűröd 😀 😛Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
gaben
Mikey
Coolearie
Amare
több mint 9 éve
Fene a bűröd 😀 😛Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
gaben
Mikey
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
gaben
Mikey
több mint 9 éve
??Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
gaben
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kint voltak az időmérőn két dolog volt kurva szar1. Piros zászlók
2. Szabadedzés, Porsche, időmérő kozott nem lehetett semmit sem csinalni, csak inni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Kisebb pályákon sincsenek sokan, szóval nem ez a probléma. Igazából három dolog, amit anélkül mondok hogy bármennyire is utánaolvastam volna a témának, hogy miért lehet ez.
NB2
1) korábbiakhoz képest unalmas versenyek (nem véletlen kezdték el tavaly óta folyamatosan csökkenteni a leszorítóerőt a nehezebb kezelhetőség és több előzés érdekében...)
2) nincsenek pl. Earnhardthoz hasonló legendák (bár olyanok nem is születnek minden generációban, de az óceán túloldalán kellenek a nagy nevek a nézettséghez)
3) k*rva drágák a jegyek, még az ottani átlagembernek is
---
Hamlin back-to-back Top10 helyezés, el sem hiszem. Gyűlölöm hogy a Daytona 500 óta bevallottan a Chase-re készülnek, és nem az aktuális hétvége megnyerésére mennek...
több mint 9 éve
Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???Jó tudom ez egy rohadt nagy pálya, rohadt sok lelátóval, de rossz nézni az üres lelátókat.
több mint 9 éve
Lemondtam a pedikűrt holnap, megmaradtak a körmeim...Pocsék futam volt, Rozi elcseszte a rajtot, Rajkó meg nem tudja kihasználni a gumielőnyt...
több mint 9 éve
Megint valaki balfarok közvetít, futnak be az emberek, erre végig Ricciardot látjuk végig!
több mint 9 éve
Am mikor lesz az Indy race?Lilly Diabetes 250 ma 21:30-tól, Brickyard 400 holnap 21:00.
Coolearie
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy a Q 1 olyan hosszú lesz, mint egy normál időben megtartott futam 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Piros piros piros 3x is piros 😊
több mint 9 éve
Igen volt egy idő amikor leintették mert alkalmatlan volt, de most már gurulnak.Még a végén annyira megtetszik ez az eső hogy megnézem a Forma1-et mert így hátha lesz benne izgalom..ha jól hallottam, apám a másik szobában valami piros zászló miatt morgott. vizes a pálya, borzasztó.
Coolearie
Mikey
Am mikor lesz az Indy race?
több mint 9 éve
Még a végén annyira megtetszik ez az eső hogy megnézem a Forma1-et mert így hátha lesz benne izgalom..ha jól hallottam, apám a másik szobában valami piros zászló miatt morgott. vizes a pálya, borzasztó.
Coolearie
több mint 9 éve
Még a végén annyira megtetszik ez az eső hogy megnézem a Forma1-et mert így hátha lesz benne izgalom..